Keratene alphactive - DHT blocker

kapa

Μέλος του προσωπικού
Τα συστατικα του ειναι αυτά
Sterol complex, phytoextracts, saccharose.
Contains trace amounts of campe- stigma- brassicasterol, triterpenoid esters, 3,4-divanillyltetrahydrofuran and
5-hydroxytryptamine. The formula is free of xenoestradiols

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
somari είπε:
kapa είπε:
Τα συστατικα του ειναι αυτά
Sterol complex, phytoextracts, saccharose.
Contains trace amounts of campe- stigma- brassicasterol, triterpenoid esters, 3,4-divanillyltetrahydrofuran and
5-hydroxytryptamine. The formula is free of xenoestradiols

http://www.youtube.com/watch?v=sIiwiZfekpg

ετσι ακριβως ειναι τα συστατικα του,εδω κολαει η διαφημιση:21m:

rocknrolla είπε:
Κάπα, επειδή είσαι πάντα στις επάλξεις του αγώνα, να μην παρεξηγηθούμε... η κουβέντα -αν και έντονη- γίνεται για να καταλάβουμε τι ακριβώς παίζει με το συγκεκριμένο φάρμακο. Η εταιρία οφείλει να εξηγήσει τον μηχανισμό λειτουργίας του προϊόντος της και όχι να αφήνει τον κόσμο να αναρωτιέται τι κάνει και πώς. To εξαιρετικά ευχάριστο είναι ότι δεν έχετε παρενέργειες όσοι το δοκιμάζετε. Το θαύμα θα είναι να μειώνει όντως την τριχόπτωση. Ίδωμεν.

το συγκεκριμενο απο οτι καταλαβα ριχνει την dht και δεν επηρεαζει την τεστο σε αντιθεση με την φιναστεριδη που επηρεαζει και την τεστοστερονη.
το οτι θα εχει θετικη επιδραση στο μαλλι ειναι γεγονος.
τωρα οσον αφορα τις παρενεργειες ειναι πολυ νωρις αλλα το σιγουρο ειναι οτι ειναι πιο ελαφρυ απο την φιναστεριδη

gianniskritikos

New Member
ειναι πιο ελαφρι και μαλιστα το λεει οτι μονο του χωρις μινοχ και διαφορα αλλα ειναι ικανο να διατηρησει τα μαλλια εφοσον βρισκονται σε καποια μετρια κατασταση ασπουμε αν ενας που μολις χανει τα μαλλια του 1 χρονο μαλλον ειναι ικανο να του τα κρατηση η φινα μιλαει και για Ρεγκρουθ.... οποτε το κερατινε αμα δεν εχει παρενεργιες και λεει οτι κανει βαζει στοπ στην τριχωπτοση και με διαφορα αλλα ζιρτεκ μινοχ βλεπεις το ρεγκρουθ και με μια μεταμοσχεφση τα κρατας χαρουμενος..... αμα την σταματαει οντως εγω αν και 20 χρονων περιμενο να δω τι θα μας πουν απο δω τα παιδια ο καπα και ο Τζερονιμ που το δοκιμασουν αν οντως δεν βγαλουν παρενεργιες και δουν οτι σταθεροποιητε η τριχοπτωση θα το παραγκιλω τρεχοντας..... ακομα εχω μαλλια πανω μου...

kapa

Μέλος του προσωπικού
to be sides or no to be sides
νιωθω κατι περιεργα στον αριστερο ορχι σαν να παλευει να κανει κατι.
σιγουρα καραμελα δεν ειναι,καταλαβαινω οτι εχει αρχισει να βαζει χερι στις ορμονες.
προς το παρον λεω ακομα δεν εχω παρενεργειες

anieros36

New Member
kapa είπε:
to be sides or no to be sides
νιωθω κατι περιεργα στον αριστερο ορχι σαν να παλευει να κανει κατι.
σιγουρα καραμελα δεν ειναι,καταλαβαινω οτι εχει αρχισει να βαζει χερι στις ορμονες.
προς το παρον λεω ακομα δεν εχω παρενεργειες

όχιιιιιι μην λες τέτοια κρατήσου!! Λοιπό, γρήγορα έντονο σεξ! όλοι μας νιώθουμε έναν μικροερεθισμό μετά για να το αποδώσουμε εκεί!

