Αν έχεις μετρησει σωστά και σε επαφή με το δέρμα, η συνολική σου επιφάνεια είναι περίπου 80 cm2 (κυρίως λόγω του σχετικά μεγάλου πλάτους των 15cm). Με δεδομένο ότι έβαλες 2300 graft μιλάς για μια μέση πυκνότητα 2300/80= ~29graft/cm2 το οποίο όμως λόγω του καλού λόγου hairs/graft (2.3 αντί για το 2.0 που είναι ο δείκτης για την ζώνη Α&Β) μας δίνει ένα effective 29X2.3/2.0=33graft/cm2. Είναι προφανές ότι στην hairline (την οποία πάλι από την εικόνα και προσεγγιστικά την υπολογίζω γύρω στα 2cm - από τα 7 ποιυ μέτρησες) έχει μεγαλύτερη πύκνωση πρέπει να είναι γύρω στο 35-40graft/cm2 ενώ η πίσω περιοχή γύρω στο 20-25graft/cm2. Σε βοηθάει σίγουρα και το salt&pepper όπως και το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν είχες τίποτα εκεί (όπως και εγώ) οπότε η διαφορά είναι εντυπωσιακή! Αν ήξερα και διάμετρο τρίχας (το μαλλί σου δεν φαίνεται ιδιαίτερα σγουρό) θα μπορούσαμε να είμαστε και πιο λεπτομερείς. Με βάση λοιπόν αυτά νομίζω ότι θα χρειαστείς άλλα 1000-1200 τουλάχιστον σε αυτή την περιοχή και πιο πολύ στην αρχή της ζώνης Β. Επίσης σε βοηθάει και η κάλυψη που έχεις από πίσω στην ζώνη C.
Όπως προείπα έχεις σίγουρα να περιμένεις και άλλο ιδιαιτερα στη hairline και επίσης μετά από ένα διάστημα να σκεφτείς για μια ακόμη στα 1000-1200 σε αυτές τις περιοχές. Και τα έχεις και αξίζει. Το κακό των "Α" όπως είμαι και εγώ είναι ότι φαινόμαστε πιο καραφλοί από ότι είμαστε αλλά το καλό μας είναι ότι συνήθως έχουμε μαλλί πίσω για μμ και ότι και σχετικά μικρή πυκνότητα να βάλουμε μπροστά η διαφορά του πριν και μετά είναι συγκλονιστική...
Όπως προείπα έχεις σίγουρα να περιμένεις και άλλο ιδιαιτερα στη hairline και επίσης μετά από ένα διάστημα να σκεφτείς για μια ακόμη στα 1000-1200 σε αυτές τις περιοχές. Και τα έχεις και αξίζει. Το κακό των "Α" όπως είμαι και εγώ είναι ότι φαινόμαστε πιο καραφλοί από ότι είμαστε αλλά το καλό μας είναι ότι συνήθως έχουμε μαλλί πίσω για μμ και ότι και σχετικά μικρή πυκνότητα να βάλουμε μπροστά η διαφορά του πριν και μετά είναι συγκλονιστική...
Τελευταία επεξεργασία: