Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Kαθομαι και σε θαυμαζω κανα 20λεπτο.
Φανταστικο αποτελεσμα μεχρι στιγμης ετσι πως βλεπουμε τις φωτο.
Εδω βλεπουμε τι ωραια δενει το μαλλι εφοσον του δινουν δυναμη τα πισω μαλλακια ουτο σωστε να ενισχυει το αποτελεσμα.Ειναι τυχερος που δεν εχει προβλημα στις πισω ζωνες.
Και εγω εκει στο 5μηνο ειχα κανει μπαμ στο αποτελεσμα.
Στο 7 μηνα πιστευω εισαι ολοκληρομενος και απο το 10 και μετα η τριχα θα αλλαξει προς το καλυτερο.
Εγω θα θελα φωτο πανοραμικες πανω απο το κεφαλι με φλας,χωρις φλας και φως ημερας με ηλιο και σκια αφλασο.

Μαρεσει το κουρεμα σου και χαιρομαι για σενα!!!
Θα θελαμε να δουμε και αλλες δουλειες απο το βεκρη σιγουρα.Αναμενουμε!!!!
Μπραβο!!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
παιδια χαιρομαι πολυ που σας αρεσει.. νιωθω πολυ ωραια και εχω ξεχασει το πως ενιωθα προσπαθωντας να καλυψω τη φαλακρα.
το εχω πει σε ολους οτι εχω κανει μμ οχι μονο τωρα που παει καλα αλλα απο την αρχη που ηταν αδειο. να το λετε σε κανει να νιωθεις καλυτερα δεν εχουμε να κρυψουμε κατι.
Δεν νιωθω να με κοιτανε επιμονα στα μαλλια απο φιλους αλλα και αγνωστους. δεν μου μοιαζει καθολου αφυσικη η hairline.
οπως και να το κανουμε το μαλλι ομορφαινει το προσωπο. νιωθω πιο ανετα με περισσοτερη αυτοπεποιθηση φυσικα.. και οπως μου ειχε πει και το παιδι που ειχα δει και αποφασισα να το κανω ειναι το καλυτερο δωρο που εκανα στον εαυτο μου.
το μονο μου θεμα ειναι να μεινουν αυτα τα μαλλια και να μην αραιωσουν με τον καιρο.. γνωριζετε απο την εμπειρια σας αν για τα επομενα χρονια θα ειναι σταθερο το αποτελεσμα??
οταν βρω ευκαιρια θα βαλω και αλλες φωτο που ζητησατε.. για οποιον θελει να με δει απο κοντα και να με ρωτησει οτι θελει ειμαι απο θεσσαλονικη και δεν εχω προβλημα να τα πουμε..
καλη φυτρωση σε οσους την περιμενουν..

Νικολας νικ

Well-Known Member
Μπραβο Δημητρη, ειναι πολυ καλο το αποτελεσμα σου και ακομη καλυτερη η διαθεση σου πλεον! Αυτο, μακαρι, ειναι και το ζητουμενο απο οσους αποφασιζουν να κανουν επεμβαση ανεξαρτήτου γιατρου ή κλινικης....να ειναι οι ιδιοι καλυτερα με τον εαυτο τους, εσυ φιλε το πετυχες και ευχομαι να πας ακομη καλυτερα!

Mizerix

Active Member
Γεια χαρα φιλε μου!Τρομερο αποτελεσμα ως προς τη φυτρωση, εισαι αλλος ανθρωπος!!!Το μονο ισως που καπως μου χαλαει στο ματι ειναι η φυσικοτητα στη hairline...Δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος ή να λεω βλακειες...Κατα τα αλλα ειναι τελειο!!!

