Nick the Greek, FUE, 2101g, 28/10/2022

nick the Greek

Active Member
Εχοντας λαβει και ο ιδιος μερος στα consultations που πραγματοποιηθηκαν μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι ο γιατρος δεν σε εβαζε σε χειρουργειο χωρις να βεβαιωθει οτι η ΑΑ εχει σταθεροποιηθει. Σε περιπτωση που δεν ειχε σταθεροποιηθει γινονταν καποιες τροποποιησεις στην αγωγη και σε ξαναεβλεπε μετα απο ενα χρονικο διαστημα (νομιζω 1 χρονο αν δεν κανω λαθος). Οποτε σε αυτη τη περιπτωση μου φαινεται δυσκολο να μην ειχε προηγηθει παρακολουθηση.
Σχετικα με τις υποσχεσεις, νομιζω μετα απο καθε consultation δινονταν ενα χαρτακι που αναγραφονταν πληροφοριες για την επεμβαση οπως παχος τριχας, εμβαδο, πλανο κτλπ. Καπου εκει εγραφε και για αναμενομενη δυσκολια. Πανω σε αυτο το χαρτι λοιπον, Νικο, μπορουσες να δεις αποτυπωμενες και τις προφορικες εγγυησεις που ελαβες;
Έπρεπε να επιβεβαιώσεις στον cvial για πόσο διάστημα έπαιρνες φίνα για να γίνεις δεκτός στο cons...ήταν ένα από τα 5 ερωτήματα αν δεν κάνω λάθος...θα ψάξω να το βρω ήταν μεταξύ easy Kai mid αν θυμάμαι σωστά...αλλά και πάλι με βάση αυτό επειδή είχα ρωτήσει σε κανέναν δεν έβαζε ούτε excellent ως αποτέλεσμα ούτε easy ως διαδικασία...ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΟΣΗΜΕΊΩΣΗ:ΣΤΟ cons τόσο ο γιατρός όσο και ο cvial μίλησαν για καποιαγκραφτ στον κρόταφο (300-400) και φτιάξιμο των σκοροφαγωμενων(αυτολεξεί κατά cvial) temples..ενώ και την ημέρα της μμ έγινε κανονικά σχεδιασμός σίγουρα στον κρόταφο το πρωί, λόγω της πίεσης χρόνου προφανώς εκεί δεν τοποθετήθηκε τίποτα...βέβαια για να είμαστε ακριβείς είχα πει στον γιατρό ότι θα προτιμούσα να πυκνώσει τέρμα μπροστά και μετά να το δει πίσω και μου απάντησε "ξέρω εγώ " βασιζόμενος σε σχεδιασμός και πίσω της κορυφής για τοποθέτηση..όταν βέβαια τον ρώτησα κατά τη διάρκεια του χειρουργειου αν έβαλε πίσω (ειλικρινά δεν ένιωθα τι γινόταν εκεί πάνω) δεν απάντησε ποτέ (ήταν εμφανώς αγχωμένος και πιεσμένος και αυτός και οι νοσηλευτρίες που ψέκασαν τα grafts κάθε 10 δευτερόλεπτα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nick the Greek

Active Member
@nick the Greek και @CVIAL νομίζω για το φόρουμ θα ήταν καλό να γίνουν οι τελικές μετρήσεις όταν είναι χρονικά επιτρεπτό και για τους δύο σας. Αφήστε στην άκρη ότι σας χωρίζει ο γραπτός λόγος δημιουργεί παρεξηγήσεις τόσο εύκολα εξάλλου. Είναι κρίμα να κλείσει αυτή η περίπτωση με πως γιατί και αν
Όπως ο cvial πρώτος δήλωσε δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι..είμαι εδώ για να σβήσει κάθε αν και να λυθούν όλες οι απορίες όλων των αντικειμενικων υγρών σκεπτομενων συνφορουμιτων...για πράγματα όμως που έχω λάβει ήδη απαντήσεις, δεν δέχομαι καμία υπονομευση της νοημοσύνης μου.

nick the Greek

Active Member
καλές φωτογραφίες + μετρήσεις για να βγάλουν οι ειδήμονες τα ασφαλή συμπεράσματα

