Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αν έχεις μετρησει σωστά και σε επαφή με το δέρμα, η συνολική σου επιφάνεια είναι περίπου 80 cm2 (κυρίως λόγω του σχετικά μεγάλου πλάτους των 15cm). Με δεδομένο ότι έβαλες 2300 graft μιλάς για μια μέση πυκνότητα 2300/80= ~29graft/cm2 το οποίο όμως λόγω του καλού λόγου hairs/graft (2.3 αντί για το 2.0 που είναι ο δείκτης για την ζώνη Α&Β) μας δίνει ένα effective 29X2.3/2.0=33graft/cm2. Είναι προφανές ότι στην hairline (την οποία πάλι από την εικόνα και προσεγγιστικά την υπολογίζω γύρω στα 2cm - από τα 7 ποιυ μέτρησες) έχει μεγαλύτερη πύκνωση πρέπει να είναι γύρω στο 35-40graft/cm2 ενώ η πίσω περιοχή γύρω στο 20-25graft/cm2. Σε βοηθάει σίγουρα και το salt&pepper όπως και το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν είχες τίποτα εκεί (όπως και εγώ) οπότε η διαφορά είναι εντυπωσιακή! Αν ήξερα και διάμετρο τρίχας (το μαλλί σου δεν φαίνεται ιδιαίτερα σγουρό) θα μπορούσαμε να είμαστε και πιο λεπτομερείς. Με βάση λοιπόν αυτά νομίζω ότι θα χρειαστείς άλλα 1000-1200 τουλάχιστον σε αυτή την περιοχή και πιο πολύ στην αρχή της ζώνης Β. Επίσης σε βοηθάει και η κάλυψη που έχεις από πίσω στην ζώνη C.

Όπως προείπα έχεις σίγουρα να περιμένεις και άλλο ιδιαιτερα στη hairline και επίσης μετά από ένα διάστημα να σκεφτείς για μια ακόμη στα 1000-1200 σε αυτές τις περιοχές. Και τα έχεις και αξίζει. Το κακό των "Α" όπως είμαι και εγώ είναι ότι φαινόμαστε πιο καραφλοί από ότι είμαστε αλλά το καλό μας είναι ότι συνήθως έχουμε μαλλί πίσω για μμ και ότι και σχετικά μικρή πυκνότητα να βάλουμε μπροστά η διαφορά του πριν και μετά είναι συγκλονιστική...

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Αλλαξε το πρωσοπο σου ωραιος!!Στο 5μηνο-6μηνο θα δεις και αλλα πραματα φυσικα

aeratos28

Just aeratos
dimitris50423 σ'ωραιοςςςςςς...;)..άλλος άνθρωπος ρε..και υπάρχει αρκετά σημαντική διάφορα από τις τελευταίες φωτό που είχες ανεβάσει..σίγουρα θα υπάρξει και ακόμα βελτίωση(πύκνωση) και θα σου δώσει ένα εντυπωσιακά όμορφο αποτέλεσμα φιλέ μου..μια χάρη θα ήθελα αν γίνεται..αν μπορείς,βάλε μια φωτό με στεγνα μαλλιά και να τα έχεις μπροστά κάπως ανακατεμένα..βασικά είναι περίπου το (χτενισμα) μου αυτό και θα ήθελα να δω πως φαίνονται έτσι..ευχαριστώ εκ των προτέρων !και καλή συνέχεια εύχομαι man

dimitris50423

Well-Known Member
cvial ευχαριστω για την αναλυση. Οντως γυρω στα 2 εκατοστα στη hairline ειναι πιο πυκνο.. φαινεται και στη φωτογραφια.
Για επομενη μμ να σου πω δεν το σκεφτομαι για συντομα.. νιωθω ωραια με το πως ειμαι τωρα.. νιωθω οτι το προβλημα μου το ελυσα. σε περιπτωση που πεσουν και αλλα και δεν μου αρεσει κατι τοτε το ξαναβλεπω..
Γιωργοςbioherbal θα την μετρησω την Ε1 και θα σου πω αποτελεσματα.. θα ψαξω και ολα αυτα που μου εγραψες.
aeratos και εμενα το χτενισμα μ πριν τη μμ ολα μπροστα ηταν.
Τωρα αυτο που ζητας ειναι λιγο δυσκολο. ακομα και μετα το μπανιο που ειναι βρεγμενα η φραντζα δεν πεφτει μπροστα κανει στα πλαγια μονο.. και δεν υπηρχε περιπτωση ετσι οπως ειναι τωρα να τα χτενιζα κατω..
Προς τα πανω δινει ωραια εικονα και η hairline μου ειναι πολυ φυσικη.. δεν εχει χοντρες τριχες μπροστα να φαινονται ασχημα.. νομιζω φαινεται και απο τις φωτογραφιες. απο οτι βλεπω εβαλε μονα τριχοθυλακια μπροστα και γενικα ο σχεδιασμος ειναι οτι καλυτερο μπορουσα να φανταστω συμφωνα με τα δικα μου γουστα..
επισης και η φορα που εχουν οι τριχες που ειναι προς τα πανω εμενα προσωπικα μου αρεσε και εδεσε ωραια με το συνολο.. δεν θα θελα να ειναι με φορα προς τα κατω..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δημήτρη προφανώς δεν χρειάζεται βιασύνη και εφόσον είσαι ικανοποιημένος ειναι σίγουρο οτι όσο περιμένεις θα σου βγει σε καλό. Λέγοντας αυτά, θυμάμαι την συζήτηση με τον Koray όταν μου έλεγε για 4500 graft με την μια και μέση πυκνότητα 45 και εγώ του έλεγα 3500 με πυκνότητα 35 με το επιχείρημα οτι: γιατρέ τόσα χρόνια μπροστά ήμουν άδειος και 35 αν βάλουμε και φυτρώσουν θα έχει τρελή διαφορά και θα ειμαι πανευτυχής, κάτι που πλέον εσυ το βιώνεις live!

