Pan77, FUE, 3871g, 1-2/9/2021

F1ght3r

Well-Known Member
Εγώ αν κάνω κριτική είναι στην κλινική που έχω πάει για μεταμόσχευση και καμια άλλη, δεν είμαι ιποστεριχτις επίδης έκανα μεταμόσχευση εκεί ούτε fan τις κλινικής. Πλήρωσα και έκανα.
2 Παράπονα έχω και αυτά είναι όπως είπα, δεν ξέρω τι δότρια έχω και ποσα τριχοφιλακια έχω, και αν δεν βάζαν τόσα πολλά μονοτριχα στην hairline θα είχα 1000 τρίχες περισσότερες πίσω από hairline, αυτά τα δυο παράπονα έχω. Ούτε theo δεν είδα πριν την mm παρα μονο τον ταξιτζή. Ο Μάρας μου έδωσε εμπιστοσύνη και είναι εξαιρετικός γιατρός. Αλλα όταν διαφημίζουν στο internet δηλαδή ο κινέζος και του βάζουν μικροσκόπιο και εμενα όχι απλά γιατί ρε γαμώτο μιλάμε για μερικά λεπτά. Δηλαδή τα 10 λεπτά είναι πολλά?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gianney

Well-Known Member
Ενδιαφέρουσα αυτή η φόρμουλα που δείχνει πόσα grafts μπορούν να παρθούν από τη δότρια ώστε η κάλυψη της να παραμένει ικανοποιητική και να μην φαίνεται δέρμα.
Αυτό το 5.4 CV, είναι κάπου ορισμένο; Ότι δηλαδή με αυτό το threshold και πάνω δε φαίνεται δέρμα; Ποιός το όρισε γενικά;
Με βάση το 5,4 οι ξένοι κυρίως εδώ μην το ψάχνεις υπολογίζουν πόσα grafts χρειάζεται η ληπτρια για να μην φαίνεται δέρμα και πόσα grafts θα εξαχθούν από την δοτρια ώστε πάλι να μην φαίνεται δέρμα στην δοτρια.Νομιζω το 5,4 το έθεσε ο περίφημος Erdogan

oreo

Well-Known Member
Εμένα ρε γαμωτο έχουν πολλά χρόνια να πάνε να μου κάνουν fishing..κάνα δυο φορές που μου είχαν στείλει μνμ προσωπικό ,τα έκανα copypaste και τα έδειξα επιτόπου σε νήμα σε όλους, με τη συνοδεία του άκρως απαραίτητου κραξιματος υψηλού επιπέδου..από τότε νιώθω ότι δεν με θέλει κανένας να πάω σε κλινική τους.χαχαχαχαχααχαχαχαo_O:oops::eek:
Που να σε πιάσουν σε πετονιά εσένα ρε τρελέ, πιάνεται ο αέρας ?

oreo

Well-Known Member
Δεν το γνώριζα ότι είσαι χρόνια στο φόρουμ.... Επίσης όταν λέω να έχεις ανοιχτά τα μάτια κυριολεκτω... Από την στιγμή που κάνεις κλικ και μπαίνεις σε αυτό Σαιτ τι συμβαίνει... Αυτό είναι συμβουλή... Το τι ξέρω και το τι όχι άσε το...
Την δέχομαι την συμβουλή φίλε, και όντως δεν μπορώ να ξέρω αυτά που ξέρεις. Τα μάτια πρέπει να είναι ορθάνοιχτα και τα αυτιά τεντωμένα.

oreo

Well-Known Member
Εγώ αν κάνω κριτική είναι στην κλινική που έχω πάει για μεταμόσχευση και καμια άλλη, δεν είμαι ιποστεριχτις επίδης έκανα μεταμόσχευση εκεί ούτε fan τις κλινικής. Πλήρωσα και έκανα.
2 Παράπονα έχω και αυτά είναι όπως είπα, δεν ξέρω τι δότρια έχω και ποσα τριχοφιλακια έχω, και αν δεν βάζαν τόσα πολλά μονοτριχα στην hairline θα είχα 1000 τρίχες περισσότερες πίσω από hairline, αυτά τα δυο παράπονα έχω. Ούτε theo δεν είδα πριν την mm παρα μονο τον ταξιτζή. Ο Μάρας μου έδωσε εμπιστοσύνη και είναι εξαιρετικός γιατρός. Αλλα όταν διαφημίζουν στο internet δηλαδή ο κινέζος και του βάζουν μικροσκόπιο και εμενα όχι απλά γιατί ρε γαμώτο μιλάμε για μερικά λεπτά. Δηλαδή τα 10 λεπτά είναι πολλά?

