Nick the Greek, FUE, 2101g, 28/10/2022

gregkont13

Verified MM member
Αρχικά να σε ευχαριστήσω για το επίπεδο του λόγου σου ως συνομιλητή..να σε διαβεβαιώσω ότι καμία ενόχληση και κανένας θυμός (αν και από τα λεγόμενα πολλών εδώ μέσα ίσως δικαιολογημενα θα έπρεπε να έχω ως προς τη δότρια)..και τέλος αν και το έχω επαναλάβει ήδη 4 φορές ανέφερα ότι εκτιμώ απεριόριστα τον CVIAL ως Ανθρωπο πάνω από όλα και έδωσα και σχετικό παράδειγμα..τον επαλήθευσα ότι όντως πήρα ένα γενικά πολύ καλό αποτέλεσμα στο σύνολο έστω στη ληπτρια (μένει βέβαια και θα το εκτιμούσα απεριόριστα να εκφραστούν πάνω σε αυτό και τα έμπειρα μέλη του φόρουμ που σας εκτιμώ)...δεν θα απολογηθώ για κάτι που οποιονδήποτε άλλος παραφράσεις στα λεγόμενα μου..εγώ είπα ότι αν ο Χ (έμπειρος με την έννοια του ψαγμένου γνώστη)ζητήσει στο CONS την πιο έμπειρη νοσηλεύτρια και ο Ψ(σχετικά πιο άπειρο μέλος δεν κάνει κάποια σχετική νύξη) προφανώς και μαγκιά του πρώτου που θα ικανοποιηθεί τι αίτημα του από τη στιγμή που ο δεύτερος δεν εξέφρασε κάτι..τώρα πως αυτή η επιλογή μεταφέρθηκε εδώ ως λάσπη στον Cvial ειλικρινά με παραξενεύει...
Να είσαι καλά.

Άρα με λίγα λόγια λες ότι τα πιο ψαγμένα μέλη ζήτησαν συγκεκριμένες νοσηλευτρίες και τις πήραν και εσύ πήρες μια λιγότερο έμπειρη. Οπότε ο CVIAL δεν είχε κανένα ρόλο σε αυτό. Απλά οι ψαγμένοι έκαναν το σωστό request στους placers. Αν καταλάβα καλά. Και θεωρείς ότι με τις πιο έμπειρες νοσηλευτρίες θα είχες καλύτερη εικόνα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nick the Greek

Active Member
Να είσαι καλά.

Άρα με λίγα λόγια λες ότι τα πιο ψαγμένα μέλη ζήτησαν συγκεκριμένες νοσηλευτρίες και τις πήραν και εσύ πήρες μια λιγότερο έμπειρη. Οπότε ο CVIAL δεν είχε κανένα ρόλο σε αυτό. Απλά οι ψαγμένοι έκαναν το σωστό request στους placers. Αν καταλάβα καλά. Και θεωρείς ότι με τις πιο έμπειρες νοσηλευτρίες θα είχες

Να είσαι καλά.

Άρα με λίγα λόγια λες ότι τα πιο ψαγμένα μέλη ζήτησαν συγκεκριμένες νοσηλευτρίες και τις πήραν και εσύ πήρες μια λιγότερο έμπειρη. Οπότε ο CVIAL δεν είχε κανένα ρόλο σε αυτό. Απλά οι ψαγμένοι έκαναν το σωστό request στους placers. Αν καταλάβα καλά. Και θεωρείς ότι με τις πιο έμπειρες νοσηλευτρίες θα είχες καλύτερη εικόνα.
Δεν είπα ότι το ζήτησαν..είπα ότι κατά την προσωπική μου άποψη το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό και μαγκιά τους να το έκαναν

GeorgeXz

Member
Επειδή το παιδί δεν καταλαβαίνει, είναι χρήσιμο θωρώ να παρέμβει ο @CVIAL και, εάν κρίνει, να μεταφέρει τον πόνο του σε νέο νήμα, αρκετά επιτέλους...

nick the Greek

Active Member
Επειδή το παιδί δεν καταλαβαίνει, είναι χρήσιμο θωρώ να παρέμβει ο @CVIAL και, εάν κρίνει, να μεταφέρει τον πόνο του σε νέο νήμα, αρκετά επιτέλους...
Γιωργάκη μιλά όμορφα και άσε τις υποδείξεις..και βσκ γτ πετάγεσαι τρίτη φορά στο άσχετο και με υποτιμητικό υφακι..έπεσα στο επίπεδο σου μπας και καταλάβεις για τελευταία φορά

nick the Greek

Active Member
Ε τώρα ρ μπαγλαμά ποιον να βάλει ο CVIAL σε έλεγχο κτλ..πετάς μόνο αναιτιολογητα ασχετα πράγματα και μιλάς για πόνο κτλ..και χαρακτηριζεις κιόλας μάπα κεφαλογραβιέρα κτλ που θα είσαι σαν ανάποδο γαμωτο από κοντά και θρασυδειλος
σιγά μη σκίσεις το καλσόν...

