Δημήτρη, να σου ευχηθώ και εγώ να έχεις την καλύτερη δυνατή φύτρωση, την οποία πιστεύω θα έχεις. Η μμ σου είναι πολύ καλή και έκπληξη για αυτά που βλέπουμε στην Ελλάδα. Στο μόνο που θα σταθώ, νομίζω το ανέφερε πρώτος ο Tasos33, είναι στο πολύ μικρό εύρος δότριας για 2.300 graft και μάλιστα με motorised FUE. Με βάση την εικόνα σου, δεν έχω δει πλάγιες φώτο, και επειδή και εγώ είμαι συνάδελφος 4a όπως εσύ, σε πιο προχωρημένο στάδιο βέβαια γιατί έχουμε και κάποια χρονάκια διαφορά, και με το γεγονός ότι πίσω δεν σου έβρισκε 1τριχα αλλά πολλά 3,4τριχα (όπως αναφέρεις) σημαίνει ότι έχεις καλή πυκνότητα. Άρα αν και τα πλάγια είναι καλά έχεις 6000+ grafts στο νερό. Δεν υπήρχε λοιπόν κανένας λόγος να μην επεκταθεί προς τα πλάγια και πάνω στο safe zone για να μην επιβαρύνει τόσο πολύ την δότρια, ιδιαίτερα όταν σου πήρε αρκετά 3-4τριχα. Με βάση τις πρόσφατες φώτο που είδα δεν θα έχεις πρόβλημα γιατί έχεις και εσύ salt & pepper μαλλί και καλή τρίχα. Η κάλυψη σου όμως είναι στο όριο, ειδικά στην περιοχή του κύκλου, και δεν χρειαζόταν, ειδικά αν χρειαστείς (που θα χρειαστείς) και δεύτερη επέμβαση. Εκείνη την περιοχή δεν ξέρω αν θα πρέπει να την ακουμπήσει ξανά. Νομίζω ότι ήταν λάθος του εκτός αν υπήρχε κάποιος άλλος ειδικός λόγος, που όμως δεν προκύπτει εμφανώς.