Pan77 έχεις φίλε καμιά φωτό από πριν τη μμ με μακριά μαλλιά? Τωρα σύγκρινουμε μια φωτό με μαλλί σχεδόν ξυρισμένο πρίν τη μμ και μια φωτό με μαλλί μηκους 5εκ στους 7 μήνες μετά τη μμ, δλδ ανόμοια πράγματα. Σχετικά με το μέχρι στιγμής αποτελεσμα εγώ προσωπικα δε το θεωρώ τόσο κακο όπως το παρουσιάζεις εσύ. Δε θα πω ότι είναι καλό το αποτέλεσμα, αλλά νομίζω ότι υπάρχει βελτίωση και φυτρωση. Φυσικά σαν εικόνα δεν εντυπωσιάζει γιατί δεν υπάρχει ομοιογένεια και επίσης δεν υπάρχει και απόλυτα τελειωμένη ζωνη...Δε ξέρω το μαλλί πως έδειχνε πριν τη μμ σε αυτό το μήκος που έχεις ποσταρει στο 7μηνο και επιφυλασσομαι να πω κάτι περισσότερο, αλλα εγώ βλέπω πριν τη μμ ένα σχεδόν άδειο κεφάλι. Με 3900 gts δε γεμίζει το nw5 και ιδίως με τόσο ανοιχτές γεφυρες...Σίγουρα αν υπήρχαν φωτό πριν τη μμ με πιο μακρύ μαλλί θα βοηθουσε.
Σε κάθε περίπτωση θα συμφωνήσω μαζί σου ότι εφόσον ζήτησες συγκεκριμένο πλάνο, αυτό θα έπρεπε να ακολουθηθεί δε συνηγόρω υπέρ του γιατρού σε καμία περίπτωση επ αυτου. Εχω την εντύπωση ωστόσο, ότι και τώρα, παρόλο που θεωρείς το αποτέλεσμα αποτυχημένο, εάν ρίξεις αλλά 2-2,5Κ gts στις περιοχές που δεν έχεις την επιθυμητή πυκνότητα, θα δέσει το αποτέλεσμα και θα είσαι πολύ καλα. Δλδ με απλά λόγια, δε περίμενες με 4000gts να ξεμπερδεψεις...Ήξερες ότι θέλεις 6000gts περίπου εάν και εφόσον δεν εχεις επιπλέον εξέλιξη της αα. Που για 27 χρόνων δύσκολο αλλά ας πούμε και ας ελπίσουμε οτι η φίνα θα σε βοηθήσει. Έβαλες τα 4Κ...Νομίζω ότι αν επιμείνεις με μια ακόμα θα δικαιωθείς. Για τη δοτρια σου δε μπορώ να έχω άποψη αλλά πιστεύω ότι σίγουρα έχει να δώσει αρκετά ακόμα.
Σε κάθε περίπτωση θα συμφωνήσω μαζί σου ότι εφόσον ζήτησες συγκεκριμένο πλάνο, αυτό θα έπρεπε να ακολουθηθεί δε συνηγόρω υπέρ του γιατρού σε καμία περίπτωση επ αυτου. Εχω την εντύπωση ωστόσο, ότι και τώρα, παρόλο που θεωρείς το αποτέλεσμα αποτυχημένο, εάν ρίξεις αλλά 2-2,5Κ gts στις περιοχές που δεν έχεις την επιθυμητή πυκνότητα, θα δέσει το αποτέλεσμα και θα είσαι πολύ καλα. Δλδ με απλά λόγια, δε περίμενες με 4000gts να ξεμπερδεψεις...Ήξερες ότι θέλεις 6000gts περίπου εάν και εφόσον δεν εχεις επιπλέον εξέλιξη της αα. Που για 27 χρόνων δύσκολο αλλά ας πούμε και ας ελπίσουμε οτι η φίνα θα σε βοηθήσει. Έβαλες τα 4Κ...Νομίζω ότι αν επιμείνεις με μια ακόμα θα δικαιωθείς. Για τη δοτρια σου δε μπορώ να έχω άποψη αλλά πιστεύω ότι σίγουρα έχει να δώσει αρκετά ακόμα.