John_John1
Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Η θα ερχοντουσαν σε εμας για μετρησεις σε ενα consultasion και θα πηγαιναν πιατο σε αλλη κλινικη με τα δικα μας στοιχεια εεεε???
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έχεις δίκιο φίλε. Στην ουσία, τους περισσότερους τους νοιάζει το αποτέλεσμα (χωρίς αναλυτικές μετρήσεις που λες κ εσυ) και να πληρώσουν σε καλή τιμή. Αλλιώς θα πήγαιναν όλοι στον Lorenzo και θα τα έχωναν...Αν καναμε μετρησεις στυλ Λορετζο και εντογαν ναι πολυ ωραια θα ειμασταν και οι πρωτοι.
Θα μας επελεγαν οι πελατες σαν κλινικη η θα αναζητουσαν μια πιο low cost ας πουμε οπως του Τυρκαλα?
Βλεπουμε εχει τραβηξει οπως λεει και ο Γιωργος αρκετο ρευμα απο το φορουμ προς τα εκει και εχει δικιο οποτε λοιπον στην τελικη ποιος τα βλεπει ολα αυτα? Μετρημενα μελη και ατομα.
Σε αυτό το νήμα σχολιάσαμε πάρα πολύ απλά το εξής. "Αν αυτό που μέλος που παρουσιάζει, σαν εμπειρία, είναι αληθές, τότε η συγκεκριμένη αντιμετώπιση είναι πέρα για πέρα λάθος". Η απάντηση σε αυτό είναι απλή. Ναί είναι λάθος. Τα υπόλοιπα που ειπώθηκαν ήταν αχρείαστα.Ναι ειναι ο μόνος τρόπος αλλά θα πρέπει να γίνεται σε όλους νομίζω, γιατί έτσι περνάς λαθος μηνύματα, ότι οι άλλοι τα κάνουν σωστά ενώ δεν ισχύει ! Δεν θα ήθελες να αλλάξει κ ο Μάρας δηλαδή, να κάνει μετρήσεις κτλπ ;
Έχεις δίκιο φίλε. Στην ουσία, τους περισσότερους τους νοιάζει το αποτέλεσμα (χωρίς αναλυτικές μετρήσεις που λες κ εσυ) και να πληρώσουν σε καλή τιμή. Αλλιώς θα πήγαιναν όλοι στον Lorenzo και θα τα έχωναν...
Εδώ john να διαφωνήσω , ως προς το εξής. Το κάθε μέλος, έχει ένα κύκλο τουλάχιστον 5 ατόμων, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την αλωπεκία. Οπότε ο προσηλυτισμός για την οποιαδήποτε κλινική, ανεβαίνει εκθετικά.Αν καναμε μετρησεις στυλ Λορετζο και εντογαν ναι πολυ ωραια θα ειμασταν και οι πρωτοι.
Θα μας επελεγαν οι πελατες σαν κλινικη η θα αναζητουσαν μια πιο low cost ας πουμε οπως του Τυρκαλα?
Βλεπουμε εχει τραβηξει οπως λεει και ο Γιωργος αρκετο ρευμα απο το φορουμ προς τα εκει και εχει δικιο οποτε λοιπον στην τελικη ποιος τα βλεπει ολα αυτα? Μετρημενα μελη και ατομα.
Και αυτό, όμως στην περίπτωση Τυρκαλα υπάρχουν πάνω από 10 cases σε ελάχιστο χρονικό διάστημα , ανεξάρτητα!Εδώ john να διαφωνήσω , ως προς το εξής. Το κάθε μέλος, έχει ένα κύκλο τουλάχιστον 5 ατόμων, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την αλωπεκία. Οπότε ο προσηλυτισμός για την οποιαδήποτε κλινική, ανεβαίνει εκθετικά.
ΑδιαμφισβήτηταΚαι αυτό, όμως στην περίπτωση Τυρκαλα υπάρχουν πάνω από 10 cases σε ελάχιστο χρονικό διάστημα , ανεξάρτητα!
Κάποια πολύ δύσκολα, από απόψη η αεροδρόμια ή vlafo που επεπρε να γιενι τσιμέντο για να συνάδει με τα μαμά μαλλιά.
Όλα αυτά τα βλέπει ο εκάστοτε υποψηφιος κ μαζί με τα θετικά του Τυρκαλα, συν ότι απ ότι έχω καταλάβει ξεχεριαζετε ο ίδιος να τα κάνει σχεδόν όλα, με έναν ασθενή την ημέρα! (Όμως να επιβεβαιώσουν και τα παιδιά) τον καθιστά σοβαρή επιλογή για Ελλάδα .
Αν σου αρέσουν τα αποτελέσματα μιας κλινικής και την εμπιστεύεσαι π.χ. ας πούμε για τον Μάρα της HDC, δεν θα επέλεγες τον Μάρα επειδή δεν κάνει μετρήσεις και λειτουργεί με βάση την εμπειρία του; Οι μετρήσεις θα μπορούσαν να γίνουν και σε άλλη κλινική και όχι αποκλειστικά στην κλινική που θα πας για μεταμόσχευση, δηλαδή λύσεις υπάρχουν αν ένας γιατρός δεν ασχολείται τόσο πολύ με τις μετρήσεις της δότριας αλλά δίνει πολύ καλά αποτελέσματα και θες να τον επιλέξεις...Θεωρώ ότι οι μετρήσεις στην δότρια κ η εξέταση για τυχόν ντουπα ή ρετρο πρέπει να γίνουν κανόνας πριν την μμ. Χωρίς αυτά, είσαι άξιος της μοίρας σου για όποιο κακό αποτέλεσμα πάρεις. Χωρίς μετρήσεις ΔΕΝ κανεις μμ. Στην τελική ας τις χρεώνουν έξτρα, προτιμώ να πληρώσω κάτι παραπάνω κ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Και αυτό, όμως στην περίπτωση Τυρκαλα υπάρχουν πάνω από 10 cases σε ελάχιστο χρονικό διάστημα , ανεξάρτητα!
Κάποια πολύ δύσκολα, από απόψη η αεροδρόμια ή vlafo που επεπρε να γιενι τσιμέντο για να συνάδει με τα μαμά μαλλιά.
Όλα αυτά τα βλέπει ο εκάστοτε υποψηφιος κ μαζί με τα θετικά του Τυρκαλα, συν ότι απ ότι έχω καταλάβει ξεχεριαζετε ο ίδιος να τα κάνει σχεδόν όλα, με έναν ασθενή την ημέρα! (Όμως να επιβεβαιώσουν και τα παιδιά) τον καθιστά σοβαρή επιλογή για Ελλάδα .
Είναι φιλότιμος ,πολύ εργατικός και σκοτώνεται στη δουλειά .Μην πω για την φυσικότητα που καταφέρνει .Τα μαλλιά δεν χρειάζονται ούτε χτένισμα .Η τιμή σούπερ .Πως να μην σαρώνει; Κανείς όμως δεν μπορεί να είναι υπεράνω κριτικής .Η κριτική μας κάνει ακόμα καλύτερουςΚαι αυτό, όμως στην περίπτωση Τυρκαλα υπάρχουν πάνω από 10 cases σε ελάχιστο χρονικό διάστημα , ανεξάρτητα!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Με λίγα λόγια όσοι Γιατροί θελουν να πάρουν πελάτες από το φόρουμ,θα πρέπει να εναρμονιστούν με αυτές τις πρακτικές,οι υπόλοιποι βλεπε dhi η Advancved που έχουν άλλες δεξαμενές πελατών,δεν θα αλλάξουν ποτέ.
Ακριβως αυτό που ανέφερες, μοχλοσ Πίεσης! Εγώ ξέρεις τι είδα, ότι ακούει ειδικά μετά το questioning που έγιναν για τα grafts ζητάει να βγάζουν τα παιδιά φωτογραφίες , καπου το διάβασα εδώ μέσα ως πολιτική τους. Έπειτα ξεκίνησαν τα cons με μετρήσεις , μεγάλη συζήτηση για το ποσό qualitative είναι, όμως αυτό που κραταω είναι ότι ακόμα και αν δεν εινι εδώ ο συγκεκριμένος γιατρός ακούει και αλλάζει.Σωστή τοποθέτηση. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι όταν κάποιος κάνει σε κάποιον άλλο καλοπροαίρετη κριτική είναι για να βελτιωθεί. Αν σταθεί μόνο στα "λιβανιστήρια" και τα δει όλα θετικά και ροζ τότε παγιώνει μια κατάσταση και πλέον δεν υπάρχει μοχλός πίεσης. Από την δικιά μου οπτική αυτή είναι η πεμπτουσία του φόρουμ. Καλοπροαίρετη κριτική για να ανεβεί το επίπεδο. Δεν είναι μόνο τα cons, είναι και άλλα πολλά.