Keratene alphactive - DHT blocker

kapa

Μέλος του προσωπικού
Helpless είπε:
'Οταν λες ειναι για διατηρηση εννοεις οσο ειναι ενεργος ο θυλακας? η οσο ειναι η τριχα δυνατη? Αυτο που θελω να πω ειναι υπαρχει περιπτωση να μεγαλωσει τις μικρες τριχες? πχ κροταφοι crown?

οι μικρες σε κατασταση χνουδιου θα χρειαστουν και μινοξιδιλη

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Faderberg

Member
kapa είπε:
Helpless είπε:
'Οταν λες ειναι για διατηρηση εννοεις οσο ειναι ενεργος ο θυλακας? η οσο ειναι η τριχα δυνατη? Αυτο που θελω να πω ειναι υπαρχει περιπτωση να μεγαλωσει τις μικρες τριχες? πχ κροταφοι crown?

οι μικρες σε κατασταση χνουδιου θα χρειαστουν και μινοξιδιλη

Από πολλές φωτογραφίες αποτελεσμάτων φιναστερίδης, βλέπω κανονικη επανέκφυση. Ειναι σιγουρα μονο για διατηρηση η φινα οταν υπαρχουν αποτελεσματα σαν αυτα:

http://www.hairlosstalk.com/interact/showthread.php/61850-Good-results-from-propecia-alone
http://www.hairlossexperiences.com/view_topic.php?id=2318&forum_id=38

Υπαρχουν κι αλλες φωτος με πολυ πιο εντυπωσιακα αποτελέσματα. Κατέβασμα 2-3 σκαλες στη Norwood.
Υπαρχει η περιπτωση να χρησιμοπουνε κι αλλα σκευασματα, ομως καποιοι θα λενε την αληθεια. Ειχαν τετοια αποτελεσματα μονο απο φινα.

Πως καλύπτεται σχεδόν ολόκληρο vertex; Ειναι θύλακες που δεν εχουν νεκρωθει ακομη και βγαζουν τρίχες με dht blockers; Ειναι χνουδι που μεγαλώνει;

Πολύ σημαντικό αν κραταει τα ήδη υπάρχοντα το Keratene, αλλα για οσους έχουν μεγάλα Norwood δεν θα είναι η λυση. Θα μεινουν στο ιδιο επίπεδο, εκτός και αν έχουν επανέκφυση απο κανένα growth stimulant, για να κατεβουν καμιά σκάλα.

Για να καταλαβω και εγω που δεν εχω παρει φινα ποτέ. Η φίνα, εκτος απο τη DHT που ηταν και το ζητουμενο κατεβαζε και τη τεστοστερονη, οπότε εκεί οφείλονταν και οι παρενεργειές της, ενώ αντίθετα αυτο έχει την ιδιότητα να μη ν επηρεάζει καθολου τη τεστο(οποτε λογικά δεν θα εχει και παρενεργειες)?Ή΄ούτε η φίνα επηρέαζε τη τεστο, οπότε αυτό απλα μειωνει τις τιμές λιγότερο απότη φινα οπότε και έχει λογικα και λιγοτερεες παρενεργειες(οπότε σ αυτη τη περιπτωση αποδεικνυεται οτι η DHT επηρεαζει και αυτη το σεξ)?

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos είπε:
ποσο καιρο κανει να ερθει το κερατινε ιστερα απο την παραγκελια?

σε εμενα εφτασε σε 8 μερες στο σπιτι

Faderberg είπε:
Από πολλές φωτογραφίες αποτελεσμάτων φιναστερίδης, βλέπω κανονικη επανέκφυση. Ειναι σιγουρα μονο για διατηρηση η φινα οταν υπαρχουν αποτελεσματα σαν αυτα:

http://www.hairlosstalk.com/interact/showthread.php/61850-Good-results-from-propecia-alone

Υπαρχουν κι αλλες φωτος με πολυ πιο εντυπωσιακα αποτελέσματα. Κατέβασμα 2-3 σκαλες στη Norwood.
Υπαρχει η περιπτωση να χρησιμοπουνε κι αλλα σκευασματα, ομως καποιοι θα λενε την αληθεια. Ειχαν τετοια αποτελεσματα μονο απο φινα.

