Pan77, FUE, 3871g, 1-2/9/2021

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Πως είναι δυνατόν να προδικάζεις ένα αποτέλεσμα στις 40 μέρες?
Τόση σιγουριά?
Από που προκύπτει και πως το ξέρει?
Κανένας δεν μπορεί να ξέρει.

alex7

Well-Known Member
Όπως επίσης αξιοπρόσεκτο και το προφητικό σχόλιο του pan στις 40 ημέρες μόλις για αποτέλεσμα βατερλό το οποίο έπεσε μεσα
Μα αυτό γίνεται από την αρχή .Ήταν σίγουρος ότι θα αποτύχουν όλα και θα μαδηθεί η δότρια και δεν μπορούσαμε να τον μεταπείσουμε εδώ .Πολλά περίεργα .

hairlosscursed

Well-Known Member
1646337574215.png

Gianney

Well-Known Member
Αυτο που σου ειπε οτι είναι νωρίς στο εξάμηνο δεν ισχύει .Είμαι στον τεταρτο μήνα μετα από ΜΜ στον ίδιο γιατρό κ σε μια πρόσφατη επικοινωνία για κάποιες φωτο μου ειπε να περιμένω στο εξαμηνο για να βγάλω ενα άλφα συμπέρασμα .Αλλά λέει στον καθένα;
Όπως τον βολεύει;Αλλά αν φτάσει τους 8,9μηνες ;Και πάλι δεν υπάρχει φύτρωση; Βέβαια μακάρι να μην γίνει αλλά..

jersey

Well-Known Member
Μα αυτό γίνεται από την αρχή .Ήταν σίγουρος ότι θα αποτύχουν όλα και θα μαδηθεί η δότρια και δεν μπορούσαμε να τον μεταπείσουμε εδώ .Πολλά περίεργα .
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση κάποιος που να εχει κάνει μεταμόσχευση σε μια κλινική να έχει πληρωθεί από εναν ανταγωνιστή για να τον "σαμποτάρει" ας πούμε; και να έχει πάει καλά η επέμβαση του αλλά να δείχνει αλλιώς την πραγματικότητα; Γενικά ρωτάω, όχι ειδικά για κάποιον.

Gianney

Well-Known Member
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση κάποιος που να εχει κάνει μεταμόσχευση σε μια κλινική να έχει πληρωθεί από εναν ανταγωνιστή για να τον "σαμποτάρει" ας πούμε; και να έχει πάει καλά η επέμβαση του αλλά να δείχνει αλλιώς την πραγματικότητα; Γενικά ρωτάω, όχι ειδικά για κάποιον.
Εδώ αν όντως η φωτό είναι ναι μετά την μμ στους 6 μήνες δεν υπάρχει ανάγκη για σαμποταρισμα.Γενικα δύσκολο τ βλέπω να γίνεται

alex7

Well-Known Member
Αυτη η ιστορία με τον Pan θα μπορούσε να μοιάζει με σαμποτάζ .Για ποιο λόγο όμως να πας να κανείς μμ και αμέσως μετα να δυσφημίσεις το γιατρό .Μοιάζει Μακιαβελικό το σενάριο να πληρώθηκε από κάποιον για να το κάνει

bobby

Well-Known Member
Καλησπέρα και από εμένα.
Εγώ δεν θέλω να τοποθετηθώ ούτε υπέρ του φίλου ούτε υπέρ του γιατρού του.
Συμπάσχω με τον φίλο αν όντως έχει τέτοιο κακό από πλευράς φυτρωσης αποτέλεσμα, αλλά τον συμβουλεύω με κάποιον τρόπο να δείξει ότι οι φωτός του (φωτος εξαμήνου) είναι τωρινές και όχι παλιές προκειμένου να διαλυθούν τυχόν σκιές που αναφέρονται από τα λοιπά μέλη.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

έλεος ρε Jersey. Τι γενικά ρωτάς; Πιο άμεσα πεθαίνεις. Το μυστήριο όμως θα λυθεί προσεχώς ως προς την φερεγγυότητα των λεγομένων του.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Giorgos-3

Well-Known Member
Ρε παιδιά αυτό δεν είναι καν πιστικό για σαμποτάζ....είναι ένα αποτυχημένο σαμποτάζ... Είναι δυνατόν να πήγε ο τιρκαλας να έβαλε 4000 μοσχεύματα και να μην βγήκε απολύτως τίποτα; Πείτε μου μια κλινική στο πλανήτη που μπορεί να το "καταφέρει" αυτό ....πόσο μάλλον ο συγκεκριμένος γιατρός που κινείται σε σταθερά υψηλό επίπεδο... Εγώ προσωπικά αν δεν γίνει δια ζώσης συνάντηση του παν με τον τιρκαλα να τον δει με τα μάτια του κρατάω μικρό καλάθι ...με την τεχνολογία σήμερα πως μπορείς να πιστέψεις τι βλέπεις σήμερα με σιγουριά; Το λέω γι αυτούς που ζητούν φωτός που να αποδεικνύουν ότι είναι 6μηνο.... Να πάει να βρει τον γιατρό να του ζητήσει τα ρέστα και αποζημιώση... Και φυσικά η συμπεριφορά του με το καλημέρα ήταν κάπως περίεργη όπως είπαν και παραπάνω ... Εγώ πάντως αν έπαιρνα τέτοιο αποτέλεσμα δεν θα προλάβαιναν να με πλακώνουν στα τηλέφωνα και να μην τα σήκωνα κιόλας ... Κολυμπώντας θα πήγαινα Θεσσαλονίκη να ζήτησω εξηγήσεις και όχι μόνο ...

