Anastasakis Hair Clinic
Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
καταγγελιες πελατων??Πάλι παραφραζεις..πρόσθεσα ότι βάζεις ονόματα περιοχές ,συνοδεία από προσβολή της προσωπικότητας μου με αυθαίρετα συμπεράσματα ..και για εμφάνιση και για ψυχική υγεία ,χωρίς να με γνωρίζεις καν ....
Το αν είμαι ψυχούλα και το τι κάνω στην ζωή μου έξω και πως συμπεριφερομαι,δεν έχει καμία σχέση με τις καταγγελίες των πελατών σου ,και δεν έχεις δικαίωμα να κρίνεις χωρίς να ξέρεις προσωπικά τον άλλον και να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα...με το να λες λοιπόν όλα αυτά για την ψυχοσύνθεση μου ,τα οποία είναι ψευδή,και συνεχως να αναφέρεις πόλεις ονόματα κτλ ,τότε με αυτό τον τρόπο προσπαθείς να κάνεις δολοφονία χαρακτήρα ,και αυτό ,είναι κακουργηματικο εντελώς ..επειδή μιλάς για κακουργηματικες πράξεις κτλ..αλλά δεν με ενδιαφέρει να σου κάνω μήνυση εγώ στο ξαναειπα ,δεν πα να λες ότι θες? Πες ..αν ήθελα να σου κάνω μήνυση,θα σου έκανα εδώ και καιρό,για αλλά σοβαρότερα πράγματα τα οποία είναι όντως αρκετά βαριά ..αν λοιπόν φτάσει η ώρα της μήνυσης σου ,θα πρέπει να περιμένεις τις ανάλογες απαντήσεις μου
Προσεξε τι γραφεις Σπυρο, καταγραφονται τα παντα!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Ο ΜΟΝΟΣ που ΣΥΝΕΧΩΣ ουρλιαζει για να προκαλεσει ντορο ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΦΗΜΗ και αναμασα ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ θεματα εισαι ΕΣΥ.
Μιλας για ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ καταγγελιες που εχει ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.
Δεν εχει υπαρξει ΚΑΜΙΑ καταγγελια απο ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΕΣΥ και ΜΟΝΟ ΕΣΥ επειδη ακριβωσ θεσ να ΠΛΗΞΕΙΣ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΜΟΥ = να μου προκαλεσεισ βλαβη επαγγελματική = οικονομική βλαβη σε καθε ευκαιρια, στρεφεις τα φωτα σε ΔΗΘΕΝ καταγγελιες που εχεις ΕΦΕΥΡΕΙ ΕΣΥ προκειμενου να μην αφησεις τους ενδιαφερομενους να ΔΟΥΝ τα αποτελσματα μου και να τους δημιουργησεις αμφιβολιες για την αξιοπιστια μου, για τον χαρακτηρα μου και για το αποτελεσμα που θα εχουν στα χερια μου.
ΞΑΝΑΛΕΩ και διαβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ και δειξτο και στο δικηγορο σου.
Γραφεις για καταγγελιες σε ΠΟΛΛΑ σημεια, ΟΛΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ και ειν αι ΑΒΡΥΤΑΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ Ψ Ε Υ Δ Ω Σ
ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΒΛΑΒΗ.
Κανεις δεν εχει κανει ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ..
ΕΠισης, αν εχεις ακουσει ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ απο καποιον που ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, θα χαρω ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ εδω και ΟΥΤΕ ΨΥΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ και τον δικο σου που χρησιμοποιέις ΠΑΡΑΜΟΝΟ ΥΛΙΚΟ για σκοπούς ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ, και στον δικο του που το διεδωσε.
Ανυπομονω να απαντησεις και να χειροτερεψεις την θεση σου ακομα περισσοτερο.
Αλλιως, κατσε φρονιμα, πανε να χαρεις τα μαλλια σου και μην ξανασχολησθεις μαζι μου ποτε.
Τελευταια προειδοποιηση.
Τελευταία επεξεργασία: