hairlosscursed
Well-Known Member
Όπως επίσης αξιοπρόσεκτο και το προφητικό σχόλιο του pan στις 40 ημέρες μόλις για αποτέλεσμα βατερλό το οποίο έπεσε μεσα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μα αυτό γίνεται από την αρχή .Ήταν σίγουρος ότι θα αποτύχουν όλα και θα μαδηθεί η δότρια και δεν μπορούσαμε να τον μεταπείσουμε εδώ .Πολλά περίεργα .Όπως επίσης αξιοπρόσεκτο και το προφητικό σχόλιο του pan στις 40 ημέρες μόλις για αποτέλεσμα βατερλό το οποίο έπεσε μεσα
Όπως τον βολεύει;Αλλά αν φτάσει τους 8,9μηνες ;Και πάλι δεν υπάρχει φύτρωση; Βέβαια μακάρι να μην γίνει αλλά..Αυτο που σου ειπε οτι είναι νωρίς στο εξάμηνο δεν ισχύει .Είμαι στον τεταρτο μήνα μετα από ΜΜ στον ίδιο γιατρό κ σε μια πρόσφατη επικοινωνία για κάποιες φωτο μου ειπε να περιμένω στο εξαμηνο για να βγάλω ενα άλφα συμπέρασμα .Αλλά λέει στον καθένα;
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση κάποιος που να εχει κάνει μεταμόσχευση σε μια κλινική να έχει πληρωθεί από εναν ανταγωνιστή για να τον "σαμποτάρει" ας πούμε; και να έχει πάει καλά η επέμβαση του αλλά να δείχνει αλλιώς την πραγματικότητα; Γενικά ρωτάω, όχι ειδικά για κάποιον.Μα αυτό γίνεται από την αρχή .Ήταν σίγουρος ότι θα αποτύχουν όλα και θα μαδηθεί η δότρια και δεν μπορούσαμε να τον μεταπείσουμε εδώ .Πολλά περίεργα .
Εδώ αν όντως η φωτό είναι ναι μετά την μμ στους 6 μήνες δεν υπάρχει ανάγκη για σαμποταρισμα.Γενικα δύσκολο τ βλέπω να γίνεταιΕγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση κάποιος που να εχει κάνει μεταμόσχευση σε μια κλινική να έχει πληρωθεί από εναν ανταγωνιστή για να τον "σαμποτάρει" ας πούμε; και να έχει πάει καλά η επέμβαση του αλλά να δείχνει αλλιώς την πραγματικότητα; Γενικά ρωτάω, όχι ειδικά για κάποιον.
Αυτη η ιστορία με τον Pan θα μπορούσε να μοιάζει με σαμποτάζ .Για ποιο λόγο όμως να πας να κανείς μμ και αμέσως μετα να δυσφημίσεις το γιατρό .Μοιάζει Μακιαβελικό το σενάριο να πληρώθηκε από κάποιον για να το κάνειΕγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση κάποιος που να εχει κάνει μεταμόσχευση σε μια κλινική να έχει πληρωθεί από εναν ανταγωνιστή για να τον "σαμποτάρει" ας πούμε; και να έχει πάει καλά η επέμβαση του αλλά να δείχνει αλλιώς την πραγματικότητα; Γενικά ρωτάω, όχι ειδικά για κάποιον.
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση κάποιος που να εχει κάνει μεταμόσχευση σε μια κλινική να έχει πληρωθεί από εναν ανταγωνιστή για να τον "σαμποτάρει" ας πούμε; και να έχει πάει καλά η επέμβαση του αλλά να δείχνει αλλιώς την πραγματικότητα; Γενικά ρωτάω, όχι ειδικά για κάποιον.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγώ γενικά ρώτησα αν γίνεται..Δεν είπα τίποτα για τον φίλο εδώ τι έκανε, ούτε υποστηρίζω κάποιον. Ο καθένας το μεταφράζει όπως θέλει όμως.έλεος ρε Jersey. Τι γενικά ρωτάς; Πιο άμεσα πεθαίνεις. Το μυστήριο όμως θα λυθεί προσεχώς ως προς την φερεγγυότητα των λεγομένων του.
Δε μιλάμε για αποζημίωση και λεφτά πίσω.Να πάει να βρει τον γιατρό να του ζητήσει τα ρέστα και
Αν διαβάσεις το νήμα από την αρχή όταν του έβαζε τα μοσχεύματα -λόγω σκληρού δέρματος- πετιόντουσαν έξω και έτσι αναγκάστηκε να τα βάζει πιο βαθιά .Εκεί ισως υπάρχει μια εξήγησηΔε μιλάμε για αποζημίωση και λεφτά πίσω.
Αυτά όπως ξέρεις με τον συγκεκριμένο είναι δεδομένα αν αποδειχτεί λάθος.
Εδώ μιλάμε πως δε στέκει πουθενά και εγώ προσωπικά δεν το έχω συναντήσει ποτέ μου, να βάζεις 4000g σε παρθένο κεφάλι και να έχεις μηδενική φυτρωση.
Είναι απλά παρανοϊκό.
Απλά δε στέκει και δεν εξηγείται γιατί δεν υπάρχει εξήγηση.
γιατρός δυσκολεύτηκε πολύ στην εισαγωγή των μοσχευμάτων. Ο λόγος ήταν το σκληρό σαν πέτρα κεφάλι μου και η έντονη ξηροδερμία, με αποτέλεσμα πολλές φορές να χρειαζόταν να πιέζει το εργαλείο πολύ μέσα διαφορετικά τα μοσχεύματα πετάγονταν έξω. Ο γιατρός με ρωτούσε συχνά αν πονούσα γιατί το καταλάβαινε και ο ίδιος, μου έκανε ενέσεις για τον πόνο και έκανε διαλείμματα για να ανακουφιστώ αλλά και για να ξεκουραστεί και αυτόΑν διαβάσεις το νήμα από την αρχή όταν του έβαζε τα μοσχεύματα -λόγω σκληρού δέρματος- πετιόντουσαν έξω και έτσι αναγκάστηκε να τα βάζει πιο βαθιά .Εκεί ισως υπάρχει μια εξήγηση
Σίγουρα ο συνάδελφος είναι από όλες τις όψεις μια ακραία περίπτωσηγιατρός δυσκολεύτηκε πολύ στην εισαγωγή των μοσχευμάτων. Ο λόγος ήταν το σκληρό σαν πέτρα κεφάλι μου και η έντονη ξηροδερμία, με αποτέλεσμα πολλές φορές να χρειαζόταν να πιέζει το εργαλείο πολύ μέσα διαφορετικά τα μοσχεύματα πετάγονταν έξω. Ο γιατρός με ρωτούσε συχνά αν πονούσα γιατί το καταλάβαινε και ο ίδιος, μου έκανε ενέσεις για τον πόνο και έκανε διαλείμματα για να ανακουφιστώ αλλά και για να ξεκουραστεί και αυτό
AlexΑν διαβάσεις το νήμα από την αρχή όταν του έβαζε τα μοσχεύματα -λόγω σκληρού δέρματος- πετιόντουσαν έξω και έτσι αναγκάστηκε να τα βάζει πιο βαθιά .Εκεί ισως υπάρχει μια εξήγηση