nick the Greek

Active Member
πως χαρακτηρίζεις εσύ την δότρια

πως χαρακτηρίζεις εσύ την δότρια σου?
Για αυτό ανέβασα τις φώτο..για να λάβω την άποψη έμπειρων μελών με πλήρη αιτιολόγηση και όχι να ακούσω χαρακτηρισμους περί μάπα κτλ προφανώς..τώρα στο κατά πόσο με επηρεάζουν (από τη στιγμή που το ξυριζω έτσι 2 χρονια), βγάλε τα συμπεράσματα σου...

Kostas97

Well-Known Member
@nick the Greek Αδερφέ, δικαιολογημενη η απογοήτευση σου για όποιον λόγο και αν προέκυψε αυτή η εικόνα.

Αν μπορεις ανοιξε ενα νημα.
Για να το ανοίξεις δε χρειάζεσαι όλες τις φώτο, αρκούν όσες έχεις και προσθέτεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Να είσαι καλά.

Άρα με λίγα λόγια λες ότι τα πιο ψαγμένα μέλη ζήτησαν συγκεκριμένες νοσηλευτρίες και τις πήραν και εσύ πήρες μια λιγότερο έμπειρη. Οπότε ο CVIAL δεν είχε κανένα ρόλο σε αυτό. Απλά οι ψαγμένοι έκαναν το σωστό request στους placers. Αν καταλάβα καλά. Και θεωρείς ότι με τις πιο έμπειρες νοσηλευτρίες θα είχες

Να είσαι καλά.

Δεν είπα ότι το ζήτησαν..είπα ότι κατά την προσωπική μου άποψη το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό και μαγκιά τους να το έκαναν

Να το ξεκαθαρίσουμε μια και έξω, γιατι πες πες στο τέλος μερικοί θα το θεωρήσουν ότι μπορεί και να έγινε. Προφανώς και θίχτηκα γιατί ήμουν ο μόνος που είχε το θάρρος και μίλαγε με τον γιατρό για τα οργανωτικά των επεμβάσεων, άρα ο μόνος που θα μπορούσε αντικειμενικά να επιχειρήσει κάτι τέτοιο ήμουν εγώ. Η υπόθεση ότι κάποια πιο έμπειρα μέλη απαίτησαν από τον γιατρό ώρες και νοσηλεύτριες είναι ανακριβής (να το πω κομψα). Κανένα μέλος σε καμμία επέμβαση δεν τολμήσε να πει οτιδήποτε που αφορούσε τα εσωτερικά του πως λειτουργεί ο Λορένζο, πόσο δε μάλλον να κάνει κουβέντα για νοσηλεύτρια. Όλοι μου θύμισαν νεοσύλλεκτους την πρώτη μέρα στο στρατό, εδώ δεν μίλαγαν καν για τα της επεμβασής τους. Επίσης, οι ώρες μέρες της επέμβασης, τους ανακοινώθηκαν πριν καν έρθουν σε επαφή μαζί του, άρα πως το ζήτησαν? Ούτε εγώ έχω κάποιο τέτοιο θάρρος για ώρες και νοσηλεύτριες και απόδειξη είναι ότι ο @tasso33 πχ έκανε με την Virginia.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GeorgeXz

Member
Δεν απαντάς, ΕΣΥ τι άποψη έχεις? Οι υπόλοιποι στην είπαν, άλλοι πιο ευγενικά ή άλλοι ξερά κ ρεαλιστικά...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν εχει σημασια.
Τωρα που καποιες υαινες μυρισανε ΝΕΟ αιμα, Ισπανικο, κατσε να δεις τι θα γινει.

ΤΙΠΟΤΑ δεν ικανοποιει τους losers απο τον να βρισκουν αφορμη να ριξουν πιο αξιους στο επιπεδο τους...

Ουτε ο Χοσε δεν θα την γλιτωσει, εγινε η αρχη

Ας μην γλυτώσει κανείς αν υπάρχει σωστή επισήμανση και αιτιολόγηση με τεκμηρίωση για το όποιο λάθος. Εξάλλου ουδεις αλάθητός.

nick the Greek

Active Member
@nick the Greek Αδερφέ, δικαιολογημενη η απογοήτευση σου για όποιον λόγο και αν προέκυψε αυτή η εικόνα.

