Προβολή συνημμένου 46333
Εδώ είναι μια σύγκριση του ΠΡΙΝ με τον 4ο μήνα. Εδώ από τη φωτογραφία του 4ου μήνα φαίνεται να υπάρχει φύτρωση κανονικά.
Σε εκείνο το χρονικό σημείο υπήρχε κινιτηκότητα, ήταν κάπου στον 4ο μήνα αν θυμάμαι καλά και ήταν η τελευταία φορά που είδα να γίνεται κάτι στο κεφάλι μου.
ΑΛΛΑ
Υπάρχουν κάποιες λεπτομέριες που πρέπει να αναφερθούν, παρότι τις έχω γράψει, φαίνεται ότι δεν αρκετοί δεν διαβάζετε και πετάτε δύο φώτο και κάνετε συγκρίσεις. Στην πρώτη φωτογραφία πριν την μμ, είμαι κουρεμένος γύρω στις 10 μέρες ΟΛΑ με την ψιλή και είχα ξεκινήσει να παίρνω φίνα ένα 3μηνο περίπου. Στην φωτογραφία που βλέπουμε κινιτηκότητα τα μαλλιά επάνω είναι απείραχτα για ένα τετράμηνο και όλα ριγμένα μπροστά, με χρήση φίνας 6+ μήνες. Άρα όποια διαφορά βλέπουμε είναι πιθανόν (προσοχή, πιθανόν λέω) να οφείλεται σε μάκρος+χρήση φίνας και όχι φύτρωσης.
Το αποτέλεσμα όπως πολλοί γράψατε είναι βατερλό. Δεν μπορώ να εξηγήσω τον λόγο. Κάποιοι είπαν πως γίνεται να πρωφήτευσα το αποτέλεσμα. Ο λόγος είναι απλός. Σκέφτηκα ότι αφού ο γιατρός δεν έκανε μετρήσεις, δεν είδε δότρια και να δει τι θα πάρει από που, να μετρήσει έκταση, πως θα βάλει μοσχεύματα κλπ., τότε το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το αναμενόμενο, καθώς αν δεν έκανε τα βασικά με ορθό τρόπο πως θα κάνει τα υπόλοιπα στην συνέχεια? Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν περίμενα μια τέτοια εικόνα (ναι ακόκα και εγώ ο πιο απαισιόδοξος). Ο CVIAL έδωσε μια απάντηση, σχετικά με το θάψιμο τον grafts και ίσως εκεί βρίσκεται η απάντηση, αλλά αυτό μαζί με την κατάσταση της δότριας θα το ξέρουμε καλύτερα μετά την συνάντηση.
Πάντως ο γιατρός όπως είπα δεν έδειξε διάθεση να αποδεχτεί το βατερλο και ζήτησε στην ουσία χρόνο. Δεν μιλήσαμε για επιστροφή χρημάτων ακόμα, αλλά όλοι ξέρουμε πως αυτή η κατάσταση δεν αντιστρέφεται και θέλω να πιστεύω ότι ο γιατρός θα επιστρέψει τα χρήματα και δεν θα έχουμε άλλες ιστορίες.
Θα μπορούσα να ανεβάσω φώτο, βίντεο κλπ με σημερινή ημερομηνία ή κρατώντας εφημερίδα αλλά όπως αποκάλυψε ο CVIAL θα βρεθώ μαζί του την επόμενη εβδομάδα και φαντάζομαι θα πει την γνώμη του από πρώτο χέρι μαζί και με ότι υλικό επιθυμεί να ανεβάσει.