Πως καλύπτεται σχεδόν ολόκληρο vertex; Ειναι θύλακες που δεν εχουν νεκρωθει ακομη και βγαζουν τρίχες με dht blockers; Ειναι χνουδι που μεγαλώνει;

Πολύ σημαντικό αν κραταει τα ήδη υπάρχοντα το Keratene, αλλα για οσους έχουν μεγάλα Norwood δεν θα είναι η λυση. Θα μεινουν στο ιδιο επίπεδο, εκτός και αν έχουν επανέκφυση απο κανένα growth stimulant, για να κατεβουν καμιά σκάλα.
τα αποτελεσματα ειναι εντυπωσιακα
ειναι εφικτο να εχει καποιος τετοια αποτελεσματα μονο με φινα,αλλα ας εχουμε πιο ρεαλιστικες προσδοκιες για να μην εχουμε απογοητευση μετα.

sanmartean15 είπε:
Για να καταλαβω και εγω που δεν εχω παρει φινα ποτέ. Η φίνα, εκτος απο τη DHT που ηταν και το ζητουμενο κατεβαζε και τη τεστοστερονη, οπότε εκεί οφείλονταν και οι παρενεργειές της, ενώ αντίθετα αυτο έχει την ιδιότητα να μη ν επηρεάζει καθολου τη τεστο(οποτε λογικά δεν θα εχει και παρενεργειες)?Ή΄ούτε η φίνα επηρέαζε τη τεστο, οπότε αυτό απλα μειωνει τις τιμές λιγότερο απότη φινα οπότε και έχει λογικα και λιγοτερεες παρενεργειες(οπότε σ αυτη τη περιπτωση αποδεικνυεται οτι η DHT επηρεαζει και αυτη το σεξ)?

η φινα σε καποιους δεν επηρεαζει την τεστο και δεν εχουν παρενεργειες.
σε καποιους την επηρεαζει και εχουν.
η εταιρεια ισχυριζεται οτι μονο η τεστο επηρεαζει την λιμπιντο.
γι αυτο προανεφερα οτι κραταω μια επιφύλαξη στο λινκ που εδωσα πριν το οποιο αναφερει οτι η dht επηρεαζει την λιμπιντο.
εγω προς το παρον βλεπω οτι δεν την επηρεαζει καθολου,δεν εχει νερωσει,αραιωσει καν το σπερμα μεχρι στιγμης

anieros36

New Member
kapa είπε:
gianniskritikos είπε:
ποσο καιρο κανει να ερθει το κερατινε ιστερα απο την παραγκελια?

σε εμενα εφτασε σε 8 μερες στο σπιτι

Faderberg είπε:

τα αποτελεσματα ειναι εντυπωσιακα
ειναι εφικτο να εχει καποιος τετοια αποτελεσματα μονο με φινα,αλλα ας εχουμε πιο ρεαλιστικες προσδοκιες για να μην εχουμε απογοητευση μετα.

sanmartean15 είπε:

η φινα σε καποιους δεν επηρεαζει την τεστο και δεν εχουν παρενεργειες.
σε καποιους την επηρεαζει και εχουν.
η εταιρεια ισχυριζεται οτι μονο η τεστο επηρεαζει την λιμπιντο.
γι αυτο προανεφερα οτι κραταω μια επιφύλαξη στο λινκ που εδωσα πριν το οποιο αναφερει οτι η dht επηρεαζει την λιμπιντο.
εγω προς το παρον βλεπω οτι δεν την επηρεαζει καθολου,δεν εχει νερωσει,αραιωσει καν το σπερμα μεχρι στιγμης

έτσι γερά!! την άλλη εβδομάδα παραγγέλνω κι εγώ! έβαλα στις μπρίζες κολητό δερματολόγο να ψάξει..παραδέχτηκε ότι παίζει μεγάλος ντόρος στο νετ αλλά έψαχνε συστατικά και δοκιμές και δεν έβρισκε... γνώμη του είναι ότι το επόμενο μπαμ λέγεται βηματοπρόστη...

weznem

Well-Known Member
anieros36 είπε:
έτσι γερά!! την άλλη εβδομάδα παραγγέλνω κι εγώ! έβαλα στις μπρίζες κολητό δερματολόγο να ψάξει..παραδέχτηκε ότι παίζει μεγάλος ντόρος στο νετ αλλά έψαχνε συστατικά και δοκιμές και δεν έβρισκε... γνώμη του είναι ότι το επόμενο μπαμ λέγεται βηματοπρόστη...

