Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kapa είπε:Τα πράγματα με το keratene ειναι λιιιιιγο περίεργα.
Ειναι μέρες που έχω μικρές ενοχλήσεις στους ορχεις.
Και μέρες που δεν έχω.
Η λιμπιντο ειναι σταθερη.
Θα σας πω ένα μυστικό πως θα μάθουμε αν επηρεάζει την λιμπιντο η τεστοστερονη η η δυηδροτεστοστερονη.
Αλλα μην το πείτε πουθενά.
Ο πρώτος που θα παει για αιματολογικες εξετάσεις θα ρωτήσει τον γιατρό
weznem είπε:μπορει να ειναι μεχρι να συνηθίσει ο οργανισμος,μπορει και οχι..εσυ θα το κρινεις..αν νιωθεις οτι δεν μπορεις κοφτο καππα..
μια ερωτηση καππα, ηδιαφορα του σε σχεση με την φινα ειναι οτι δεν μπλοκαρει το ενζυμο 5αρ2,αλλα μειωνει την dht στο αιμα??
γι αυτο και υποσχονται παρενργειες καθολου??εγω αυτο εχω καταλαβει και γι αυτο ρωταω..το ψαξα και στο σάϊτ τους αλλα δεν ειδα διευκρίνηση επι του θεματος..
tropheus είπε:Επειδή διάβασα τα του TESTROGAIN .... Το συγκεκριμένο σκεύασμα είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!!
Σχεδόν ότι περιέχει κάνει παιχνίδια με τις ορμόνες τεστοστερόνη και DHT.
Η λογική "σου αυξάνω μόνο την τέστο και σου μειώνω την DHT και άρα θα είσαι ΟΚ " είναι για γέλια.
Και το avodart αυτό κάνει. Ανεβάζει την τέστο, σκοτώνει τη DHT και σου διαλύει τη libido.
Προσωπικά δε θα άγγιζα αυτό το πράγμα. Τώρα όποιος θέλει να το δοκιμάσει ... καλή του τύχη ...
gianniskritikos είπε:καπα σε οτι εχω ψαξει στο ιντερνετ περι ΔΗΤ δεν λεει πουθενα για λιμπιιντο για αναπτυξη χαρακτηριστικα καθως και αναπτυξη μυικη εχω δει η τεστο ναι παιζει 100% ρολο στην λιμπιντο
χθες ειμουν μιαμιση ωρα να ψαχνω για ΔΗΤ και τι ρολο βαραει
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
gianniskritikos είπε:οχι:S θα το δουμε αυτο απο τις εξετασεις σου διοτι μεχρι τωρα περνεις κερατινε 2 βδομαδες το κερατινε ισχυριζεται οτι σε 7 μερες εχει ριξει την ΔΗΤ σχεδον στα μεγυστα αποτελεσματα που μπορει να τα ρηξει με αυτη την δοσολογια οποτε εσυ επρεπε να ειχες ειδη προβλημα με λιμπιντο... και εσυ λες οτι απο λιμπιντο εισαι κομπλε ... εμενα με ανυσηχη η μυικη αναπτυξη με εχει σκαλοση ασχημα.. δεν θελω να φανταζομε τον εαφτο μου μιση μεριδα για να εχω μαλλια:S δηλαδει δεν το καταλαβενω αν παω ασπουμε την ΔΗΤ μου σε 500 γιατι να εχω προβλημα φυσιολογικο επιπεδο ειναι..... αλλα αν εχω ειναι ασχημο... ασπουμε ασχολουμε με το γυμναστηριο και εχω κομπλεξ οταν βλεπο καποιον μιση μεριδα λεω που παει αυτο τωρα... αν ειναι αν γυνω αγυμναστος μισος απο οτι ειμαι.... ειναι εφυαλτης... για να μπορω να εχω μαλλια
gianniskritikos είπε:kapa ρωταω κερο τωρα και κανεις δεν απανταει αν ξερεις εσυ σε παρακαλω απαντα (διαβασα στο ιντερνετ οτι μερικοι που καραφλιαζουν εχουν υπερ ΔΗΤ.... και να μην εχουν οκ μπορει παλι να καραφλιαζουν λογο εβεσθισιας.... ασπουμε τωρα οτι εσυ με το κερατινε πας 500 ΔΗΤ και σου περιοριζει κατα πολυ τιν τριχωπτωση.... γιατι δηλαδει πρεπει να εχεις παρενεργειες? η καποιος αλλος ο οποιος ειχε υπερ ΔΗΤ ασπουμε 1700 .... αυτο δεν ειναι αρωστια να εχεις 1700?? ανα υτος με τα 1700 παρει φινα κερατινε δεν ξερω