gianniskritikos είπε:
ποσο καιρο κανει να ερθει το κερατινε ιστερα απο την παραγκελια?
σε εμενα εφτασε σε 8 μερες στο σπιτι
Faderberg είπε:
Από πολλές φωτογραφίες αποτελεσμάτων φιναστερίδης, βλέπω κανονικη επανέκφυση. Ειναι σιγουρα μονο για διατηρηση η φινα οταν υπαρχουν αποτελεσματα σαν αυτα:
http://www.hairlosstalk.com/interact/showthread.php/61850-Good-results-from-propecia-alone
http://www.hairlossexperiences.com/view_topic.php?id=2318&forum_id=38
Υπαρχουν κι αλλες φωτος με πολυ πιο εντυπωσιακα αποτελέσματα. Κατέβασμα 2-3 σκαλες στη Norwood.
Υπαρχει η περιπτωση να χρησιμοπουνε κι αλλα σκευασματα, ομως καποιοι θα λενε την αληθεια. Ειχαν τετοια αποτελεσματα μονο απο φινα.
Πως καλύπτεται σχεδόν ολόκληρο vertex; Ειναι θύλακες που δεν εχουν νεκρωθει ακομη και βγαζουν τρίχες με dht blockers; Ειναι χνουδι που μεγαλώνει;
Πολύ σημαντικό αν κραταει τα ήδη υπάρχοντα το Keratene, αλλα για οσους έχουν μεγάλα Norwood δεν θα είναι η λυση. Θα μεινουν στο ιδιο επίπεδο, εκτός και αν έχουν επανέκφυση απο κανένα growth stimulant, για να κατεβουν καμιά σκάλα.
τα αποτελεσματα ειναι εντυπωσιακα
ειναι εφικτο να εχει καποιος τετοια αποτελεσματα μονο με φινα,αλλα ας εχουμε πιο ρεαλιστικες προσδοκιες για να μην εχουμε απογοητευση μετα.
sanmartean15 είπε:
Για να καταλαβω και εγω που δεν εχω παρει φινα ποτέ. Η φίνα, εκτος απο τη DHT που ηταν και το ζητουμενο κατεβαζε και τη τεστοστερονη, οπότε εκεί οφείλονταν και οι παρενεργειές της, ενώ αντίθετα αυτο έχει την ιδιότητα να μη ν επηρεάζει καθολου τη τεστο(οποτε λογικά δεν θα εχει και παρενεργειες)?Ή΄ούτε η φίνα επηρέαζε τη τεστο, οπότε αυτό απλα μειωνει τις τιμές λιγότερο απότη φινα οπότε και έχει λογικα και λιγοτερεες παρενεργειες(οπότε σ αυτη τη περιπτωση αποδεικνυεται οτι η DHT επηρεαζει και αυτη το σεξ)?
η φινα σε καποιους δεν επηρεαζει την τεστο και δεν εχουν παρενεργειες.
σε καποιους την επηρεαζει και εχουν.
η εταιρεια ισχυριζεται οτι μονο η τεστο επηρεαζει την λιμπιντο.
γι αυτο προανεφερα οτι κραταω μια επιφύλαξη στο λινκ που εδωσα πριν το οποιο αναφερει οτι η dht επηρεαζει την λιμπιντο.
εγω προς το παρον βλεπω οτι δεν την επηρεαζει καθολου,δεν εχει νερωσει,αραιωσει καν το σπερμα μεχρι στιγμης