Keratene alphactive - DHT blocker

kapa

Μέλος του προσωπικού
somari είπε:
Καπα σε ποσο καιρο το βλεπεις για εξετασεις;
7-10 μερες ολες τις ορμονες,πρεπει να σταθεροποιηθω πρωτα σε μια δοσολογια χωρις παρενεργειες,εχω ακομα μικροενοχλησεις που μπορει να οφειλονται σε σκια της μειωσης απο μια καψουλα σε μιση η να ξανα γινουν εντονες.
η μετρηση θα γινει με μιση καψουλα,εχω ευαισθητο οργανισμο στα αντιανδρογονα που σημαινει οτι μιση καψουλα σε εμενα ισοδυναμει με 1 ολοκληρη καψουλα τουλαχιστον σε καποιον αλλον.
φυσικα θα ξανα κανω και στην πορεια μονο dht.
θα πειραματιστω με πολλες δοσολογιες αν χρειαστει μεχρι να γινει αποδεκτο απο το σωμα μου.
ο γολγοθας του keratene ειναι να μην μου ριξει την λιμπιντο αλλα να ριξει την dht.
αν μειωσει την λιμπιντο τοτε μιλαμε για μια φιναστεριδη μικροτερης δυναμης οποτε πεταμενα λεφτα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgex6

Well-Known Member
kapa συγνωμη φιλε μου αλλά νομίζω κοροϊδεύεις τον εαυτό σου με τα μίση καψουλα και όλες αυτές τις δοσολογιες που αναφερεις. Οταν δοκιμαζεις κατι το κανεις σωστα και μετα το κρινεις
Τωρα οσον αφορα το κερατενε απο εμενα εχει φαει κιτρινη καρτα απο την αρχη για το λογο των συστατικων που δεν αναφερει,λεει μονο οτι μεσα στα πολλα περιεχει και καποιες στερολες,τοτε τι το κανει διαφορετικο απο το inneov πχ η απο ολα αυτα τα προιοντα που κυκλοφορουν και εχουν σαν κυριο συστατικο φυτοστερολες β σιτοστερολη η παλμετο ποια η διαφορα? κι αυτα φυτικα ειναι αλλα...
γενικως πολλα μισολογα που δε μαρεσουν
υ.γ. μου φαινετε πρεπει να στειλω κανα μαιλ και σαν φορουμ και να τους πω κυριοι η αποδειξτε μας αυτα που λετε η κακως γινετδ τοσος ντορος για ενα κοινο προιον :)

kapa

Μέλος του προσωπικού
Georgex6 είπε:
kapa συγνωμη φιλε μου αλλά νομίζω κοροϊδεύεις τον εαυτό σου με τα μίση καψουλα και όλες αυτές τις δοσολογιες που αναφερεις. Οταν δοκιμαζεις κατι το κανεις σωστα και μετα το κρινεις

Και τι να κάνω George,ποναω

gianniskritikos2

Active Member
τι να κανει ρε να ψωφισει στον πονο και να του μινει κανα κουσουρι για να κανει σωστα τη δουλεια? καλυτερα υγιης και μισοδουλεια παρα αχριστος με σωστη δουλεια... το βασικο ειναι η λιμπιντο... οπως ειπε και ο καπα εκει πρεπει να σκαλονουμε.... αν με μιση καψουλα ο καπα εχει 30% μειωση της ΔΗΤ σημαινει οτι κανει καλα τη δουλεια του το κερατινε τωρα αν παρουσιασει παρενεργειες μετα στην λιμπιντο τοτε απλη ακριβη φινα....αν δεν ριχνει τελικα την λιμπιντο τοτε ειναι σαφως καλυτερο της φινας ... θα διξει

weznem

Well-Known Member
kapa είπε:
Και τι να κάνω George,ποναω

καππα αν δεις οτι σε ενοχλει και σε μικροτερες δοσεις(διοτι ξερω οτι και να προσπαθησω να σε αποτρεψω θα το δοκιμασεις).. στείλε το στο διαολο μην παθεις τιποτα παιδακι μου απο την μαλακια... διχως λογο..
πανω απο ολα η ΥΓΕΙΑ σου,αν και το ξερεις απο μονος σου δεν εισαι κανα παιδακι..
απλα δεν μου αρεσει να πονας ειλικρινα δεν το γουσταρω καθολου (εχεις κανει και δοκιμασει αρκετα για εμας) και να συνεχιζεις κατι ,για το καλο άλλων εμας δηλαδη :tiphat: εδω μεσα ,διοτι ακομα και με παρενεργειες θα μαθουμε ποσο ριχνει την dht... εν τελει..

