LoverBoy, FUE, 1718 g, 15/6/2023

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

TopBoy

Active Member
Καλησπέρα ξανά στα ίδια μέρη παίδες!Σήμερα 15 συμπληρώνω ακριβώς 4 μήνες απο την ΜΜ μου!Βάζω καθημερινά 2 φορές μίνο πρωί βράδυ και παίρνω εδώ και 3,5 μήνες Φίνα 4 φορές εβδομάδα 1,25 mg!Οι φωτογραφίες που στέλνω είναι με βρεγμένο μαλλί και τζελ για να σταθεί καθώς είναι λίγο ατίθασο όσο το μακραίνω!Κάτω απο φως Λαμπατερ!Δεν το έχω πολύ με τις φώτο σόρρυ!Να επισημάνω ότι πιστεύω έχει δουλέψει πολύ και η θεραπεία σε συνδυασμό με την ΜΜ!
ήδη φαινεται πολυ καλό φίλε με ωραία φυσική τοποθέτηση που δεν προδίδει μεταμόσχευση..καλή συνέχεια

LoverBoy

Well-Known Member
ήδη φαινεται πολυ καλό φίλε με ωραία φυσική τοποθέτηση που δεν προδίδει μεταμόσχευση..καλή συνέχεια
Να σαι καλά φιλαράκι μου ευχαριστώ!Η αλήθεια είναι ότι έκανε καλή δουλειά ο γιατρός στο hairline και φαίνεται πολύ φυσικό!Ήταν κάτι που το φοβόμουν αυτό που ξεκινάει το Hairline Σαν μισοφέγγαρο με ένα τεράστιο κούτελο!

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
Κάτι άλλο που ξέχασα να προσθέσω!Κούρεμα είναι απο εμένα καθώς τόσα χρόνια λόγω του θέματος ντρεπόμουν να πάω σε κουρείο και τα έκανα μόνος μου!Γνωρίζει κάποιος κάποιον κουρέα που να κάνει ραντεβού κατ'οίκον?ή κάποιον που να είναι γνώστης του πως να πρέπει να χειριστεί τα μαλλιά και να καλύψει τυχόν ατέλειες αραίωση κτλ!

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Και εγώ το ίδιο από το 2012 κουρεύομαι μόνος έχω κόμπλεξ ούτε με μαλλί πλέον δεν πάω δεν θέλω κάνεις να με αγγίζει. Αγόρασα μια καλή μηχανή και τα κάνω.

ManCyprus87

Well-Known Member
Κάτι άλλο που ξέχασα να προσθέσω!Κούρεμα είναι απο εμένα καθώς τόσα χρόνια λόγω του θέματος ντρεπόμουν να πάω σε κουρείο και τα έκανα μόνος μου!Γνωρίζει κάποιος κάποιον κουρέα που να κάνει ραντεβού κατ'οίκον?ή κάποιον που να είναι γνώστης του πως να πρέπει να χειριστεί τα μαλλιά και να καλύψει τυχόν ατέλειες αραίωση κτλ!
Καλέ μου φίλε, αυτό να μην το λες.
Η αλωπεκία δεν είναι ντροπή.
Είναι κάτι το οποίο μαστίζει θα έλεγα τους περισσοτέρους άνδρες σε κάποια φάση της ζωής τους.
Αργά ή γρήγορα δε γλιτώνει κανείς από την αλωπεκία.

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
Καλέ μου φίλε, αυτό να μην το λες.
Η αλωπεκία δεν είναι ντροπή.
Είναι κάτι το οποίο μαστίζει θα έλεγα τους περισσοτέρους άνδρες σε κάποια φάση της ζωής τους.
Αργά ή γρήγορα δε γλιτώνει κανείς από την αλωπεκία.
Έτσι είναι όπως τα λες!Θα προσπαθήσω να το αποβάλλω!Αν και πιστεύω αν γεμίσω σιγά σιγά θα φύγει απο μόνο του! :)

LoverBoy

Well-Known Member
Πολύ καλά πας φιλε..φαίνεται να σου έκανε πολύ καλή δουλειά ο Δρ Γούναρης..
Ευχαριστώ φίλε μου!Ναι αυτό πιστεύω και εγώ για τον γιατρό!Έκανε φυσική hairline και γενικά κάδραρε ωραία το πρόσωπο!

LoverBoy

Well-Known Member
Καλημέρα παιδιά!Ξανά εδώ σας στέλνω νέες φώτο 4,5 μήνες ακριβώς μετά την ΜΜ μου!
Υπενθυμίζω ότι κάνω θεραπεία Μίνο και Φίνα που πιστεύω ότι είναι το 50% της επιτυχίας!
Οι πρώτες φώτο είναι κάτω απο έντονο φως μπάνιου και οι υπόλοιπες στο κάτω απο λάμπα γραφείου!