Sent from my iPhone using Tapatalk

dimitris50423

Well-Known Member
εισαι σωστος.. οπως και ο rahal που εβγαλε στο αλλο παιδι 4500 grafts με μικροτερο προβλημα απο το δικο μου και δεν ειχε καλη φυτρωση..

Adriano

Well-Known Member
To αποτέλεσμα για μένα είναι εξαιρετικό.Βασικά είναι από τα καλύτερα που έχω δει όσον αφορά την γρήγορη επανέκφυση.
Τα έχασες και τα κιλάκια σου φίλε. Ή κάνω λάθος;

dimitris50423

Well-Known Member
οχι Adriano τα ιδια κιλα ειμαι. δεν εχω παραπανω κιλα. τωρα αρχισα γυμναστηριο.
εφτιαξα το μαλλι τωρα να παρουμε λιγο μυικη μαζα.
Στη μμ θυμαμαι αυτο που τονιζα περισσοτερο στο γιατρο ηταν οτι θελω να ειναι φυσικο το αποτελεσμα. νομιζω οτι για μενα το πετυχε. και πυκνοτητα φυσικα του ζητησα οσο ειναι δυνατον.
αν συνεχισει η πυκνωση φιλε adriano θα ειμαι ακομη περισσοτερο χαρουμενος.. στην επομενη ανανεωση που θα βαλω φωτο θα βαλω και αλλες φωτο πριν και μετα να θυμαμαι και εγω πως ημουν.
ευχομαι σε οσους το επιχειρουν τα ιδια και καλυτερα αποτελεσματα..

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εχουμε κανα αποτελεσμα αλλο απο τον ιδιο γιατρο καπου να δουμε?Καποια σελιδα καποιες δουλειες του?

poseidonas77

Well-Known Member
παντως ειναι ελαχιστες οι κλινικες που παρουσιαζουν ολοκληρωμενα αποτελεσματα με βιντεο κοντινο με κανονικο φωτισμο και χτενισμα...

"οσο αναφορα τον βεκρη δεν σας κρυβω οτι τον θεωρω καλη επιλογη και ισως καλυτερα απο d..i
διοτι αναλαμβανει ο ιδιος ολλη την διαδικασια και αυτον ειναι θετικο...εχω παρακολουθησει πολλες συνεντευξεις του και μου αφησε καλη εντυπωση...στο site της κλινικης εχει μερικα εντυπωσιακα αποτελεσματα ως αναφορα την hairline αλλα δυστυχως δεν εχει πολυ κοντινες
φωτο να βγαλουμε καλυτερα συμπερασματα..

@εαν ακουει ο δημητρης που εκανε εκει προσφατα θα ηθελα να τον ρωτησει τι maximum πυκνοτητες μπορει να δωσει στη hairline...προσπαθησα να επικοινωνησω μαζι του αλλα εφαγα πορτα μεχρι στιγμης....

@ με χαλασε λιγο το διαφημιστικο με τον τραγουδιστη..μου θυμισε γκ..ρα το σκηνικο...

dimitris50423

Well-Known Member
θα ρωτησω καποια στιγμη poseidona για την πυκνοτητα.. Οσο για τη διαφημιση με το συγκεκριμενο βιντεο δεν μου αρεσε, αλλα σκεφτομαι οτι πολλοι απο εμας ισως και ολοι δεν θα ηθελαν να βγουν σε βιντεο να μιλησουν για τη μμ τους.
Ισως να ηταν ο μονος που δεχτηκε..
Για πυκνοτητες ανα cm δεν ειχα ιδεα οταν εκανα τη μμ.. ουτε καν ρωτησα.
νομιζω οτι εχω πει σε προηγουμενο μηνυμα οτι ουτε grafts συμφωνησαμε. οπως καταλαβενετε ημουν ασχετος. τα συζητησαμε τη μερα της μμ.
νιωθω και λιγο τυχερος που δεν με ξεπεταξαν βλεποντας την ασχετοσυνη μου στο θεμα. το μονο που ειχα πει στο γιατρο ειναι οτι θελω να εχω φυσικο αποτελεσμα και να ειναι οσο το δυνατον πιο πυκνο.
ανανεωση με φωτογραφιες σε κανα εικοσαημερο με μηνα εκτος αν δω καμια θεαματικη διαφορα που δεν νομιζω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Και μιας και ειπαμε για διαφημιση μολις επεσα πανω σε διαφημιση της κλινικης στο εξωτερικο.. στο facebook την ειδα
http://www.advancedhairclinics.gr/en/fue-hair-transplant-in-greece/
εχουν φουλ πακετο για τη μμ με διαμονη μεσα και μεταφορα απο προς αεροδρομιο.. τη μερα που εκανα που ηταν και αλλοι δυο ξενοι ετσι ειχαν ερθει..

