Pan77, FUE, 3871g, 1-2/9/2021

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Η θα ερχοντουσαν σε εμας για μετρησεις σε ενα consultasion και θα πηγαιναν πιατο σε αλλη κλινικη με τα δικα μας στοιχεια εεεε???

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nick90

Well-Known Member
Αν καναμε μετρησεις στυλ Λορετζο και εντογαν ναι πολυ ωραια θα ειμασταν και οι πρωτοι.
Θα μας επελεγαν οι πελατες σαν κλινικη η θα αναζητουσαν μια πιο low cost ας πουμε οπως του Τυρκαλα?
Βλεπουμε εχει τραβηξει οπως λεει και ο Γιωργος αρκετο ρευμα απο το φορουμ προς τα εκει και εχει δικιο οποτε λοιπον στην τελικη ποιος τα βλεπει ολα αυτα? Μετρημενα μελη και ατομα.
Έχεις δίκιο φίλε. Στην ουσία, τους περισσότερους τους νοιάζει το αποτέλεσμα (χωρίς αναλυτικές μετρήσεις που λες κ εσυ) και να πληρώσουν σε καλή τιμή. Αλλιώς θα πήγαιναν όλοι στον Lorenzo και θα τα έχωναν...

oreo

Well-Known Member
Ναι ειναι ο μόνος τρόπος αλλά θα πρέπει να γίνεται σε όλους νομίζω, γιατί έτσι περνάς λαθος μηνύματα, ότι οι άλλοι τα κάνουν σωστά ενώ δεν ισχύει ! Δεν θα ήθελες να αλλάξει κ ο Μάρας δηλαδή, να κάνει μετρήσεις κτλπ ;
Σε αυτό το νήμα σχολιάσαμε πάρα πολύ απλά το εξής. "Αν αυτό που μέλος που παρουσιάζει, σαν εμπειρία, είναι αληθές, τότε η συγκεκριμένη αντιμετώπιση είναι πέρα για πέρα λάθος". Η απάντηση σε αυτό είναι απλή. Ναί είναι λάθος. Τα υπόλοιπα που ειπώθηκαν ήταν αχρείαστα.
Το ίδιο συνέβη και με την hdc. Είπαμε είναι λάθος.
Αν έτυχε ή είναι επαναλαμβανόμενο φαινόμενο, δεν έχει σημασία, πρέπει να αλλάξει.
Το μόνο που μπορεί να γίνει , είναι να χρησιμοποιηθεί σαν μοχλός πίεσης, προς την παροχή ποιοτικότερης εμπειρίας.
Αν θέλουν να αφουγκραστούν οι κλινικές τις εξελισσόμενες ανάγκες καλώς, αν όχι, ο πελάτης μέσα απο το φόρουμ ξέρει τι πρέπει να ρωτήσει και τι να περιμένει.
Δεν κρίνεται η ικανότητα κανενός. Απο την άλλη αν βγεις εσύ, εγώ και ο καθένας οτι έτσι είναι το σωστό, να μην γίνονται μετρήσεις, ε προφανώς θα υπάρχει αντίλογος, γιατι υποτιμούμε έτσι την νοημοσύνη.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Έχεις δίκιο φίλε. Στην ουσία, τους περισσότερους τους νοιάζει το αποτέλεσμα (χωρίς αναλυτικές μετρήσεις που λες κ εσυ) και να πληρώσουν σε καλή τιμή. Αλλιώς θα πήγαιναν όλοι στον Lorenzo και θα τα έχωναν...

Όποιος κρατάει λεφτά κάτι παραπάνω θα έρθει σε εμάς στην πλειοψηφία βλέπουμε να είναι να λεφτά κύριος παράγοντας αν εξαίρεσης και τις κλινικές σφαγεία βέβαια.

oreo

Well-Known Member
Αν καναμε μετρησεις στυλ Λορετζο και εντογαν ναι πολυ ωραια θα ειμασταν και οι πρωτοι.
Θα μας επελεγαν οι πελατες σαν κλινικη η θα αναζητουσαν μια πιο low cost ας πουμε οπως του Τυρκαλα?
Βλεπουμε εχει τραβηξει οπως λεει και ο Γιωργος αρκετο ρευμα απο το φορουμ προς τα εκει και εχει δικιο οποτε λοιπον στην τελικη ποιος τα βλεπει ολα αυτα? Μετρημενα μελη και ατομα.
Εδώ john να διαφωνήσω , ως προς το εξής. Το κάθε μέλος, έχει ένα κύκλο τουλάχιστον 5 ατόμων, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την αλωπεκία. Οπότε ο προσηλυτισμός για την οποιαδήποτε κλινική, ανεβαίνει εκθετικά.

