Pan77, FUE, 3871g, 1-2/9/2021

hairlosscursed

Well-Known Member
Λυπάμαι αλλά παρόμοια περίπτωση δεν έχω συναντήσει, δηλαδη κάποιον να προβλέπει τέτοιου μεγέθους βατερλό και να πέφτει μέσα. ουδείς από τα μέλη όταν ο παν έλεγε για φτωχά αποτελέσματα καταλαβε 0 φυτρωση
Αν διαβάσεις το νήμα από την αρχή όταν του έβαζε τα μοσχεύματα -λόγω σκληρού δέρματος- πετιόντουσαν έξω και έτσι αναγκάστηκε να τα βάζει πιο βαθιά .Εκεί ισως υπάρχει μια εξήγηση
Σε όλο το κεφάλι?
Σε σημεία να το δεχτώ.
Και έτσι λοιπόν να είναι ωφειλε ο παν να το έχει αναφέρει στο νήμα του εξ αρχης πως ενημερώθηκε απο τον γιατρο
και ενέκρινε μεταμόσχευση με πιθανότητες επιτυχίας μηδαμινές

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alex7

Well-Known Member
Εδώ από την περιγραφή φαίνεται Vlafo ότι το pop up ήταν στο σύνολο των μοσχευμάτων .Κουραζόταν ο γιατρός μας είπε και έκανε διαλύματα

Gianney

Well-Known Member
Πάντως παρατηρώ ότι σε όλα σχεδόν όπως λέει ο φίλος υπήρχε θέμα,δηλ με το πλάνο ο πόνος η δοτρια η φύτρωση .

hairlosscursed

Well-Known Member
Εδώ από την περιγραφή φαίνεται Vlafo ότι το pop up ήταν στο σύνολο των μοσχευμάτων .Κουραζόταν ο γιατρός μας είπε και έκανε διαλύματα
Τότε ωφειλε να ενημερωσει τον ασθενή για πιθανότητα αποτυχίας ΟΛΙΚΗΣ πράγμα το οποίο δεν νομίζω να έχει καταγραφεί ούτε το 1970 με punch grafts...
Μιλάμε για 0% φυτρωση κύριοι...
Δεν μιλάμε για αποτέλεσμα μη αναμενόμενο προσδοκιών

vlafo

Well-Known Member
Μα το pop up στο κάνει εκείνη τη στιγμή που το φυτεύει,αν μπει μπήκε δεν στο πετάει μετά,και σε 3-4 ώρες έχει κουμπώσει.
Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι 4000g τα έκανε pop-up και δεν το είδε ο γιατρός?
Δεν το δέχομαι αυτό.

Gianney

Well-Known Member
Επίσης παρατηρώ την σατανική σύμπτωση ...το nickname Pan εδώ ο φίλος και παλιά Pan(tel)ο φίλος από την hdc.

alex7

Well-Known Member
Μα το pop up στο κάνει εκείνη τη στιγμή που το φυτεύει,αν μπει μπήκε δεν στο πετάει μετά,και σε 3-4 ώρες έχει κουμπώσει.
Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι 4000g τα έκανε pop-up και δεν το είδε ο γιατρός?
Δεν το δέχομαι αυτό.
Διαβάζω για πολύ προβληματική εισαγωγή grafts .Ειδικός δεν είμαι .Στο δικό μου κεφάλι ήταν παιχνίδι λόγω πολύ ελαστικής επιδερμίδας .Καλαμπούρι κάναμε την ώρα της εμφύτευσης

hairlosscursed

Well-Known Member
Σαν extra παρατήρηση αξίζει να αναφερθεί πως και pop up να έχει γίνει στα πρωτα 2000 graft (φανταστικό σεναριο) της πρωτης συνεδρίας την δεύτερη μέρα ο γιατρός δεν θα είδε τίποτα το αφύσικο και θα κινήθηκε φυσιολογικά να βάλει αλλά 2000 παρόλο το pop up 2000 grafts ????

vlafo

Well-Known Member
Διαβάζω για πολύ προβληματική εισαγωγή grafts .Ειδικός δεν είμαι .Στο δικό μου κεφάλι ήταν παιχνίδι λόγω πολύ ελαστικής επιδερμίδας .Καλαμπούρι κάναμε την ώρα της εμφύτευσης
Άπαξ καί γίνει η εισαγωγή στο 3-4ωρο που τα βάζει,έχουν κλειδώσει αυτό σου λέω δεν τα πετάει μετά.
Το ελέγχει ο γιατρός.
Και όπως πολύ σωστά αναφέρει ο hairlosscursed δεν προχωράει τη 2η μέρα.
Απλά είναι τα πράγματα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gianney

