gregkont13
Verified MM member
Να είσαι καλά.Αρχικά να σε ευχαριστήσω για το επίπεδο του λόγου σου ως συνομιλητή..να σε διαβεβαιώσω ότι καμία ενόχληση και κανένας θυμός (αν και από τα λεγόμενα πολλών εδώ μέσα ίσως δικαιολογημενα θα έπρεπε να έχω ως προς τη δότρια)..και τέλος αν και το έχω επαναλάβει ήδη 4 φορές ανέφερα ότι εκτιμώ απεριόριστα τον CVIAL ως Ανθρωπο πάνω από όλα και έδωσα και σχετικό παράδειγμα..τον επαλήθευσα ότι όντως πήρα ένα γενικά πολύ καλό αποτέλεσμα στο σύνολο έστω στη ληπτρια (μένει βέβαια και θα το εκτιμούσα απεριόριστα να εκφραστούν πάνω σε αυτό και τα έμπειρα μέλη του φόρουμ που σας εκτιμώ)...δεν θα απολογηθώ για κάτι που οποιονδήποτε άλλος παραφράσεις στα λεγόμενα μου..εγώ είπα ότι αν ο Χ (έμπειρος με την έννοια του ψαγμένου γνώστη)ζητήσει στο CONS την πιο έμπειρη νοσηλεύτρια και ο Ψ(σχετικά πιο άπειρο μέλος δεν κάνει κάποια σχετική νύξη) προφανώς και μαγκιά του πρώτου που θα ικανοποιηθεί τι αίτημα του από τη στιγμή που ο δεύτερος δεν εξέφρασε κάτι..τώρα πως αυτή η επιλογή μεταφέρθηκε εδώ ως λάσπη στον Cvial ειλικρινά με παραξενεύει...
Άρα με λίγα λόγια λες ότι τα πιο ψαγμένα μέλη ζήτησαν συγκεκριμένες νοσηλευτρίες και τις πήραν και εσύ πήρες μια λιγότερο έμπειρη. Οπότε ο CVIAL δεν είχε κανένα ρόλο σε αυτό. Απλά οι ψαγμένοι έκαναν το σωστό request στους placers. Αν καταλάβα καλά. Και θεωρείς ότι με τις πιο έμπειρες νοσηλευτρίες θα είχες καλύτερη εικόνα.