#monotovideometraei case #207, στάδιο 5, FUE, 3500 τριχοθυλάκια| 9 μήνες μετά

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Πάλι παραφραζεις..πρόσθεσα ότι βάζεις ονόματα περιοχές ,συνοδεία από προσβολή της προσωπικότητας μου με αυθαίρετα συμπεράσματα ..και για εμφάνιση και για ψυχική υγεία ,χωρίς να με γνωρίζεις καν ....
Το αν είμαι ψυχούλα και το τι κάνω στην ζωή μου έξω και πως συμπεριφερομαι,δεν έχει καμία σχέση με τις καταγγελίες των πελατών σου ,και δεν έχεις δικαίωμα να κρίνεις χωρίς να ξέρεις προσωπικά τον άλλον και να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα...με το να λες λοιπόν όλα αυτά για την ψυχοσύνθεση μου ,τα οποία είναι ψευδή,και συνεχως να αναφέρεις πόλεις ονόματα κτλ ,τότε με αυτό τον τρόπο προσπαθείς να κάνεις δολοφονία χαρακτήρα ,και αυτό ,είναι κακουργηματικο εντελώς ..επειδή μιλάς για κακουργηματικες πράξεις κτλ..αλλά δεν με ενδιαφέρει να σου κάνω μήνυση εγώ στο ξαναειπα ,δεν πα να λες ότι θες? Πες ..αν ήθελα να σου κάνω μήνυση,θα σου έκανα εδώ και καιρό,για αλλά σοβαρότερα πράγματα τα οποία είναι όντως αρκετά βαριά ..αν λοιπόν φτάσει η ώρα της μήνυσης σου ,θα πρέπει να περιμένεις τις ανάλογες απαντήσεις μου
καταγγελιες πελατων??
Προσεξε τι γραφεις Σπυρο, καταγραφονται τα παντα!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Ο ΜΟΝΟΣ που ΣΥΝΕΧΩΣ ουρλιαζει για να προκαλεσει ντορο ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΦΗΜΗ και αναμασα ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ θεματα εισαι ΕΣΥ.
Μιλας για ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ καταγγελιες που εχει ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.

Δεν εχει υπαρξει ΚΑΜΙΑ καταγγελια απο ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΕΣΥ και ΜΟΝΟ ΕΣΥ επειδη ακριβωσ θεσ να ΠΛΗΞΕΙΣ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΜΟΥ = να μου προκαλεσεισ βλαβη επαγγελματική = οικονομική βλαβη σε καθε ευκαιρια, στρεφεις τα φωτα σε ΔΗΘΕΝ καταγγελιες που εχεις ΕΦΕΥΡΕΙ ΕΣΥ προκειμενου να μην αφησεις τους ενδιαφερομενους να ΔΟΥΝ τα αποτελσματα μου και να τους δημιουργησεις αμφιβολιες για την αξιοπιστια μου, για τον χαρακτηρα μου και για το αποτελεσμα που θα εχουν στα χερια μου.

ΞΑΝΑΛΕΩ και διαβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ και δειξτο και στο δικηγορο σου.

Γραφεις για καταγγελιες σε ΠΟΛΛΑ σημεια, ΟΛΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ και ειν αι ΑΒΡΥΤΑΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ Ψ Ε Υ Δ Ω Σ

ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΒΛΑΒΗ.

Κανεις δεν εχει κανει ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ..
ΕΠισης, αν εχεις ακουσει ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ απο καποιον που ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, θα χαρω ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ εδω και ΟΥΤΕ ΨΥΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ και τον δικο σου που χρησιμοποιέις ΠΑΡΑΜΟΝΟ ΥΛΙΚΟ για σκοπούς ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ, και στον δικο του που το διεδωσε.

Ανυπομονω να απαντησεις και να χειροτερεψεις την θεση σου ακομα περισσοτερο.