ΑΝ το πόρισμα είναι ότι όντως έγινε κακός χειρισμός της δότριας, έχω μια θεωρία
Είμαι εδώ για να βγει άκρη και συμπέρασμα..ισως μέσω εμου να πάρουν απάντηση και άλλοι που δεν ειχαν για τους δικούς τους λόγους τη διάθεση να εκτεθούν εδω μέσω του δικού τους νήματος...απλά έως και τους 20 μήνες υπάρχουν όλα εδώ...ρ συνωμοσιολογε θα μας πάρεις τη δουλειά;;εγώ την πρώτη όσον αφορά τις νοσηλεύτριες την κατέθεσα! Αν και κάτι μου λέει ότι εσύ θα κινηθείς στο γενικότερο πλαίσιο "φιλοξενίας " και "άνεσης στο χώρο " του ισπανικού ΤΙΜ σε ελληνικά εδάφη

giannis88test

Active Member
Είμαι εδώ για να βγει άκρη και συμπέρασμα..ισως μέσω εμου να πάρουν απάντηση και άλλοι που δεν ειχαν για τους δικούς τους λόγους τη διάθεση να εκτεθούν εδω μέσω του δικού τους νήματος...απλά έως και τους 20 μήνες υπάρχουν όλα εδώ...ρ συνωμοσιολογε θα μας πάρεις τη δουλειά;;εγώ την πρώτη όσον αφορά τις νοσηλεύτριες την κατέθεσα! Αν και κάτι μου λέει ότι εσύ θα κινηθείς στο γενικότερο πλαίσιο "φιλοξενίας " και "άνεσης στο χώρο " του ισπανικού ΤΙΜ σε ελληνικά εδάφη
όχι είναι πιο συγκεκριμένη θεωρία. πρώτα όμως καλές φώτο και μετρήσεις. επίσης γενικά μιλώντας δεν θα έπρεπε να κουρεύεσαι όπως κουρεύεσαι λολ

nick the Greek

Active Member
όχι είναι πιο συγκεκριμένη θεωρία. πρώτα όμως καλές φώτο και μετρήσεις. επίσης γενικά μιλώντας δεν θα έπρεπε να κουρεύεσαι όπως κουρεύεσαι λολ

ειμαι διαθέσιμος οπως έχω τονίσει για να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αντικειμενικο συμπέρασμα μεσω φωτο και μετρήσεων..μα δεν κουρευομαι έτσι ..η μία φώτο είναι από τους 7,5 μήνες όπου τα πήρα έτσι για να ελέγξει ο λορενθο τη δοτρια ενδελεχώς, και η άλλη από τη Δευτέρα που τα πήρα έτσι για να ποσταρω εδώ και να υπάρχει αντικειμενική άποψη..επαλήθευσε με ότι είσαι το παιδί που στο cons Μάρτιο του 22 με ρώτησες "εσύ τι κάνεις εδώ;" λολ

giannis88test

Active Member
ειμαι διαθέσιμος οπως έχω τονίσει για να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αντικειμενικο συμπέρασμα μεσω φωτο και μετρήσεων..μα δεν κουρευομαι έτσι ..η μία φώτο είναι από τους 7,5 μήνες όπου τα πήρα έτσι για να ελέγξει ο λορενθο τη δοτρια ενδελεχώς, και η άλλη από τη Δευτέρα που τα πήρα έτσι για να ποσταρω εδώ και να υπάρχει αντικειμενική άποψη..επαλήθευσε με ότι είσαι το παιδί που στο cons Μάρτιο του 22 με ρώτησες "εσύ τι κάνεις εδώ;" λολ
μάλλον τα είπαμε όταν ήρθα για λούσιμο/έλεγχο αλλά δεν είμαι και σίγουρος

Noname12

Active Member
Έχει προταθεί βιοψία από κανέναν για να αποκλειστεί πιθανή επιρροή οποιουδήποτε αδιάγνωστου νοσήματος (λ.χ. λειχήνας) στο αποτέλεσμα; Δεν είναι απίθανο αποτυχημένες φυτρώσεις να οφείλονται (και) σε αυτό.

Η BHR έχει καλούς δερματολόγους που νομίζω παραπέμπουν και για βιοψία.

JimKan1

Well-Known Member
Ας σχολιασω λοιπον κι εγω την αποψη μου για το συγκεκριμενο αποτελεσμα.