Well-Known Member
Άπαξ καί γίνει η εισαγωγή στο 3-4ωρο που τα βάζει,έχουν κλειδώσει αυτό σου λέω δεν τα πετάει μετά.
Το ελέγχει ο γιατρός.
Και όπως πολύ σωστά αναφέρει ο hairlosscursed δεν προχωράει τη 2η μέρα.
Απλά είναι τα πράγματα.
Vlafo επ ευκαιρία έχει ένα σαμπουάν μετά την μμ η frezyderm που λέει για αγκιστρωση grafts,κάπως έτσι ..στην ουσία μιλάμε για κοροϊδία άρα.

hairlosscursed

Well-Known Member
Πραγματικά έχει πολύ ενδιαφέρον καθότι παρόμοιο πράγμα δεν έχω δει και θα είναι πολύ χρήσιμο για όλα τα μέλη να μάθουν την αλήθεια προς γνώση και συμμόρφωση

Gianney

Well-Known Member
Πραγματικά έχει πολύ ενδιαφέρον καθότι παρόμοιο πράγμα δεν έχω δει και θα είναι πολύ χρήσιμο για όλα τα μέλη να μάθουν την αλήθεια προς γνώση και συμμόρφωση
Ο Cvial έχει ήδη κινήσει διαδικασίες εξακρίβωσης στοιχείων

kharmacoma

Well-Known Member
Είναι πολύ απλό, χρειαζόμαστε:

1) Φωτογραφίες κλινικής την μέρα της μεταμόσχευσης
2) Φωτογραφία σημερινή με εφημερίδα

kharmacoma

Well-Known Member
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση κάποιος που να εχει κάνει μεταμόσχευση σε μια κλινική να έχει πληρωθεί από εναν ανταγωνιστή για να τον "σαμποτάρει" ας πούμε; και να έχει πάει καλά η επέμβαση του αλλά να δείχνει αλλιώς την πραγματικότητα; Γενικά ρωτάω, όχι ειδικά για κάποιον.

Παιδια πλάκα κάνουμε; Ξέρετε τι λεφτά παίζονται; Μπορείτε να φανταστείτε πόσο έχει «χαλάσει τη πιάτσα» ο Τυρκαλας; Προσωπικά μου το έχει πει γιατρός αυτό που έχει κλινική και κάνει και μεταμοσχεύσεις.

Giorgos-3

Well-Known Member
@CVIAL νομίζω πρέπει να πιεσεις συνάντηση με τον παν για να μάθουμε όλοι την αλήθεια ... Το λέω σε σένα γιατί κάτι μου λέει ότι ο παν για ένα μυστήριο λόγο δεν θα πάει να βρει τον τιρκαλα ενώ υποτίθεται έχει χίλια δίκια ... Αν δλδ μιλάμε για αληθινό περιστατικό και αν ναι αληθινό αποτέλεσμα.... Πολλά κενά η ιστορία...
Υγ: αυτά που λέτε παραπάνω περί σκληρού δέρματος και ποπ απ τα ακούω υπερβολικά.... Ρωτήστε το γιατρό πόσες βελόνες έσπασαν στο κεφάλι μου και πόσο αναισθητικό έφαγα .... Κανένα θέμα φυτρωσης Παρ όλα αυτά ....

Τελευταία επεξεργασία:

alex7

Well-Known Member
@CVIAL νομίζω πρέπει να πιεσεις συνάντηση με τον παν για να μάθουμε όλοι την αλήθεια ... Το λέω σε σένα γιατί κάτι μου λέει ότι ο παν για ένα μυστήριο λόγο δεν θα πάει να βρει τον τιρκαλα ενώ υποτίθεται έχει χίλια δίκια ... Αν δλδ μιλάμε για αληθινό περιστατικό και αν ναι αληθινό αποτέλεσμα.... Πολλά κενά η ιστορία...
Υγ: αυτά που λέτε παραπάνω λέει σκληρού δέρματος και ποπ απ' τα ακούω υπερβολικά.... Ρωτήστε το γιατρό πόσες βελόνες έσπασαν στο κεφάλι μου και πόσο αναισθητικό έφαγα .... Κανένα θέμα φυτρωσης Παρ όλα αυτά ....
αυτός από την αρχή της παρουσιάσης όλα υπερβολικά μας τα περιγράφει.Εδώ βρίσκεται και το παράξενο και η δυσπιστία όλων

Μπλουζα