Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

Bouklas

Well-Known Member
Το ότι κάλυψε με 2.300 αυτή τη περιοχή και έδωσε αυτό το αποτέλεσμα για μένα είναι wow! Συγχαρητήρια και πάλι Μήτσο!

Συνημμένα

• dimi.jpg
    dimi.jpg
    483.2 KB · Προβολές: 278

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
ωραιος ρε boukla. σωστο το σημειο αναφορας.
ρε nucky θα με τρελανεις σου φαινονται πολλα τα 2300 μοσχευματα για αυτη την περιοχη που καλυφθηκε? παρε τη φωτογραφια μου και ρωτα σε διαφορες κλινικες ποσα μοσχευματα χρειαζεται για να παρεις ενα καλο αποτελεσμα. ποσα θα σου προτειναν εξωτερικο? ποσα στην κυπρο? εδω σε πιο light περιπτωσεις λενε εβαλαν 3000 γκραφτς 3500.

aeratos28

Just aeratos
nucky διαφωνώ λίγο σε αυτό που λες φιλε..ο μέσος όρος πάνω κάτω του dimitris50423 είναι γύρω στα 30grafts ανά τετραγωνικό εκατοστό..δηλαδή αρκετά λίγα grafts..

Δημητρης38

Active Member
Φοβερο αποτελεσμα απλα
100% φυτρωση
Φθηνη επενδυση

Ποιος Koray Loretzo κτλ ... Αλλοι σκανε 15 χιλιαρικα για να αποκτησουν το αποτελεσμα σου Μητσαρα και παλι ΔΕΝ
Μακαρι να συνεχισει ετσι ο Βεκρης να εχουμε και μια επιλογη να αξιζει στην Χωρα μας

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δημήτρη δεν θα αναλωθώ να επαναλάβω τα αυτονόητα και όσα εχω ξαναπεί. Ο Β. χρεώνεται μια υψηλότατη φύτρωση μέτριας πυκνότητας 30-35graft/cm2. Αυτό ειναι ίσως και ενα μαθημα για να καταλάβουμε πως μπορούν να δείξουν και πιο μέτριες πυκνότητες όταν όλα τα αλλα χαρακτηριστικά ειναι ευνοϊκά. Το wow αποτελεσμα φίλε ειναι όμως δικό σου. Για ολους τους λόγους που εχω αναφέρει. Επειδή διαβάζω πάλι "γηπεδικά" σχόλια, πρεπει να καταλάβουμε οτι η διαφορά του wow απο το καλό οφείλεται και στα χαρακτηριστικά του μάλλιου και στην καθε περίπτωση. Σε πολλούς, ακόμα και 150% φύτρωση να έχουν τέτοιο αποτελεσμα δεν θα το πετύχουν. Δημήτρη να το χαίρεσαι και ρε φίλε πως μακραίνει έτσι η τρίχα σου, πας για παγκόσμιο ρεκόρ!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία:

poseidonas77

Well-Known Member
αερατε με 30 που λες στην πανοραμικη που εβαλε που εριξε και προβολια μαλιστα θα φαινονταν πολυ αραια τα μαλια.....σιγουρα ειναι πολυ παραπανω...με 30 θα ηταν πολυ αραιος....
υπολογιζω οτι μπροστα hairline μπορει να αγγιξε το 5οαρη και 45 ποιο πισω στη β ζωνη
εμπειρικα παντα...αν εβαζε αλλα 1000 μπροστινη γραμμη θα αγγιζε το τελειο κοντα στο 60
καλα του εκατσε ομως....ουτε εγω θα εκανα πυκνωση θα ημουν υπερευχαριστημενος
και εβαλε και με βρεγμενα μπροστα....που να εβαζε και με στεγνα

tasos33

Well-Known Member
Δημητρη για μένα πλεον το αποτέλεσμα ειναι οριστικό..τα τριχακια θα γίνουν κ αυτά τρίχες αλλα δεν θα δώσουν κάποια ιδιαίτερη αλλαγή στο τωρινό αποτέλεσμα..ανεξάρτητα απο κάποιες λεπτομέρειες που έχουμε χιλιόγράψε ι συνολικά και συγκρίνοντας με το πριν αυτο που πρεπε ι να κανεις τωρα ειναι το εξης...relax and enjoy your new hairs.. Όσο ενημερώσες ενημερώσες..σε κανα διμηνακι παλι φωτός ...soreos

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
αερατε με 30 που λες στην πανοραμικη που εβαλε που εριξε και προβολια μαλιστα θα φαινονταν πολυ αραια τα μαλια.....σιγουρα ειναι πολυ παραπανω...με 30 θα ηταν πολυ αραιος....
υπολογιζω οτι μπροστα hairline μπορει να αγγιξε το 5οαρη και 45 ποιο πισω στη β ζωνη
εμπειρικα παντα...αν εβαζε αλλα 1000 μπροστινη γραμμη θα αγγιζε το τελειο κοντα στο 60