Αλλιως, κατσε φρονιμα, πανε να χαρεις τα μαλλια σου και μην ξανασχολησθεις μαζι μου ποτε.

Τελευταια προειδοποιηση.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.
Αν δεν με απατά η μνήμη μου ο Aldo και ο Jacksmith κάνανε δημοσίως παράπονα για το αποτέλεσμα τους και είπαν πως τους ζήτησες να σταματήσουν να παρουσιάζουν (ο ένας κάτι έλεγε για ηλιαχτίδες και ο άλλος ότι του είπες πως θα αλλάξουν οι σχέσεις σας αν παρουσιάσει). Οπότε αυτά είναι παράπονα που έγραψαν εδώ. Καταγγελίες με νομική μορφή δεν είναι, αλλά παράπονα είναι.

Επίσης αυτό που λες με το ηχητικό σημαίνει ότι όντως υπήρχε ηχητικό, αλλιώς δεν θα το έλεγες..... Αν δεν υπήρχε, τι να ακούσει ο οποισδοίποτε...

aeratos28

Just aeratos
Πούλα τρέλα τώρα ...χαχαχαχα
Οι δηλώσεις δημόσια στο φόρουμ ότι προέτρεψες να αποκρύψουν τα περιστατικά τους αυτοί οι δύο πελάτες σου,επειδή οι επεμβάσεις δεν πήγαν καλά, είναι καταγγελίες .
Συνέχισε να διαστρευλωνεις με ψευδη τα λεγομενα μου για ηχητικά και διάφορα άλλα ..
Εγώ δεν ανέφερα ΠΟΤΕ ούτε για ηχητικά ,ούτε για τπτ άλλο..από πού προκύπτει αυτό που γράφεις? ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΙ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ..σε γραπτά μνμτα αναφέρομαι αποκλειστικά και μονο τα οποία δημοσιεύτηκαν εδώ μέσα..τι λασπολογία είναι αυτή που κάνεις ,προσπαθείς με ψευδή στοιχεία και πράγματα να με βγάλεις με το ζόρι παράνομο?? Ουδέποτε έχω αναφέρει κάτι για ηχητικά ,ούτε ότι έχω ακούσει ούτε αν υπάρχουν καν δεν ξέρω .έλα σε παρακαλώ ,πρόσεξε τα λόγια σου γτ η λάσπη που πετάς συνεχως κάποτε θα πρέπει να σταματήσει..
Από τις 200 παρουσιάσεις που έχεις κάνει,όπως λες, δείξε μου που έχω μπει εγώ και έχω γράψει εναντίον σου και δημιουργω αμφιβολίες σε πιθανούς πελάτες σου??
Ούτε έχω αναφερθεί στη δουλειά σου ,ούτε πουθενά αλλού..ένα πράγμα ρωτάω αν ισχύει αυτή η καταγγελία ..γτ αυτο,καταγγελία είναι όταν κάποιος λέει πως τον προέτρεψες να αποκρύψει την έκβαση του αποτελέσματος της επέμβασης ,ΑΦΟΥ δεν εξελίχθηκε όπως θα έπρεπε,ενώ αρχικά είχε γίνει παρουσίαση της επέμβασης...
Εγώ και προσέχω ,και ξέρω τι λέω,σε αντίθεση με εσένα ..
Ξέρει τα πάντα και έχει μπροστά του τα πάντα όμως εδώ και πολύ καιρό ο δικηγόρος μου ..
Και μην με απειλεις εμένα
καταγγελιες πελατων??

Ο ΜΟΝΟΣ που ΣΥΝΕΧΩΣ ουρλιαζει για να προκαλεσει ντορο ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΦΗΜΗ και αναμασα ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ θεματα εισαι ΕΣΥ.

ΕΣΥ και ΜΟΝΟ ΕΣΥ επειδη ακριβωσ θεσ να ΠΛΗΞΕΙΣ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΜΟΥ = να μου προκαλεσεισ βλαβη επαγγελματική = οικονομική βλαβη σε καθε ευκαιρια, στρεφεις τα φωτα σε ΔΗΘΕΝ καταγγελιες που εχεις ΕΦΕΥΡΕΙ ΕΣΥ προκειμενου να μην αφησεις τους ενδιαφερομενους να ΔΟΥΝ τα αποτελσματα μου και να τους δημιουργησεις αμφιβολιες για την αξιοπιστια μου, για τον χαρακτηρα μου και για το αποτελεσμα που θα εχουν στα χερια μου.

Κανεις δεν εχει κανει ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΔΗΛΩΣΗ ή ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.
ΕΠισης, αν εχεις ακουσει ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ απο καποιον, θα χαρω ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ εδω και ΟΥΤΕ ΨΥΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ και τον δικο σου που χρησιμοποιέις ΠΑΡΑΜΟΝΟ ΥΛΙΚΟ για σκοπούς ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ, και στον δικο του που το διεδωσε.

Αλλιως, κατσε φρονιμα, πανε να χαρεις τα μαλλια σου και μην ξανασχολησθεις μαζι μου ποτε.

Τελευταια προειδοποιηση.

,στο έχω ξαναπεί..τακτικές φίμωσης ,όπως ξέρεις να λες και να προσπαθείς,σε εμένα δεν περνάνε αυτά .

bobby

Well-Known Member
Εγώ πάντως βλέπω ότι ο αεράτος έχει αρχίσει να έχει νομικίστικη γλώσσα……πρέπει να έχει κάνει «ιδιαίτερα»….. :p :p :p :p
κατά τα λοιπά δεν έχετε βαρεθεί αυτήν την κλωτσοπατινάδα;

aeratos28

Just aeratos
Ποιο ηχητικό ρε gregkont? Εγώ προσωπικά δεν έχω πει ποτε ότι έχω ακούσει ηχητικά η αν υπάρχουν ηχητικά..μας δουλεύει ο τύπος? Ας αναδημοσιεύσει μνμ μου που λέει πως έχω ακούσει ηχητικό ντοκουμέντο η ότι άλλο..αλλιώς ας ζητήσει συγνώμη και να αφήσει το να κάτσω ήσυχος εγώ..δεν θα μου πει κανένας τι θα κάνω ..είμαι ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ..ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ,ΟΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΛ...
Επίσης αυτό που λες με το ηχητικό σημαίνει ότι όντως υπήρχε ηχητικό, αλλιώς δεν θα το έλεγες..... Αν δεν υπήρχε, τι να ακούσει ο οποισδοίποτε...

gregkont13

Verified MM member
Ποιο ηχητικό ρε gregkont? Εγώ προσωπικά δεν έχω πει ποτε ότι έχω ακούσει ηχητικά η αν υπάρχουν ηχητικά..μας δουλεύει ο τύπος? Ας αναδημοσιεύσει μνμ μου που λέει πως έχω ακούσει ηχητικό ντοκουμέντο η ότι άλλο..αλλιώς ας ζητήσει συγνώμη και να αφήσει το να κάτσω ήσυχος εγώ..δεν θα μου πει κανένας τι θα κάνω ..είμαι ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ..ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ,ΟΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΛ...
Ο Aldo νομίζω είχε αναφέρει ένα ηχητικό τώρα τι είναι, τι λέει και αν υπήρχε δεν το ξέρω, αλλά για να λεει οτι λεει ο μαν, μαλλον υπαρχει

gregkont13

Verified MM member
καταγγελιες πελατων??

Κανεις δεν εχει κανει ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΔΗΛΩΣΗ ή ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.
ΕΠισης, αν εχεις ακουσει ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ απο καποιον, θα χαρω ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ εδω και ΟΥΤΕ ΨΥΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ και τον δικο σου που χρησιμοποιέις ΠΑΡΑΜΟΝΟ ΥΛΙΚΟ για σκοπούς ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ, και στον δικο του που το διεδωσε.

