Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
αερατε με 30 που λες στην πανοραμικη που εβαλε που εριξε και προβολια μαλιστα θα φαινονταν πολυ αραια τα μαλια.....σιγουρα ειναι πολυ παραπανω...με 30 θα ηταν πολυ αραιος....
υπολογιζω οτι μπροστα hairline μπορει να αγγιξε το 5οαρη και 45 ποιο πισω στη β ζωνη
εμπειρικα παντα...αν εβαζε αλλα 1000 μπροστινη γραμμη θα αγγιζε το τελειο κοντα στο 60
καλα του εκατσε ομως....ουτε εγω θα εκανα πυκνωση θα ημουν υπερευχαριστημενος
και εβαλε και με βρεγμενα μπροστα....που να εβαζε και με στεγνα
Δεν υπάρχει περιπτωση να έχει 50 στην hairline..ξεχασετο..προς τα πίσω πυκνώνει και ίσως να αγγίζει τα 40..η δουλεια του β. Στον Δημήτρη ειναι αντίστροφη με των κυπρίων ππυ φορτωνουνε μπρος και λιγότερα πιο πίσω...αερατε με 30 που λες στην πανοραμικη που εβαλε που εριξε και προβολια μαλιστα θα φαινονταν πολυ αραια τα μαλια.....σιγουρα ειναι πολυ παραπανω...με 30 θα ηταν πολυ αραιος....
υπολογιζω οτι μπροστα hairline μπορει να αγγιξε το 5οαρη και 45 ποιο πισω στη β ζωνη
εμπειρικα παντα...αν εβαζε αλλα 1000 μπροστινη γραμμη θα αγγιζε το τελειο κοντα στο 60
καλα του εκατσε ομως....ουτε εγω θα εκανα πυκνωση θα ημουν υπερευχαριστημενος
και εβαλε και με βρεγμενα μπροστα....που να εβαζε και με στεγνα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
αυτο που λες μπροστα ποιο αραιος και πισω ποιο πυκνος δεν υπαρχει πουθενα σε μμ...να ειναι τοσο σαρδαναπαλος ο βεκρης???δε νομιζω κοιτα την πανοραμικη καλυτερα και θα καταλαβεις..νομιζω εισαι λαθος!!!Δεν υπάρχει περιπτωση να έχει 50 στην hairline..ξεχασετο..προς τα πίσω πυκνώνει και ίσως να αγγίζει τα 40..η δουλεια του β. Στον Δημήτρη ειναι αντίστροφη με των κυπρίων ππυ φορτωνουνε μπρος και λιγότερα πιο πίσω...
δεν μετρηθηκε ποτε cvial η εκταση της ληπτριας ουτε απο μενα ουτε απο την κλινικη. τα μπροστινα μοσχευματα απο οτι βλεπεται και απο τη φωτογραφια ειναι ολα μονα. ελαχιστα να ειναι διπλα.
taso εγω μεχρι τωρα καθε 20 μερες βλεπω καποια διαφορά στην εικονα μου.. νεα εκφυση μπορει να εχω ελαχιστη η και καθολου αλλα οι τριχες χοντραινουν και κλεινει κι αλλο η hairline.