Δοτρια

Στις φωτο το μαλλι σου ειναι κουρεμενο παρα πολυ κοντο και δυστυχως αυτη ειναι η σκληρη πραγματικοτητα των μεταμοσχευσεων, σε πολυ κοντο κουρεμα εκτος αν πληρεις πολυ συγκεκριμενα κριτηρια δηλαδη καταλευκο δερμα και ξανθια τριχα, τα σημαδια εξαγωγης θα ειναι εμφανη.

Δες εδω εναν Σουηδο που εκανε μμ και την παρουσιασε στο youtube πως φαινεται αυτος εχει ανοιχτη αλλα οχι καταξανθη τριχα και πολυ λευκο δερμα

IMG_3109.jpeg

Τα σημαδια στη φωτο αν και φαινονται δεν ειναι τοσο εμφανη οσο τα δικα σου και ο λογος ειναι οτι εσυ εχεις καταμαυρη τριχα και το λευκο χρωμα της ουλης ξεχωριζει, παραλληλα στις περιοχες που δεν εχεις αφαιρεσει μοσχευματα η πυκνοτητα ειναι πολυ μεγαλυτερη και αυτο ενισχυει και αλλο την αντιθεση, τα σημαδια της εξαγωγης ομως φαινονται αρκετα μεγαλα και γι αυτο μπορει να φταιει το σκληρο σου δερμα με καποιο τροπο, κανονικα αυτα τα punch, ακομα και 0,9 δεν πρεπει να αφηνουν τοσο μεγαλο σημαδι, οποτε κατα την αποψη μου οσον αφορα τη δοτρια το μονο μη αναμενομενο ειναι οτι οι ουλες εχουν μεγαλυτερο μεγεθος οπτικα, παραλληλα λαθος απτη πλευρα του γιατρου οτι δεν εξηγηθηκαν οι ιδιαιτεροτητες εξαρχης.

Επισης ειμαι σιγουρος οτι εχεις παρατηρησει πως μπορει υπο συγκεκριμενο φωτισμο και γωνια η δοτρια σου να φαινεται ανεπαφη και υπο καποιον αλλο οπως στις φωτο που ανεβαζεις πολυ ταλαιπωρημενη, γι αυτο στις φωτο που βλεπεις στο ιντερνετ απο αλλους και θεωρεις οτι στη δοτρια τους "δεν φαινεται τιποτα" μπορει στην πραγματικοτηρα να φαινεται πολυ, αυτο στο λεω για μετρα συγκρισης που μπορει να εχεις με αλλα περιστατικα που βλεπεις δε παρουσιασεις.

Ληπτρια

Με βαση τις φωτο που ανεβαζεις θεωρω το αποτελεσμα κατωτερο του αναμενομενου αλλα οχι τραγικη αποτυχια, σε καποιες περιπτωσεις στις φωτο που ανεβαζεις χωριζεις το μαλλι σου σε αντιθετες κατευθυνσεις και προφανως σε τετοιες συνθηκες ολες οι μεταμοσχευσεις πασχουν, κυριως στις πισω ζωνες που στηριζονται πιο πολυ σε σωστο layering και styling και οχι τοσο σε πραγματικη πυκνοτητα οπως μπροστα στην χερλαιν.

tasos33

Well-Known Member

Δοτρια

Στις φωτο το μαλλι σου ειναι κουρεμενο παρα πολυ κοντο και δυστυχως αυτη ειναι η σκληρη πραγματικοτητα των μεταμοσχευσεων, σε πολυ κοντο κουρεμα εκτος αν πληρεις πολυ συγκεκριμενα κριτηρια δηλαδη καταλευκο δερμα και ξανθια τριχα, τα σημαδια εξαγωγης θα ειναι εμφανη.