Δημητρης38

Active Member
Mητσαρα, φιλε μου εισαι στους 3 μηνες και 20 ημερες και ενω εχεις δρομο μπροστα σου μεχρι τωρα εχεις παρα πολυ καλη φυτρωση !!! Στην μια φωτο βλεπω οτι η τριχα σου ειναι λεπτη ακομα...αυτη οσο περναει ο καιρος θα δυναμωνει, θα παχαινει και θα σου δωσει ακομα ποιο πυκνο αποτελεσμα.

Εννοειται οτι ειναι θετικο το γεγονος οτι εχουμε εναλλακτικη επιλογη με Γιατρο κοντα στο σπιτι μας, που θα παρεχει φθηνες τιμες με αξιοπρεπη αποτελεσματα.

Το βιντεακι με τον Πακιστανο εγω το ειχα πρωτοποσταρει sto Forum και γελουσαμε
Φυσικα o Πακης ειναι τουμπανιασμενος στο τοπικ και το αποτελεσμα fake.
Η επεμβαση του φιλου μας ομως μου εχει κεντρισει το ενδιαφερον και θα ηθελα να δω και αλλα περιστατικα με τον συγκεκριμενο γιατρο και την δουλεια του.

Μητσαρα σκεψου οτι αποτελεσματα συνηθως οσοι κανουν αυτες τις επεμβασεις γινονται ορατα στους 6 μηνες.
Εσυ στους 3 εισαι μπομπα!!! ;)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
υ.γ. Εαν θελεις την επομενη φορα βγαλε μια πανοραμικη/καθετη να δουμε την πυκνωση/φυτρωση σε ποιο καθαρη φωτο.

Τελευταία επεξεργασία:

dimitris50423

Well-Known Member
θα βγαλω πανοραμικη Δημητρη στις επομενες φωτο.. και σε εξωτερικο χωρο.
Σκεφτομαι να τα κουρεψω τωρα γιατι η εφαρμογη μινοξιδιλης ειναι λιγο δυσκολη με μακριες τριχες.. Τα λεμε σε κανα 20ημερο παλι..

dimitris50423

Well-Known Member
καλησπερα σε ολους.. επειδη μου ζητησε φωτο πανοραμικη ο aeratos και ο Δημητρης πιο πανω εβγαλα μια μολις τωρα.. η φορα των μοσχευματων μου ειναι προς τα πανω ολα για αυτο απο πανω δεν δινουν την καλυψη που δινουν face to face. φυσικα και μου αρεσει περισσοτερο που ειναι ετσι.. τι ποσοστο φυτρωσης λετε να εχω ετσι οπως το βλεπετε.. εγω δεν νομιζω οτι μπορω να κρινω αντικειμενικα.. καντε ζουμ.
http://s18.postimg.org/m1c4ep6eh/20150928_151227.jpg
επισης σημερα ειμαι στους 4 μηνες ακριβως.. αναναεωση φωτογραφιων προς τον 5 μηνα

Τελευταία επεξεργασία:

poseidonas77

Well-Known Member
φιλτατε το πραμα φουντωνει...σε 2 μηνες ξαναελα....
αλλα σε 2 μηνες θελουμε φουλ φωτογραφικο υλικο με ολλους τους φωτισμους οπως και εξω στον ηλιο..:D
η δουλεια του βεκρη ειναι παρα πολυ καλη..κριμα να μην εχουμε επαρκες υλικο απο δουλειες του στο φορουμ....οχι τιποτα αλλο να εχουμε μια εναλακτικη απο ελλαδα εφαμιλη τουλαχιστον της κυπρου
να στηριξουμε βρε αδερφε εναν ελληνα επιστημονα!!!!!

dimitris50423

Well-Known Member
η σημερα η αυριο θα παω για κουρεμα.. να βολευει και η εφαρμογη της λοσιον γιατι τωρα με δυσκολευει λιγο.. επισης στον εκτο μηνα θα εχουν παλι ωραιο μηκος και θα φανει πως παει.
Τα λεμε λοιπον σε κανα μηνα παλι. καλη συνεχεια σε ολους και καλη φυτρωση σε οσους την αναμενουν.

Μπλουζα