Ας σχολιασω λοιπον κι εγω την αποψη μου για το συγκεκριμενο αποτελεσμα.
Δοτρια
Στις φωτο το μαλλι σου ειναι κουρεμενο παρα πολυ κοντο και δυστυχως αυτη ειναι η σκληρη πραγματικοτητα των μεταμοσχευσεων, σε πολυ κοντο κουρεμα εκτος αν πληρεις πολυ συγκεκριμενα κριτηρια δηλαδη καταλευκο δερμα και ξανθια τριχα, τα σημαδια εξαγωγης θα ειναι εμφανη.
Δες εδω εναν Σουηδο που εκανε μμ και την παρουσιασε στο youtube πως φαινεται αυτος εχει ανοιχτη αλλα οχι καταξανθη τριχα και πολυ λευκο δερμα
Προβολή συνημμένου 67246
Τα σημαδια στη φωτο αν και φαινονται δεν ειναι τοσο εμφανη οσο τα δικα σου και ο λογος ειναι οτι εσυ εχεις καταμαυρη τριχα και το λευκο χρωμα της ουλης ξεχωριζει, παραλληλα στις περιοχες που δεν εχεις αφαιρεσει μοσχευματα η πυκνοτητα ειναι πολυ μεγαλυτερη και αυτο ενισχυει και αλλο την αντιθεση, τα σημαδια της εξαγωγης ομως φαινονται αρκετα μεγαλα και γι αυτο μπορει να φταιει το σκληρο σου δερμα με καποιο τροπο, κανονικα αυτα τα punch, ακομα και 0,9 δεν πρεπει να αφηνουν τοσο μεγαλο σημαδι, οποτε κατα την αποψη μου οσον αφορα τη δοτρια το μονο μη αναμενομενο ειναι οτι οι ουλες εχουν μεγαλυτερο μεγεθος οπτικα, παραλληλα λαθος απτη πλευρα του γιατρου οτι δεν εξηγηθηκαν οι ιδιαιτεροτητες εξαρχης.
Επισης ειμαι σιγουρος οτι εχεις παρατηρησει πως μπορει υπο συγκεκριμενο φωτισμο και γωνια η δοτρια σου να φαινεται ανεπαφη και υπο καποιον αλλο οπως στις φωτο που ανεβαζεις πολυ ταλαιπωρημενη, γι αυτο στις φωτο που βλεπεις στο ιντερνετ απο αλλους και θεωρεις οτι στη δοτρια τους "δεν φαινεται τιποτα" μπορει στην πραγματικοτηρα να φαινεται πολυ, αυτο στο λεω για μετρα συγκρισης που μπορει να εχεις με αλλα περιστατικα που βλεπεις δε παρουσιασεις.
Ληπτρια
Με βαση τις φωτο που ανεβαζεις θεωρω το αποτελεσμα κατωτερο του αναμενομενου αλλα οχι τραγικη αποτυχια, σε καποιες περιπτωσεις στις φωτο που ανεβαζεις χωριζεις το μαλλι σου σε αντιθετες κατευθυνσεις και προφανως σε τετοιες συνθηκες ολες οι μεταμοσχευσεις πασχουν, κυριως στις πισω ζωνες που στηριζονται πιο πολυ σε σωστο layering και styling και οχι τοσο σε πραγματικη πυκνοτητα οπως μπροστα στην χερλαιν.