Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

Tasmania

Active Member
Δημήτρη για την έκταση που ειχες να καλυψεις (ειδικα με τις φωτο που παρεθεσε ο Μπουκλας) και τον αριθμο των grafts (2300 μονο!!) απο θεμα φυτρωσης εισαι τεζα. Σ'αυτο σιγουρα βοηθησε περαν της καλης φυτρωσης και η ποιοτητα της τριχας σου. Θα εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον να δουμε τα επομενα περιστατικα της κλινικης του Βεκρη. Οσον αφορα Hairline σου ειπα ξανα την αποψη μου και τους ενδυασμους μου περι φυσικοτητας. Να χαίρεσαι το αποτελεσμα σου και την ανεβασμενη σου ψυχολογια . Αν μπορεσεις βρες και τις επαγγελματικες φωτο απο κλινικη προ & μετα τοποθετησης.
ps: επειγοντως κουρεματακι φιλε ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μετά τα comments του Ποσειδώνα και βλέποντας ξανά σήμερα το scalp του Δημήτρη πριν την μμ είμαι σίγουρος ότι η καλυφθείσα επιφάνεια είναι 70+ cm2, άρα δεν είναι πάνω από 30-35 graft/cm2 με όποια κατανομή θέλετε (πιο πολλά μπροστά, πιο πολλά πίσω) Έχοντας αυτό σαν δεδομένο νομίζω ότι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και το μήκος της τρίχας (στα 10cm την υπολογίζω) η οποία όταν είναι σπαστή και χοντρή έχει τρομερή καλυπτικότητα. Επίσης και ο τρόπος που ο Δημήτρης χτενίζει τα μαλλιά του (όλα πάνω κάγκελο) δημιουργώντας ένα προσθετικό τείχος το οποίο βοηθούμενο με το μαλλί από πίσω "μπλοκάρει" το φως και δημιουργεί την αίσθηση του συμπαγούς μαύρου. Ενδιαφέρον θα είχε αν κάποτε τα κούρευε κοντά (3-4cm) και τα έστρωνε κλάσσικά προς τα πίσω (χωρίς αυτήν την αίσθηση του τείχους). Θα είχαμε καλύτερη εικόνα. Η τοποθέτηση μου αυτή είναι καθαρά θεωρητική και σε καμμία περίπτωση δεν του ζητώ να το κάνει.

Δημητρης38

Active Member
Στην πρωτη σελιδα ο Δημητρης εχει εικονες τοποθετησης των grafts μετα το χειρουργειο οπου φαινεται καθαρα πως τοποθετηθηκαν τα grafts. Καταρχην ο Δημητρης εχει πολυ μεγαλο ποσοστο φυτρωσης.
Η Hairline του ειναι ποιο πυκνη και οσο προχωραει προς τα πισω σβηνει με πολυτριχα ποιο αραια τοποθετημενα
Μπροστα ειναι 40/cm2 και πισω 30/cm2.
Kαι ολα τα υπολοιπα που γραφει ο cvial ποιο πανω.

Το θεμα ειναι οτι για τα χρηματα που πληρωσε εγινε φοβερη δουλεια, με πολυ δυνατη φυτρωση.
Θα ηθελα να δω και αλλα αποτελεσματα απο τον ιδιο Γιατρο

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Θα διαφωνήσω με το 50 & 35 γιατί δεν βγαίνουν τα νούμερα (graft/επιφάνεια). Όντως έχει φώτο άλλα είναι εξαιρετικά θολές στην hairline είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις την πυκνότητα. Το ευκολότερο είναι να κάνει αυτό που του είπα, να πάρει μια φώτο της hairline (σαν αυτή που έχει βάλει) να κολλήσει μια μεζούρα που να φαίνεται το 1cm και να το μετρήσουμε ψηφιακά. Σε όλα τα άλλα συμφωνώ.

Δημητρης38

Active Member
Θα διαφωνήσω με το 50 & 35 γιατί δεν βγαίνουν τα νούμερα (graft/επιφάνεια). Όντως έχει φώτο άλλα είναι εξαιρετικά θολές στην hairline είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις την πυκνότητα. Το ευκολότερο είναι να κάνει αυτό που του είπα, να πάρει μια φώτο της hairline (σαν αυτή που έχει βάλει) να κολλήσει μια μεζούρα που να φαίνεται το 1cm και να το μετρήσουμε ψηφιακά. Σε όλα τα άλλα συμφωνώ.

40 - 30/25 εχει ... υπολογισα τωρα την επιφανεια στον μεσο ορο. Του εκανε ευθεια hairline (περισσοτερα grafts στην ληπτρια) και πισω τον εφτασε μεχρι τον οριζοντα. Το εκανα edit πριν το γραψεις. Eχει και τα κακκαδακια στην φωτο που δινουν ογκο και τον δειχνουν πυκνοτερο !!

2015_05_30_09_56_24.jpg

Τελευταία επεξεργασία:

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
ο τζον τζον εκανε στριπ..πηρε απο ασφαλη ζωνη...τωρα..αμα ειναι ατυχος και το τερματισει (7αρης)
ισως θα εχει θεμα...
@προσωπικη αποψη

ουυυυ να μου χαθεις βρεεεε ακου εκει 7αρης με κανες σαν τον μηνα στην Μουρμουρα...8αρης πρωτιμο μαρεσει περισσοτερο ο αριθμος...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
2015_05_30_09_56_24rev.jpg

Με χονδρικούς υπολογισμούς οι οποίοι όμως δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα (αν οι παραδοχές είναι σωστές, συνολο graft, μετρήσεις Δημήτρη). Στον παραπάνω υπολογισμό επειδή ξεγελάει η προοπτική και έχω δει και άλλες φώτο του Δημήτρη που το βάθος της hairline φαίνεται μικρότερο παίζει να είναι 1cm οπότε το Α= 23cm2 και το Β= 59,5cm2. Άρα με Α=40graftx23=920 cm2, B=23graftx59.5=1368, σύνολο = 2288.