Τελευταια προειδοποιηση.
Εντομεταξί λες πως κανείς δεν έχει κάνει παράπονο για σένα δημόσια και το νήμα του jacksmith έχει αυτόν τον τίτλο, χαχαχαχαχα

1729782733287.png

aeratos28

Just aeratos
Δεν έχω ιδέα για ηχητικό..δεν έχω κάνει δήλωση καμία ούτε ότι έχω ακούσει ,ούτε αν υπάρχει ηχητικό καν..ας δημοσιεύσει ο γιατρός μνμτα μου που να δείχνουν αυτό το οποίο με κατηγορεί
Ο Aldo νομίζω είχε αναφέρει ένα ηχητικό τώρα τι είναι, τι λέει και αν υπήρχε δεν το ξέρω, αλλά για να λεει οτι λεει ο μαν, μαλλον υπαρχει

gregkont13

Verified MM member
Δεν έχω ιδέα για ηχητικό..δεν έχω κάνει δήλωση καμία ούτε ότι έχω ακούσει ,ούτε αν υπάρχει ηχητικό καν..ας δημοσιεύσει ο γιατρός μνμτα μου που να δείχνουν αυτό το οποίο με κατηγορεί
κανεις μας δεν ξερει αν υπαρχει η το εχει ακουσει. απλα με αυτο που γραψε ο δοκτωρας ειναι σαν να λεει οτι υπαρχει

aeratos28

Just aeratos
Δικό του πρόβλημα είναι αυτό..εγω ούτε ξέρω,ούτε με νοιάζει αν υπάρχουν η όχι ηχητικά κτλ .στέκομαι στα μνμτα που έγιναν δημόσια εδώ του aldo και του jacksmith και λένε ότι υπήρχε προτροπή διακοπής της παρουσίασης στον έναν (aldo) λόγω αστοχιών της επέμβασης ,και στον άλλον (jacksmith) που εν τέλει άνοιξε νήμα και έδειξε τις αστοχιες της επέμβασης του ,και ο ίδιος ο πελάτης αναφέρεται στον τίτλο του ,σε αρνητική εμπειρία με την κλινική Αναστασάκης ..αναφέρει ο ίδιος πως ενημερώθηκε από την κλινική, για την διαφοροποίηση στάσης εναντι του πελάτη αν γίνει παρουσίαση ..λόγω αστοχιών δεν ήθελε δημοσίευση εδώ η κλινική..αν τώρα ,εγώ σαν μέλος ,που ρωτάω την κλινική Αναστασάκης,ΑΝ ισχύουν αυτά εδώ που δημοσιεύτηκαν στο φόρουμ ,θεωρούμε κακουργηματικοσ,και ότι με το να θέλω να μάθω αν ισχύουν κάνω κακό στη δουλειά του,τότε.....δικαστε με..!!!!!
κανεις μας δεν ξερει αν υπαρχει η το εχει ακουσει. απλα με αυτο που γραψε ο δοκτωρας ειναι σαν να λεει οτι υπαρχει

theoblue

Well-Known Member
Εγώ πάντως βλέπω ότι ο αεράτος έχει αρχίσει να έχει νομικίστικη γλώσσα……πρέπει να έχει κάνει «ιδιαίτερα»….. :p :p :p :p
κατά τα λοιπά δεν έχετε βαρεθεί αυτήν την κλωτσοπατινάδα;
Τι να βαρεθουμε; Τόσο καιρό περιμέναμε να βγει ο νέος κύκλος!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Τι να βαρεθουμε; Τόσο καιρό περιμέναμε να βγει ο νέος κύκλος!
Δεν υπάρχουν κύκλοι..........είναι σαν την Λάμψη, την Τόλμη και Γοητεία, Το Ντάλλας......... 15.127 επεισόδια η σεζον.......... σαν τα γκραφτ που βγαζει ο Ζάρεφ σε μία μονοήμερη συνεδρία........ :p :p :p :p :p

Kostas97

Well-Known Member
Για μενα με νομικα ακρη δε βγαινει... αλλωστε αν ο νομος δεν ηταν ευνοικος προς τις επιχειρησεις, μακροπροθεσμα λιγες θα επιβιωναν.
Εμενα η απορια μου ειναι οι "καταγγελοντες" που εξαφανιστηκαν και ειδικα ο ενας που το οικονομικο δε φανηκε να τον απασχολει.