Δες εδω εναν Σουηδο που εκανε μμ και την παρουσιασε στο youtube πως φαινεται αυτος εχει ανοιχτη αλλα οχι καταξανθη τριχα και πολυ λευκο δερμα

Προβολή συνημμένου 67246

Τα σημαδια στη φωτο αν και φαινονται δεν ειναι τοσο εμφανη οσο τα δικα σου και ο λογος ειναι οτι εσυ εχεις καταμαυρη τριχα και το λευκο χρωμα της ουλης ξεχωριζει, παραλληλα στις περιοχες που δεν εχεις αφαιρεσει μοσχευματα η πυκνοτητα ειναι πολυ μεγαλυτερη και αυτο ενισχυει και αλλο την αντιθεση, τα σημαδια της εξαγωγης ομως φαινονται αρκετα μεγαλα και γι αυτο μπορει να φταιει το σκληρο σου δερμα με καποιο τροπο, κανονικα αυτα τα punch, ακομα και 0,9 δεν πρεπει να αφηνουν τοσο μεγαλο σημαδι, οποτε κατα την αποψη μου οσον αφορα τη δοτρια το μονο μη αναμενομενο ειναι οτι οι ουλες εχουν μεγαλυτερο μεγεθος οπτικα, παραλληλα λαθος απτη πλευρα του γιατρου οτι δεν εξηγηθηκαν οι ιδιαιτεροτητες εξαρχης.

Επισης ειμαι σιγουρος οτι εχεις παρατηρησει πως μπορει υπο συγκεκριμενο φωτισμο και γωνια η δοτρια σου να φαινεται ανεπαφη και υπο καποιον αλλο οπως στις φωτο που ανεβαζεις πολυ ταλαιπωρημενη, γι αυτο στις φωτο που βλεπεις στο ιντερνετ απο αλλους και θεωρεις οτι στη δοτρια τους "δεν φαινεται τιποτα" μπορει στην πραγματικοτηρα να φαινεται πολυ, αυτο στο λεω για μετρα συγκρισης που μπορει να εχεις με αλλα περιστατικα που βλεπεις δε παρουσιασεις.

Ληπτρια

Με βαση τις φωτο που ανεβαζεις θεωρω το αποτελεσμα κατωτερο του αναμενομενου αλλα οχι τραγικη αποτυχια, σε καποιες περιπτωσεις στις φωτο που ανεβαζεις χωριζεις το μαλλι σου σε αντιθετες κατευθυνσεις και προφανως σε τετοιες συνθηκες ολες οι μεταμοσχευσεις πασχουν, κυριως στις πισω ζωνες που στηριζονται πιο πολυ σε σωστο layering και styling και οχι τοσο σε πραγματικη πυκνοτητα οπως μπροστα στην χερλαιν.
Θα συμφωνήσω για την ληπτρια και θα διαφωνήσω για την δοτρια όσον αφορά την ευρύτερη τοποθέτηση σου .
Έχω δει ουκ ολίγες φορές δοτριες σε άριστη κατάσταση τηρουμένων των αναλογιών πάντα, κ απέχουν από την εικόνα του nick η του Δανού που ανέβασες. Έχω δει την δικιά μου μετά την 1η κ την 2η Μμ ξυρισμένη με 6Κ+ graft να έχουν φυγει κ δεν έχει καμία σχέση με τα 2100 του nick.