gianniskritikos

New Member
καπα το εχω παθει και εγω αυτο σαν να τρεμει ο ορχης καπως να παιζει εκει κατι.... μπορει να ειναι σημπτωση

το ειχα παθει για ενα διαστημα και για κανα μηνα καποιες ορες την μερα με επιανε που και που και ετρεμε καπως τωρα δεν ξερω τι παιζει:S παντως δεν σε πιανει συνεχομενα ετσι? τρεμει ασπουμε γι ακανα 5 λεπτο σταματαει και μετα απο λιγο παλι το ιδιο για κανα 5λεπτο ... καπως ετσι?

kapa

Μέλος του προσωπικού
ειναι μικρη ενοχληση,αλλα πολυ μικρη και οχι συνεχομενη,σε καμια περιπτωση δεν το λεω παρενεργεια.

gianniskritikos

New Member
μακαρι να μην ειναι μακαρι να ειναι αυτο που παθενα και εγω το οποιο δεν ειναι τιποτα το ενιοθα ασπουμε σαν να γεμιζει υγρο το σακουλι γιρο απο τον εναν ορχη και αυτος σαν να ψυλοτρεμι καπως ετσι..... μακαρι να μην ειναι παρενεργια..

αν εχει παρενεγιες πραγματικα θα απογοητευτο.... μου ειχε φυγει ολο το ανγχος ελεγα μεσα μου οτι ειναι αν γινει θα γινει υπαρχει το κερατινε το οποιο ειναι ενα μπονους σο οτι υπηρχε....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos είπε:
μακαρι να μην ειναι μακαρι να ειναι αυτο που παθενα και εγω το οποιο δεν ειναι τιποτα το ενιοθα ασπουμε σαν να γεμιζει υγρο το σακουλι γιρο απο τον εναν ορχη και αυτος σαν να ψυλοτρεμι καπως ετσι..... μακαρι να μην ειναι παρενεργια..

ειναι νωρις ακομα,πολυ νωρις.
μπορει να φυγει.
δεν νιωθω σαν να γεμιζει σακουλι,αλλα εναν πολυ ελαφρυ πονο.
οταν λεω ελαφρυ ισια ισια που το καταλαβαινω

anieros36 είπε:
όχιιιιιι μην λες τέτοια κρατήσου!! Λοιπό, γρήγορα έντονο σεξ! όλοι μας νιώθουμε έναν μικροερεθισμό μετά για να το αποδώσουμε εκεί!
απο λιμπιντο ειμαι στα κανονικα μου

kapa

Μέλος του προσωπικού
να αναφερω και κατι εντελως παραλογο.
το σπερμα ειναι πιο πηχτο απο τα κανονικα του,πριν την χρηση του δηλαδη.
δεν βγαζω ακρη

kapa

Μέλος του προσωπικού
rocknrolla είπε:
Κάπα, διάβασε αυτό, μιας και αυτόν τον καιρό παίρνεις ψευδάργυρο

http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5593.html

λες να οφειλεται απο αυτο?εχεις παρατηρησει πιο πηχτο σπερμα με την χρηση ψευδαργυρου?

kapa

Μέλος του προσωπικού
rocknrolla είπε:
Ναι, ίσως και αυξημένη ποσότητα.

αυξημενη ποσοτητα δεν εχω,αλλα ειναι σιγουρα πιο πηχτο,για την ακριβεια δεν ηταν ποτε τοσο πηχτο.
θα πρεπει να διακοψω χαλκο ψευδαργυρο μεχρι τις εξετασεις,θα αλλοιώσει τα αποτελεσματα.
στις πρωτες εξετασεις δεν ειχα ξεκινησει τιποτα ακομα

kapa

Μέλος του προσωπικού
rocknrolla είπε:
εγώ το κατάλαβα επειδή με τη φίνα το σπέρμα μου είχε γίνει διάφανο, είχε νερώσει, και συνήθως δεν ήταν μεγάλο σε ποσότητα. Ίσως καλό είναι όντως να κόψεις τα όραλ και να αφήσεις να περάσει διάστημα μέχρι τις επόμενες εξετάσεις.

με την φινα και εμενα ηταν διαφανο,νερωμενο,τωρα εγινε το αντιθετο.
θα τα διακοψω και τα δυο

Μπλουζα