Συγνώμη που γελάω ρε αλάνι, αλλα το "ιποστεριχτις" και ο κινέζος με το μικροσκόπιο, δεν μου άφησαν περιθώριο :D :D :D

ziggy

Active Member
Πολύ σωστα και συνεχίζω, άρα δεν είναι reliable οπότε δεν αξίζει consultation μαζί του και καλά θα κάνουν είτε να τον εκπαιδεύσουν καλύτερα είτε να τον αλλάξουν. Η ημιμάθεια και μάλιστα πωλητού είναι χειρότερη από την αμάθεια.

Eχει κανει καποιος απο το forum consultation στον Zarev;
Στην σελιδα τους γραφουν τα παρακατω:

During the consultation, we will discuss:

• the causes of your condition
  • your aims and expectations
  • what we can offer in connection with your particular case
  • how long the procedure will take
  • what your expectations are regarding the end result
  • whether additional intervention will be necessary.
Your doctor will answer all your questions.

Δεν ειναι ξεκαθαρο δηλαδη αν γονονται μετρησεις,αν φευγοντας παιρνεις τα δεδομενα αυτων κτλ

Καποια στιγμη ειχες αναφερθει σε μια συνεντευξη με τον Zarev.Την εχεις ανεβασει καπου;

Alexpetropoul

New Member
Πέραν του vlafo που πήρε φοβερό αποτελεσμα, ποιό αλλο μέλος είναι τόσο εντυπωσιακό από τον Τυρκαλα;
Αν μπορουσε καποιος να με κατευθύνει θα ταν τελεια. Γιατι προσωπικα στο τυρκαλας μου έρχεται στο μυαλό ο vlafo.
Μην ξεχνάτε κ τον m3e.. κατι.δεν το θυμαμαι καλα.που την παρουσίαση την έκανε φίλος του .ήταν αεροδρόμιο κ είχε παρα πολυ καλη φυτρωση κ φυσικότητα

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Δεν λέω ότι εισαι αποδέκτης αυτό που έκανε ο Μάρας, αλλά λέω ότι ενώ ανέφερε ακριβώς το ίδιο ο f1ght3r δεν το σχολιάζει κανένας, σαν να θεωρείται φυσιολογικό δηλαδή. Δηλαδή ειναι σαν μερικοί απλά ψάχνουν την αφορμή για να κατηγορήσουν συγκεκριμένες κλινικές, ενώ σε άλλες κλινικές κάνουν πως δεν τα βλέπουν και δεν τα κατακρίνουν. Αυτό δεν είναι λίγο υποκριτικό;

Μάλλον γιατί υπάρχει αρκετό υλικό αποτελεσματων ως τώρα ενώ ο Τυρκαλας είναι νέος για το φόρουμ.

John_John1

Απλά απόρησα που δεν ασχολήθηκε κανείς με όσα είπε ο F1ght3r, λες και δεν τους νοιάζει αν οι υπόλοιπες εγχώριες κλινικές τα εφαρμόζουν ...Οπότε λεω ότι θα πρέπει να κρίνονται αυτά σε όποια κλινική και αν ειναι, και να μη κρίνουμε επιλεκτικά σε συγκεκριμένες κλινικές επειδή συμπαθούμε κάποιον γιατρό ή οτιδήποτε και να μην τον κρίνουμε όπως κρίνουμε τους άλλους. Γιατί έτσι μένει ότι όλοι οι άλλοι τα κάνουν τέλεια και μόνο αυτος τα κάνει λάθος. Λες και δεν ξέρουμε ότι πολλές φορές συμβαίνει αυτό σε όλες τις ελληνικές ή κυπριακές κλινικές (κακώς) και κάνουμε λες και το είδαμε πρώτη φορά...ενώ τα βλέπουμε συνεχώς να συμβαίνουν.

Μα εδώ γνωρίζουμε χρονιά ότι Consultasion σε εμάς κάνει ο Theo και όχι ο γιατρός και όχι αναλυτικό με τις μετρήσεις που κάνουν στο εξωτερικό.
Και η dhi κάνει μετρήσεις άλλαξε τίποτα?

