Keratene alphactive - DHT blocker

kapa

Μέλος του προσωπικού
ειναι απλο,παμε σε αιματολογικο εργαστηριο ιατρειο,λεμε στον γιατρο ¨θελω να κανω μετρηση δυυδροτεστοστερονης",παιρνει αιμα,και την επομενη μερα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa είπε:
ειναι απλο,παμε σε αιματολογικο εργαστηριο ιατρειο,λεμε στον γιατρο ¨θελω να κανω μετρηση δυυδροτεστοστερονης",παιρνει αιμα,και την επομενη μερα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα

ειναι πολυ ακριβοτερη απο απλες εξετασεις?

kapa

Μέλος του προσωπικού
giannaras13 είπε:
kapa είπε:

ειναι πολυ ακριβοτερη απο απλες εξετασεις?

15 με 20 ευρω μονο dht

jeronymous

New Member
να μετρησεις και την τεστοστερονη ποσο επιπλεον παει?

καπα εχεις καθολου sides? 14 μερα αν δε κανω λαθος κ εχω αρχισει να εχω υπονιες για υπνηλια...κοιμαμαι παρα πολυ πλεον.
μπορει να ειναι και συμπτωματικο η΄να φταινε μινοξ+ζιρτεκ, θα δουμε!
απο μαλλι παντως καλα παμε:)

kapa

Μέλος του προσωπικού
jeronymous είπε:
να μετρησεις και την τεστοστερονη ποσο επιπλεον παει?

καπα εχεις καθολου sides? 14 μερα αν δε κανω λαθος κ εχω αρχισει να εχω υπονιες για υπνηλια...κοιμαμαι παρα πολυ πλεον.
μπορει να ειναι και συμπτωματικο η΄να φταινε μινοξ+ζιρτεκ, θα δουμε!
απο μαλλι παντως καλα παμε:)

ολες οι υπολοιπες ορμονες εχουν την ιδια τιμη.
βεβαια απο ιατρειο σε ιατρειο μια μικρη αποκλιση στην τιμη θα υπαχει
καμια παρενεργεια,ολα δουλευουν κανονικα;)

n094

Active Member
εγώ ξαναλέω πάντως.... δεν μπορεί να σου χαμηλώνει την DHT και να μην έχεις (παρε)ενέργειες... όλα αυτά που έχεις από τη Φίνα και την Ντουντα οφείλονται στη μείωση της DHT... τα περί πιθανών άλλων μονοπατιών κλπ δεν μπορώ να τα κατανοήσω...

kapa

Μέλος του προσωπικού
n094 είπε:
εγώ ξαναλέω πάντως.... δεν μπορεί να σου χαμηλώνει την DHT και να μην έχεις (παρε)ενέργειες... όλα αυτά που έχεις από τη Φίνα και την Ντουντα οφείλονται στη μείωση της DHT... τα περί πιθανών άλλων μονοπατιών κλπ δεν μπορώ να τα κατανοήσω...

δεν αντιλεγω αλλα ειμαστε σιγουροι οτι ειναι απο την dht οχι απο την ελευθερη η ολικη τεστοστερονη?

n094

Active Member
kapa είπε:
n094 είπε:

δεν αντιλεγω αλλα ειμαστε σιγουροι οτι ειναι απο την dht οχι απο την ελευθερη η ολικη τεστοστερονη?

Κυριακή κοντή γιορτή που λένε.... αφού έχουμε εσένα Κάπα που πραγματικά έχεις γίνει το βοήθημα γι' αυτό το φόρουμ... και άρα για εμάς... θα μάθουμε σύντομα...

gianniskritikos

New Member
ρε μπορει οντως να μην εχει αυτο λεει το φαρμακο και αν εχει σε καμια περιπτωση σαν της φινας θα τον ειχε χτυπηση ειδη τον καπα

kapa

Μέλος του προσωπικού
Εγω λέω να μην βιαστούμε να το θαψουμε επειδή κανένας μέχρι τώρα δεν έχει βγάλει παρενέργειες με αυτο,δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο φόρουμ αλλά και σε αλλα.
Επίσης απο τις δοκιμές και μετρήσεις που έχει κάνει η εταιρεία,ρίχνει όντως την dht και δεν έχει όντως παρενέργειες.
Ας το δούμε πρώτα στη πράξη και ας το κραξουμε μετα παρέα και εγω πρώτος απο όλους που πεταξα 100 ευρώ για τα χάπια και 80 ευρώ για τις εξετάσεις