Ούτε με σφαίρες εκτος και αν έγινε λάθος και του βάλανε 3300. Ο αεράτος δεν το λέει τυχαία εχει αναφερθεί μετα απο μέτρηση στην αρχή. Πιθανώς η hairline να ειναι 35-40 και πιο αραιά πιο πισω. Αλλιώς δεν βγαίνουν τα νούμερα.

poseidonas77

Well-Known Member
καλα αμα δεν τον μετρησει ακριβως ο γιατρος δοτρια και ληπτρια με μια μεζουρα δε βγαζεις αποτελεσμα
30 αρι και τετοια καλυψη απλα δε γινεται..αμα βλεπαμε τετοια καλυψη με 30αρι πυκνοτητα η d..h θα εκανε 24ωρο χειρουργια

tasos33

Well-Known Member
Δεν υπάρχει περιπτωση να έχει 50 στην hairline..ξεχασετο..προς τα πίσω πυκνώνει και ίσως να αγγίζει τα 40..η δουλεια του β. Στον Δημήτρη ειναι αντίστροφη με των κυπρίων ππυ φορτωνουνε μπρος και λιγότερα πιο πίσω...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μετρήθηκε ο ίδιος για διάβασε το thread στην αρχή, εκτος και αν έκανε λάθος...πάντως εμπειρικά και η έκταση που βλέπουμε πριν την μμ καπου κοντά στην μέτρηση πρεπει να ειναι ειναι μεγάλη περιοχή δεν ειναι με τίποτα 50cm2!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

poseidonas77

Well-Known Member
Δεν υπάρχει περιπτωση να έχει 50 στην hairline..ξεχασετο..προς τα πίσω πυκνώνει και ίσως να αγγίζει τα 40..η δουλεια του β. Στον Δημήτρη ειναι αντίστροφη με των κυπρίων ππυ φορτωνουνε μπρος και λιγότερα πιο πίσω...
αυτο που λες μπροστα ποιο αραιος και πισω ποιο πυκνος δεν υπαρχει πουθενα σε μμ...να ειναι τοσο σαρδαναπαλος ο βεκρης???δε νομιζω κοιτα την πανοραμικη καλυτερα και θα καταλαβεις..νομιζω εισαι λαθος!!!

dimitris50423

Well-Known Member
δεν μετρηθηκε ποτε cvial η εκταση της ληπτριας ουτε απο μενα ουτε απο την κλινικη. τα μπροστινα μοσχευματα απο οτι βλεπεται και απο τη φωτογραφια ειναι ολα μονα. ελαχιστα να ειναι διπλα.
taso εγω μεχρι τωρα καθε 20 μερες βλεπω καποια διαφορά στην εικονα μου.. νεα εκφυση μπορει να εχω ελαχιστη η και καθολου αλλα οι τριχες χοντραινουν και κλεινει κι αλλο η hairline.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Για την hairline ειναι εύκολη η μέτρηση, μπροστά απο τις τρίχες μαρκάρει ο Δημητρης 2 κουκκίδες σε αποστάςη 1cm, τραβάει μια παρόμοια κοντινή και τα αλλα εινσι δικη μου δουλεια...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
δεν μετρηθηκε ποτε cvial η εκταση της ληπτριας ουτε απο μενα ουτε απο την κλινικη. τα μπροστινα μοσχευματα απο οτι βλεπεται και απο τη φωτογραφια ειναι ολα μονα. ελαχιστα να ειναι διπλα.
taso εγω μεχρι τωρα καθε 20 μερες βλεπω καποια διαφορά στην εικονα μου.. νεα εκφυση μπορει να εχω ελαχιστη η και καθολου αλλα οι τριχες χοντραινουν και κλεινει κι αλλο η hairline.

Δημήτρη μαζι την μετρήσαμε δεν θυμάσαι σου εστειλα το σκιτσακι μου μέτρησες τις αποστάσεις, μετα τι ειναι ένας τύπος εμβαδού μιας έλλειψης, και 10-15% έξω να πέφτουμε πάλι δεν βγαίνει...

dimitris50423

Well-Known Member
ναι μαζι την ειχαμε μετρησει. απλα νομιζα εννοουσες απο την κλινικη η απο μενα. για το cm2 που λες δεν νομιζω οτι γινεται τα μαλλια εχουν μηκος και κρυβουν αλλους θυλακες.. για να γινει αυτο πρεπει να ειναι κοντο το μαλλι.. ωστε να γινει ακριβης μετρηση. οπως και να εχει προσωπικα δεν καιγομαι καθολου για το ποσα γκραφτς ανα cm2 εχω..

poseidonas77

Well-Known Member
και πολυ καλα κανεις και δε καιγεσαι...το αποτελεσμα ειναι αψογο..εισαι γεματος παντου
και εβαλες και αληθινες φωτο που δε μπορει να τις αμφισβητησει κανενας....
εγω δε περιμενα οτι θα εβαζες πανοραμικη με φουλ φως απο πανω....να πω την αληθεια

Μπλουζα