Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kapa είπε:ειναι απλο,παμε σε αιματολογικο εργαστηριο ιατρειο,λεμε στον γιατρο ¨θελω να κανω μετρηση δυυδροτεστοστερονης",παιρνει αιμα,και την επομενη μερα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα
giannaras13 είπε:kapa είπε:ειναι απλο,παμε σε αιματολογικο εργαστηριο ιατρειο,λεμε στον γιατρο ¨θελω να κανω μετρηση δυυδροτεστοστερονης",παιρνει αιμα,και την επομενη μερα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα
ειναι πολυ ακριβοτερη απο απλες εξετασεις?
jeronymous είπε:να μετρησεις και την τεστοστερονη ποσο επιπλεον παει?
καπα εχεις καθολου sides? 14 μερα αν δε κανω λαθος κ εχω αρχισει να εχω υπονιες για υπνηλια...κοιμαμαι παρα πολυ πλεον.
μπορει να ειναι και συμπτωματικο η΄να φταινε μινοξ+ζιρτεκ, θα δουμε!
απο μαλλι παντως καλα παμε
n094 είπε:εγώ ξαναλέω πάντως.... δεν μπορεί να σου χαμηλώνει την DHT και να μην έχεις (παρε)ενέργειες... όλα αυτά που έχεις από τη Φίνα και την Ντουντα οφείλονται στη μείωση της DHT... τα περί πιθανών άλλων μονοπατιών κλπ δεν μπορώ να τα κατανοήσω...
kapa είπε:n094 είπε:εγώ ξαναλέω πάντως.... δεν μπορεί να σου χαμηλώνει την DHT και να μην έχεις (παρε)ενέργειες... όλα αυτά που έχεις από τη Φίνα και την Ντουντα οφείλονται στη μείωση της DHT... τα περί πιθανών άλλων μονοπατιών κλπ δεν μπορώ να τα κατανοήσω...
δεν αντιλεγω αλλα ειμαστε σιγουροι οτι ειναι απο την dht οχι απο την ελευθερη η ολικη τεστοστερονη?
kapa είπε:Εγω λέω να μην βιαστούμε να το θαψουμε επειδή κανένας μέχρι τώρα δεν έχει βγάλει παρενέργειες με αυτο,δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο φόρουμ αλλά και σε αλλα.
Επίσης απο τις δοκιμές και μετρήσεις που έχει κάνει η εταιρεία,ρίχνει όντως την dht και δεν έχει όντως παρενέργειες.
Ας το δούμε πρώτα στη πράξη και ας το κραξουμε μετα παρέα και εγω πρώτος απο όλους που πεταξα 100 ευρώ για τα χάπια και 80 ευρώ για τις εξετάσεις
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Antinoos είπε:Παιδια χωρις να θελω να το παιξω εξυπνος, περναει συνεχεια απο το μυαλο μου το εξης. Η φιναστεριδη σαν ουσια. Και για να εξηγησω. Ειναι 100% σιγουρο οτι όλα τα sides απο propecia - proscar προερχονται απο την μειωση της dht? Και μονο. Εννοω, οτι οκ, ριχνοντας την dht εχεις αυτα τα συμπτωματα. Ως ενα σημειο ομως. Ειναι σίγουρο οτι η φιναστεριδη σαν χημικη ουσια δεν ερχετε να τα κορυφωσει ολα αυτα; Σαν side της ουσιας αποκλειστικα. Γιατι ολοι γνωριζουμε πως για χημεια προκειτε. Μόνο ετσι μπορω κατα καποιο τροπο να εξηγησω γιατι μπορει το keratene , αν οντως δουλευει, να μην εχει τα side της φινας.. Γιατι ειναι εντελως "σπιλμπεργ" το θεμα. Κανεις την ιδια δουλεια με δυο διαφορετικα πραγματα, το ενα σε ψιλοσκιζει το αλλο οχι. Δεν κολαει