andy.k

Active member
Γτ να αραιωσουν Δημήτρη? Δεν ειχες τπτ εκεί πριν τη μμ για να πέσει, και όλα όσα εβαλες είναι από τη safe zone...φοβάσαι μήπως δεν είναι απόλυτα safe όλα τα grafts που εβαλες ή αμφισβητείς γενικά την αντοχή της μμ στο χρόνο...Γτ θεωρητικά όλοι μας λένε πως δε πέφτουν ΠΟΤΕ τα μεταμοσχευμενα μαλια λόγω της μεταφοράς τους. Παρα μόνο αν ήταν να πέσουν κάποια στιγμή ακόμα και εκεί που βρισκόντουσαν εκ γενετης...υπάρχει κάποια έρευνα που να λέει το αντίθετο...ότι δλδ μπορεί κ σε βάθος πενταετίας ή δεκαετίας να χάσεις τα μεταμοσχευμενα για λόγους εκτός γενετικής προδιάθεσης?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
To αποτέλεσμα είναι όντως εκπληκτικό. Ακόμα και αν με φλας ή κάποιες κοντινές δείξει λίγο χειρότερο δεν παίζει κανένα ρόλο, αυτό που ενδιαφέρει είναι το πως φαίνεται σε καθημερινές συνθήκες και εκεί η διαφορά είναι τεράστια. Εγω θα σταθώ σε κάτι που μάλλον δεν έχει θίξει κανείς. Ο Δημήτρης (χρόνια πολλά!) είναι κατηγορία Α (όπως και εγώ). Στην περιοχή που έγινε η φύτευση δεν υπήρχε τίποτα και η διαφορά του πριν και του μετά έχει τεράστια διαφορά. Εξάλλου είναι γνωστό και από την βιβλιογραφία ότι οι υποψήφιοι κατηγορίας "Α" έχουν πολλά πλεονεκτήματα όταν κάνουν μμ. Συνήθως δεν έχουν τίποτα μπροστά και φαίνονται χειρότερα από αντίστοιχης κατηγορίας κανονικής κλίμακας. Από την άλλη πλευρά όμως όταν κάνουν μμ δεν υπάρχει πρόβλημα σοκλος στην υπάρχουσα κατάσταση, η διαφορά κάνει τεράστια διαφορά με την πρότερη κατάσταση και όσα graft και να βάλουν μπροστά το αιματολογικό δίκτυο μπορεί να τα υποστηρίξει αφού η ζώνη Α είναι αυτή που δίνει την καλύτερη αιμάτωση by far. Στους κανονικούς (και όχι "Α") όπου υπάρχουν μαμίσια graft λόγω σοκλος (έστω και μικρό) το ισοζύγιο νέων vs παλιών είναι πάντα μικρότερο αφού πάντα κάτι αφαιρείται. Φυσικά εννοείται πως παίζουν τεράστιο ρόλο και ο γιατρός και όλα όσα έχουμε αναφέρει για τις μμ αλλά αυτά που ανέφερα είναι κεφαλαιώδους σημασίας για να κατανοήσουμε την περιπτωσή του.

dimitris50423

Well-Known Member
andy σκεφτομαι αυτο που ειπες την αντοχη της μμ στο χρονο.. επισης ειχα ρωτησει το γιατρο θα μπορουσα καποια στιγμη μετα το χρονο να κοψω τη μινοξιδιλη εντελως? και μου απαντησε εντελως δεν θα στο προτεινα.. και να βαζω μια φορα τη μερα οπως κανω και τωρα.
cvial ευχαριστω για τα χρονια πολλα.. εχεις απολυτο δικιο σε ολα αυτα που λες τα οποια τα ειχα σκεφτει και εγω. οτι δεν υπηρχαν τριχες για shockloss το οποιο ειναι θετικο.. απο εκει και περα παιζει ρολο τι ποσοστο φυτρωσης θα εχεις για να δειξει η οχι καλο το αποτελεσμα.. δευτερο θετικο δικο μου ειναι οτι επιασα καλη φυτρωση.. τριτο θετικο που επισης ανεφερες ειναι οτι απο εκει που δεν ειχα μαλλια και πισω τα υπολοιπα ειναι σε καλη κατασταση και δενουν ωραια το αποτελεσμα εφοσον ενωθηκαν με τα μπροστα.
οσο για τη hairline που ειπε ο φιλος πιο πισω εμενα μου αρεσε πολυ. νομιζω οτι δεν θα την ηθελα καπως αλλιως..
Απο εδω και περα περιμενω να δω τι εξελιξη μπορει να εχω τους επομενους μηνες. εστω και παχυνση να εχω καποιων τριχων θα ειναι καλυτερα. 28η οκτωβριου θα ειμαι στους 5 μηνες ακριβως..

