Ενημέρωση μετά από δύο μήνες. Θα ανεβάσω φωτογραφίες μόνο από την δότρια, καθώς η λήπτρια περνάει την άχαρη περίοδο των πρώτων μηνών που δεν έχει μείνει μόσχευμα και είναι στα όρια του γλόμπου, οπότε δεν βρίσκω νόημα.
Προβολή συνημμένου 41976
Προβολή συνημμένου 41977
Προβολή συνημμένου 41978
Όπως βλέπετε, με εξαίρεση την δεξιά μεριά (δεύτερη φώτογραφία) η δότρια έχει τα μαύρα της τα χάλια. Δεν είναι τυχαίο που η δεξιά πλευρά είναι εκείνη από την οποία πάρθηκαν τα λιγότερα μοσχεύματα (σύμφωνα με τον γιατρό) και για αυτό έχει καλύτερη εικόνα.
Επίσης, πριν αρχήσουν οι γνωστοί-άγνωστοι να πετάξουν την γνωστή καραμέλου τύπου έχει πάθει shock loss, χρησιμοποιεί μεγάλα εργαλεία, δώστου κανένα χρόνο και πάει λέγοντας, να θυμίσω (ξανά) ότι η δότρια ήταν άριστη, ότι παίρνω φίνα 5+ μήνες και ότι έπαιρνα ένα μήνα πριν (αλλά και ακόμα) βιταμίνες Pill Food που όλα αυτά συμβάλουν στην αποφυγή shock loss αλλά και στον να παραμείνει στην καλύτερη κατάσταση η δότρια. Οπότε να σταματησούμε πλέον με την καραμέλα του shock loss στα νήματα του Τυρκαλά, καθότι το shock loss δεν είναι τόσο συχνό όπως κάποιοι θέλουν να μας περάσουν και ακόμα και να υπάρχει shock loss κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν θα είναι μόνιμο ή θα επανέλθει. Πιστεύω ότι στους δύο πρώτους μήνες δείχνει για το που πάει το πράγμα και εδώ έχουμε να κάνουμε κατά 90% με φαινόμενο depleted λόγω κακής δουλειάς γιατρού. Ειδικά η αριστερή μεριά (πρώτη εικόνα) φαίνεται πολύ πιο άσχημη από κοντά, ειδικά στον καθρέπτη αν γύρω το κεφάλι προς τα δεξία φαίνεται λες και μου έχουν αφαιρέση δέρμα. Νομίζω ότι διακρίνεται και στην φωτογραφία ότι μοιάζει με κάποιες περιπτώσεις σε άλλες ελληνικές κλινικές που έπαιρναν από την δότρια το λεγόμενο ''φιλέτο''
Προβολή συνημμένου 41979
Νομίζω πως ο CVIAL θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να υπάρξει ένα θέμα στην κατηγορία του Τυρκαλά με τίτλο ''Sos - οδηγός επιβίωσης για όσους σκέφτονται να κάνουν μμ'' όπως υπάρχει και για την ahc, καθώς σε όσα νήματα του Τυρκαλά έχουμε λεπτομερείς αναφορές και πληροφορείες από τις περιπτώσεις, σχεδόν σε όλες εμφανίζονται θέματα με την δότρια.