John_John1

Τους τα λέω φίλε Fighter άλλα δεν με ακούνε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nick90

Well-Known Member
Μα εδώ γνωρίζουμε χρονιά ότι Consultasion σε εμάς κάνει ο Theo και όχι ο γιατρός και όχι αναλυτικό με τις μετρήσεις που κάνουν στο εξωτερικό.
Και η dhi κάνει μετρήσεις άλλαξε τίποτα?
Ναι αλλα απο οτι ειπαν ουτε ο theo τους είδε, οποτε δεν εκαναν με κανεναν τελικα καμία μέτρηση ή να εβαλε κάποιος μικροσκόπιο. Αλλα δεν μπορω να το καταλάβω κιολας αυτό. Δηλαδη ο Μάρας βασιζεται Γενικά στον theo και δεν ελέγχει κάτι πριν την επέμβασή;;

nick90

Well-Known Member
Μάλλον γιατί υπάρχει αρκετό υλικό αποτελεσματων ως τώρα ενώ ο Τυρκαλας είναι νέος για το φόρουμ.
Είδες τελικά ; επειδή υπάρχει αρκετό υλικό και είναι παλιός, δεν μας ενοχλεί που δεν κάνει καμία μέτρηση ο Μάρας και κοιτάμε μόνο το αποτέλεσμα χωρίς να κρίνουμε τα διαδικαστικά και δεν μας ενδιαφέρει να αλλάξει. Από την άλλη στον τυρκαλά το αντίθετο και υπάρχει η μέγιστη αυστηρότητα. Σου φαίνεται λογικό αυτό το πράγμα όμως;

John_John1

Ναι αλλα απο οτι ειπαν ουτε ο theo τους είδε, οποτε δεν εκαναν με κανεναν τελικα καμία μέτρηση ή να εβαλε κάποιος μικροσκόπιο. Αλλα δεν μπορω να το καταλάβω κιολας αυτό. Δηλαδη ο Μάρας βασιζεται Γενικά στον theo και δεν ελέγχει κάτι πριν την επέμβασή;;

Tην πρώτη μέρα που φτάνεις στην κλινική ο ταξιτζής σε πάει στο δωμάτιο δεν βλέπεις κανέναν.
Και εγώ τον Theo δεν τον είδα και στις 2 μεταμοσχευσεις μου άπλα είδα τον γιατρό με σχεδίασε το κεφάλι στο που θα μπούνε μοσχεύματα και μπήκα γιατί άπλα τους εμπιστεύομαι χωρίς πολλά πολλά.
Η Βρυωνιδου που μου έκανε το 2019 μεταμόσχευση δεν την ενόχλησα καθόλου με ερωτήσεις τίποτα τι και πως γιατί δεν το ψειρίζω πολύ το θέμα.
Γενικά όμως δεν γνωρίζω πως συμπεριφερονται στον καθένα εκεί μέσα ανάλογος την περίπτωση αν είναι ιδιαίτερη και έχει κάποια δυσκολία.

Ότι και να λέμε έχετε και ένα δίκιο δεν αντιλέγω

John_John1

Είδες τελικά ; επειδή υπάρχει αρκετό υλικό και είναι παλιός, δεν μας ενοχλεί που δεν κάνει καμία μέτρηση ο Μάρας και κοιτάμε μόνο το αποτέλεσμα χωρίς να κρίνουμε τα διαδικαστικά και δεν μας ενδιαφέρει να αλλάξει. Από την άλλη στον τυρκαλά το αντίθετο και υπάρχει η μέγιστη αυστηρότητα. Σου φαίνεται λογικό αυτό το πράγμα όμως;

Υπάρχει πιο πολύ εμπιστοσύνη τον Τυρκαλα τώρα τον μαθαίνουν.
Μα εγώ δεν επιτέθηκα τον Τυρκαλα και δέχομαι την οποία κριτική γίνεται σε εμάς αρκεί να έχει λογική.
Συμφωνώ ότι θα πρέπει να γίνεται μια πιο αναλυτική αναφορά στον πελάτη άλλα έτσι λειτουργεί η κλινική χρονιά αν κατέβω και μιλήσω στον μεγάλο και δεν καταλάβει δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Σκοπός είναι να καταλάβει ο γιατρός πρώτα απολους.
Ο καθένας μπορεί να απορροφήσει πολύ πληροφορία από το φόρουμ κρίνει και πάει.