danceworld_2001

Well-Known Member
Δημήτρη καλησπέρα και χρόνια πολλά, πολύχρονος για την γιορτή σου. Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα σου, νομίζω για Ελληνικά δεδομένα ειναι πάρα πολύ καλό και φαντάσου έχεις να πάρεις πολλά ακόμη ως το 12μηνο, οπότε θα χαρείς ακόμη περισσότερο. Μια παρατήρηση μόνο... οι φωτογραφίες σου σε δείχνουν πολύ καλό, ωστόσο εμένα δεν με καλύπτουν, θα ήθελα να δω καλύτερες τύπου geroksouras ή σαν τις δικές μου. Και πάλι πολύχρονος και συγχαρητήρια, μακάρι επιτέλους η Ελλάδα να δώσει λύσεις οικονομικές και ποιοτικές χωρίς να χρειάζεσαι να τρέχεις στα ξένα!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Reve

Active Member
Δημητρη χρονια πολλα. Ο γιατρος σαν ανθρωπος πως ειναι?σου εξηγουσε τι κανει γιατι το κανει κ.α. η ειναι λιγο στυλακι γ*ουρα? Τα ξερω ολα κτλπ κτλπ

gkast

Active Member
Δημητρη χρονια πολλα με υγεια ...θα συμφωνησω με τον dance βγαλε ποιο κατατοπιστικες φωτο σε εξωτερικο περιβαλλον για να καταλαβουμε την πυκνωτητα σου .....δες το λεω οτι αμφισβητω το αποτελεσμα σου αλλα πολλες φορες εχουμε πλακωθει με αλλα μελη γι αυτο το ζητημα...

dimitris50423

Well-Known Member
οταν βρω ευκαιρια παιδια θα βγαλω και τις φωτογραφιες που μου ζητησατε.. δεν θελω να παραπλανησω κανεναν και φυσικα εξω κατω απο το ηλιο δεν μοιαζει οπως στις φωτο που εβαλα.. σιγουρα ειμαι ικανοποιημενος..

andy.k

Active member
Δημητρη αυτό για τη μινοξιδιλη μου το είπε και εμένα ο ιδιος γιατρος, ότι δλδ να μη την κόψω ποτέ μετά τη μμ...έστω κ μια φορά τη μέρα...προφανώς συντηρει τι αποτέλεσμα της μμ περισσότερο αφού υποστηρίζει και τα μεταμοσχευμενα μαλλιά με την αιμάτωση που προκαλεί αλλά και τα ήδη υπάρχοντα, των οποίων καθυστερεί την πτώση. Όμως δε νομίζω ότι κινδυνεύουν τα μεταμοσχευμενα μαλλιά να πέσουν μετά τη 2 ή 3 χρόνια μετά τη μμ...δε ξέρω αν υπαρχει καποιος εδώ που εχει κανει μμ πριν αρκετα χρονια σε εντελώς άδεια περιοχη...μπορεί να μας πει αν έχει παρατηρήσει καποια αραίωση σε σχέση με τους 10-12 μήνες μετά τη μμ...?θέλω να πιστεύω πως δε συμβαίνει κατι τέτοιο γτ τότε ποιο το νόημα να κανείς μμ?

Bouklas

Well-Known Member
Χρόνια πολλά Δημήτρη.
Καταρχάς έχεις γίνει άλλος άνθρωπος, φτου φτου συγχαρητήρια!
Μου αρέσει παρα πολύ η hairline σου και έτσι όπως σχεδιάστηκε, όπως τα έχεις φτιαγμένα φαίνεται πολύ ωραίο το αποτέλεσμα.