kapa

Μέλος του προσωπικού
το keratene δεν ειναι τοπικο για να μπορω να κανω μεταβαση απο 1% σε 5%.
σε αυτο θελω κατανοηση,οπως και οι χρηστες φιναστεριδης δεν μπορουν απο το 1mg να συνεχισουν με 2mg.
να το κρινω και αντικειμενικα...
τα αποτελεσματα του σε εμενα με μια καψουλα ειναι αποτυχια,μου εβγαλε sides σε σημειο να το κοψω.
με ενοχλουσε στο περπατημα,στον υπνο.στην δουλεια στον καναπε,δεν το εβλεπα σαν θεραπεια εφ ορου ζωης να ποναω ολο το 24ωρο.
αυτο ειναι το αντικειμενικο κριτηριο

anieros36

New Member
Georgex6 είπε:
Τωρα οσον αφορα το κερατενε απο εμενα εχει φαει κιτρινη καρτα απο την αρχη για το λογο των συστατικων που δεν αναφερει,λεει μονο οτι μεσα στα πολλα περιεχει και καποιες στερολες,τοτε τι το κανει διαφορετικο απο το inneov πχ η απο ολα αυτα τα προιοντα που κυκλοφορουν και εχουν σαν κυριο συστατικο φυτοστερολες β σιτοστερολη η παλμετο ποια η διαφορα? κι αυτα φυτικα ειναι αλλα...
υ.γ. μου φαινετε πρεπει να στειλω κανα μαιλ και σαν φορουμ και να τους πω κυριοι η αποδειξτε μας αυτα που λετε η κακως γινετδ τοσος ντορος για ενα κοινο προιον :)

σωστός! όταν το υπέδειξα στον δερματολόγο μού είπε «Ωραία. και ποια είναι τα συστατικά του;» δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά...

kapa

Μέλος του προσωπικού
anieros36 είπε:
Georgex6 είπε:

σωστός! όταν το υπέδειξα στον δερματολόγο μού είπε «Ωραία. και ποια είναι τα συστατικά του;» δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά...

Τα συστατικα του ειναι αυτά
Sterol complex, phytoextracts, saccharose.
Contains trace amounts of campe- stigma- brassicasterol, triterpenoid esters, 3,4-divanillyltetrahydrofuran and
5-hydroxytryptamine.

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
το βασικο ειναι η λιμπιντο... οπως ειπε και ο καπα εκει πρεπει να σκαλονουμε.... αν με μιση καψουλα ο καπα εχει 30% μειωση της ΔΗΤ σημαινει οτι κανει καλα τη δουλεια του το κερατινε τωρα αν παρουσιασει παρενεργειες μετα στην λιμπιντο τοτε απλη ακριβη φινα....αν δεν ριχνει τελικα την λιμπιντο τοτε ειναι σαφως καλυτερο της φινας ... θα διξει

Αυτός ειναι ο στόχος :5m: εστιαστε καλά.
Τώρα αν επιμένετε να γυρίσω σε μια καψουλα έχετε βάλει στόχο να εξοντωσετε τον kapa:rifle:brut::brut:

Chs

Μέλος του προσωπικού
Καπαααα αδερφέ!! Τι κάνεις?? πως τα περνάς? Πάνε να σε βγάλουν από τη μέση.. και στο είπα μην μπλέκεσαι με φαρμακοβιομηχανίες είναι μαφιόζοι :p

Ώστε πράγματι με το keratene είχες τέτοιο θέμα ε? :chinscratch

kapa

Μέλος του προσωπικού
Chs είπε:
Καπαααα αδερφέ!! Τι κάνεις?? πως τα περνάς? Πάνε να σε βγάλουν από τη μέση.. και στο είπα μην μπλέκεσαι με φαρμακοβιομηχανίες είναι μαφιόζοι :p

Ελα chs που χαθηκες
Πανε να με φάνε λαχανο στη στροφή επάνω.νομιζω ειναι σχέδιο του fenimore αυτο.:chinscratch
Έχω πόνους με μια καψουλα που γίνονται εντονοτεροι αντί να υποχωρούν.
Η κόπωση που είχα στην αρχη έφυγε 100%

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
kapa είπε:
Chs είπε:

Ελα chs που χαθηκες
Πανε να με φάνε λαχανο στη στροφή επάνω.νομιζω ειναι σχέδιο του fenimore αυτο.:chinscratch
Έχω πόνους με μια καψουλα που γίνονται εντονοτεροι αντί να υποχωρούν.
Η κόπωση που είχα στην αρχη έφυγε 100%

Χάθηκα ναι.. προβλήματα πολλά, δουλειά όλα μαζί χέστα..
Πράγματι... και εγώ νομίζω είναι σχέδιο του Fenimore όλο αυτό :p

Για το keratene πάντως.. δεν το είχα σε τόση εκτίμηση να πω την αλήθεια.. αλλά τώρα βλέπω άλλα από ότι λες.. όπως είπες ρίξε στην μισή και βλέπεις, αν πας καλά ξανα κάνε μια δοκιμή σε ολόκληρη στην πορεία, πάντως τα blocker σε πειράζουν με το παραμικρό ρε γαμώτο :/

Επίσης το keratene μπορεί να είναι καταραμένο... δες τον αριθμό στις δημοσιεύσεις μου.. τυχαίο? Δεν νομίζω :p

kapa

Μέλος του προσωπικού
Chs είπε:
Χάθηκα ναι.. προβλήματα πολλά, δουλειά όλα μαζί χέστα..
Πράγματι... και εγώ νομίζω είναι σχέδιο του Fenimore όλο αυτό :p

Για το keratene πάντως.. δεν το είχα σε τόση εκτίμηση να πω την αλήθεια.. αλλά τώρα βλέπω άλλα από ότι λες.. όπως είπες ρίξε στην μισή και βλέπεις, αν πας καλά ξανα κάνε μια δοκιμή σε ολόκληρη στην πορεία, πάντως τα blocker σε πειράζουν με το παραμικρό ρε γαμώτο :/

Επίσης το keratene μπορεί να είναι καταραμένο... δες τον αριθμό στις δημοσιεύσεις μου.. τυχαίο? Δεν νομίζω :p

σιγουρα ο fenimore κρυβεται πισω απο αυτα.θυμαμαι να ανοιγω την πορτα και να βλεπω μπανανοφλουδα στο πατωμα και καποιον να τρωει μπανανα αδιαφορος:violin:
ουτε εγω το εχω σε εκτιμηση το keratene
ενα σεναριο για τους πονους στους ορχεις ειναι οτι εχω ηδη χαμηλη dht και την εξουδετερωνω ουσιαστικα,αλλα ειναι σεναριο μονο.
αν ειχε νερωσει το σπερμα θα ηταν αποτυχια σιγουρη στα μονοπατια της φιναστεριδης,αν ειχε αυξησει την λιμπιντο το ιδιο,μιας και η φιναστεριδη στην αρχη το κανει αυτο και μετα γυριζει το αντιθετο.
αν την ειχε μειωσει το ιδιο.
αλλα εδω ειναι σταθερα τα πραγματα και αυτο του δινει πιθανοτητες.
πιθανοτητες μονο οχι οτι βρηκαμε την κοτα με τα χρυσα μαλλια

Chs

Μέλος του προσωπικού
ενα σεναριο για τους πονους στους ορχεις ειναι οτι εχω ηδη χαμηλη dht και την εξουδετερωνω ουσιαστικα,αλλα ειναι σεναριο μονο.

Μπορεί να παίζει και αυτό αλλά μπορεί να παίζει και κάτι άλλο που μου φαίνεται πιο βάσιμο.. Κάποιοι οργανισμοί (ακόμα και με φυσιολογικές τιμές dht) δεν μπορούν να προσαρμοστούν μειώνοντας την dht ακόμα και στο 1% χωρίς να σημαίνει ότι έχουν χαμηλή dht. Απλά δεν μπαίνει ο οργανισμός στα δεδομένα "λειτουργώ με χαμηλή dht".

Όσο για τα άλλα ναι έχεις δίκαιο θα ήταν στα μονοπάτια της φίνας και αποτυχία σίγουρη.. άσε να δείξει ο καιρός, τα χάπια ειδικά θέλουν πολύ καιρό να δουλεψουν το ξέρεις καλά τι σου λέω.. 12 μήνες το ελάχιστο για σίγουρα λόγια.

kapa

Μέλος του προσωπικού
εχω μια ιδεα.
οποιος θελει να ανεβασω ποσοτητα σε ενα χαπι θα ανεβασει απο 1mg φιναστεριδης σε 2mg για εναν μηνα
και οποιος θελει επιπλεον εξετασεις θα μου στειλει τα λεφτα των εξεταεων γιατι ηδη εχω πεταξει πολλα.
δεν δεχομαι κουβεντα σε αυτα τα δυο.
φιλικα και εκλεισε το θεμα!!!!!!!!!!!!!!

baldy

Member
Καπα στον ουρολογο δεν σου λεω να πας για μενα,για σενα το κανεις.Και προσωπικα το θεωρω ανευθυνο να λεει καποιος αν δεν μου πειραξει τη λιμπιτο ολλα οκ,δεν ειναι μονο η καβλα που μετραει αν ειναι δυνατον,δηλαδη ποναω στους ορχεις,νιωθω κουρασμενος αλλα αφου μου σηκωνεται ολλα καλα κανω υπομονη

kapa

Μέλος του προσωπικού
baldy είπε:
Καπα στον ουρολογο δεν σου λεω να πας για μενα,για σενα το κανεις.Και προσωπικα το θεωρω ανευθυνο να λεει καποιος αν δεν μου πειραξει τη λιμπιτο ολλα οκ,δεν ειναι μονο η καβλα που μετραει αν ειναι δυνατον,δηλαδη ποναω στους ορχεις,νιωθω κουρασμενος αλλα αφου μου σηκωνεται ολλα καλα κανω υπομονη

αυτο ισχυει για ολους τους χρηστες αντιανδρογονων.
αλλα πραγματικα στο θεμα μαλλι με τους γιατρους δεν θα βγαλεις ακρη.
οι μισοι ουρολογοι ειναι υπερ της φινας οι αλλοι μισοι κατα.
να μην πω για τους δερματολογους που εχω προσωπικη κακη εμπειρια
να μην πω και τους γιατρους μεταμοσχευσης που εχω παλι προσωπικη κακη εμπειρια.
απο εκει και περα τι να περιμενω σαν απαντηση,αν ολα πανε καλα?
καλα θα τα δειξουν οι αριθμοι.
ο γιατρος θα μου πει κοψτο αφου πονας.
ωραια....και?....

Μπλουζα