Πάντως ότι και αν είναι η μέση του πυκνότητα είναι κάτι λιγότερο από 30graft

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
ρε παιδιά αφού τα έχουμε πει πάλι..τα έχουμε ξανά υπολογίσει,γιατί τόση Βαβούρα??αν είδατε είπα ένα μέσο όρο περίπου 30grafts ανά τετραγωνικό..ΜΕΣΟ ΟΡΟ..εννοείται ότι μπροστά του έβαλαν κάτι παραπάνω και πίσω κάτι λιγότερο..αλλά μέσο όρο γύρω στα 30..να βγαίνει 32?? οκ.!! να βγαινει 28.?? πάλι οκ.! και δεν το είπα τυχαία..όντως ο cvial το είχε υπολογίσει,το επαληθευσα και εγώ μονος μου κάνοντας μετρησεις.. ή επιφάνεια είναι σχεδόν 70 τετραγωνικά που κάλυψε ο Δημήτρης παιδιά..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κάτι παραπάνω αεράτε, όπως βλέπεις στο σχήμα γυρω στα 82cm2

Sent from my iPhone using Tapatalk

aeratos28

Just aeratos
ωχ τώρα το είδα αυτό..δεν μου το είχε βγάλει πριν..α μπράβο!!αυτό ακριβως!λεπτομερέστατο..ναι είναι 82cm2..νόμιζα ότι ήταν κάτι λιγότερο..για 70-75 το εκοβα το μάτι και χονδρικα..αλλά εδώ μιλάνε σχέδια και αριθμοί..έτσι πρέπει να γίνονται ολα από πριν..πριν κατσεις στο κρεβάτι του γιατρού..και να το σχεδιάσει ο γιατρός αυτό ;)

@CVIAL μια μικρη παρατηρηση.Γτ υπολογιζεις το μηκος της hairline με τον τυπο s=πxR?To π αντιστοιχει σε ημικυκλιο.Εδω η επιφανεια ειναι μικροτερη απο ημικυκλιο οποτε πρεπει να βαλουμε μικροτερη γωνια(με το ματι περιπου 140 μοιρες),το μηκος της hairline σ'αυτην την περιπτωση βγαινει περιπου 18 cm

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ειναι περίπου ημικύκλιο Βαλαντη, μην βλέπεις το σχήμα ειναι παραπλανητικό γιατι το κεφάλι ειναι καμπύλο (δες καλυτερα την καθαρή φωτο χωρίς τις κόκκινες γραμμές), η προβολή του σε οριζόντιο επίπεδο ειναι ημικύκλιο (στο περίπου) αφού η απόσταση 1=μισό του 2 αρα εχει σταθερή ακτίνα περίπου 7cm αλλιώς θα ήταν μισή έλλειψη

Απο τις μετρησεις ομως ηδη εχει ληφθει υποψην η καμπυλοτητα του κεφαλιου,υπαρχει βεβαια μεγαλο σφαλμα βεβαια γτ εχουμε μονο 2 τιμες.Το βασικο ειναι να εχει μετρησει σωστα ο δημητρης κ να μην μετρησε ουσιαστικα την προβολη τοποθετωντας ενα χαρακα

poseidonas77

Well-Known Member
οπως και το ποιο σωστο θα ηταν να τον μετραγε ο γιατρος και να του εβγαζε αυτος την πυκνοτητα
νομιζω αυτος ειναι ο ειδικος....:rolleyes:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ειπαμε ειναι χονδρική η μετρηση, πάντως εκ πείρας δεν θα εχει μεγάλη διαφορά γιατι φαινεται οτι η καμπύλη του στην hairline ειναι σταθερή και συμμετρική, για αυτό που λες εχεις δίκιο αλλα τον είχα ρωτήσει συγκεκριμένα όταν έκανε την μέτρηση αν ήταν σε επαφή με το κεφάλι ακολουθωντας την καμπυλότητα και μου είχε πει: ναι.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
οπως και το ποιο σωστο θα ηταν να τον μετραγε ο γιατρος και να του εβγαζε αυτος την πυκνοτητα
νομιζω αυτος ειναι ο ειδικος....:rolleyes:

Οι γιατροί ειναι ...άθλιοι στην γεωμετρία [emoji16] (ζητώ συγγνώμη απο τους ιατρούς μέλη του φόρουμ)

Με τους δικους μου παντως υπολογισμους η επιφανεια ειναι περιπου 65 cm**2.Ετσι κ αλλιως ειναι μπακαλιστικη η προσεγγιση μας

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αν το παίρνεις με 140ο σιγουρα ειναι μικρότερο, το σωστο όμως ειναι 180ο αφού ειναι ευθεία γραμμή στο πισω μέρος, anyway μην το συνεχίσουμε γιατι θα μας "κράξουν" οι υπόλοιποι...

Αν ειναι 65 cm**2 ποσειδωνα η περιοχη,40 περιπου στη hairine k 30 πισω.Το προβλημα ειναι οτι το εμβαδο που υπολογιζουμε μπορει να εμπεριεχει μεγαλο σφαλμα

Μπλουζα