Για την ιστορία και για τις λεπτομέρειες μονο θα συμφωνήσω με τον Dance και τον Gast για άλλες φωτογραφίες, να σε δούμε με λουσμένο άφτιαχτο μαλλί, πυκνότητες και λοιπά.
Συγχαρητήρια και πάλι, αυτό είναι που λέμε μεγάλη αλλαγή!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Γτ να αραιωσουν Δημήτρη? Δεν ειχες τπτ εκεί πριν τη μμ για να πέσει, και όλα όσα εβαλες είναι από τη safe zone...φοβάσαι μήπως δεν είναι απόλυτα safe όλα τα grafts που εβαλες ή αμφισβητείς γενικά την αντοχή της μμ στο χρόνο...Γτ θεωρητικά όλοι μας λένε πως δε πέφτουν ΠΟΤΕ τα μεταμοσχευμενα μαλια λόγω της μεταφοράς τους. Παρα μόνο αν ήταν να πέσουν κάποια στιγμή ακόμα και εκεί που βρισκόντουσαν εκ γενετης...υπάρχει κάποια έρευνα που να λέει το αντίθετο...ότι δλδ μπορεί κ σε βάθος πενταετίας ή δεκαετίας να χάσεις τα μεταμοσχευμενα για λόγους εκτός γενετικής προδιάθεσης?

Για να μην το αφήσουμε να πλανιέται στον αέρα είναι ακριβώς όπως τα γράφεις. Όταν παίρνεις από την πραγματικά safe zone, που βέβαια το μέλλον θα δείξει ποιά είναι, ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα με τα μμ μαλιά. Είναι μόνιμα. Φυσικά πάντα θα υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, όπως σε όλα τα πράγματα στη ζωή, οι οποίες όμως δεν πρέπει να μας απασχολούν.

andy.k

Active member
Κι εγώ αυτό έχω διαβάσει και αυτό έχω καταλάβει...ωστόσο δε γνωρίζω ποια είναι η πιο παλιά μμ εδώ μέσα για να δούμε αν οντως υπάρχει αντοχή στο χρόνο... Σχετικά με τη safe zone...θεωρώ πως υπάρχει κάποια περιοχή που είναι 100%safe(χαμηλά) ενώ ή "safe"περιοχή που είναι ψηλότερα είναι πιθανόν λιγότερο safe...κατ εμέ θα έπρεπε να γίνεται διαχωρισμός των μοσχευμάτων και να μπαίνουν και των 2 ειδών ανάμεικτα με σταθερή
αναλογια ανά cm2.
Έτσι μελλοντικά το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί θα ήταν συμμετρική αραίωση...Δε ξέρω...το κάνουν αυτό οι γιατροί? Ή τα θεωρούν όλα 100% safe και τα βάζουν χύμα?

Hope

Active Member
Για να μην το αφήσουμε να πλανιέται στον αέρα είναι ακριβώς όπως τα γράφεις. Όταν παίρνεις από την πραγματικά safe zone, που βέβαια το μέλλον θα δείξει ποιά είναι, ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα με τα μμ μαλιά. Είναι μόνιμα. Φυσικά πάντα θα υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, όπως σε όλα τα πράγματα στη ζωή, οι οποίες όμως δεν πρέπει να μας απασχολούν.
CVIAL διόρθωσε με αν κάνω λάθος αλλά ακόμα και από την safe zone μπορεί να υπάρχουν θυλάκια τα οποία έχουν μικρότερη αντοχή σε βάθος χρόνου στα ανδρογόνα. Για αυτό κιόλας μπορεί να παρατηρούμε με το πέρας των χρόνων αραίωση και σε αυτή την ζώνη.
Αν κρίνω από εμένα τουλάχιστον αλλιώς ήταν στα 2ο μου, με μεγαλύτερη αραίωση στα 30 μου και ελαφρώς μεγαλύτερη αραίωση στα 43 μου (Φυσικά πάντα πολύ πυκνότερη σε σχέση με την εκτός αυτής της ζώνης περιοχή).
Μήπως και αυτός είναι ο λόγος που βλέπουμε απώλεια από μεταμοσχευμένα μαλλιά σε μεταμοσχεύσεις που έχουν γίνει σε μικρότερες ηλικίες?

Μπλουζα