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Εντομεταξί λες πως κανείς δεν έχει κάνει παράπονο για σένα δημόσια και το νήμα του jacksmith έχει αυτόν τον τίτλο, χαχαχαχαχα

Προβολή συνημμένου 65620
Τελικαι κανεις εξαιρετικα καλα τον χαζο!

Η λεξη ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ειναι διαφορετικη απο την λεξη Παραπονο ή αρνητική εμπειρια.
Η λεξη ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ παραπεμπει σε ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ και το ξερεις πολυ καλα χωρις να στο πω.

Αν θες να παρεις την θεση του Σπυρου ως ο επομενος "contestant", τι να πω...
Αλλιως, θα προτεινα να μην κανεις ΚΑΙ εσυ καης χρηση της νοημοσυνης σου και της ενεργειας σου εναντια σε ανεμομυλους.
ΞΕΡΩ, ειμαι μισητος απο καποιους (οι οποιοι μάλιστα ειναι και περηφανοι για αυτο) και ζω με αυτο.
ΔΕΝ ειναι σκοπος μου να κανω φιλους, και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θελω να κναω αναγκαστικούς φιλους επειδη ΜΠΟΡΟΥΝ μεσω της ανωνυμιας (και της ασυδοτης συμπεριφορας που δεν ελεγχεται απο τον mod) να μου κανουν ζημια στην φημη και στην δουλεια μου.
Ειμαι εδω να δειξω της δουλεια μου και θεωρω οτι ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΙΑΤΡΟ Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Μεινε σε αυταο, ασε με να ειμαι μισητος και μην κανεις ή λες πραγματα ΛΟΓΩ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ που απο κοντα και με αρουσια κοινου ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣ.
Αυτο προτεινω

Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member
Τελικαι κανεις εξαιρετικα καλα τον χαζο!

Η ληεξη ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ειναι διαφορετικη απο την λεξη Παραπονο γη αρνητική εμπειρια.
Η λεξη ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ παραπεμπει σε ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ και το ξερεις πολυ καλα χωρις να στο πω.

Αν θες να παρεις την θεση του Σπυρου ως ο επομενος "contestant", τι να πω...Welcome
Δεν διαβάζεις ολα τα ποστ. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Επισης εγραψες πως κανενας δεν εχει κανει παραπονο για σενα δημοσια, δεν εγραψες μονο καταγγελια…..

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Δεν διαβάζεις ολα τα ποστ. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Επισης εγραψες πως κανενας δεν εχει κανει παραπονο για σενα δημοσια, δεν εγραψες μονο καταγγελια…..
Εχεις δικιο.
Το διορθωσα

Anastasakis Hair Clinic

Εχεις δικιο.
Το διορθωσα
Αν στην ηλικια που εισαι ήδη μπορεις και ξεψαχνιζεις τοσο καλα κατι, μεσα σε ενα κλαμπ ασχετων και ανωνυμων χωρις κανενα κερδος, ΑΝ αυτη τη ικανοτητα την αναπτυξεις και την χρησιμοποισησεις μεγαλωνοντας για προσωπικη αναπτυξη αντι για ασκοπες διαμαχες με ΜΗΔΕΝ οφελος, θα σκισεις επαγγγελματικα. (ξερω θα μου πεις σκιζω ηδη κτλ, αλλα εγω μιλαω για ΑΛΛΟ επιπεδο)
Εγω ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ και παλευω με μασκοφορους.
Εσυ ας πουμε απορω....

Μπλουζα