Aldo

Well-Known Member
Εδώ john να διαφωνήσω , ως προς το εξής. Το κάθε μέλος, έχει ένα κύκλο τουλάχιστον 5 ατόμων, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την αλωπεκία. Οπότε ο προσηλυτισμός για την οποιαδήποτε κλινική, ανεβαίνει εκθετικά.
Και αυτό, όμως στην περίπτωση Τυρκαλα υπάρχουν πάνω από 10 cases σε ελάχιστο χρονικό διάστημα , ανεξάρτητα!
Κάποια πολύ δύσκολα, από απόψη η αεροδρόμια ή vlafo που επεπρε να γιενι τσιμέντο για να συνάδει με τα μαμά μαλλιά.

Όλα αυτά τα βλέπει ο εκάστοτε υποψηφιος κ μαζί με τα θετικά του Τυρκαλα, συν ότι απ ότι έχω καταλάβει ξεχεριαζετε ο ίδιος να τα κάνει σχεδόν όλα, με έναν ασθενή την ημέρα! (Όμως να επιβεβαιώσουν και τα παιδιά) τον καθιστά σοβαρή επιλογή για Ελλάδα .

oreo

Well-Known Member
Και αυτό, όμως στην περίπτωση Τυρκαλα υπάρχουν πάνω από 10 cases σε ελάχιστο χρονικό διάστημα , ανεξάρτητα!
Κάποια πολύ δύσκολα, από απόψη η αεροδρόμια ή vlafo που επεπρε να γιενι τσιμέντο για να συνάδει με τα μαμά μαλλιά.

Όλα αυτά τα βλέπει ο εκάστοτε υποψηφιος κ μαζί με τα θετικά του Τυρκαλα, συν ότι απ ότι έχω καταλάβει ξεχεριαζετε ο ίδιος να τα κάνει σχεδόν όλα, με έναν ασθενή την ημέρα! (Όμως να επιβεβαιώσουν και τα παιδιά) τον καθιστά σοβαρή επιλογή για Ελλάδα .
Αδιαμφισβήτητα

Peter Pan

Active Member
Θεωρώ ότι οι μετρήσεις στην δότρια κ η εξέταση για τυχόν ντουπα ή ρετρο πρέπει να γίνουν κανόνας πριν την μμ. Χωρίς αυτά, είσαι άξιος της μοίρας σου για όποιο κακό αποτέλεσμα πάρεις. Χωρίς μετρήσεις ΔΕΝ κανεις μμ. Στην τελική ας τις χρεώνουν έξτρα, προτιμώ να πληρώσω κάτι παραπάνω κ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

witcher

Well-Known Member
Θεωρώ ότι οι μετρήσεις στην δότρια κ η εξέταση για τυχόν ντουπα ή ρετρο πρέπει να γίνουν κανόνας πριν την μμ. Χωρίς αυτά, είσαι άξιος της μοίρας σου για όποιο κακό αποτέλεσμα πάρεις. Χωρίς μετρήσεις ΔΕΝ κανεις μμ. Στην τελική ας τις χρεώνουν έξτρα, προτιμώ να πληρώσω κάτι παραπάνω κ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Αν σου αρέσουν τα αποτελέσματα μιας κλινικής και την εμπιστεύεσαι π.χ. ας πούμε για τον Μάρα της HDC, δεν θα επέλεγες τον Μάρα επειδή δεν κάνει μετρήσεις και λειτουργεί με βάση την εμπειρία του; Οι μετρήσεις θα μπορούσαν να γίνουν και σε άλλη κλινική και όχι αποκλειστικά στην κλινική που θα πας για μεταμόσχευση, δηλαδή λύσεις υπάρχουν αν ένας γιατρός δεν ασχολείται τόσο πολύ με τις μετρήσεις της δότριας αλλά δίνει πολύ καλά αποτελέσματα και θες να τον επιλέξεις...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Σωστή τοποθέτηση. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι όταν κάποιος κάνει σε κάποιον άλλο καλοπροαίρετη κριτική είναι για να βελτιωθεί. Αν σταθεί μόνο στα "λιβανιστήρια" και τα δει όλα θετικά και ροζ τότε παγιώνει μια κατάσταση και πλέον δεν υπάρχει μοχλός πίεσης. Από την δικιά μου οπτική αυτή είναι η πεμπτουσία του φόρουμ. Καλοπροαίρετη κριτική για να ανεβεί το επίπεδο. Δεν είναι μόνο τα cons, είναι και άλλα πολλά.

alex7

Well-Known Member

Είναι φιλότιμος ,πολύ εργατικός και σκοτώνεται στη δουλειά .Μην πω για την φυσικότητα που καταφέρνει .Τα μαλλιά δεν χρειάζονται ούτε χτένισμα .Η τιμή σούπερ .Πως να μην σαρώνει; Κανείς όμως δεν μπορεί να είναι υπεράνω κριτικής .Η κριτική μας κάνει ακόμα καλύτερους

