Απ: Μεταμὀσχευση στο Βανκούβερ με τον Dr Hasson - Φωτογραφ
πραγματι μ αυτα που εχω ακουσει αισθανομαι τυχερος!μην φανταστεις καμμια σοβαρη πυκνοτητα,ιδιως απ την στιγμη που επεσαν τριχες ''ενδιαμεσες''!αλλα κανεις μα κανεις δεν εχει καταλαβει οτι εκανα την διαδικασια απ την πρωτη εβδομαδα κιολας,ισως επειδη ειχα πολλα μαλλια κι ειχα δουλεψει μονο την hairline!η ουλη βεβαια ειναι προβλημα αλλα σκεφτομαι καποια στιγμη να κανω trichoph.closure στον bisanga να ξεμπερδευω!
εσυ που το εχεις ψαξει περισσοτερο ποια γνωμη εχεις για τον Bisanga αληθεια?
comb είπε:NGL, αφού είχες φυσικό αποτέλεσμα με επέμβαση στην Ελλάδα πριν από 11 χρόνια, πρέπει να είσαι πολύ τυχερός! Το proscar το ξεκίνησα πριν τη μεταμόσχευση, minoxidil αν θέλει κάποιος μπορεί να το ξεκινήσει όταν έχει γίνει η επούλωση, περίπου 2 εβδομάδες μετά. Εγω το ξεκίνησα τη περασμένη εβδομάδα, ελπίζοντας να με βοηθήσει λιγάκι.
πραγματι μ αυτα που εχω ακουσει αισθανομαι τυχερος!μην φανταστεις καμμια σοβαρη πυκνοτητα,ιδιως απ την στιγμη που επεσαν τριχες ''ενδιαμεσες''!αλλα κανεις μα κανεις δεν εχει καταλαβει οτι εκανα την διαδικασια απ την πρωτη εβδομαδα κιολας,ισως επειδη ειχα πολλα μαλλια κι ειχα δουλεψει μονο την hairline!η ουλη βεβαια ειναι προβλημα αλλα σκεφτομαι καποια στιγμη να κανω trichoph.closure στον bisanga να ξεμπερδευω!
εσυ που το εχεις ψαξει περισσοτερο ποια γνωμη εχεις για τον Bisanga αληθεια?