nick the Greek

Active Member

Δοτρια

Προβολή συνημμένου 67246

Ληπτρια

Αρχικά να σε ευχαριστήσω για το σχόλιο σου..όσον αφορά τώρα το περιεχόμενο αυτού και ξεκινώντας από τη δότρια:
1. προφανώς και το ξύρισμα στη δότρια μετά μμ όλοι γνωρίζουμε ότι θα δείχνει κάπως..το θέμα είναι αν όμως περιλαμβάνει κάποιους λάθος χειρισμούς κατά τη μμ η τραυματισμό διπλανών grafts (αυτό ναι είναι σοβαρο λαθος που σου στερεί πολλά πράγματα στον μαραθώνιο των μμ)...εγώ πρώτος ανέφερα και όχι για τους έμπειρους εδώ μέσα αλλά για τους πιο νέους ότι κάθε αποτέλεσμα μπορεί να παρουσιαστεί με βάση την ποιότητα των φώτο είτε ως πολύ καλό είτε ως τραγικά κακό..εγώ είναι η αλήθεια ξεκαθάρισα ότι θα ξεκινήσω με τις "σκληρές " φώτο..αλλά η δοτρια μου και μόλις για 2000grafts μέσω των 2 αποκαλυπτικων φώτο που ανέβασα είδες τι σχόλια αποκόμισε...προφανώς οι άνθρωποι ότι είδαν αυτό έκριναν και χαίρομαι για την ειλικρίνεια και την αυθεντικοτητα των σχολίων τους..βέβαια απαιτούνται μετρήσεις δοτρια και σύγκριση με τις προηγούμενες Αρχικά να διαπιστωθεί πιθανός τραυματισμός και έπειτα γτ ενώ φαίνεται καθαρή και ομοιογενής εξαγωγή γτ έχει αυτή την εικόνα (ο ιατρός έδωσε ήδη τις 2 εξηγήσεις του και εσύ τις μετέφερες εδώ επακριβώς)
2. Λήπτρια: εδώ η τοποθέτηση του γιατρού είναι 90+% φυτρωση και εξαιρετικό αποτελεσμα...πάλι εδώ κάποιοι μίλησαν ότι είμαι όπως ήμουν προ μμ και δεν υπήρξε καμία φύτρωση...όσον αφορά τώρα την ποιότητα των φώτο φρόντισα να το κατάστημα λεπτομερώς σαφές οτι: Α.ειδατε πως φαινοταν το μαλλί μου (10+ φωτο παρέθεσα) φτιαγμένο προ μμ πραγματικά μπετόν αρμέ..για αυτό τόνισα στον λορενθο στο cons οτι με φτιαγμένο το μαλλι είμαι 100% ικανοποιημένος,χωρίς φτιαγμένο 60-70..θα με κάνεις ικανοποιηνενο με μαλλί ΜΗ φτιαγμένο στο 90-100%..και απαντήσε σε μήκος 7-8cm ναι υπο οποιεσδήποτε συνθήκες (κατ εμέ δεν έγινε κατιντετοιο)
Β. Οι φώτο είναι ακριβως το ίδιο χτενισμενες (ναι λες και θέλει ο εχθρός σου να αποδείξει ότι έχεις κάποια καράφλα αχαχχα) γτ τέτοιες ακριβώς φωτο έστειλα προ cons στον CVIAL τις οποίες και παρέθεσα εδώ υπο ακριβώς τις ίδιες συνθηξες..προφανώς και έχω και θα ανεβάσω φωτο που στις ίδιες συνθήκες το αποτέλεσμα φαίνεται αρκετά καλό, σε καμία περίπτωση εξαιρετικό...δεν με απασχόλεισαι ποτέ να κάνω layering h styling η συνθηκες δωματίου στο άπειρο περί μμ μάτι ...έτσι είπα και προ μμ 100% ικανοποιημένος ήμουν και παρέθεσα και φώτο..η μμ δεν έγινε για το πως θα με βλέπουν οι άλλοι (μαλλιά με έβλεπαν και πριν και τώρα με φτιαγμένο μαλλι και γιατί να κάνεις μμ πας καλά),
Η μμ έγινε για το πως θα βλέπω εγώ το Νίκο στην καθημερινότητα και βσκ έγινε για το Νίκο

nick the Greek

Active Member
Θα συμφωνήσω για την ληπτρια και θα διαφωνήσω για την δοτρια όσον αφορά την ευρύτερη τοποθέτηση σου .
Έχω δει ουκ ολίγες φορές δοτριες σε άριστη κατάσταση τηρουμένων των αναλογιών πάντα, κ απέχουν από την εικόνα του nick η του Δανού που ανέβασες. Έχω δει την δικιά μου μετά την 1η κ την 2η Μμ ξυρισμένη με 6Κ+ graft να έχουν φυγει κ δεν έχει καμία σχέση με τα 2100 του nick.
Σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου αρχικά..η διαφορα μεταξυ το "κατωτερο του αναμενομενου" και το τραγικη αποτυχία είναι το 0-80 αν θέσουμε το αναμενόμενο στο 80 καιντο εξαιρετικό στο 100 σε μια κλίμακα αξιολόγησης της μμ 0-100..θα προτιμούσα και μέσω της παροχής από εμένα πλέον οποωνδηποτε αντικειμενικων φωτο μου ζητήσετε εδώ ως φόρουμ να υπάρξει μια πιο στοχεύμενη αξιολόγηση...τώρα όσον αφορά τη δότρια ο γιατρός τοποθετήθηκε και απ ότι βλέπω δεν κάλυψε κανέναν μέσω βιωματικής σύγκρισης με τη δική του εικόνα της δότριας (ας ελπίσουμε να μην υπάρχει τραυματισμός graft) τοσο πολύτιμων για εμένα σε τοσο νεαρή ηλικία απέναντι στον σκληροτεαχηλο εχθρό που λέγεται dupa που θα με κάνει να φτάσω 50 και ακόμα να κάνω επικλήσεις στον λορενθο για το 2022 αχαχχαχ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου αρχικά..η διαφορα μεταξυ το "κατωτερο του αναμενομενου" και το τραγικη αποτυχία είναι το 0-80 αν θέσουμε το αναμενόμενο στο 80 καιντο εξαιρετικό στο 100 σε μια κλίμακα αξιολόγησης της μμ 0-100..θα προτιμούσα και μέσω της παροχής από εμένα πλέον οποωνδηποτε αντικειμενικων φωτο μου ζητήσετε εδώ ως φόρουμ να υπάρξει μια πιο στοχεύμενη αξιολόγηση...τώρα όσον αφορά τη δότρια ο γιατρός τοποθετήθηκε και απ ότι βλέπω δεν κάλυψε κανέναν μέσω βιωματικής σύγκρισης με τη δική του εικόνα της δότριας (ας ελπίσουμε να μην υπάρχει τραυματισμός graft) τοσο πολύτιμων για εμένα σε τοσο νεαρή ηλικία απέναντι στον σκληροτεαχηλο εχθρό που λέγεται dupa που θα με κάνει να φτάσω 50 και ακόμα να κάνω επικλήσεις στον λορενθο για το 2022 αχαχχαχ
Σε θυμάμαι Nick ήμασταν μαζί έτσι δεν είναι φίλε?

nick the Greek

Active Member
Μόλις ξανάρθω Αθήνα θα πάμε Αιγάλεω για καφέ, θα ήθελα να σε δω από κοντά.
Να πάμε..αν και το θεμα είναι να με δει ο λορενθο να μου πει τι και πως..δεκτή η άποψη σου προφανώς αλλά κάθε μη επιστημονικά τεκμηριωμένη άποψη δεν προσφέρει πλέον λύση

oreo

Well-Known Member
Να πάμε..αν και το θεμα είναι να με δει ο λορενθο να μου πει τι και πως..δεκτή η άποψη σου προφανώς αλλά κάθε μη επιστημονικά τεκμηριωμένη άποψη δεν προσφέρει πλέον λύση
Η λύση προφανώς είναι απόρροια συνεννόησης με τον γιατρό, συμφωνώ.

nick the Greek

Active Member
Η λύση προφανώς είναι απόρροια συνεννόησης με τον γιατρό, συμφωνώ.
Θα γίνει και εκεί βέβαια μια προσπάθεια αν και δύσκολο πλέον το εγχείρημα μιας και απ οτι φαινεται τουλάχιστον δεν θα ξαναέρθει Ελλάδα

aeratos28

Just aeratos
Νικ,εμείς σου είπαμε τη γνώμη μας ότι βάση των φωτό που έβαλες εσύ,η εικόνα δεν είναι καθόλου καλή στη ληπτρια ,και συμφωνήσαμε στο σύνολο το φόρουμ..σου ξαναείπα και στο δικό σου νήμα,πως η αντιμετώπιση που είχες εδώ και 2+ χρόνια ήταν λάθος..δεν ενημερώσες ποτέ ,δεν έδειξες καμία φωτό σου κατά τη διάρκεια του πρώτου χρόνου με την εξέλιξη σου και αφού ύστερα από δύο χρόνια βλέπεις κάτι που δεν ικανοποίησε τα θέλω σου παρουσιάζεις τη δυσαρέσκεια σου..καλά κάνεις ..μαζί σου..το φόρουμ και εμείς σαν μέλη,τι θες άλλο να κάνουμε? Να βρίζουμε κάποιον που δεν έχει καν γράψει ποτέ του στο φόρουμ? Τι άλλες απαντήσεις θέλεις να πάρεις από το φόρουμ που λες ότι έκλεισε ?
Με όλο το σεβασμό αλλά επιτέλους σταματήστε να κάνετε όλοι επίκληση σε κάποιου είδους αυθεντία (οποία και αν είναι αυτός-οι στο μυαλό σας)..το φόρουμ είμαστε όλοι εμείς άσχετα αν έχουμε λιγότερες περισσότερες γνώσεις, περισσότερο- λιγότερο ενεργή συμμετοχή...το νήμα αναφέρεται ξεκάθαρα σε ΚΑΤΆΝΤΙΑ ( όταν βέβαια εγώ έγραφα με κεφαλαία δέχτηκα 10 συστάσεις) και τοξικότητα του hairloss.gr(μου είναι αδιάφορο αν ο άλλος μείνει στον τίτλο μόνο η μπει στον κόπο να διαβάσει όλο το νήμα η να δει το βίντεο)..φανταστείτε ο καθένας μας να πιάνεται από μια λέξη και να ανοίγει νήμα (και αρχής γενομένης από το δικό μου είχα αρκετές (κεφαλοτυρι, ξέπλυμα, κουβάς κτλ) όπου στον τίτλο θα αναφέρεται- απευθύνεται σε όλο το φόρουμ (hairloss.gr) προσβλητικά και μετά μέσα θα δίνονται οι λεπτομέρειες όπως τις αντιλαμβάνεται ο καθένας από τη δική του οπτική..οπότε αγαπητέ φίλε αν εσύ δεν είσαι οκ με τον ΤΙΤΛΟ του νήματος, να το αναφέρεις εκπροσωπωντας πάντα τον εαυτό σου..γτ ναι εγώ δεν είμαι.ουτε με τον τρόπο που ετσιθελικά έκλεισε το δικό μου νήμα είμαι και δεν πήρα απαντήσεις αλλά αυτά στο δικό μου νήμα στην ώρα τους

