Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

dimitris50423

Well-Known Member
αν μπορουν να τις μεταφερουν ας το κανουν μην σε χαλαω το νημα ναι.
Στο μαλλι βαζω μονο Λακ wellaflex το 4-5 νουμερο δυνατο κρατημα μονο και πολύ λιγο αφρο στην hairline ισα ισα να χτενιζιτε λιγο και να δινει λαμψη.

ρε συ john τη λακ δεν τη φοβασαι? δεν εχουν θεμα τα μεταμοσχευμενα με ζελε λακ και τετοια.. εγω να σου πω την αληθεια δεν θα εβαζα. μονο αφρο με μινοξιδιλη ο οποιος απο οτι ειδα στο κεφαλι μου ειναι και λιγοτερο ερεθιστικος και δεν μου προκαλει ξηροδερμια οπως η λοσιον.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Δημήτρη για τη μεταμοσχευση μαλλιων στην περιοχη που εκανες επεμβαση (λογω χειλεοσχειστιας-λαγοχειλο) οι τριχες τοποθετηθηκαν επι της λευκης ουλωδους γραμμης πλησιον αυτης (0,5-1cm) ή περιφερικότερα >1cm αποσταση ? Ρωταω γιατι ασχολουμαι μαν επι του θεματος λογω επαγγελματος. Ωραιο και το αποτελεσμα στο κεφαλι σε συγκριση με πριν. Οι ενδυασμοι μου βρισκονται μονο στο θεμα hairline οσον αφορα την πυκνοτητα (δειχνει πιο αραιη απο τις πιο πισω περιοχες αν και συνηθως στη hairline οι ιατροι κανουν μαξιμουμ τοποθετηση για πυκνοτητα) και τη φυσικοτητα (για μενα κανει μπαμ οτι ειναι μ/μ ιδιως σε ατομα ψειρες σαν εμας :p ...

tasmania οι τριχες που μου εβαλαν στην ουλη στο χειλος ηταν στο 1cm που ειναι η ουλη απλα για να σβησει και να μη φαινεται και το πετυχαν. τα μοσχευματα που μπηκαν εκει επειδη μπορω να τα μετρησω ειναι 14-15. Μπηκαν για μονα αλλα 2-3 βγαλανε και 2η τριχα. θα ανεβασω και κοντινη φωτο για να τα δεις απο κοντα.
δεν το εχα σκεφτει πριν τη μμ μου ηρθε η ιδεα και το εριξα την ωρα που εκανα.. τους ειπα αν νομιζεται οτι θα φαινεται ωραιο μετα να το κανουμε αλλιως οχι.. και η κοπελα που συμμετειχε στην επεμβαση μου ειπε θα στο κανω εγω.
τι δουλεια κανεις φιλε αν επιτρεπεται που εχει σχεση με αυτο. βλεπω γνωριζεις για τη χειλεοσχειστια.

dimitris50423

Well-Known Member

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
ρε συ john τη λακ δεν τη φοβασαι? δεν εχουν θεμα τα μεταμοσχευμενα με ζελε λακ και τετοια.. εγω να σου πω την αληθεια δεν θα εβαζα. μονο αφρο με μινοξιδιλη ο οποιος απο οτι ειδα στο κεφαλι μου ειναι και λιγοτερο ερεθιστικος και δεν μου προκαλει ξηροδερμια οπως η λοσιον.

Yπαρχει και οικολογικη λακ από φαρμακειο εβαζα πιο παλια ειχε 15 ευρω περιπου.
Βασικα όχι δεν την φοβάμαι αλλα τωρα που το ειπες παλι με πιασε μια ανασφαλεια.ισως ξαναρχισω οικολογικη αλλα η wallaflex μου καθετε κουτι.οκ δεν βαζω και κάθε μερα δεν εομαι εξω βολτες.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
θα ενημερωσω τελικα τις επομενες μερες το νημα μου με δοτρια temples γιατι ελειπα σημερα με πεταν και τα Windows εξω συνεχως....καποιος παει να με χακαρει καμια d*i μαλλον χαχαχαχαχαχα

Tasmania

Active Member
Δημητρη καλησπερα. Εαν γινεται στις επομενες φωτο βγαλε οσο πιο κοντα γινεται μαν (προσθια & 2 πλαγιες).

