LoverBoy
Well-Known Member
Να σαι καλά φίλε μου!Σε ευχαριστώ πολύ!Επιμένω να λέω κάντε θεραπεία!Δίνει μεγάλη αλλαγή!Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα και καμία σχέση με πριν.
Και λογικά έχει να δώσει ακόμα.
Να το χαρείς φιλέ. Μεγιααα
Να σαι καλά φίλε μου!Σε ευχαριστώ πολύ!Επιμένω να λέω κάντε θεραπεία!Δίνει μεγάλη αλλαγή!Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα και καμία σχέση με πριν.
Και λογικά έχει να δώσει ακόμα.
Να το χαρείς φιλέ. Μεγιααα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστώ φίλε μου πολύ!Πάντα με τον καλό τον λόγο!Πολύ καλό αποτέλεσμα φιλε και έχει ακόμα να δώσει...Να το χαίρεσαι !
Φίλε μπράβο οι κόποι σου πιάσανε τόπο!!!!Ευχαριστώ αδερφέ για τα καλά σου λόγια!Η αλήθεια είναι ότι μακραίνει γρήγορα!Τα έχω κουρέψει 3 φορές απλά για ομοιομορφία επάνω και γύρω γύρω 4-5 στο πλάϊ!Πιστεύω έχει να κάνει με την θεραπεία!Μίνο+Φίνα+βιταμίνες+λούσιμο κάθε βράδυ!
Όταν είχα βάλει τον αφρό για 1 χρόνο είχα βγάλει ρυτίδες στο κούτελο στην άκρη των ματιών αλλά το χειρότερο μου ήταν οτι μου έκανε μαύρους κύκλους και πρήξιμο. Μόνο οταν την σταμάτησα έφυγε και πήρε 1 μήνα περίπου. Κάνει ζημιά στο κολλαγόνο του δέρματος και σε αυτούς που είναι μια ηλικίας φαίνεται ενω στους νέους δεν κάνει τίποτα γιατί φτιάχνουν αρκετό.Καλημέρα παιδιά!Σκέφτηκα να μειώσω την Μίνο σε μια φορά ημερησίως καθώς νομίζω ότι μου έβγαλε ρυτίδες στο μέτωπο που δεν είχα!Μπορεί να είναι και η ιδέα μου!Ο Γιατρός βέβαια μετά την ΜΜ μου είπε πρωί βράδυ αφρό για 6 μήνες!Έχει πάθει κανείς ανάλογο?
Βάζω τζελ γιατί είναι ακόμα ατίθασα μη τα βλέπεις έτσι ήσυχα στην φώτο!Το τζελ τα κρατάει στην θέση τους!Όσο για πούδρα έχεις να μου προτείνεις κάποια?Δεν έχω ιδέα να είμαι ειλικρινείς!Όταν είχα βάλει τον αφρό για 1 χρόνο είχα βγάλει ρυτίδες στο κούτελο στην άκρη των ματιών αλλά το χειρότερο μου ήταν οτι μου έκανε μαύρους κύκλους και πρήξιμο. Μόνο οταν την σταμάτησα έφυγε και πήρε 1 μήνα περίπου. Κάνει ζημιά στο κολλαγόνο του δέρματος και σε αυτούς που είναι μια ηλικίας φαίνεται ενω στους νέους δεν κάνει τίποτα γιατί φτιάχνουν αρκετό.
Το μαλλί φαίνεται μπόμπα φίλε και δεν ξέρω γιατί βάζεις κάτι τόσο βαρύ και γυαλιστερό όπως ζελέ, μήπως να δοκιμάσεις και κάτι άλλο σε πούδρα? Παλιά που ήταν αραιά και τα έπαιρνε ο αέρας το καταλαβαίνω αλλά τώρα με αυτή την πυκνότητα βάζεις οτι θέλεις.
Κατάλαβα. Δεν είναι ίσια και όσο θα φτιάξουν θα γίνονται χειρότερα. Καλά κάνεις τότε και βάζεις για να μην κουνιούνται.Βάζω τζελ γιατί είναι ακόμα ατίθασα μη τα βλέπεις έτσι ήσυχα στην φώτο!Το τζελ τα κρατάει στην θέση τους!Όσο για πούδρα έχεις να μου προτείνεις κάποια?Δεν έχω ιδέα να είμαι ειλικρινείς!
Μείωσε την σε 1 φορά την ημέρα την μινόξ, είναι σχεδόν το ίδιο φίλε @LoverBoy .Καλημέρα παιδιά!Σκέφτηκα να μειώσω την Μίνο σε μια φορά ημερησίως καθώς νομίζω ότι μου έβγαλε ρυτίδες στο μέτωπο που δεν είχα!Μπορεί να είναι και η ιδέα μου!Ο Γιατρός βέβαια μετά την ΜΜ μου είπε πρωί βράδυ αφρό για 6 μήνες!Έχει πάθει κανείς ανάλογο?