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Δεν πρόσθεσες το τίμιος που είναι πολύ σημαντικό.
Και δε μιλάω για το οικονομικό.
Είναι Γιατρός με Γ κεφαλαίο.
Αλλά τα μείον πρέπει και να λέγονται έστω και αν είναι λίγα.

vlafo

Well-Known Member
Και επειδή εδώ μέσα έχω δει να πέφτει μια τρομοdupeia,θα πρέπει να καταλάβουμε ότι τα περιστατικά αυτά δεν είναι πολλά αλλά υπάρχουν.
Και εκεί κυρίως χρειάζονται οι μετρήσεις για να τα πιάσεις αυτά.
Αν θυμάμαι καλά στο προηγούμενο Cons με Lorenzo σε σύνολο 20 ατόμων μόνο 2 είχαν.
Οκ big deal ένα 10%,απλά οι συγκεκριμένοι θα πήγαιναν άπατοι.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Για την ακρίβεια στον γενικό πληθυσμό είναι γύρω στο 15% (κατά Λορένζο). Απλά στα cons είναι λιγότερο γιατί τα πολύ προφανή τα είχα κόψει εγώ από πριν, είχα κάνει διαλογή.

vlafo

Well-Known Member
Αυτοί είναι που δυστυχώς κινδυνεύουν,δεν είναι μικρό αλλά ούτε και μεγάλο ποσοστό.
Ενώ από τη retrograde δεν παθαίνεις ζημιά εκτός και προχωρήσει στη δότρια και στη φάει που είναι σπάνιο.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ρετρο έχει η πλειοψηφία. Εκεί το μόνο πρόβλημα είναι να μην σου πάρει ο γιατρός από πολύ χαμηλά όπως είδαμε στην περίπτωση του Rock.

vlafo

Well-Known Member
Με λίγα λόγια όσοι Γιατροί θελουν να πάρουν πελάτες από το φόρουμ,θα πρέπει να εναρμονιστούν με αυτές τις πρακτικές,οι υπόλοιποι βλεπε dhi η Advanced που έχουν άλλες δεξαμενές πελατών,δεν θα αλλάξουν ποτέ.

vlafo

Well-Known Member
Και ο Rock πήγε σε τοπ κλινική αλλά δεν την πιάσανε.
Όχι οι γιατροί αλλά τουλάχιστον ο bissanga όφειλε.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Με λίγα λόγια όσοι Γιατροί θελουν να πάρουν πελάτες από το φόρουμ,θα πρέπει να εναρμονιστούν με αυτές τις πρακτικές,οι υπόλοιποι βλεπε dhi η Advancved που έχουν άλλες δεξαμενές πελατών,δεν θα αλλάξουν ποτέ.

Αυτό είναι πολύ σωστό.

Aldo

Well-Known Member
Σωστή τοποθέτηση. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι όταν κάποιος κάνει σε κάποιον άλλο καλοπροαίρετη κριτική είναι για να βελτιωθεί. Αν σταθεί μόνο στα "λιβανιστήρια" και τα δει όλα θετικά και ροζ τότε παγιώνει μια κατάσταση και πλέον δεν υπάρχει μοχλός πίεσης. Από την δικιά μου οπτική αυτή είναι η πεμπτουσία του φόρουμ. Καλοπροαίρετη κριτική για να ανεβεί το επίπεδο. Δεν είναι μόνο τα cons, είναι και άλλα πολλά.
Ακριβως αυτό που ανέφερες, μοχλοσ Πίεσης! Εγώ ξέρεις τι είδα, ότι ακούει ειδικά μετά το questioning που έγιναν για τα grafts ζητάει να βγάζουν τα παιδιά φωτογραφίες , καπου το διάβασα εδώ μέσα ως πολιτική τους. Έπειτα ξεκίνησαν τα cons με μετρήσεις , μεγάλη συζήτηση για το ποσό qualitative είναι, όμως αυτό που κραταω είναι ότι ακόμα και αν δεν εινι εδώ ο συγκεκριμένος γιατρός ακούει και αλλάζει.
Μάλλον είμαστε σε καλό δρόμο, μην χαϊδευτε αυτια , μπορεί να είναι οκ άτομο όμως εδώ δεν θελουμε να πάμε για καφέ αλλά να αποδώσει τα μέγιστα στα παιδιά. Επαναλαμβάνω, σκοπός είναι να μην τρέχει ο κόσμος στο εξωτερικό εφόσον μπορεί να γίνουν όλα από Έλληνα γιατρό, στα benchmark των καλύτερων του είδους.

Μπλουζα