Mizerix

Active Member
Παιδια να επισημανω κι εγω οτι το αποτελεσμα και του Δημητρη και του Τζον ειναι καταπληκτικα, εχω εναν ενδοιασμο...Οσον αφορα τον Τζον οσο μεγαλωνει δεν θα αραιωνει η δοτρια? (γιατι αν δουμε και μεγαλυτερους ανθρωπους 55-60 χρονων πολλες φορες φαινεται το δερμα)...Δλδ θελω να καταληξω στο οτι ΙΣΩΣ να μην επρεπε να προχωρησει σε τοσο μεγαλες πυκνοτητες προφανως για να εχει grafts για το μελλον και να μην εχει πολυ αραιη δοτρια δια γυμνου οφθαλμου...Εγω αυτο ακριβως φοβαμαι με τις μμ, τι γινεται με τη δοτρια μετα τα 50+ που σιγουρα θα υπαρχει αραιωση, τι γινεται οταν υπαρχει αραιωση στα temples points κλπ κλπ....Δλδ ωραια να βλεπουμε το παρον με φουλ μαλλια, αρκουδιαρηδες με το συμπαθειο, αλλα στο μελλον τι γινεται???

Stripar

Established Member
Αυτό φίλε mizerix είναι φιλοσοφικό ερώτημα...

Δυστυχώς οι περισσότεροι στο forum (εκτός ορισμένων εξαιρέσεων) ζούνε το σήμερα αδιαφορώντας για το αύριο!

poseidonas77

Well-Known Member
ο τζον τζον εκανε στριπ..πηρε απο ασφαλη ζωνη...τωρα..αμα ειναι ατυχος και το τερματισει (7αρης)
ισως θα εχει θεμα...εαν και τα 7αρια συνηθως φαινονται απο πολυ νωρις ηληκιακα για το που βαδιζουν
οι δοτριες σχεδον ολλες αραιωνουν με τα χρονια ακομα και σε αυτους που δεν ειχαν ποτε αλωπεκια
μια επειδινωση θα υπαρξει σε αυτους που εκαναν μμ ...και κυριως λογο μειωμενης πυκνοτητας την οποια χανουν οι τριχες με τα χρονια... με βαση οτι οι μμ ποτε δεν φτανουν την πυκνοτητα των μαμα μαλιων ειναι λογικο να χανεται ο "ογκος¨ του αποτελεσματος με τα χρονια...
γιαυτο πρωτα χαραζεις στρατηγικη με βαση το οικογενειακο ιστορικο...τα ζυγιζεις και αποφασιζεις εαν θα μπεις στο κοσμο των μμ..
@προσωπικη αποψη

dimitris50423

Well-Known Member
και εγω poseidona τα μοσχευματα που εβαλα ειναι απο ασφαλη ζωνη. η γνωμη μου για αυτο που ειπες mizerix ειναι οτι αν μπορεις να πιασεις καλες πυκνοτητες στη ληπτρια και εχεις καλη δοτρια καντο. απλα αν εχει φτασει η δοτρια στα ορια της πρεπει να σκεφτεις και το μελλον. επειδη δεν ξερουμε πως θα προχωρησει η αραιωση του καθε ενα μπορουμε να φανταστουμε συμφωνα με την κληρονομικοτητα καλο ειναι να εχουμε καβα και για αργοτερα..
τελος μετα τα 55-60 δεν νομιζω οτι θα με πολυ απασχολει για το αν η δοτρια μου θα ειναι καπως αραιη η αν θα εχει αραιωσει και η ληπτρια λιγο.. το θεμα ειναι μεχρι αυτη την ηλικια να εχουμε μια καλη εικονα και αυτοπεποιθηση.

το βραδυ θα βαλω φωτο με βρεγμενα μαλλια με φλας και με στεγνα απο κοντινη αποσταση για καλυτερη εκτιμηση του αποτελεσματος.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
7 μηνες και 22 μερες απο τη μμ. και θα βαλω τις φωτογραφιες που μου ζητησατε για καλυτερη εκτιμηση τους αποτελεσματος μεχρι τωρα

ξεκιναμε με δυο πανοραμικες με στεγνο και φουλ βρεγμενο μαλλι αμεσως μετα το μπανιο.
αυτο ηταν το κεφαλι μου πριν τη μμ
πανοραμικη
http://s28.postimg.org/czjr8c7cd/2015_05_28_00_28_06.jpg

πανοραμικη στεγνο μαλλι μετα τη μμ. με φλας
http://s14.postimg.org/4bbry775t/20160120_001532.jpg

πανοραμικη φουλ βρεγμενο μαλλι αμεσως μετα το μπανιο με φλας
http://s22.postimg.org/50pryviwx/20160120_000422.jpg

