Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πάντως cvial, εσύ με 60μ διάμετρο, αντίστοιχη τρίχα σε χαρακτηριστικά με το Δημήτρη ,2500gts, αντί 2300 του δημητρη και πυκνότητες περίπου κατά 20gts/cm2 μεγαλυτερες σε κάθε ζώνη(όπως τα υπολογισατε
παραπανω- εσύ 55/45 και ο Δημήτρης περίπου 30+/30-), θα πρέπει να εχεις αποτέλεσμα, δεδομένου και του βεληνεκούς του γιατρού, δίπλα εντυπωσιακό από του Δήμητρη( το οποίο και εύχομαι ολόψυχα)...πάντα βέβαια(όχι πάντα μαλλον- μέχρι να δώσει αποτελέσματα και ή νο2 επίσκεψη στο lorenzo) το αποτέλεσμα σου θα ασκείται λόγω έλλειψης της υποστήριξης από πισω... Νομιζω ότι για τη δική σου περίπτωση είναι πιθανό, να δείξει κατώτερο του αναμενόμενου το αποτελεσμα μετά την πρώτη μμ, αλλά μετά τη δεύτερη θα παθουμε σοκ!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
τασο ξερεις πολλες κλινικες που σε μια συνεδρια βγαζουν 3000 τριχοθυλακια? μου ειχε προταθει στην αρχη αν θελω να κανω 2 συνεδριες για αριστο αποτελεσμα.. τα χρηματα που ειχα ηταν για μια. οποτε τους ειπα καντε οτι καλυτερο με μια συνεδρια..επειδη το αποτελεσμα του δημητρη το εξαντλησαμε απο ολες τις αποψεις νομιζω ηρθε η ωρα να δουμε αν η δουλεια του βεκρη πανω στο δημητρη ετυχε η πετυχε..
1.γιατι ο βεκρης πηρε 2300 grafts για να επιτυχει καλυψη 30gr/cm περιπου και δεν πηρε 3000 να παει στα 40?
2.επειδη δεν μπορει να παει σε υψηλοτερες πυκνοτητες σαν την dhi η επειδη συνυπολογισε τα θετικα χαρακτηριστικα του μητσου οποτε σου λεει παμε με 2300 και ειμαστε οκ
προσωπικα (και ελπιζω να διαψευστω απο τα επομενα αποτελεσματα του) σε αυτην περιοδο πιστευω του ετυχε, με δεδομενο ομως την υψηλη φυτρωση που επιτυγχανει βελτιωνοντας και τις οποιες αδυναμιες του στο αμεσο μελλον θα ειναι επιλεξιμος και απο απαιτητικους πελατες...
ποιαειναι η γνωμη σας
εδώ φιλε stripar έχεις λάθος..ο φίλος μπορεί να ζηταγε πριν τον ουρανό με τα άστρα..λογικό γιατί απελπισμένος ήταν,αλλά γι αυτό πήγε σε έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως..για να τον φτιάξει σωστά,να κάνουν ένα πλάνο όπως συνιθηζετε να λέτε εδω και να πάρει το αποτέλεσμα που πρέπει..όπως σωστά έγινε στον cvial, στον yorkifun..του έβαλε του ραχαλ το μαχαίρι στο λαιμό??? όχι φιλε stripar..οπότε μην πάμε να περάσουμε τώρα ότι έφταιγε και το παιδί γι αυτό...καθαρά του γιατρού είναι..έπρεπε να τον προστατέψει και να μην το αναλάβει όσο και αν επέμενε ο δικός μας..γι αυτό λέγονται μεγαλογιατροι..Το μεγαλύτερο φταίξιμο για μένα ήταν του ίδιου του μέλους που ήθελε να επέμβει στο crown του & στο middle A & B (με πολλά υπάρχον μαλλιά) παρά τις ενστάσεις του γιατρού & χωρίς να παίρνει fina κ.τ.λ και έπειτα του γιατρού που τον ανάλαβε , παρά τιςαμφιβολίες του !.
Δεν το διευκρινησες καθως μιλαμε στο δικο μου νημα.Ρε Δημήτρη ΔΕΝ ΑΝΑΔΕΡΟΜΑΙ ΣΕ εσένα αλλά στο ΒΑΛΑΝΤΗ
Το απότέλεσμά του υστερεί , δεδομένου ότι έβαλε 2000grafts σε μιά τεράστια περιοχή ΌΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΌ
Διαβάστε λίγο πιο προσεκτικά!!!
Όσον αφορά για την δική σου μτχ , άν είσαι εσύ ευχαριστημένος εμένα τί γνώμη μου τί την θες?
Αν την έκανες στον Loretzo θα έδινες 10.750 και σίγουρα θα είχες μια πιό πυκνή hairline ,
όμως έδωσες το 1/3 και απο την στιγμή που δέν σε απασχολεί να έχεις ένα πίο πυκνό αποτέλεσμα...
εισαι ευχαριστημένος πελάτης !!!
επίσης stripar έδωσε σχεδόν το 1/4 όχι το 1/3 που ειπες και το άλλο που θέλω να ρωτησω είναι πως θα τον έκανε ο lorenzo πιο πυκνό με τα ίδια grafts?? μαγικά θα έκανε??θα χρησιμοποιήσουμε περισσότερα στη hairline και θα την έκανε πιο πυκνή..οκ.!και πίσω από hairline πως θα ήταν???άστα να πάνε έτσι??