nick90

Well-Known Member
Υπάρχει πιο πολύ εμπιστοσύνη τον Τυρκαλα τώρα τον μαθαίνουν.
Μα εγώ δεν επιτέθηκα τον Τυρκαλα και δέχομαι την οποία κριτική γίνεται σε εμάς αρκεί να έχει λογική.
Συμφωνώ ότι θα πρέπει να γίνεται μια πιο αναλυτική αναφορά στον πελάτη άλλα έτσι λειτουργεί η κλινική χρονιά αν κατέβω και μιλήσω στον μεγάλο και δεν καταλάβει δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Σκοπός είναι να καταλάβει ο γιατρός πρώτα απολους.
Ο καθένας μπορεί να απορροφήσει πολύ πληροφορία από το φόρουμ κρίνει και πάει.
Ναι αλλά αυτή η αυστηρή κριτική γίνεται με το πρόσχημα να αλλάξουν οι κλινικές και να κάνουν αναλυτικά consultations. Αλλά πως θα γίνει αυτό, αν στον Μάρα δεν σε πειράζει που δεν κάνει κάποια μέτρηση και consultation και σε εναν συγκεκριμένο σε ενοχλεί;
Άρα εφόσον σε πειράζει στον τυρκαλά που δεν έγιναν κάποιες μετρήσεις θα πρέπει να σε πειράζει και στον Μάρα αντίστοιχα και να το κρίνεις, αλλιώς είναι σαν να γίνεται στοχοποίηση κάποιου συγκεκριμένου γιατρού..

John_John1

Ναι αλλά αυτή η αυστηρή κριτική γίνεται με το πρόσχημα να αλλάξουν οι κλινικές και να κάνουν αναλυτικά consultations. Αλλά πως θα γίνει αυτό, αν στον Μάρα δεν σε πειράζει που δεν κάνει κάποια μέτρηση και consultation και σε εναν συγκεκριμένο σε ενοχλεί;
Άρα εφόσον σε πειράζει στον τυρκαλά που δεν έγιναν κάποιες μετρήσεις θα πρέπει να σε πειράζει και στον Μάρα αντίστοιχα, αλλιώς είναι σαν να γίνεται στοχοποίηση κάποιου συγκεκριμένου γιατρού..

Αυτα πεστα τους αλλους δηλαδη τι να κανω εγω να βγω να φωναζω βαλτε τα και με τον Μαρα και οχι μονο τον Τυρκαλα.
Εγω τουλαχιστον συνεργαζομαι με την κλινικη δεν ειμαι μονο φαν τις. Θα επρεπε να παινευω τα παντα στην κλινικη μου οπως αλλοι γιατροι για τις κλινικες τους που δεν βλεπουν κανενα λαθος αλλα δεν το κανω. Παραδεχομαι καποια φαουλ.

oreo

Well-Known Member
Άρα εφόσον σε πειράζει στον τυρκαλά που δεν έγιναν κάποιες μετρήσεις θα πρέπει να σε πειράζει και στον Μάρα αντίστοιχα και να το κρίνεις, αλλιώς είναι σαν να γίνεται στοχοποίηση κάποιου συγκεκριμένου γιατρού..
Δεν υπάρχει καμμία στοχοποίηση, ούτε μένος εναντίον κάποιου συγκεκριμένα. Αν έχεις διαβάσει το φόρουμ και ανακαλέσεις στην μνήμη σου τις κλινικές, θα δεις οτι σε όλες υπήρξε αυστηρή κριτική και αντιπαράθεση. Αυτός είναι και τρόπος να αλλάξουν και να προσφέρουν. Αν δεν αλλάζουν, τότε δεν τις επιλέγεις.

nick90

Well-Known Member
Δεν υπάρχει καμμία στοχοποίηση, ούτε μένος εναντίον κάποιου συγκεκριμένα. Αν έχεις διαβάσει το φόρουμ και ανακαλέσεις στην μνήμη σου τις κλινικές, θα δεις οτι σε όλες υπήρξε αυστηρή κριτική και αντιπαράθεση. Αυτός είναι και τρόπος να αλλάξουν και να προσφέρουν. Αν δεν αλλάζουν, τότε δεν τις επιλέγεις.
Ναι ειναι ο μόνος τρόπος αλλά θα πρέπει να γίνεται σε όλους νομίζω, γιατί έτσι περνάς λαθος μηνύματα, ότι οι άλλοι τα κάνουν σωστά ενώ δεν ισχύει ! Δεν θα ήθελες να αλλάξει κ ο Μάρας δηλαδή, να κάνει μετρήσεις κτλπ ;

John_John1

Αν καναμε μετρησεις στυλ Λορετζο και εντογαν ναι πολυ ωραια θα ειμασταν και οι πρωτοι.
Θα μας επελεγαν οι πελατες σαν κλινικη η θα αναζητουσαν μια πιο low cost ας πουμε οπως του Τυρκαλα?
Βλεπουμε εχει τραβηξει οπως λεει και ο Γιωργος αρκετο ρευμα απο το φορουμ προς τα εκει και εχει δικιο οποτε λοιπον στην τελικη ποιος τα βλεπει ολα αυτα? Μετρημενα μελη και ατομα.

Μπλουζα