φιλε αν εχεις κολητο δερματολογο ειναι προσον και για εμας,μαθε και πες μας ανθελεις τι θα σου πει για το κερατιν..και ρωτα αν ξερεις τελικα επηρεαζει η dht το σεξουαλικο θεμα η το επηρεαζει μονο η τεστοστερονη?
δικιο εχεις με την βηματοπροστη αλλα οχι με αυτες τις τιμες..με τιποτα..

gianniskritikos

New Member
παιδες με σιγουρια να απαντηση καποιος... επηδει και ο καπα και ο τζερο παρουσιασαν λιγοτερη λιπαροτητα καθως χρησιμοποιουνε το κερατινε ξερει κανεις αν η μειωση τις ΔΗΤ οδηγη σε μειωση λιπαροτιτας? αρα παιζει το κερατινε να μειωνη και το σμηγμα που με προβληματιζει ιδιετερα και ιστερα απο τα λογια του καπα δεν προκειτε να παρω χαπια κατα τις λιπαροτιτας....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
gianniskritikos είπε:
παιδες με σιγουρια να απαντηση καποιος... επηδει και ο καπα και ο τζερο παρουσιασαν λιγοτερη λιπαροτητα καθως χρησιμοποιουνε το κερατινε ξερει κανεις αν η μειωση τις ΔΗΤ οδηγη σε μειωση λιπαροτιτας? αρα παιζει το κερατινε να μειωνη και το σμηγμα που με προβληματιζει ιδιετερα και ιστερα απο τα λογια του καπα δεν προκειτε να παρω χαπια κατα τις λιπαροτιτας....

ναι ισχυει,αφου για την ακμη ευθυνεται η dht..οπως εχουμε πει επηρεζει γεννια ανδρικα χαρακτηριστικα,χροια φωνης κτλ..οποτε επηρεαζει..περιμενε γνωμες και απο αλλους η γκουγκλαρε το να βρεις απαντησεις..

weznem

Well-Known Member
badday είπε:
Εκλεισα ραντεβου για εξετασεις αιματος. Η PRL και η SHBG τι ειναι; ..ειναι απαραιτητο να γινουν;

το πρωτο δε ξερω, το δευτερο σχετίζεται με το σηκωτι και την dht καπου το ειχε εξηγησει ο gomi αλλα δεν θυμαμαι που..

gianniskritikos

New Member
αμα εγω δηλαδει παρω καποιο μπλογκερ ηττε κερατινε ηττε φινα ητε οτιδιποτε απλα η φονη μου δεν θα αναπτυχθει οπως θα επρεπε η θα γινει και ποιο λεπτη απο οτι ειναι τωρα?

badday

New Member
weznem είπε:
badday είπε:
Εκλεισα ραντεβου για εξετασεις αιματος. Η PRL και η SHBG τι ειναι; ..ειναι απαραιτητο να γινουν;

το πρωτο δε ξερω, το δευτερο σχετίζεται με το σηκωτι και την dht καπου το ειχε εξηγησει ο gomi αλλα δεν θυμαμαι που..

θα κανω μονο για τεστοστερονη και dht. Οποτε την αλλη εβδομαδα θα παραγγειλω το Keratene