κοντινη στη hairline με φλας. πολυ βρεγμενο μαλλι.
εδω με ζουμ φαινονται στο κεντρο και καποια μικρα τριχακια που πιστευω να χοντρυνουν.
http://s28.postimg.org/rabp2sh7x/20160120_000316.jpg

και δυο φωτο στην καθημερινοτητα
http://s13.postimg.org/xn1lidls7/20160119_082348.jpg

http://s30.postimg.org/urovjqhk1/20160119_184108.jpg

περιμενω τα σχολια των εμπειρων μελων του φορουμ και οχι μονο. και ειδικα για τη φωτο με τη hairline για τα τριχακια που βλεπω. βλεπω σε καποιες τριχες δευτερη τριχουλα πολυ αδυναμη.
ελπιζω να εχω καλυψει και τους πιο απαιτητικους στις φωτο.

aeratos28

Just aeratos
για εμένα είναι ένα φοβερό αποτέλεσμα..και ειδικά με τα grafts που χρησιμοποιήθηκαν..δεν το συζητάμε...μπράβο ρε Μήτσο!! ή άλλη εκδοχή ενός άλλου??? ότι παίρνει βελτίωση..να κάνει και μια πύκνωση με αλλά 1000-1200 να τουμπανιασει..να μην φαίνεται έστω το λίγο δέρμα..εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να ήμουν πιο πυκνός μπροστά..δεν θα ασχολιομουν πάλι με τα μαλλιά..καταλαβαινεις Δημήτρη τι συμβαίνει με μερικούς??αυτή είναι ή διάφορα με ορισμένους..ότι εγώ θα ήμουν τρισευτυχισμενος και δεν θα σκεφτόμουν απολύτως τίποτα..και ο άλλος εδώ θα έλεγε για την χαμηλή πυκνότητα που θα είχα και για low πυκνότητες των ελληνικών κλινικών.

poseidonas77

Well-Known Member
καλα με το μπαρδον....εβαλες φωτο ακουρευτος???? γιατι μας περασες για χτεσινους???
και η πυκνοτητα στη hairline ειναι με βρεγμενα μαλια???απαραδεκτη πυκνοτητα....δηλαδη με στεγνα πως θα δειχνει η πυκνοτητα μπροστα στην hairline???
καλα και με φλας??????ελεος δεν ειπαμε προβολεα απο τα lidl???

aeratos28

Just aeratos
Δημήτρη αντικειμενικά τώρα,φίλοι σου,καλοί όμως που τα λέτε όχι γνωστοί..τι σου έχουν πει ???ότι είναι αραιά τα μαλλιά μπροστά?? ή κοπέλα σου πως σε βλέπει?

dimitris50423

Well-Known Member
ουτε για πλακα αερατε.. η κοπελα μου που ειμαστε πολλα χρονια μαζι εχει ξεχασει εδω και καιρο πως ημουν πριν και οταν βλεπουμε φωτο μου δεν το πιστευει.. πολλες φορες ομως με κοιταει και μου λεει ποσο της αρεσει το μαλλι μου και αλλα ;-)
ενω πριν τη μμ κουβεντα..
φιλοι που ειχαν να με δουν καιρο παθαινουν πλακα.. ειμαι ακομη στους 8 μηνες παρα κατι.. μεχρι το 12μηνο δεν ξερω τι αλλο μπορει να δω.. περιμενω.. οποτε αυτο δεν ειναι ενα αποτελεσμα 12μηνου αλλα 8μηνου
και εγω επισης σκεφτομαι οτι προς το παρον καθαρισα με το μαλλι μου. μονο αν πεφταν και αλλα και ειχα κενα θα το σκεφτομουν ξανα..
πλεον δεν εχω καμια ανασφαλεια με τα μαλλια μου.. ενω πριν ειχα τεραστια

nucky

Active Member
Πολύ καλό αποτέλεσμα σε ένα ιδανικό για μμ κεφάλι.
Μια ελαφρά αραίωση στο μη μεταμοσχευμένο μέρος , φαίνεται μόνο υπό φλας, εχει σταθεροποιηθεί;

dimitris50423

Well-Known Member
nucky προς την κορυφη λες ε? δεν ξερω αν εχει σταθεροποιηθει.. θα δειξει στο μελλον.. δοτρια εχουμε ακομη ;-)

nucky

Active Member
Επειδή αναφέρθηκε πάντως, τα γκράφτς που ξοδεύτηκαν δεν ειναι λίγα για τα δεδομένα χαρακτηριστικά, έκταση αραίωσης, υφή τρίχας αλλά και μο τριχών άμα γκράφτ

Μπλουζα