Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
ΟΚ, επί της αρχής σωστές οι απαντήσεις. Πιστεύω ότι είναι και θέμα σχεδιασμού και φιλοσοφίας του κάθε γιατρού αν και εμένα μου αρέσει καλύτερα η λογική του παίρνω λίγο από πολύ και επανέρχομαι παρά εξαντλώ το ένα και προχωρώ στο άλλο...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

poseidonas77

Well-Known Member
Δημητρη εαν μπορεις καποια στιγμη στειλε μου το email επικοινωνιας του βεκρη να τον ρωτησω εαν κανει densepacking και ποια η γνωμη του για τον κινδυνο sockloss στη ληπτρια
ευχαριστω συντροφε

dimitris50423

Well-Known Member
τι ειναι ακριβως αυτο το densepacking φιλε? μεσα απο το facebook μιλαω με τον γιατρο οχι με email. μπορεις να παρεις λογικα τηλ στην κλινικη.

Flosk

Well-Known Member
Εγω ηξερα πως το densepacking ειναι η μεταμοσχευση με μεγαλες πυκνοτητες που καταφερνει με επιτυχια ενας γιατρος ή μια κλινικη και μπορει να γινει και σε τελειως καραφλη επιφανεια. Οχι πανω σε μαμα μαλλια.

Τελευταία επεξεργασία:

dimitris50423

Well-Known Member
Γεια σας παιδια. Την τελευταια εβδομαδα εμφανιζονται στο χτενισμα μετα το λουσιμο νιφαδες οι οποιες βρισκονται πισω απο τη ληπτρια περιοχη και με το χτενισμα βγαινουν και εχουν και 2-3 τριχουλες πανω.. τι ειναι αυτο? πιτυριδα? με ανησυχησε λιγο. πως μπορω να τα ξεφορτωθω? να λουστω με κανενα ειδικο σαμπουαν. περιμενω τη γνωμη σας.

aeratos28

Just aeratos
το densepacking δεν είναι μεταμόσχευση με μεγάλες πυκνότητες..αυτό,είναι οπως ακριβως λεγετε: μεταμοσχευση με μεγάλη πυκνότητα,τίποτα άλλο..densepacking σημαίνει ότι προχωρας σε μια εμφύτευση σε ένα σημείο το οποίο έχει ήδη ύπαρξη τριχών αλλά είναι αραιό και προσπαθούμε να το πυκνώσουμε για πολύ καλύτερη εικόνα των μαλλιών.γι αυτό και τα densepacking θεωρούνται πολύ επικινδυνα για τραυματισμό των υφισταμένων μαλλιών με αποτέλεσμα το shockloss τις περισσότερες φορές..μοιάζει ή μεταμόσχευση με μεγάλη πυκνότητα με το densepacking αλλά έχει παρά πολλές σημαντικές διάφορες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Γεια σας παιδια.. 3 μηνες και 19 ημερες σημερα απο τη μμ. ειμαι πολυ ευχαριστημενος ηδη και απο την πυκνοτητα και απο το ποσο φυσικο το βλεπω.. Εχει δεσει πολυ ωραια με τα υπολοιπα μαλλια. νιωθω πολυ τυχερος με αυτα που εχω δει στις μεταμοσχευσεις στην Ελλαδα αλλα και καποιες στο εξωτερικο.
Νομιζω οτι η φυτρωση στα μοσχευματα εχει φτασει σε υψηλα ποσοστα και δεν ξερω τι μπορω να περιμενω στους επομενους δυο μηνες (5ο και 6ο). Μακαρι να εχω και επιπλεον πυκνωση.
μολις κλεισω 4 μηνες θα ανεβασω φωτογραφιες για να δουμε διαφορες με τις τελευταιες..

dimitris50423

Well-Known Member
μια μικρη ανανεωση γιατι επεσα σε καποιες φωτογραφιες πριν τη μμ που ειχα να τις δω καιρο.. να δουμε λιγο το πριν και το μετα. τα σχολια δικα σας.

Το πριν ειναι απο φωτο που καλυπτα με τα πισω μαλλια λιγο το προβλημα που να μη το καλυπτα κι ολας:
http://s6.postimg.org/qi8t09yk1/2015_03_08_19_04_59.jpg
http://s6.postimg.org/xmqm9b5td/2015_05_10_15_04_17.jpg

και μετα:
http://s6.postimg.org/l9ds2eg4x/20150912_124453.jpg
http://s6.postimg.org/9yfprrynl/20150916_183649.jpg

Οι φωτογραφιες στο μετα ειναι σε εσωτερικο χωρο με καλο φωτισμο πριν καμια 10αρια μερες..
Νομιζω οτι εγινα αλλος ανθρωπος. εχω ξεχασει την παλια μου εικονα. Το ποσο εκνευριζομουν οταν ηταν να βγω εξω και φυσουσε και μπορει να μου χαλουσε το μαλλι (την καλυψη). Κατι που ισως πολλοι το σκεφτομαστε.
Στους 4 μηνες θα βαλω πιο λεπτομερεις φωτογραφιες.. περιμενω τη γνωμη σας για το τι μπορω να περιμενω απο εδω και περα. εχει και αλλο να δωσει το αποτελεσμα μου?? ειμαι στους 3 μηνες και 20 μερες.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εννοείται θα δώσει, εδώ σε άλλους τώρα θα άρχιζε. Πιστευώ λόγω pen αλλά οπωσδήποτε και λόγω regaine έχεις πρόωρη φύτρωση που οπωσδήποτε στο hairline (με βάση και την είκονα της μμ και την τωρινή) έχει να δώσει αρκετά τους επόμενους μήνες, Αν μπορούσες με μια μεζούρα να μετρήσεις και την μμ περιοχή και να μου πεις τα αποτελέσματα θα μπορούσαμε να δούμε και την πυκνοτητά σου για να βγάλουμε και καλύτερα συμπεράσματα.

2015_05_30_09_56_24rev.jpg

dimitris50423

Well-Known Member
cvial το μετρησα.. το 1 ειναι 7cm και το 2 ειναι 15cm. πιστευω τα μετρησα σωστα..
Περιμενω τις μετρησεις δεν το εψαξα ποτε για το τι πυκνοτητα εχω στη ληπτρια.
Χαιρομαι που λες οτι εχει να δωσει κι αλλο. Μακαρι. Εχω δει και στο δικο σου νημα την πιο λεπτομερη αναλυση σε μμ..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Φαντάζομαι τα μέτρησες σε επαφή και ακολουθώντας την καμπύλη του κεφαλιού σου και όχι σε ευθεία γραμμη...απλά για να είμαστε σίγουροι..

Μπλουζα