Να σαι καλά φίλε μου!Αυτό θα κάνω μάλλον!Άσε που με τον αφρό δεν φτάνει ούτε για μήνα και είναι πανάκριβος!Μείωσε την σε 1 φορά την ημέρα την μινόξ, είναι σχεδόν το ίδιο φίλε @LoverBoy .
Το λέω από την εμπειρία που έχω με τη μινόξ εδώ και 14 χρόνια, μέσα στα οποία την έχω χρησιμοποιήσει για κάποια χρόνια 2 φορές την ημέρα, και για κάποια άλλα 1 φορά την ημέρα.
Ακριβώς αυτό!Κατάλαβα. Δεν είναι ίσια και όσο θα φτιάξουν θα γίνονται χειρότερα. Καλά κάνεις τότε και βάζεις για να μην κουνιούνται.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το κόστος θα σου μειωθεί στο μισό, το ίδιο και η πιθανή "φθορά" του δέρματος στο μέτωπο σου, ενώ την ίδια ώρα η αποτελεσματικότητα στα μαλλιά θα μείνει η ίδια.Να σαι καλά φίλε μου!Αυτό θα κάνω μάλλον!Άσε που με τον αφρό δεν φτάνει ούτε για μήνα και είναι πανάκριβος!
Ευχαριστώ φίλε μου για την βοήθεια!Το κόστος θα σου μειωθεί στο μισό, το ίδιο και η πιθανή "φθορά" του δέρματος στο μέτωπο σου, ενώ την ίδια ώρα η αποτελεσματικότητα στα μαλλιά θα μείνει η ίδια.
Οταν ξεκίνησα να βαζω μινο εβαζα της kirkland (υγρο)Καλημέρα παιδιά!Σκέφτηκα να μειώσω την Μίνο σε μια φορά ημερησίως καθώς νομίζω ότι μου έβγαλε ρυτίδες στο μέτωπο που δεν είχα!Μπορεί να είναι και η ιδέα μου!Ο Γιατρός βέβαια μετά την ΜΜ μου είπε πρωί βράδυ αφρό για 6 μήνες!Έχει πάθει κανείς ανάλογο?
Αυτό θα κάνω φίλε μου!Έχω την εντύπωση ότι έχει σπάσει το μέτωπο μου και θα πάω σε υγρό!Το αξελάν το βρίσκεις σε φαρμακείο?Έχει δοσομετρητή?Οταν ξεκίνησα να βαζω μινο εβαζα της kirkland (υγρο)
Παρατήρησα και γω ρυτιδες, σακουλες στα ματια και γενικα εικονα γερασμενου προσωπου.
Μόλις ξεκινησα την axelan(υγρο) μου φυγανε οι ρυτιδες αμέσως και γενικά η γερασμένη εικονα που ειχα.
Μεχρι πριν 2 μηνες εβαζα 2 φορες την ημέρα απο 1ml
Πλεον βαζω 1 φορα την ημερα αλλα 1.5ml χωρίς να έχω παρατηρησει καποια απωλεια.
Βεβαια βαζω σχεδον σε ολο το κεφάλι ( εκτος της δοτριας) ειμαι nw6 και εχω κανει 5 μεταμοσχεύσεις.
Αν εισαι μεχρι και nw4+ πιστεύω οτι 1ml την ημερα ειναι αρκετό οπως λεει και ο cyprus87
Την axelan την έχουνε ολα τα φαρμακειαΑυτό θα κάνω φίλε μου!Έχω την εντύπωση ότι έχει σπάσει το μέτωπο μου και θα πάω σε υγρό!Το αξελάν το βρίσκεις σε φαρμακείο?Έχει δοσομετρητή?
Ευχαριστώ αδερφέ!Την axelan την έχουνε ολα τα φαρμακεια
Δεν εχει δοσομετρητη εχει ψεκαστηρακι
Για να βαλεις την ακριβή ποσότητα παρε ή ενα σταγονομετρο ή μια συριγγα του 1 ml
Εμενα με βολεύει καλύτερα το σταγονομετρο.
Να σαι καλά φίλε μου!Έκανε καλή τοποθέτηση ο γιατρός ισχύει τα άπλωσε πολύ ομοιόμορφα και έκανε ωραίο καδράρισμα του προσώπου κάτι που δεν το είχα πριν!Όλα πάντα σε συνδυασμό με την θεραπεία πιστεύω ότι βοήθησαν!Πολύ καλός φίλες μου..νομίζω αρχίζεις και δικαιώνεσαι με την επιλογή της κλινικής που έκανες...