Comb, dr hasson, fut, 5400 graft, 31/3/2009

NGL

Member
Απ: Μεταμὀσχευση στο Βανκούβερ με τον Dr Hasson - Φωτογραφ

comb είπε:
NGL, αφού είχες φυσικό αποτέλεσμα με επέμβαση στην Ελλάδα πριν από 11 χρόνια, πρέπει να είσαι πολύ τυχερός! Το proscar το ξεκίνησα πριν τη μεταμόσχευση, minoxidil αν θέλει κάποιος μπορεί να το ξεκινήσει όταν έχει γίνει η επούλωση, περίπου 2 εβδομάδες μετά. Εγω το ξεκίνησα τη περασμένη εβδομάδα, ελπίζοντας να με βοηθήσει λιγάκι.

πραγματι μ αυτα που εχω ακουσει αισθανομαι τυχερος!μην φανταστεις καμμια σοβαρη πυκνοτητα,ιδιως απ την στιγμη που επεσαν τριχες ''ενδιαμεσες''!αλλα κανεις μα κανεις δεν εχει καταλαβει οτι εκανα την διαδικασια απ την πρωτη εβδομαδα κιολας,ισως επειδη ειχα πολλα μαλλια κι ειχα δουλεψει μονο την hairline!η ουλη βεβαια ειναι προβλημα αλλα σκεφτομαι καποια στιγμη να κανω trichoph.closure στον bisanga να ξεμπερδευω!
εσυ που το εχεις ψαξει περισσοτερο ποια γνωμη εχεις για τον Bisanga αληθεια?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NGL

Member

και κατι ακομα αρκετα σημαντικο ειναι οτι την επεμβαση την ειχε κανει καποιος dr rassman,οχι Ελληνας!ισως να μουν τυχερος μεσα στην ατυχια μου τοτε που ειχα κανει την επιλογη να κανω την επεμβαση εκει!

comb

Member

Ήταν ο Dr William Rassman?http://www.newhair.com/info/doctor-rassman.asp

Aν ναι είσαι πράγματι πολύ τυχερός! Αν και κατά τη γνώμη μου δεν φτάνει στα επίπεδα των top γιατρών σήμερα, είναι ένας εξαιρετικά σεβαστός γιατρός με πολλά καλά αποτελέσματα, και πιθανότατα πριν απο 11 χρόνια, ένας από τους καλύτερους!

Όσον αφορά τον Βisanga, δεν τον έχω ψαξει ιδιαιτερα, αλλά έχω δει κάποια εξαιρετικά αποτελέσματα τελευταία. Εχω, ωστόσο διαβάσει(χωρίς τεκμηρίωση) και για αποτελέσματα κάτω του μετρίου. Επίσης το γεγονός οτι δούλευε στην dhi δεν μου αρέσει. Εγώ προσωπικά δεν θα πήγαινα με τα πραγματα που ξέρω, αλλά επαναλαμβάνω οτι η έρευνά μου πάνω στον συγκεκριμένο γιατρο είναι περιορισμένη.

NGL

Member

comb είπε:
Ήταν ο Dr William Rassman?http://www.newhair.com/info/doctor-rassman.asp

Aν ναι είσαι πράγματι πολύ τυχερός! Αν και κατά τη γνώμη μου δεν φτάνει στα επίπεδα των top γιατρών σήμερα, είναι ένας εξαιρετικά σεβαστός γιατρός με πολλά καλά αποτελέσματα, και πιθανότατα πριν απο 11 χρόνια, ένας από τους καλύτερους!

Όσον αφορά τον Βisanga, δεν τον έχω ψαξει ιδιαιτερα, αλλά έχω δει κάποια εξαιρετικά αποτελέσματα τελευταία. Εχω, ωστόσο διαβάσει(χωρίς τεκμηρίωση) και για αποτελέσματα κάτω του μετρίου. Επίσης το γεγονός οτι δούλευε στην *** δεν μου αρέσει. Εγώ προσωπικά δεν θα πήγαινα με τα πραγματα που ξέρω, αλλά επαναλαμβάνω οτι η έρευνά μου πάνω στον συγκεκριμένο γιατρο είναι περιορισμένη.

πραγματι αυτος πρεπει να ηταν!δεν το εψαξα καθολου και ουτε φανταζομουν οτι θα εχει δικια του κλινικη!
οσο για τον bisanga εχω ακουσει πολυ καλα λογια για ευρωπαιο χειρουργο αποκαταστασης μαλλιων!δεν πρεπει παντως να ειναι κριτηριο το οτι δουλεψε στην *** γιατι απ τα λιγα που εχω σκουσει εχουν περασει καποιοι καλοι γιατροι απο κει!
στειλε μου αν θελεις σχολια γι αυτον με links ειτε καλα ειτε ασχημα!

sovagg

New Member

NGL είπε:
[quote author=comb link=topic=721.msg13128#msg13128 date=1243769898]
NGL, αφού είχες φυσικό αποτέλεσμα με επέμβαση στην Ελλάδα πριν από 11 χρόνια, πρέπει να είσαι πολύ τυχερός! Το proscar το ξεκίνησα πριν τη μεταμόσχευση, minoxidil αν θέλει κάποιος μπορεί να το ξεκινήσει όταν έχει γίνει η επούλωση, περίπου 2 εβδομάδες μετά. Εγω το ξεκίνησα τη περασμένη εβδομάδα, ελπίζοντας να με βοηθήσει λιγάκι.

πραγματι μ αυτα που εχω ακουσει αισθανομαι τυχερος!μην φανταστεις καμμια σοβαρη πυκνοτητα,ιδιως απ την στιγμη που επεσαν τριχες ''ενδιαμεσες''!αλλα κανεις μα κανεις δεν εχει καταλαβει οτι εκανα την διαδικασια απ την πρωτη εβδομαδα κιολας,ισως επειδη ειχα πολλα μαλλια κι ειχα δουλεψει μονο την hairline!η ουλη βεβαια ειναι προβλημα αλλα σκεφτομαι καποια στιγμη να κανω trichoph.closure στον bisanga να ξεμπερδευω!
εσυ που το εχεις ψαξει περισσοτερο ποια γνωμη εχεις για τον Bisanga αληθεια?
[/quote]

Αρχοντα τι ειναι το trichoph.closure?

comb

Member

Γενικώς έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια, και έχω δει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Τα ποστς με αρνητικές εμπειρίες που έχω δει είναι πολύ λίγα και χωρίς φωτογραφίες. Γενικά, όλα δείχνουν πως πρόκειται για εξαιρετικό γιατρο.

Παρ'όλα αυτά προσωπικά δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη, όχι για τις ικανότητες του ως χειρουργος, αλλά για την ηθική του.

Δούλευε στην *** την περίοδο που ξεκίνησαν το μεγαλο μαρκετινγκ και ήταν εκεί όταν γίνονταν επεμβάσεις πολύ χαμηλής ποιότητας. Ύστερα δούλευε στην ΗDC part time, ενώ άνοιγε την κλινική του στο Βέλγιο, με άλλα λόγια έκανε επεμβάσεις με διαφορετικούς technicians καθε φορά. Θα ήθελα να επισημάνω ακόμη μια φορά πόσο σημαντικό ρόλο παιζουν οι technicians στη μεταμόσχευση. Πρέπει για μένα να είναι τοσο καταρτισμένοι και έμπειροι όσο είναι και ο γιατρός.

Επίσης συνεργάζεται με έναν consultant, τον οποιο είχα συναντησει στο Λονδίνο(τότε δούλευε για την HDC) και μου έκανε πολύ κακή εντύπωση αφού ήταν πιεστικός.

Όλα αυτά μου δίνουν την εντύπωση πως είναι κάποιος που μπορεί να έχει τις ικανότητες αλλά δεν δείχνει οτι αναζητά την τελειότητα σε όλους τους τομεις. Φυσικά ένας γιατρός κρίνεται εκ του αποτελέσματος, απλά προσωπικά δεν νιώθω οτι μπορώ να τον εμπιστευτώ χωρίς κανέναν ενδοιασμό, όπως θα ένιωθα με κάποιους άλλους.

NGL

Member

sovagg είπε:

ειναι νεα τεχνικη κλεισιματος απ την εξαγωγη strip στην δοτρια περιοχη!
προχειρα βρηκα αυτο!αν θες ριξε μια ματια,ειναι στα ελληνικα!

NGL

Member

NGL είπε:
[quote author=sovagg link=topic=721.msg13137#msg13137 date=1243774293]

ειναι νεα τεχνικη κλεισιματος απ την εξαγωγη strip στην δοτρια περιοχη!
προχειρα βρηκα αυτο http://www.hdc.com.cy/index.php?pageid=206
αν θες ριξε μια ματια,ειναι στα ελληνικα!
[/quote]

comb

Member

sovagg, το trichophytic closure είναι μια μέθοδος κλεισίματος της τομής(στριπ) όπου δινεται η δυνατότητα σε κάποιες τρίχες να μεγαλώνουν μέσα από την ουλή, με αποτέλεσμα να "σπάει" η εμφάνισή της και να είναι λιγότερο αντιληπτή.

NGL

Member

comb είπε:
Γενικώς έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια, και έχω δει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Τα ποστς με αρνητικές εμπειρίες που έχω δει είναι πολύ λίγα και χωρίς φωτογραφίες. Γενικά, όλα δείχνουν πως πρόκειται για εξαιρετικό γιατρο.

Παρ'όλα αυτά προσωπικά δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη, όχι για τις ικανότητες του ως χειρουργος, αλλά για την ηθική του.

Δούλευε στην *** την περίοδο που ξεκίνησαν το μεγαλο μαρκετινγκ και ήταν εκεί όταν γίνονταν επεμβάσεις πολύ χαμηλής ποιότητας. Ύστερα δούλευε στην ΗDC part time, ενώ άνοιγε την κλινική του στο Βέλγιο, με άλλα λόγια έκανε επεμβάσεις με διαφορετικούς technicians καθε φορά. Θα ήθελα να επισημάνω ακόμη μια φορά πόσο σημαντικό ρόλο παιζουν οι technicians στη μεταμόσχευση. Πρέπει για μένα να είναι τοσο καταρτισμένοι και έμπειροι όσο είναι και ο γιατρός.

Επίσης συνεργάζεται με έναν consultant, τον οποιο είχα συναντησει στο Λονδίνο(τότε δούλευε για την HDC) και μου έκανε πολύ κακή εντύπωση αφού ήταν πιεστικός.

Όλα αυτά μου δίνουν την εντύπωση πως είναι κάποιος που μπορεί να έχει τις ικανότητες αλλά δεν δείχνει οτι αναζητά την τελειότητα σε όλους τους τομεις. Φυσικά ένας γιατρός κρίνεται εκ του αποτελέσματος, απλά προσωπικά δεν νιώθω οτι μπορώ να τον εμπιστευτώ χωρίς κανέναν ενδοιασμό, όπως θα ένιωθα με κάποιους άλλους.

συμφωνω απολυτως φιλε κι ευχαριστω για το ενδιαφερον!ειναι πολυ σημαντικες οι λεπτομερειες σε μια τετοια διαδικασια,απ τις ουσιαστικες,οπως το να μην καταστραφουν τριχοθυλακια,μεχρι την ψυχολογικη υποστηριξη που εχει καποιος που μπαινει σε επεμβαση,εστω κι αν αυτη ειναι ελαχιστα εισχωρητικη και πλεον ρουτινας!

comb

Member

φίλε NGL, δε θα έλεγα οτι η μεταμόσχευση είναι μια επέμβαση ρουτίνας. Αυτή πιστευω είναι η εντύπωση που θέλουν να δώσουν οι γιατροί που δεν αξίζουν, ώστε να νομίζουμε πως σε όποιον γιατρό και να πας είναι το ίδιο.

Η μεταμόσχευση είναι για μένα μια πολύ δυσκολη διαδικασία με άκρως ευαισθητες παραμέτρους. Απαιτούνται πολλά από έναν γιατρό εκτός από την εξαιρετική ικανότητα, όπως είναι η άριστη επιλογή και εκπαιδευση των technicians,καθώς και το managεment της διαδικασίας, έτσι ώστε να κυλούν όλα ομαλά.

Ένα παράδειγμα είναι οι συνθήκες των μοσχευμάτων μέχρι να εμφυτευτουν. Αυτές είναι συγκεκριμένες και πρέπει να διατηρούνται απαραιτήτως, ώστε να έχουμε την maximum επιβίωση. Αυτό είναι κάτι που αναλαμβάνουν οι technicians και παροτι απλό, είναι εξαιρετικά σημαντικό. Υπάρχουν πολλοι άλλοι παράγοντες τέτοιου είδους που μπορεί να επηρεάσουν το αποτέλεσμα, και είναι ενδεικτικό του πόσο σημαντικό είναι να εμπιστεύεσαι πλήρως τον γιατρό σου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NGL

Member

οταν λεω ρουτινας εννοω οτι δεν χρειαζεται ολικη ναρκωση και δεν ειναι επικινδυνη για επιπλοκες κτλ,κι οτι ακολουθεις τις συνηθειες σου απ την επομενη κιολας μερα!απ αυτην την αποψη το λεω ,γιατι κατα τ αλλα ειναι εξαιρετικα σημαντικη γι αυτον που την κανει για να εχει το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα!
και κατι ακομα, ψιλοασχετο comb!για να κανει καποιος αυτην την επεμβαση δινει αρκετα χρηματα!η χαρα που παιρνει αμεσως μετα την επεμβαση βλεποντας τα καινουργια μαλλια τοποθετημενα,οπως και η χαρα οταν αυτα εχουν βγει κανονικα ειναι ασυγκριτη!!!ιδιως στην δευτερη περιπτωση!!!γι αυτο και μονο δηλ.αξιζει και η οικονομικη θυσια και η ταλαιπωρια!αρκει βεβαια να μην βλεπει τα μαλλια μονο οταν ειναι τοποθετημενα και μετα ποτε ξανα!!
εκει η εξελιξη ειναι μια μεγαλη απογοητευση.
απλα θυμισου ποσο ωραια θα νοιωσεις οταν θα μπορεις να τα χτενιζεις και θα βαζεις gel για να τα μορφοποιεις! ;) ;) ;)

comb

Member

Χεχε, περιμένω πως και πως αυτή τη στιγμή! Ελπίζω οτι πλησιάζει σημαντικά η ώρα που θα μοιράζομαι αυτή την εμπειρία μου μαζί σας!

NGL

Member

comb είπε:
Χεχε, περιμένω πως και πως αυτή τη στιγμή! Ελπίζω οτι πλησιάζει σημαντικά η ώρα που θα μοιράζομαι αυτή την εμπειρία μου μαζί σας!

σαν να εχεις ξαναγεννηθει ειναι δεν φανταζεσαι!και στο λεω απ την μικρη εμπειρια μου αφου το προβλημα ηταν σχετικα μικρο τοτε!
κρατα μας ενημερους και να ποσταρεις φωτο οσο πιο συχνα μπορεις φιλε! 8) 8)

geofish

New Member

comb είπε:
φίλε NGL, δε θα έλεγα οτι η μεταμόσχευση είναι μια επέμβαση ρουτίνας. Αυτή πιστευω είναι η εντύπωση που θέλουν να δώσουν οι γιατροί που δεν αξίζουν, ώστε να νομίζουμε πως σε όποιον γιατρό και να πας είναι το ίδιο.

Η μεταμόσχευση είναι για μένα μια πολύ δυσκολη διαδικασία με άκρως ευαισθητες παραμέτρους. Απαιτούνται πολλά από έναν γιατρό εκτός από την εξαιρετική ικανότητα, όπως είναι η άριστη επιλογή και εκπαιδευση των technicians,καθώς και το managεment της διαδικασίας, έτσι ώστε να κυλούν όλα ομαλά.

