Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Κατανοητό απλά λέω πως αν η αραίωση και ως εκ τούτου κ η μεταφύτευση των grafts δεν είναι ομοιόμορφη πιθανόν να πρεπει να βγει ένας μέσος όρος των grafts ανά cm2 και μετά ένας πολλαπλασιασμός επί του συνόλου της περιοχης. Δεν αναφέρομαι στη δυσκολία προσδιορισμού των μεταφυτευμενων αλλά στη δυσκολία της εκτίμησης του ποσά έχουν μπει ανά περιοχή κλπ. Ελπίζω να γίνεται αντιληπτή η απορία μου...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
εγω παντως παιδια δεν θελω να πιστεψω σε καμια περιπτωση οτι μας ριχνουν στα μοσχευματα...
πιστευω οτι πολυ συχνα η φυτρωση ειναι φτωχη(κατω απο 80%)για διαφορους λογους που συζηταμε συχνα στο φορουμ και εαν συνδυαστει με σοκλος μονιμο το αποτελεσμα δειχνει φτωχο ..απογοητευτικο θα ελεγα
Σε εμενα ειπε ξεκαθαρα η DHI οτι θα κανω 2 φορες, αλλα σε συνεχεις ημερες (δηλ 17-18), και οχι σε αποσταση 1 ετους.. νομιζω λεγεται giga session. Επισης μου ειπαν οτι ακομα και εαν τους ζητουσα "3.000+ grafts", δεν θα εκαναν κατι τετοιο σε συνεχομενες ημερες, διοτι επιβαρυνεται πολυ ο οργανισμος.
Οπως μου ανεφερε ο υπευθυνος της κλινικης οταν πηρα τηλ, "less is more"..
Δεν νομιζω να το κανουν για 'να ξαναπαμε', αλλα επειδη ΠΡΕΠΕΙ να ξαναπαμε.. και οχι απαραιτητα στην DHI, αλλα και σε οποιαδηποτε κλινικη..
Στην περιπτωση μου, που χρειαζομαι πυκνωση σε διαφορετικα σημεια, μαλλον δεν θα υπαρχει κινδυνος επιβαρυνσης, διοτι τα grafts αναγκαστικα θα διαμοιρασθουν..
Ουσιαστικες εντυπωσεις και review της κλινικης DHI θα γραψω ασφαλως κατοπιν της μμ..
Και θα μαθω και οσα μπορω γενικοτερα..))
δεν θα συμφωνησω μαζί σου cvial σε αυτό που λες στη περίπτωση του παιδιού που πήγε στον ραχαλ..αυτη ή περίπτωση είναι το κλασσικό παράδειγμα προς αποφυγή για τους ενδιαφερόμενους για εμφύτευση!! το παιδί,ήδη είχε πολλά μαλλιά και τον φόρτωσε με 4500 grafts..Σκέψου ότι εσύ τόσα θα βάλεις και θα έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και με πυκνότητα σε ένα εντελώς άδειο κεφάλι..ο φίλος πήγε να κάνει τι με τόσα grafts??το shockloss ήταν δεδομένο ότι θα υπήρχε..το θέμα είναι γιατί δεν τον προστάτεψε ο γιατρός..απλά είναι πολιτική όλων των μεγαλογιατρων ή ταρίφα 15000€ ανά χειρουργείο..για μένα δεν χρειαζόταν να περάσει τα 2000-2500 grafts..ώστε και αποτυχία να είχε,όπως έχει δηλαδή,να μπορεί μετά κάπως να το διορθώσει..αυτο τώρα δεν γίνεται.πάει ή δοτρια..και τρέχει να δει τι γίνεται τώρα.επίσης δεν είναι εξαίρεση το συγκεκριμένο,χαμός γίνεται πολύ καιρό τώρα,σε όλα τα φόρουμ για τέτοια δικά του αποτελέσματα.