weznem

Well-Known Member
kapa είπε:
Εγω λέω να μην βιαστούμε να το θαψουμε επειδή κανένας μέχρι τώρα δεν έχει βγάλει παρενέργειες με αυτο,δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο φόρουμ αλλά και σε αλλα.
Επίσης απο τις δοκιμές και μετρήσεις που έχει κάνει η εταιρεία,ρίχνει όντως την dht και δεν έχει όντως παρενέργειες.
Ας το δούμε πρώτα στη πράξη και ας το κραξουμε μετα παρέα και εγω πρώτος απο όλους που πεταξα 100 ευρώ για τα χάπια και 80 ευρώ για τις εξετάσεις

:hailing​

αν κανει δουλεια θα εχουν ενα ολοκληρο φορουμ απο παραγγελιες...ισως να εχουμε και αλλοι τιμη ετσι :chinscratch με μαζικη παραγγελια..
καλα αποτελεσματα....[/align]

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Antinoos

Member
Παιδια χωρις να θελω να το παιξω εξυπνος, περναει συνεχεια απο το μυαλο μου το εξης. Η φιναστεριδη σαν ουσια. Και για να εξηγησω. Ειναι 100% σιγουρο οτι όλα τα sides απο propecia - proscar προερχονται απο την μειωση της dht? Και μονο. Εννοω, οτι οκ, ριχνοντας την dht εχεις αυτα τα συμπτωματα. Ως ενα σημειο ομως. Ειναι σίγουρο οτι η φιναστεριδη σαν χημικη ουσια δεν ερχετε να τα κορυφωσει ολα αυτα; Σαν side της ουσιας αποκλειστικα. Γιατι ολοι γνωριζουμε πως για χημεια προκειτε. Μόνο ετσι μπορω κατα καποιο τροπο να εξηγησω γιατι μπορει το keratene , αν οντως δουλευει, να μην εχει τα side της φινας.. Γιατι ειναι εντελως "σπιλμπεργ" το θεμα. Κανεις την ιδια δουλεια με δυο διαφορετικα πραγματα, το ενα σε ψιλοσκιζει το αλλο οχι. Δεν κολαει

weznem

Well-Known Member
Antinoos είπε:
Παιδια χωρις να θελω να το παιξω εξυπνος, περναει συνεχεια απο το μυαλο μου το εξης. Η φιναστεριδη σαν ουσια. Και για να εξηγησω. Ειναι 100% σιγουρο οτι όλα τα sides απο propecia - proscar προερχονται απο την μειωση της dht? Και μονο. Εννοω, οτι οκ, ριχνοντας την dht εχεις αυτα τα συμπτωματα. Ως ενα σημειο ομως. Ειναι σίγουρο οτι η φιναστεριδη σαν χημικη ουσια δεν ερχετε να τα κορυφωσει ολα αυτα; Σαν side της ουσιας αποκλειστικα. Γιατι ολοι γνωριζουμε πως για χημεια προκειτε. Μόνο ετσι μπορω κατα καποιο τροπο να εξηγησω γιατι μπορει το keratene , αν οντως δουλευει, να μην εχει τα side της φινας.. Γιατι ειναι εντελως "σπιλμπεργ" το θεμα. Κανεις την ιδια δουλεια με δυο διαφορετικα πραγματα, το ενα σε ψιλοσκιζει το αλλο οχι. Δεν κολαει

mpaaaaaa
η φινα μπλοκαρει το ενζυμο 5αρ2 και δεν αφηνει την τεστοτερονη να ενωθει με το ενζυμο και να δημιουργησει την dht σε ποσοστο 75%,το κερατιν δεν μπλοκαρει το ενζυμο λεει οτι μειωνει την dht με αλλο μονοπατι που δεν γνωριζουμε και το ψαχνουμε ακομα..
αν δεις τι κανει η διυδροτεστοτερονη στον οργανισμο θα κατλαβεις οτι τα συμπτωματα οφειλεταιστην δρματικη μειωση της.. σχετιζεται αμεσα με λιπμιντο,ποιοτητα στυσης,νευροορμονες του εγκεφαλου...εξου και οι παρενεργειες.. τωρα για το κερατιν δεν εχουμε πληροφοριες ακομα..