nick the Greek

Active Member
Νικ,εμείς σου είπαμε τη γνώμη μας ότι βάση των φωτό που έβαλες εσύ,η εικόνα δεν είναι καθόλου καλή στη ληπτρια ,και συμφωνήσαμε στο σύνολο το φόρουμ..σου ξαναείπα και στο δικό σου νήμα,πως η αντιμετώπιση που είχες εδώ και 2+ χρόνια ήταν λάθος..δεν ενημερώσες ποτέ ,δεν έδειξες καμία φωτό σου κατά τη διάρκεια του πρώτου χρόνου με την εξέλιξη σου και αφού ύστερα από δύο χρόνια βλέπεις κάτι που δεν ικανοποίησε τα θέλω σου παρουσιάζεις τη δυσαρέσκεια σου..καλά κάνεις ..μαζί σου..το φόρουμ και εμείς σαν μέλη,τι θες άλλο να κάνουμε? Να βρίζουμε κάποιον που δεν έχει καν γράψει ποτέ του στο φόρουμ? Τι άλλες απαντήσεις θέλεις να πάρεις από το φόρουμ που λες ότι έκλεισε ?
Ωραία για να μην γίνω και εγώ νουβέλα ήτοι ερωταπαντησεις σε Aldo και Jacksmith να σου υπενθυμίσω τις απαντήσεις μου στα ερωτήματα σου (την πρώτη φορά τα εκλαμβάνεις και ως κατηγορίες αλλά οκ έτσι είναι ο τρόπος έκφρασης σου)..ο CVIAL ήταν ενήμερος από την πρώτη στιγμή (cons) οτι θα κάνω νήμα ανεξαρτήτου αποτελέσματος ως χρέος απέναντι στο φόρουμ..σεβομενος όμως τον ιατρό λορενθο και επειδή ήξερα έως και το πενταμηνο (με συμφωνη γνωμη των αρμοδίων οτι το αποτέλεσμα εως τοτε ειναι χειρότερο απο προ μμ)αλλά και μετέπειτα στα δικά μου μάτια αρχικά ήθελα να έχω πλήρεις μετρήσεις από Cvial και άποψη του γιατρού περί του αποτελέσματος (αυτό θεωρώ εγώ ηθικό)..μετέπειτα ζήτησα και την άποψη του φόρουμ όπου η τεράστια πλειοψηφία αυτού είπε αυτό που και εγώ έβλεπα...(μη ικανοποιητικό αποτέλεσμα)...εγώ ας πούμε verified δεν υπάρχει η περιέργεια του φορουν να γίνω ωστε να δείτε και λοιπον όχι μόνο τις φώτο που τράβηξα εγώ;;οποιαδήποτε άλλη νέα κατά προτίμηση απορία ευχαρίστως να απαντηθεί

Μπλουζα