gianniskritikos

New Member
καπα τα χαπια κερατινε ειναι σε καψουλες επειδη αμα δουμε οτι δουλευει ιστερα απο τις εξετασεις σου και ιστερα απο κανα 2 μηνο ακομα χρησης για σιγουρια λεω να ξεκινησω και εγω ... αλλα επηδει ειμαι μικρος ακομα 20 χρονων λεω να περνο μισο χαπι τι μερα.... επιδει ειναι καψουλα λεω να την ανηγο να βγαινει η σκονη και να το διαλυο στο νερο.... γινεται αυτο ετσι? επερνα ασπουμε λογο γυμναστιριου Αργινινες σε καψουλες που μου ειχε πει ενας γνωστος μου τουμπανος ηξερε απο τετοια μου λεει οτι μπορο και να βγαζω την σκονη τους και να τα βαζω σε ενα ασπουμε στο νιτρικο... και να φτιαχνο ενα καλο συμπληρομα νιτρικου... το λεω αυτο διοτι με μιση δοση δεν θα εχει βεβεα τα αποτελεσματα που θα ειχε αλλα δν θα μου διληση και την αναπτυξη σαν αντρα.... τουλαχιστον να αναπτυσομε λιγο λιγοτερο παρα καθολου... αυτο σκεφτομαι....και σε 2 χρονια ξεκιναω κανονικη δοσολογια με 1 χαπι τη μερα με μισω νομιζω επειδη ειμαι στην αρχη τις τριχοπτωσης ιισως χασω λιγα μαλλια σε 2 χρονια που ισως καταφερο να τα επαναφερο με το 1 χαπι μετα.... και με μινοχ...(αν βεβαια το ενα χαπι μειωνει τηναναπτυξη σαν "αντρα" διοτι οπως ειχα αναφερει και κανεισ δεν το εχει σχολιασει οτι αν μου παει την ΔΗΤ απο 900 στα 500 γιατι να εχω θεμα εφοσον ειναι φυσιολογικος βαθμος.... αλλοιε χουν 400 και αναπτυσοντε εγω γιατι οχι?? αρα γιατι το κερατινε να μου χαλασει την αναπτυξη..... αν την χαλαει οντως ρωταω αν γινεται να περνο μισο χαπι..... για 2 χρονια επηδει απλα ειμαι μικρος ακομα ... για να μου χαλασει η αναπτυξη...)

βρηκα αυτο και ισως να ειναι ενδιαφερον.... το συγκεκριμενο προιν υποστηρηζει πως η ΔΗΤ δεν εχει καμια σχεσει με τις ορμες τις σεχουαλικοτιτας μας....καθως επισεις λεει οτι δεν πεζει κανενα ρολο στην μυικη αναπτυξη....το προιον αυτο λεει οτι μειωνοντας την ΔΗΤ θα εχουμε καλυτερη μυικη αναπτυξη... αυξανοντας μονο την τεστο και μειωνοντας την ΔΗΤ... τα λεω αυτα γιατι ακουγετε απο πολους οτι εφοσον το κερατινε μειωνει τα επιπεδα ΔΗΤ αρα παρενεργειες φινας... οποτε λογικα αφου η ΔΗΤ δεν παιζει κανενα ρολο στις σεχουαλικες ορμες αλλα και στη μυικη αναπτυξη τοτε το κερατινε λογικο να μην εχει παρενεργειες αφου ισχυριζεται οτι μειωνει την ΔΗΤ.... http://www.simpliromatadiatrofis.net/index.php?option=com_k2&view=item&id=231:testrogain%C2%AE-1800mg-90-tablets&Itemid=42 δεν ξερω αν λεει αληθια αλλα για να πουλιετε και να λεει οσα λεει δεν μπορει να λεει τα πραγματα αναποδα.....

διοτι λεει οτι αυτο το προιον ειναι για να καλυτερευση την σεχουαλικοτιτα μας αλλα και την μυικη αναπτυξη... αλλα ταφτοχρονα μειωνη την ΔΗΤ... αρα η ΔΗΤ δεν παιζει ρολο σε αυτους τους τομης η μαλλον παιζει τρογοντας την τεστοστερονη.. και ετσι δημιουργοντας προβληματα

tropheus

Well-Known Member
gianniskritikos είπε:
βρηκα αυτο και ισως να ειναι ενδιαφερον.... το συγκεκριμενο προιν υποστηρηζει πως η ΔΗΤ δεν εχει καμια σχεσει με τις ορμες τις σεχουαλικοτιτας μας....

Αν λέει κάτι τέτοιο τότε απλά λέει ... μπούρδες !!!

somari

Active Member
Ξέρουμε το μοριακό βάρος της ουσίας;
Τροφέα, επειδή είναι ακόμα "χλωμό" το πεδίο επιστημονικά, δε μπορούμε να ξέρουμε με σιγουριά, κάποιοι λένε πως το προσκάρ δημιουργεί παρενέργειες θυληκότητας όχι επειδή μειώνει την ΔΥΤ (ΔΥΤ είναι και όχι ΔΗΤ) αλλά επειδή μειωνοντας την 5αρ αφήνεις περισσότερη ελεύθερη τεστοστερόνη να ενωθεί με οιστρογόνα...

Μπλουζα