n094

Active Member
για την DHT κολάει... (το αν σκίζει δεν το ξέρουμε ακόμα, ούτε στα ξένα φόρουμ το ξέρουν) απλά σκέψου ότι και τα φυτικά που ρίχνουν την DHT (που είναι αρκετά) έχουν και αυτά παρενέργειες, όχι τόσο βαριές γιατί απλά την ρίχνουν πολύ πολύ πιο λίγο από ότι η χημεία... Αλλά είπαμε ο Καπα είναι εδώ και εμείς τυχεροί που τον έχουμε.... οπότε βλέπουμε και κάνουμε...

gianniskritikos

New Member
και κατι αλλο αμα ενας εχει ασπουμε 500 ΔΗΤ και ο αλλος εχει 1000 και ελευθερη τεστο και απλη τεστο ειναι ιδιες και στους 2 αν ο ενας παρει καπιο χαπι το οποιο απλα θα τον παει 500 ΔΗΤ και τα αλλα δεν πιραζονται γιατι να μην εχει στισεις? εχει φυσιολογικα επιπεδα ΔΗΤ μαλλον εγω πιστευω κατι αλλο παιζει με φινα το να σε αφηνει η φινα σε 500 ΔΗΤ απο 1200 ασπουμε δεν συμαινει οτι εχεις αραιομενο σπερμα και προβληματα στυσης λογο ΔΗΤ και τι καθομαστε και λεμε?? το συγκεκριμενο προιον το κερατινε το δοκιμαζουμε λεει δεν εχει παρενεργιες τι βιαζομαστε να το κραξουμε οπως ειπε και ο καπα αυτος πληροσε οχι εμεις... τι προκαλουμε τρομο εδωμεσα

kapa

Μέλος του προσωπικού
Αν μιλήσουμε για ορμονες η παρενεργεια της ψυχολογίας της φιναστεριδης έχει να κάνει με την τεστοστερονη.
Η τεστοστερονη επίσης σημαίνει λιμπιντο.
Αυτο που δεν έχω καταλάβει ειναι κατα πόσο παίζει ρόλο η dht στην λιμπιντο.
Αν η dht δεν επηρεάζει την λιμπιντο και το συγκεκριμένο ρίχνει μονο την dht τότε δεν θα έχει παρενέργειες.
η φιναστεριδη εκτός απο την dht ρίχνει και την τεστοστερονη,μπορεί σε κάποιους οχι η πολυ λίγο και να μην βιώνουν παρενέργειες

raphael2012

Member
Για όσους τυχόν δεν το έχουν δει (δεν ξέρω αν υπάρχει το link πιο πριν στο thread), η κλινική έρευνα της εταιρίας βρίσκεται εδώ:

http://www.prohairclinic.com/sites/default/files/files/images/Keratene-Clinical-Results-Retard_protected.pdf

Μια παρατήρηση: Όλοι όσοι έλαβαν μέρος είχαν DHT πολύ πιο πάνω από τα ανώτατα όρια (σχεδόν όλοι >1700 με reference range 350-750 pg/mL). Αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι.

n094

Active Member
σε ξένο φόρουμ έκανα αυτήν την ερώτηση πριν από κανένα μήνα στον εκπρόσωπο της Prohairclinic: I thought that side effects of finasterid caused by lowering the DHT. So a logical thinking based on that is that any person, who suffered side effects from finasterid, will be suffering from any other product which lowering DHT. However side effects are related also with how much a product lowers your DHT. On the other hand a much lower DHT, seems to give better results. So, at the end of the day, the lower your DHT drop, the biggest the side effects will be, but also the better results to your hair must be expected. Correct me If I am wrong.

και η απάντηση που έδωσε ήταν αυτή: I have no proof, but I believe it is reasonable to say that an extremely low dht level probably causes side effects.
Keratene Retard does not lower dht to the extreem and this may be the reason why there are no sides.

gianniskritikos

New Member
ρε σεις..... με αυτα και με αυτα θα δημιουργηθει κανα ψηχολογικο ...γιατι δεν εχετε θετικοτιτα? ασπουμε ενας ευεσθητος ψηχολογικα αν το επερνε τωρα και διαβαζε αυτα θα μπορουσε ανετα να του δημιουργηση προβληματα.... αραχτε να δουμε τι πεζει......αυτα λαει λογικα αυτα θα κανει τωρα πως? δεν ξερουμε αμα τα κανει και δεν εχει παρενεργιες τι ζορι τραβαμε???

Μπλουζα