Για να το ανοίξεις δε χρειάζεσαι όλες τις φώτο, αρκούν όσες έχεις και προσθέτεις.
Εγώ παιδιά απλά ανέβασα 2 φώτο και ζήτησα την άποψη σας...τώρα το πως αισθάνομαι ρωτήστε τον CVIAL αν εξέφρασα κάποιο παράπονο για τη δότρια..αν και από ότι αφουγξραστηκα εδώ, ίσως δικαιολογημενα να έπρεπε να αισθάνομαι αδικημένος παρολη την τεχνική αιτιολόγηση του CVIAL περί μη ευθύνης κάπου του ιατρού

aeratos28

Just aeratos
Εδώ όπως βλέπουμε,κανένας δεν γλιτώνει τίποτα...ο Λορετζο παίζει μόνο με ανεξάρτητα εδώ μέσα και εξονυχιστικούς ελέγχους ..αυτός που 5 χρόνια κάνει ότι είναι δυνατόν για να μην δώσει απαντήσεις και απαγόρευε ανεξάρτητες παρουσιάσεις από την κλινική του είναι αυτός που μας βρίζει κιόλας ως losers...
Το ποιος είναι loser και κρύβεται συνεχώς και κάνει τα πάντα για να βρει πελάτες εδώ μέσα ,δεν το βλέπει ...οι παραισθήσεις του έχουν ξεφύγει ..που θέλει να μπει και στα ίδια μέτρα και σταθμά με τον Λορέντζο ο τύπος...θα μας τρελάνει εντελώς
Ας μην γλυτώσει κανείς αν υπάρχει σωστή επισήμανση και αιτιολόγηση με τεκμηρίωση για το όποιο λάθος. Εξάλλου ουδεις αλάθητός.

nick the Greek

Active Member

Επειδή γενικά είμαι της λεπτομερειας για αυτό και καθυστέρησα τόσο το νήμα..γιατί ήθελα να είναι πλήρως κατατοπίσει και αναλυτικό ως προς την παροχή των δεδομένων..τώρα ως προς την αξιολόγηση τους θα ήθελα την αμέριστη ειλικρινή άποψη στα όρια της ευγενειας αλλά σε καμία περίπτωση απόκρυψης της αλήθειας από τα πιο έμπειρα και αιτιολογημενα ως προς τις απόψεις τους μέλη..κάτι παιδάκια σαν τον Γιωργάκη που πετάγονται, δεν νομίζω ότι με ενδιαφέρει η άποψη τους χωρίς αιτιολόγηση και με επίπεδο που εμένα δεν συνάδει με τις αρχές μου..

GeorgeXz

Member
Ευγενικά έγινε σφαγή, ρεαλιστικά στην έκανε μάπα! Σόρρυ κιόλας...

Άνοιξε το νήμα σου κ άσε επιτέλους το νήμα του ανθρώπου να μείνει καθαρό!

nick the Greek

Active Member
Εν τέλει σε εμένα έγινε κάποιο λάθος;;έχει κάποιος αιτιολγημενη τεκμηριωμένη άποψη από τους λοιπούς..εγώ δεν έχω αιτιολόγηση άποψη..ο λορενθο και ο Cvial μου μίλησαν για φυσιολογική επούλωση χωρίς overharvesting..ο γιωργαρας το αποκάλεσε μάπα και ο αερατος κεφαλογραβιέρα...κάποιος άλλος όπως ο Panos1982 που εκτιμώ απεριόριστα θα ήθελε να πάρει θέση με αιτιολόγηση;

Flag17

Well-Known Member
Εγώ στις φωτογραφίες του Νίκου βλέπω τριπλή εξαγωγή χωρίς να έχει μείνει τρίχα ανάμεσα σε πάνω από 1 σημεία. Αν δεν είναι κόπος να βάλεις λίγο καθαρότερη φωτογραφία. Γιατί μπορεί να με ξεγελάει

nick the Greek

Active Member
Ευγενικά έγινε σφαγή, ρεαλιστικά στην έκανε μάπα! Σόρρυ κιόλας...

Άνοιξε το νήμα σου κ άσε επιτέλους το νήμα του ανθρώπου να μείνει καθαρό!
Είδες τι ωραία μιλάμε πολιτισμένα;πολύ ευχαρίστως απλά εάν δεν έχει ανακτήσει τις φώτο από το cons και γενικά από τις 4 επισκέψεις μου σε αυτόν ο CVIAL το θεωρώ λίγο άσκοπο αν θα πειστούν οι "λορενθικοι "(ας κάνουνε και λίγο πλακιτσα είπαμε τρίχες είναι)

Μπλουζα