Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

Δημητρης38

Active Member
Μητσαρα στους 4 μηνες δειχνεις να εχεις πολυ καλη φυτρωση.
Εγω φιλε, εμπειρικα απο την φωτο.... σε κοβω να εχεις αυτη την στιγμη 1.700 - 1.800 grafts που εχουν φυτρωσει !!!
Εσυ βεβαια ξερεις καλυτερα... πιστευω ομως θα εχεις και αλλη φυτρωση στους επομενους μηνες.

Επισης η τριχα σου ειναι λεπτη που σημαινει οτι οσο περναει ο καιρος και θα ωριμαζει, μαζι με την αυξηση του παχους της θα δωσει και καλυτερη εικονα πυκνωσης !!

Κουρεψε τα κοντα να μεγαλωνουν ομοιομορφα...αναμενουμε φωτογραφιες στο 5 μηνο !!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Aς τα αφησει και μεγαλα τα μαλλια να δουμε τι καλυψη θα κανει και ας τα κουρεψει μετα.
Η να τα κουρεψει ομοιομορφα τωρα και να τα αφησει να μεγαλωσουν μαζι.Εχουμε καιρο ακομη.

Pilotaki

Member
Καλησπέρα παιδιά εχω κλείσει κ εγώ στον Βεκρή για τέλος Νοεμβρίου, σε λίγες μέρες θα ανεβάσω φώτο να δείτε πως είμαι.... Δημήτρη ευχαριστώ πολύ για το reply !!!

Δημητρης38

Active Member
Καλησπέρα παιδιά εχω κλείσει κ εγώ στον Βεκρή για τέλος Νοεμβρίου, σε λίγες μέρες θα ανεβάσω φώτο να δείτε πως είμαι.... Δημήτρη ευχαριστώ πολύ για το reply !!!

Περιμενουμε θεμα στις παρουσιασεις μεταμοσχευσεων φιλε... ολα να πανε καλα σου ευχομαι.
Αν θελεις γραψε μας και ποσο σου χρεωσε ο Βεκρης για την επεμβαση.

dimitris50423

Well-Known Member
Καλησπερα σε ολους και καλο τριημερο.. Ηρθε η ωρα για ανανεωση φωτογραφιων. στους 5 μηνες πλεον παρα 4 μερες εχω σημαντικη διαφορα απο τις τελευταιες φωτογραφιες..
Οταν εκανα τη μμ ειχα συγκρατημενη αισιοδοξια νομιζω οτι δεν περιμενα να εχω την εικονα που εχω τωρα.
Εκανα ενα κοντο κουρεμα τα κατω με μηχανη και τα πανω μεγαλυτερα με ψαλιδι και μου αρεσε.

θα βαλω δυο φωτο απο πριν τη μμ για να φανει πραγματικα ποσο αλλαξε η εικονα μου. http://s6.postimg.org/xmqm9b5td/2015_05_10_15_04_17.jpg την ειχα βαλει στις προηγουμενες φωτο
μια με σηκωμενο μαλλι να φαινεται το προβλημα. http://s6.postimg.org/9922nltf5/image.jpg
και μια μπροστα να καλυπτει λιγο. http://s6.postimg.org/3yx3wb969/image.jpg

οι επομενες φωτο ειναι μεσα στο τελευταιο 5ημερο.
http://s6.postimg.org/i6mskylv5/meta_mm_1.jpg
http://s6.postimg.org/41gzj5ctt/meta_mm_2.jpg
http://s6.postimg.org/untg84h0x/meta_mm_3.jpg
http://s6.postimg.org/56b1oizap/meta_mm_4.jpg

Μπορειτε να δειτε τις προηγουμενες φωτο που εβαλα στη σελιδα 10. πιστευω οτι εχω σημαντικη διαφορά απο τις προηγουμενες.
περιμενω γνωμες για το τι μπορω να περιμενω στη συνεχεια οπως και προτασεις για το τι φωτογραφιες θελετε να βαλω ωστε να φανει καλυτερα το αποτελεσμα.
καλη φυτρωση σε οσους την αναμενουν. ;-)

andy.k

Active member
Δημητρη σούπερ το αποτέλεσμα...Δε ξέρω...παίζει να περιμένεις και περισσότερα???Στο τέλος θα έχεις πιο πολλά μπροστά απ ότι πίσω.. ;)...βγαλε και καμία πιο φωτεινή απο πανω οπότε μπορέσεις να φαίνεται καλύτερα η πυκνότητα κ καμία τη δοτρια αν θέλεις...

aeratos28

Just aeratos
για μένα είναι το καλύτερο αποτέλεσμα που υπάρχει στο φόρουμ αυτή τη στιγμή.πρέπει να μιλάμε για πάνω από 95% φυτρωση..και είναι στους 4 μήνες..δεν έχει τύχει να δω πάλι αποτέλεσμα τόσο νωρίς..πραγματικά είναι φοβερό!dimitris50423 να το χαίρεσαι το μαλλί σου..άλλοι δεν έχουν ότι τα μισά από εσένα σε αυτό το διάστημα..κάνεις και κάποια θεραπεία?γιατί πραγματικά είναι πρωτοφανές τέτοια φυτρωση..εγώ να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν μπορείς να περιμένεις τίποτα περισσότερο.

dimitris50423

Well-Known Member
aeratos ειμαι στους 4 μηνες και 26 μερες κοντα πεντε δηλαδη.. απο τον 4 στον πεμπτο μηνα απο οτι βλεπω εδωσε το αποτελεσμα μου.. δεν ξερω αν βγηκαν κι αλλες μπορει και να χοντρυναν λιγο αυτε που ειχαν βγει..