Συνημμένα

• 1698877714438.jpg
    1698877714438.jpg
    650.8 KB · Προβολές: 205
  • 1698877714441.jpg
    1698877714441.jpg
    675.5 KB · Προβολές: 202
  • 1698877714445.jpg
    1698877714445.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 198
  • 1698877714434.jpg
    1698877714434.jpg
    630.1 KB · Προβολές: 187
  • 1698877714461.jpg
    1698877714461.jpg
    1 MB · Προβολές: 183
  • 1698877714469.jpg
    1698877714469.jpg
    1 MB · Προβολές: 186
  • 1698877714473.jpg
    1698877714473.jpg
    857.5 KB · Προβολές: 180
  • 1698877714476.jpg
    1698877714476.jpg
    1.5 MB · Προβολές: 202

LoverBoy

Well-Known Member
Καλημέρα παιδιά!Και μια ερώτηση σχετικά με την Μίνο.Βάζω regaine απο την πρώτη στιγμή αλλά δεν μου φτάνει ούτε για μήνα και κοστίζει!Ο Φαρμακοποιός μου εχθές που πήρα μου είπε ότι φτιάχνει και αυτός με κόστος 18 ευρώ τα 100μλ!
Δεν ξέρω αν θα το αλλάξω μήπως έχει επίπτωση στο τριχωτό και αν πρέπει να εμπιστευτώ!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

m3e36

Well-Known Member
Καλημέρα παιδιά!Και μια ερώτηση σχετικά με την Μίνο.Βάζω regaine απο την πρώτη στιγμή αλλά δεν μου φτάνει ούτε για μήνα και κοστίζει!Ο Φαρμακοποιός μου εχθές που πήρα μου είπε ότι φτιάχνει και αυτός με κόστος 18 ευρώ τα 100μλ!
Δεν ξέρω αν θα το αλλάξω μήπως έχει επίπτωση στο τριχωτό και αν πρέπει να εμπιστευτώ!
Γενικως τα φτιαχτα να μην τα εμπιστευεσαι και πολυ..
Εγω βαζω μινοξιδιλη axelan (βγαίνει μόνο σε υγρο) την εχουν ολα τα φαρμακεια και κοστιζει 15ευρω το μπουκαλακι.

LoverBoy

Well-Known Member
Ξέχασα να επισημάνω ότι στις φώτο παραπάνω το μαλλί είναι βρεγμένο και στυλιζαρσμένο με τζελ απο το Φαρμακείο μάρκας Rene Furterer Paris!Αρκετά καλό παιδιά με κράτημα διαρκείας χωρίς να τα κάνει κόκκαλο!

dimak48

New Member
Καλημέρα παιδιά!Ξανά εδώ σας στέλνω νέες φώτο 4,5 μήνες ακριβώς μετά την ΜΜ μου!
Υπενθυμίζω ότι κάνω θεραπεία Μίνο και Φίνα που πιστεύω ότι είναι το 50% της επιτυχίας!
Οι πρώτες φώτο είναι κάτω απο έντονο φως μπάνιου και οι υπόλοιπες στο κάτω απο λάμπα γραφείου!
Καλά ρε lover ποτε μεγάλωσε ετσι το μαλλί
Φιλε εχει γινει πολυ καλη δουλεια τόσο σε σχέδιο από την κλινική όσο και στην φροντίδα που δίνεις στο μαλλί!
Σου παει πολύ που να πύκνωση και άλλο!!!!!
Αμα δεν τα βρέξεις δηλαδη πως ειναι???
Με γεια!!!!!

LoverBoy

Well-Known Member
Καλά ρε lover ποτε μεγάλωσε ετσι το μαλλί
Φιλε εχει γινει πολυ καλη δουλεια τόσο σε σχέδιο από την κλινική όσο και στην φροντίδα που δίνεις στο μαλλί!
Σου παει πολύ που να πύκνωση και άλλο!!!!!
Αμα δεν τα βρέξεις δηλαδη πως ειναι???
Με γεια!!!!!
Ευχαριστώ αδερφέ για τα καλά σου λόγια!Η αλήθεια είναι ότι μακραίνει γρήγορα!Τα έχω κουρέψει 3 φορές απλά για ομοιομορφία επάνω και γύρω γύρω 4-5 στο πλάϊ!Πιστεύω έχει να κάνει με την θεραπεία!Μίνο+Φίνα+βιταμίνες+λούσιμο κάθε βράδυ!

Squall27

Member
Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα και καμία σχέση με πριν.
Και λογικά έχει να δώσει ακόμα.
Να το χαρείς φιλέ. Μεγιααα

Μπλουζα