jersey

Well-Known Member
έλεος ρε Jersey. Τι γενικά ρωτάς; Πιο άμεσα πεθαίνεις. Το μυστήριο όμως θα λυθεί προσεχώς ως προς την φερεγγυότητα των λεγομένων του.
Εγώ γενικά ρώτησα αν γίνεται..Δεν είπα τίποτα για τον φίλο εδώ τι έκανε, ούτε υποστηρίζω κάποιον. Ο καθένας το μεταφράζει όπως θέλει όμως.

vlafo

Well-Known Member
Απόδειξη Γιώργο πως είναι στο 6μηνο εύκολα αποδεικνύεται.
Είπαμε με ένα περιοδικό και ή ημερομηνία να φαίνεται ξεκάθαρα.
Τι τεχνολογία και grafity να κάνει, πρέπει να είναι πολύ μαέστρος και επαγγελματίας ο άλλος για να το καλύψει.
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Gianney

Well-Known Member
Βέβαια ο γιατρός όπως βλέπουμε είχε πάρει φόρα και είχε πολύ πελατεία ειδικά εδώ στο φόρουμ.Να ήθελε κάποιος να ανακόψει την φορά αυτή,;;διόλου απίθανο σε αυτές τις σκοτεινές μέρες που ζούμε

vlafo

Well-Known Member
Να πάει να βρει τον γιατρό να του ζητήσει τα ρέστα και
Δε μιλάμε για αποζημίωση και λεφτά πίσω.
Αυτά όπως ξέρεις με τον συγκεκριμένο είναι δεδομένα αν αποδειχτεί λάθος.

Εδώ μιλάμε πως δε στέκει πουθενά και εγώ προσωπικά δεν το έχω συναντήσει ποτέ μου, να βάζεις 4000g σε παρθένο κεφάλι και να έχεις μηδενική φυτρωση.
Είναι απλά παρανοϊκό.
Απλά δε στέκει και δεν εξηγείται γιατί δεν υπάρχει εξήγηση.

alex7

Well-Known Member
Δε μιλάμε για αποζημίωση και λεφτά πίσω.
Αυτά όπως ξέρεις με τον συγκεκριμένο είναι δεδομένα αν αποδειχτεί λάθος.

Εδώ μιλάμε πως δε στέκει πουθενά και εγώ προσωπικά δεν το έχω συναντήσει ποτέ μου, να βάζεις 4000g σε παρθένο κεφάλι και να έχεις μηδενική φυτρωση.
Είναι απλά παρανοϊκό.
Απλά δε στέκει και δεν εξηγείται γιατί δεν υπάρχει εξήγηση.
Αν διαβάσεις το νήμα από την αρχή όταν του έβαζε τα μοσχεύματα -λόγω σκληρού δέρματος- πετιόντουσαν έξω και έτσι αναγκάστηκε να τα βάζει πιο βαθιά .Εκεί ισως υπάρχει μια εξήγηση

Gianney

Well-Known Member
Αν διαβάσεις το νήμα από την αρχή όταν του έβαζε τα μοσχεύματα -λόγω σκληρού δέρματος- πετιόντουσαν έξω και έτσι αναγκάστηκε να τα βάζει πιο βαθιά .Εκεί ισως υπάρχει μια εξήγηση
γιατρός δυσκολεύτηκε πολύ στην εισαγωγή των μοσχευμάτων. Ο λόγος ήταν το σκληρό σαν πέτρα κεφάλι μου και η έντονη ξηροδερμία, με αποτέλεσμα πολλές φορές να χρειαζόταν να πιέζει το εργαλείο πολύ μέσα διαφορετικά τα μοσχεύματα πετάγονταν έξω. Ο γιατρός με ρωτούσε συχνά αν πονούσα γιατί το καταλάβαινε και ο ίδιος, μου έκανε ενέσεις για τον πόνο και έκανε διαλείμματα για να ανακουφιστώ αλλά και για να ξεκουραστεί και αυτό

alex7

Well-Known Member
γιατρός δυσκολεύτηκε πολύ στην εισαγωγή των μοσχευμάτων. Ο λόγος ήταν το σκληρό σαν πέτρα κεφάλι μου και η έντονη ξηροδερμία, με αποτέλεσμα πολλές φορές να χρειαζόταν να πιέζει το εργαλείο πολύ μέσα διαφορετικά τα μοσχεύματα πετάγονταν έξω. Ο γιατρός με ρωτούσε συχνά αν πονούσα γιατί το καταλάβαινε και ο ίδιος, μου έκανε ενέσεις για τον πόνο και έκανε διαλείμματα για να ανακουφιστώ αλλά και για να ξεκουραστεί και αυτό
Σίγουρα ο συνάδελφος είναι από όλες τις όψεις μια ακραία περίπτωση

vlafo

Well-Known Member
Alex
Το ξέρω είχε πολύ σκληρό δέρμα όλο το κεφάλι το έχω διαβάσει,αλλά όταν κάνει pop up το graft δεν μπορεί να συμβαίνει σε 4000g.
Σε όλους συμβαίνει αυτό αλλά σε λίγα g.
Και σε μένα είχε συμβεί σε ελάχιστα και σε πολλούς άλλους και μου το είχε πει,πως σε ένα σημείο δεν θα πυκνώσει πολύ γιατί τα πετάει.
Αλλά μιλάμε για λίγα g όχι για 4000g.
Αυτό συζητάμε.

Μπλουζα