ΣΩΣΤΟΣ

comb είπε:

ΠΑΛΙ ΣΩΣΤΟΣ

geofish

New Member

NGL, μια ερώτηση όταν έκανες την επέμβαση είχες πρόβλημα μόνο στο κέντρο της hairline. Όταν είχα πάει στην D** πριν δέκα χρόνια από όλα τα περιστατικά που δείξαν στις Φώτο που μόνο δυο μου άρεσαν και αυτός ο ένας είχε πρόβλημα μόνο μπροστά λες να ήσουν εσύ. Τότε είχα πάει μόνο για ενημέρωση γιατί είχα πολύ μικρό πρόβλημα και μου δειξαν περιστατικά διάφορα αλλά κανένα δεν μου άρεσε εκτός από δυο. Παρ όλα αυτά μου έκαναν καλή εντύπωση γιατί ο πωλητής (αν και έφαγα ένα ξενέρωμα μόλις μου είπε ότι ήταν πωλητής και άρχιζε να με εξετάζει λες και ήταν γιατρός) προς τιμή του μου είπε ότι τώρα δεν χρειάζομαι επέμβαση αλλά ίσως σε 5 χρόνια. Βέβαια προσπάθησε να μου πλασάρει την σειρά προϊόντων τους (anagen αν θυμάμαι καλά) αλλά και πάλι μου είπε ειλικρινά ότι αν δω αποτέλεσμα θα τα παίρνω μια ζωή. Έθαβε βέβαια τις άλλες κλινικές και γιατρούς και ότι τα απαράδεκτα αποτελέσματα που έβλεπα είναι από τους άλλους. Εκεί όμως που με έπεισε ότι είναι σοβαρή εταιρία ήταν όταν μου είπε ότι είναι πρόθυμοι να μου δώσουν τηλέφωνα από 10 πελάτες τους και να τα ζω ζωντανά για να ζω την καλή δουλεία τους. Ευτυχώς τότε δεν είχα μεγάλο πρόβλημα και δεν το συνέχισα γιατί αλλιώς θα έτρεχα και δεν θα έφτανα με αυτά που έχω διαβάσει τώρα και για αυτούς.

comb

Member

Πάντως NGL, όταν έκανες την επέμβαση ο Dr Rassman μαλλον ήταν ένας από τους καλύτερους του κόσμου! Και με τα δεδομένα εκείνης της εποχής, νομίζω είναι σαν να έπιασες το λόττο!

NGL

Member

geofish είπε:
NGL, μια ερώτηση όταν έκανες την επέμβαση είχες πρόβλημα μόνο στο κέντρο της hairline.

μονο εκει geofish πολυ μικρο προβλημα!ευτυχως δεν μου εκατσε permanent hair shockloss πραγμα που ηταν πολυ πιθανο!μην το ψαχνεις φιλε κομπογιαννητες!τυχερος μεσα στην ατυχια μου για να μην πω τιποτα αλλο!μια μικρη παρενθεση στο κεφαλαιο τριχοπτωση για μενα!μπορει να μου επεσαν μαλλια και να ειμαι τωρα nw4 αλλα την παλευω πολυ καλα!
αυτος ο κος marketer λεγοταν γ.σταθης αν δεν κανω λαθος και μου τα παρουσιαζε ολα ροδινα! :- :eek:

NGL

Member

comb είπε:
Πάντως NGL, όταν έκανες την επέμβαση ο Dr Rassman μαλλον ήταν ένας από τους καλύτερους του κόσμου! Και με τα δεδομένα εκείνης της εποχής, νομίζω είναι σαν να έπιασες το λόττο!

ιδεα δεν ειχα comb,μεχρι και τωρα!
απλα εκατσε, γιατι προωθουσαν μια καμπανια τοτε με ξενους γιατρους και δεν με πετσοκοψαν τουλαχιστον!
h&w ειναι οι καλυτεροι απ οσα λιγα εχω ψαξει αλλα ειναι πολυ μακρια ρε γμτ!16 ωρες ,και με τ αεροπλανα εχω θεματακι! :D :D :D

comb

Member

NGL, για μένα πάντως ήταν οι καλύτερες πτήσεις που έχω κάνει!

Πάντως από ότι έχω καταλάβει δεν πρέπει να χρειάζεσαι δεύτερη μεταμόσχευση ακόμα, ετσι? Θα σου πρότεινα να το καθυστερήσεις όσο μπορεις.

Μπλουζα