aeratos28

Just aeratos
οκ δεν πρόσεξα ότι είσαι σχεδόν 5 μήνες..σίγουρα από τους 4 μήνες υπάρχει διάφορα αυτό το διάστημα όμως πραγματικά ξαναλεω ότι για μένα είσαι το καλύτερο αποτέλεσμα..δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να περιμένεις,αλήθεια.. πάχυνση των υφισταμένων σίγουρα θα δεις στην πορεία..τι να πω! μακάρι να είχαν όλοι το αποτέλεσμα σου..γτ δεν είχες και μικρό πρόβλημα.α ζώνη δεν υπήρχε ούτε χνουδι..μεγάλη επιφάνεια είχες να καλυψεις..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Προφανώς με την motorized δεν υπήρξε κάποια επιπλοκή ούτε στα μοσχεύματα ούτε στη δοτρθα..Γρήγορα ναι...πρόχειρα όχι...απ όσο φαίνεται ως τωρα. Από αγωγή μόνο τη μινοξ βάζεις μετα τη μμ,ή έχεις προσθέσει κ κατι αλλο?

dimitris50423

Well-Known Member
Μινοξιδιλη εβαζα πρωι βραδυ μεχρι τον τεταρτο μηνα απο εκει και περα βαζω μονο μια φορα τη μερα. επισης παιρνω χαπακια βιοτινης 1000mg οποτε θυμαμαι. εχω παρει ολο αυτο το διαστημα περιπου 45 χαπακια. οχι καθε μερα..
Επισης εχω αναφερει κατι ακομη που κανω το οποιο περασε ετσι.. δεν το σχολιασε καποιος. δεν ξερω αν με βοηθαει αλλα επειδη μου ειναι ευκολο λογω επαγγελματος το κανω.
εργαζομαι σε μικροβιολογικο. συναδελφος μου κανει αιμοληψια παιρνω το αιμα μου και μετα απο φυγοκεντρηση σε ειδικο μπουκαλακι αποχωριζω το πλασμα. οταν παω σπιτι το εφαρμοζω στην ληπτρια περιοχη οπως βαζω και τη μινοξιδιλη τοπικα.. κατι σαν PRP δηλαδη..
Αυτο το εχω κανει 5-6 φορες μεχρι τωρα και μαλλον θα συνεχισω να το κανω χωρις να ξερω αν με βοηθαει σιγουρα μια φορα το μηνα.

υγ. το κουρεματακι σας αρεσε? ακουω προτασεις για το πως να τα κανω.. εχω δοκιμασει να τα χτενισω και ολα δεξια. προς το παρον μ αρεσουν πανω. δεν το πιστευω οτι χτενιζω τη φραντζα παντως.

aeratos28

Just aeratos
dimitris50423 δεν νομίζω να βοηθάει γι αυτο δεν το ανέφερα..ίσως και ναι τι να πω..γενικά την prp θεραπεία,με τον κανονικό τρόπο κιόλας να σου πω την αλήθεια δεν την έχω σε υπόληψη καθόλου,εγώ τουλαχαχιστον..όσο για το κουρεματακι μια χαρά είναι,αλλά εγώ στη θέση σου θα τα αφηνα να μεγαλώσουν και θα έκανα φράντζα,προς τα πίσω ελαφρώς!ωραίο κουρεματακι και θα σου πηγαίνει!;) πιτσιρικαδες είμαστε ακόμα ρε συ,μας παίρνει για τέτοιο κούρεμα ακόμα!! χαχαχα

Pilotaki

Member
Δημήτρη Φίλε μου, μου δίνεις απεριόριστη χαρά καθώς σε ένα μήνα ξεκινάει η δική μου μεταμόσχευση !! Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα έυχομαι να δείς ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στον χρόνο !

dimitris50423

Well-Known Member
θα το δοκιμασω καποια στιγμη aeratos. θα ανεβασω και κοντινες φωτο poseidona. να συμπληρωσω οτι απο σαμπουαν χρησιμοποιω το h&s γιατι ξεκινησα να εχω σμηγματορ δερματ και να εχω νιφαδες. με καθαρισε πολυ καλα και ενδιαμεσα κανω κανα λουσιμο με frezyderm..
χαιρομαι φιλε pilotaki που σου δινω χαρα.. μακαρι να εχεις το ιδιο και καλυτερο αποτελεσμα.

aeratos ουτε εγω εχω ελπιδες οτι βοηθαει το τυπου prp που κανω. αλλα μου ειναι ευκολο και χρησιμοποιω καθε δυνατη βοηθεια που μπορω να εχω..
Ειδικα στην αρχη που ειχα κανει προσεχα πολυ.. δεν εβγαινα ηλιο χωρις καπελο ουτε λεπτο.. στη θαλασσα βουτηξα κεφαλι μονο 2 φορες και μετα λουστηκα..

Τελευταία επεξεργασία:

Reve

Active Member
Πω Δημήτρη φαντάσου πως θα είσαι στον 6με 7 μήνα Μπράβο ρε συ. Και φαντάσου με 3000 όλο αυτό. Για κύπρο χρειαζόσουν σχεδόν 6000! Μπράβο και στον γιατρό

Δημητρης38

Active Member
Δημήτρη Φίλε μου, μου δίνεις απεριόριστη χαρά καθώς σε ένα μήνα ξεκινάει η δική μου μεταμόσχευση !! Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα έυχομαι να δείς ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στον χρόνο !

Πιλοτακι, οταν κανεις την επεμβαση σου θα ηθελα να μας ενημερωσεις, η περιπτωση σου εχει μεγαλο ενδιαφερον.
Θυμαμαι τι ειχες προγραμματισει με τον γιατρο σου και θα ηθελα να δω και αλλα αποτελεσματα απο την δουλεια του στο φορουμ.

Καλη επιτυχια να εχεις φιλε, ολα να πανε καλα !!!

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα