Keratene alphactive - DHT blocker

gianniskritikos

New Member
το αν το λεει τροφευς δες το και μονος.... και γιατι ειναι μαλακιες? δηλαδει πουλανε κατι λεγοντας ασπουμε ( κενουριο προιν για το γυμναστηριο το συγκεκριμενο μειωνει κατα 100% την τεστο με αποτελεσμα να ανεβη η μυικη αναπτυξη?) ειναι δυνατον να λενε τετοια πραγματα? γιατι αν οντως κανει κακο η ΔΗΤ στον σεξουαλικο τομεα επρεπε να τον κλινανε μεσα αυτον που προοθησε αυτο το προιον μ ε τα λεγομενα του αναφερομε στο ΤΕΣΤΟΓΚΑΙΝ ......(baldy εσυ εισαι καινουριος εμεισ ςδω μιλαμε για ορμονικες αλαγες για χαπια αν ειναι να παρουμε σαμμουαν δεν θα παρουμε αυτο.... και να κανει δουλεια υπαρχουν 1000 παρομια με αυτο το θεμα μας ειναι τα χαπια κερατινε που υποσχοντε οχι παρενργιες και αποτελεσματα παρομοια με φινας.... και ετσι εγω ανεβασα κατι γιαι να δυκεολογισω γιατι το κερατινε δεν εχει παρενεργιες φινας....)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

somari

Active Member
Για να πουλάει σε σαμπουάν το ίδιο προιόν, τότε λογικά (εκτός και αν είναι απίστευτοι παπάτζες) κάνει δουλειά και σε τοπική εφαρμογη; Άρα μπορούμε να πάρουμε χάπια και να κάνουμε τοπικό;

baldy

Member
το ξερω αλλα ποια αλλα σαμπουαν κανουν το ιδιο εκτος απο νιζοραλ φουγκοραλ κοιτα εδω http://www.keratene.com/index.html

τα χαπια αφου ριχνουν την δυτ θα ειναι επιβλαβη,η δητ κατι χρησιμευει στον οργανισμο οποτε τι το συζηταμε,για να μην εχει κατι παρενεργειες πρεπει να δρα τοπικα απλη λογικη,το οτι μια παρενεργεια δεν ειναι εμφανης δεν σημαινει τιποτα και ουτε μπρουμε να ξερουμε τις μακροχρονιες επιδρασεις,λυση για τριχοπτωση χωρις παρενεργειες ειναι μονο οτι δρα τοπικα απλο

gianniskritikos

New Member
ο καπα ειχε παρενεργιες απο σαμπουαν αρα τοπικο πονο στους ορχεις απο φουνκοραλ επησεις η μινοχ ακουγετε απο διαφορους τελεφτεα για προβληματα στυσης εγω πρωσοπικα δεν τα πιστευω επισεις προκαλει μαβρους κυκλους ενα ωραιο σοσιβιο... και αλλαγες στην πιεση.... τα τοπικα φιλε μου τα αποροφαει ο οργανισμος σου ...μπαινουν στο αιμα σου εβγαλες αμεσως οτι τα τοπικα ειναι χωρις παρενεργειες και τα χαπια με παρενεργειες... τα τοπικα εκτως απο παρενεργιες μεσα σου προκαλουν σπυρακια ερεθυσμους αλεργιιες φαγουρες.....

αλλο να χτυπας το προβλημα στη ρυζα πειραζοντας τις ορμονες σου που αυτες ευθυνοντε για μενα αυτη ειναι λυση να φερεις τις ορμονες σου σε φυσιολογικα επιπεδα και οχι να βαζω τοπικα... για να τα κραταω...

εγω προσωπικα δεν πιστευω πως ενα σαμπουαν ειναι ικανο να βαλει τελος στην τριχοπτωση το οποιο ξεβγαλετε το πολυ σε 5 λεπτα τι να προλαυει να κανει? και χωρεις παρενεργιες? εδω η μινοχιδηλη αν την ξεβγαλεις μετα απο 1 ωρα οχι μετα απο 5 λεπτα που ειναι δυνατο φαρμακο χανει την δραση της... το σαμπουαν σε 5 λεπτα θα καταφερει να προκαλεσει αναστολη στο 5 αρ και να μειωση την ΔΗΤ ? δεν ξερω...

baldy

Member
gianniskritikos είπε:
ο καπα ειχε παρενεργιες απο σαμπουαν αρα τοπικο πονο στους ορχεις απο φουνκοραλ επησεις η μινοχ ακουγετε απο διαφορους τελεφτεα για προβληματα στυσης εγω πρωσοπικα δεν τα πιστευω επισεις προκαλει μαβρους κυκλους ενα ωραιο σοσιβιο... και αλλαγες στην πιεση.... τα τοπικα φιλε μου τα αποροφαει ο οργανισμος σου ...μπαινουν στο αιμα σου εβγαλες αμεσως οτι τα τοπικα ειναι χωρις παρενεργειες και τα χαπια με παρενεργειες... τα τοπικα εκτως απο παρενεργιες μεσα σου προκαλουν σπυρακια ερεθυσμους αλεργιιες φαγουρες.....

αλλο να χτυπας το προβλημα στη ρυζα πειραζοντας τις ορμονες σου που αυτες ευθυνοντε για μενα αυτη ειναι λυση να φερεις τις ορμονες σου σε φυσιολογικα επιπεδα και οχι να βαζω τοπικα... για να τα κραταω...

κατσε οι φαλακρες δεν εχουν κακα επιπεδα dht αλλα οι τριχες τους εχουν ευαισθησια σε αυτη κατι που η φυση το θεωρει φυσιολογικο,με το χαπι ομως επηρεαζεις αυτη την ορμονη αρα υπαρχει προβλημα,δεν λυνεις μια ορμονικη ανωμαλια αλλα δημιουργεις.Ετσι τουλαχιστον το αντιλαμβανομαι

gianniskritikos

New Member
ακου λαθος κανεις οταν εσυ εχεις 1200 ΔΗΤ και καραφλιαζεις και ο αλλος εχει 400 και ειναι κομπλε ενω εσυ αν φτασεις 500 δεν θα καραφλιαζεις πλεων γιατι να εχεις προβλημα? δεν εχεις φυσιολογικα επιπεδα πλεων?

baldy

Member
και που ξερεις ποσα εχεις?αν εχεις 400?για αυτο εχω διαβασει οτι αυτοι που καραφλιαζουν δεν εχουν απαραιτητα υψηλη τεστοστερονη αλλα ειναι πιο ευαισθητοι στις αντρικες ορμονες

somari

Active Member
gianniskritikos είπε:
ακου λαθος κανεις οταν εσυ εχεις 1200 ΔΗΤ και καραφλιαζεις και ο αλλος εχει 400 και ειναι κομπλε ενω εσυ αν φτασεις 500 δεν θα καραφλιαζεις πλεων γιατι να εχεις προβλημα? δεν εχεις φυσιολογικα επιπεδα πλεων?

μάλλον εσύ κάνεις λάθος.
χαμηλότερη ΔΥΤ σημαίνει φαλάκρα με μικρότερη ταχύτητα, όχι "καθόλου φαλάκρα"

Η ΔΥΤ είναι η βενζίνη, όχι ο κινητήρας. Από τη στιγμή που υπάρχει ακόμα και 400 ΔΥΤ (βενζίνη) απλά θα φτάσεις στον "προορισμό" σου πιο αργά από αν είχες 1200. Για αυτό και η φίνα δε λύνει το πρόβλημα, απλά το καθυστερεί.

Μπορείς πάντα αν θες να μηδενίσεις την ΔΥΤ ωστε να μην καραφλιάσεις ποτέ, αλλά καλή τύχη να βρεις έναν καλό γυναικολόγο.

ο μπόλντυ τα λέει καλά.

gianniskritikos

New Member
ξερεις ποσο εχεις με εξετασεις... αν εχεις 400 σημαινει οτι εχεις πολυ μεγαλη εβεσθησια.. καθως αλλοι εχουν 1700 και πανε στα 400 με φινα... και ειναι κομπλε μη σου πω βγαζουν και παραπανο μαλλια οντως μπορει να χανεις με 400 αλλα ειναι σπανιο αυτο το οτι εχεις ευεσθισια δεν σημαινει οτι με 400 δεν θα χανεις μαλλια αλλα μπορει να μην τα επηρεαζει σε βαθμο ωστε να προκαλει ζημια .... και δεν μιλαμε για τεστοστερονη αλλα για ΔΗΤ σορρυ που σου μιλαω αποτομα αλλα ασπουμε τωρα πετας για τεστοστερονη ανω αυτη δεν εχει σχεση για την καραφλα που κανουμε.... ασπουμε εγω ειμαι και εγω κενουριος κανα μηνα ειμαι μεσα στο φορουμ δεν λεω πολα διοτι δεν ξερω πολα εσυ δεν ξερεις αλλα λες πολα... γιαυτο απανταω με ασχημο τροπο... εχεις αποψη... καλα κανεις αλλα μεχρι ενα βαθμο... τπο θεμα που ανηξες με τα σαμπουαν το ειδα εχει διαφορα προιοντα κερατινε οχι μονο σαμπουαν αλλα ειναι ολα κενουρια προιοντα 2011 βγηκαν νομιζω οποτε λογικο ειναι να μην μας τα λενε οι δερματολογοι που ουτε καν τους νοιαζει.... τωρα βλεπουμε τα χαπια αν λενε οτι κανουν ειμαστε κομπλε τωρα για τα σαμπουαν δεν ξερω ειναι για διατηρηση σε τριχωπτοση που μολις εμφανιστηκε ειναι καλο αυτο εμενα αυτο με εενδιαφερει ασπουμε.... διοτι δεν εχω μεγαλο βαθμο αραιωσης ακομα...

baldy

Member
gianniskritikos είπε:

εγω προσωπικα δεν πιστευω πως ενα σαμπουαν ειναι ικανο να βαλει τελος στην τριχοπτωση το οποιο ξεβγαλετε το πολυ σε 5 λεπτα τι να προλαυει να κανει? και χωρεις παρενεργιες? εδω η μινοχιδηλη αν την ξεβγαλεις μετα απο 1 ωρα οχι μετα απο 5 λεπτα που ειναι δυνατο φαρμακο χανει την δραση της... το σαμπουαν σε 5 λεπτα θα καταφερει να προκαλεσει αναστολη στο 5 αρ και να μειωση την ΔΗΤ ? δεν ξερω...

οκ αλλα πιστευω οτι υπαρχει μια διαφορα,το χαπι δρα σε ολο τον οργανισμο το ιδιο ,το σαμπουαν μπορει να επηρρεαζει και αυτο τον οργανισμο αλλα η μεγαλυτερη δραση του εξαντλειται τοπικα,δεν εχω γνωσεις ιατρικης αλλα ετσι το σκεφτομαι

gianniskritikos

New Member
το ξερω αυτοι σομαρι.... και το ανεφερα μολις.... αλλα με 400 ασπουμε απο 1200 αν βαζεις κατι δυναμοτικο για τα μαλλια μπορεις να τα κρατας.... διοτι ισοβαθμηζεις τη ζημια που κανει το 400 ΔΗΤ με το τοπικο που διορθονει τις ζημιες αυτου του 400ΔΗΤ τελος παντων ποσοι εχουν ευεσθητα τριχωθηλακια και πανε απο 1500 στα 500 δεν ξερω εγω που και μονο με φινα εχουν επανεκφυση?? http://www.bernsteinmedical.com/medical-treatment/patient-photos/

οι μισοι απο αυτους δεν χρησιμοποιουνε τπτ αλλο παραμονο φινα... ,και εχουν μερικοι τρομερα αποτελεσματα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

somari

Active Member
Αυτό έχει και φίνα και μινόξ.

Δε πάει να πει όμως πως κάποιος που έχει 400 ΔΥΤ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΙ δεν θα τα χάσει...

baldy

Member
gianniskritikos είπε:
ξερεις ποσο εχεις με εξετασεις... αν εχεις 400 σημαινει οτι εχεις πολυ μεγαλη εβεσθησια.. καθως αλλοι εχουν 1700 και πανε στα 400 με φινα... και ειναι κομπλε μη σου πω βγαζουν και παραπανο μαλλια οντως μπορει να χανεις με 400 αλλα ειναι σπανιο αυτο το οτι εχεις ευεσθισια δεν σημαινει οτι με 400 δεν θα χανεις μαλλια αλλα μπορει να μην τα επηρεαζει σε βαθμο ωστε να προκαλει ζημια .... και δεν μιλαμε για τεστοστερονη αλλα για ΔΗΤ σορρυ που σου μιλαω αποτομα αλλα ασπουμε τωρα πετας για τεστοστερονη ανω αυτη δεν εχει σχεση για την καραφλα που κανουμε.... ασπουμε εγω ειμαι και εγω κενουριος κανα μηνα ειμαι μεσα στο φορουμ δεν λεω πολα διοτι δεν ξερω πολα εσυ δεν ξερεις αλλα λες πολα... γιαυτο απανταω με ασχημο τροπο... εχεις αποψη... καλα κανεις αλλα μεχρι ενα βαθμο... τπο θεμα που ανηξες με τα σαμπουαν το ειδα εχει διαφορα προιοντα κερατινε οχι μονο σαμπουαν αλλα ειναι ολα κενουρια προιοντα 2011 βγηκαν νομιζω οποτε λογικο ειναι να μην μας τα λενε οι δερματολογοι που ουτε καν τους νοιαζει.... τωρα βλεπουμε τα χαπια αν λενε οτι κανουν ειμαστε κομπλε τωρα για τα σαμπουαν δεν ξερω ειναι για διατηρηση σε τριχωπτοση που μολις εμφανιστηκε ειναι καλο αυτο εμενα αυτο με εενδιαφερει ασπουμε.... διοτι δεν εχω μεγαλο βαθμο αραιωσης ακομα...
το οτι ειμαι καινουργιος στο φορουμ δεν σημαινει οτι δεν ψαχνομαι αλλα ειμαι σαν χαρακτηρας πολυ επιφυλακτικος,δεν ξερω ακριβως με ποιυς μηχανισμους παρεμβαινει στη δητ και κατα ποσο η μειωση της δητ κανει κακο,τωρα αν καποιος εχει υψηλη δητ και θελει να την ριξει πρεπει να γνωρισει καποιον που ξερει να του πει τι επιπτωσεις θα εχει.Αλλα γενικα πρεπει να ειναι καποιος πολυ ψαγμενος επιστημονας γιατρος!!Εμεις οσο ψαγμενοι και να ημαστε δεν ξερουμε απο βιολογια

gianniskritikos

New Member
ναι συμφωνουμε σε αυτο καποτε θα αρχισει η κατο βολτα με σκετη φινα.. αλλα πολυ αργη ετσι.... απλα το ανεφερα λαθως ενοουσα αμα παει 500 απο 1200 ενω σχεδον θα εχει λυση το θεμα τριχοπτωση (Σχεσων)τοτε γιατι να εχει προβληματα με 500 ΔΗΤ αφου δεν εκανε τπτ αλλο στις ορμονες του και 500 ειναι αρκετα καλο επιπεδο αυτο ηθελα να πω..σορρυ που το εξηγησα αλλιως

(Σχεδων)* οχι σχεσεων xD

baldy

Member
gianniskritikos είπε:
ναι συμφωνουμε σε αυτο καποτε θα αρχισει η κατο βολτα με σκετη φινα.. αλλα πολυ αργη ετσι.... απλα το ανεφερα λαθως ενοουσα αμα παει 500 απο 1200 ενω σχεδον θα εχει λυση το θεμα τριχοπτωση (Σχεσων)τοτε γιατι να εχει προβληματα με 500 ΔΗΤ αφου δεν εκανε τπτ αλλο στις ορμονες του και 500 ειναι αρκετα καλο επιπεδο αυτο ηθελα να πω..σορρυ που το εξηγησα αλλιως

(Σχεδων)* οχι σχεσεων xD

ναι αυτο θελω να μαθω και εγω αν παραδειγμα εχεις 1200 και τη ριξεις στα 600 χωρις να πειραξεις την τεστοστερονη υπαρχει καποιο προβλημα,γιατι εφοσον υπαρχουν αντρες με 600 χωρις προβλημα τοτε μπορει και εμεις να μην εχουμε,καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος οποτε δεν ξερω επισης πρεπει να σκεφτουμε αν οι διοδοι που συμβαλουν για να την ριξουν δημιουργουν προβλημα.Αυτο θα μας ελυνε αρκετα τοτε με μια απλη εξεταση θα εξεταζαμε την δητ μας και θα μπορουσαμε να αποφασιζαμε να την ριξουμε χωρις κανενα προβλημα.Για αυτο ενας επιστημονας θα μας ελυνε πολλες αποριες

gianniskritikos

New Member
kapa πως παει απο παρενεργειες? εισαι 15 μερες νομιζω με σημερα.... αντε αλλες τοσες να δουμε λιγο φως

http://www.prohairclinic.com/en/k%C3%A9ratene%C2%AE-alphactive-retard Sorry 2012 κυκλοφορησε... οποτε ειναι ακομα ποιο νεο αρα λογικο να μην ξερουν τιποτα και οι δερματολογοι... ειναι λιγοτερο απο ενα χρονο στην αγορα...

baldy

Member
gianniskritikos είπε:
kapa πως παει απο παρενεργειες? εισαι 15 μερες νομιζω με σημερα.... αντε αλλες τοσες να δουμε λιγο φως

http://www.prohairclinic.com/en/k%C3%A9ratene%C2%AE-alphactive-retard Sorry 2012 κυκλοφορησε... οποτε ειναι ακομα ποιο νεο αρα λογικο να μην ξερουν τιποτα και οι δερματολογοι... ειναι λιγοτερο απο ενα χρονο στην αγορα...

ειναι μοναδικο στο ειδος του?λες αν το παραγγειλω απο φαρμακειο να το φερουνε ή μονο μεσω ιντερνετ?

gianniskritikos

New Member
δεν ξερω μπορει να το φερουν... πιστευω δουλευει μακαρι να δουλευει γιατι αν δουλευει τελειωσαμε... ειναι Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ σαν αν πατας φινα χωρις side βαζεις μια μινοχ και εισαι αρχοντας

Μπλουζα