και εγω τι και παει 900 λεμε τωρα... το 900 ειναι παλυ υπερ αρκετο ομως ετσι θα χανει ποιο αργα μαλλια απο οτι στα 1900 γιατι πρεπει να εχει παρενεργειες με 900 ΔΗΤ??? αφου ειναι πανυψυλα οι τιμες του.... και πανω σε αυτο που λεμε για ΔΗΤ αν προκαλει προβληματα λιμπιντο...... το αν εχεις λογο χαπιου πλεων φυσιολογικα επιπεδα γιατι να εχεις θεμα? και ας εφθυνετε μαζι με την τεστο η ΔΗΤ .. αν πεφτει η τεστο σε μερικους οπως ειπες απο φινα τοτε οκ μπορει να ειναι λογικο.. γιατι μπορει να πιγαινει σε ηαμιλα επιπεδα... αλλα ενα χαπι που να μην αγγιζει τεστο και να πηγενει σε λογικα επιπεδα την ΔΗΤ για τον περιορισμο της τριχοπτωσης γιατι να εχει επιπτωσεις στην λιμπιντο? σου ειπα το απλο παραδειγμα απο 1700 στα 900 αν αυτος με 900 ΔΗΤ εχει θεμα στυσης λιμπιντο ο αλλος που απο τη φυση του εχει 400 τι να πει?? οτι δεν εχει καν πουλι? και οτι δεν χυνει ουτε σταγονα?) τα λεω αυτα γιατι τα εχω επαναλαυει 100 φορες και αν ειμαι λαθος κανεις δεν βρεθηκε να μου πει ξερεις εισαι λαθος γιαφτο και γιαφτο ..... μπορει να ειμαι λαθος αλλα η λογικη μου αυτα μου λεει και πανω στην δικη μου λογικη βρησκει και λογικη το γιατι το κερατινε μειωνοντας την ΔΗΤ δεν εχει παρενεργιες διοτι αμα το σκευτει κανεις πως αλλιως γινετε να πειραζεις μια ορμονει και να μην εχεις θεμα?? αλλο κανω κακο και αλλο παω σε φυσιολογικα επιπεδα τις ορμονες μου ... το κερατινε δεν σ εβγαζει απο τα φυσιολογικα ορια με 1 χαπι την μερα στην ΔΗΤ που εχεις εσυ... ειχα ανεβασει μια σελιδα κερατινε νομιζω που ελεγε για δοσολογιες ανα την ΔΗΤ που εχει ο καθενας... απαντησε μου αμα γνωριζεις σε παρακαλο με εχει φαει αυτη η απορια περι φυσιολογικων επιπεδων και παρενεργειων πανω σε αυτα τα επιπεδα...
αν εχω κανει μικρολαθακια πανω στο πως καραφλιαζουμε μην κολισεις σε αυτα καταλαβαινεις πιο ειναι το ζητουμενο....εχω προβλημα με το να γραφω κατι κατανοητο οποτε μπορει να λεω λανθασμενα πραγματα γιαφτο το λεω δεν θελω παλι να αρχισουμε κανεις λαθως αυτος με τα 500 παλι καραφλιαζει και διαφορα αλλα το γνωριζω με απασχολουν μονο και μονο οι παρενεργιες στην λιμπιντο ... και γιατι να δημιουργουντε σε φυσιολογικα επιπεδα ιστερα απο μεγαλα επιπεδα ανω του φυσιολογικου ... γιατι το λογικο ειναι εκει να εχεις προβληματα οταν εισαι πανο αποτο φυσιοολογικο
δεν μιλαω για φινα που πειραζει τεστο και διαφορα.... μονο για μειωση ΔΗΤ
baldy είπε:καπα ξερεις αν υπαρχει αντιπροσωπος στην ελλαδα,στα φαρμακεια δεν υπαρχει, λεω να παραγγειλω το sampoo αλλα δεν ξερω απο που
το fungoral δεν μπορεις να το χρησιμοποιεις το ιδιο συχνα,ενω αυτο λεει οτι ειναι καταλληλο για καθε μερα,τελος παντων και η πληρωμη μεσω ιντερνετ?οτι και να αποφασισω δεν υπαρχει ελλαδα!Ηθελα να παρω toco-8 ουτε αυτο βλεπω να υπαρχειkapa είπε:baldy είπε:καπα ξερεις αν υπαρχει αντιπροσωπος στην ελλαδα,στα φαρμακεια δεν υπαρχει, λεω να παραγγειλω το sampoo αλλα δεν ξερω απο που
μονο internet μπορεις να το παραγγειλεις αλλα δεν θα πετυχεις κατι με το shampoo.
παρε ενα fungoral απο το φαρμακειο της γειτονιας αν εχεις σμηγμα η λιπαρο δερμα