Pan77, FUE, 3871g, 1-2/9/2021

JimKan1

Well-Known Member
Η σύγκριση για να είναι σωστή πρέπει να γίνεται με το ίδιο μήκος μαλλιου και φωτισμού αλλιώς είναι παραπλανητική .Στη φωτό πριν που εβαλες είναι θολή και έχει μεγαλύτερο μήκος μαλλιου (layering)
Φιλε αλεξ με οτι φως και να βγει η φωτο το αποτελεσμα παραμενει αποτυχημενο

• Like
Reactions: tol

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Pan77

Active Member
Δεν ξέρω σε τι αναφέρεται ο alex7 που λέει περιμένετε αύριο.

Φωτογραφίες προ μμ που να είναι το μαλλί στο ίδιο μήκος που είναι σήμερα δεν έχω ούτε εγώ. Μόνο όπου το μήκος είναι πολύ μεγαλύτερο και τις έχω ποστάρει (αυτή που έβαλε και ο tol, οι φώτο από τα cons με τον Λορέντζο).

• Like

Aldo

Well-Known Member
Φιλε Aldo, γυρνα πισω λιγα μηνυματα.

Προσωπικα τι εκανα;

Απλα παραθεσα δυο φωτογραφιες που εχουν ανεβει απο τον ιδιο τον νηματοθετη.

Τονισα ο ιδιος οτιημια ειναι θολη.

Ωστοσο, οσο θολη και να ειναι, κατεληξα στο συμπερασμα οτι ειναι ενα αποτυχημενο αποτελεσμα.

Αμεσως, πεταχτηκε ο alex και αρχισε να με κατηγορει για στημενη παραπλανηση!!!

Αν ειναι δυνατον!!!
Τολ με όλο το σεβασμό νομίζω θα ήταν καλό να είσαι και εσυ λίγο πιο συγκρατημένος! Δε νομίζω οτι οδηγεί καπου αυτή η κόντρα .
Πρέπει να δούμε τι έχει συμβεί ψυχρά όμως …όχι έτσι .

JimKan1

Well-Known Member
Επίσης, μίλησα με τον γιατρό νωρίτερα σήμερα το απόγευμα και του έδειξα τις ίδιες φώτο. Με την πρώτη ευκαιρία θα ανέβω Θεσσαλονική να τα πούμε από κοντά.
Καλα θα κανεις, ειναι πολυ ενδιαφερον να μας ενημερωσεις τι θα σου πει

tol

Well-Known Member
Τολ με όλο το σεβασμό νομίζω θα ήταν καλό να είσαι και εσυ λίγο πιο συγκρατημένος! Δε νομίζω οτι οδηγεί καπου αυτή η κόντρα .
Πρέπει να δούμε τι έχει συμβεί ψυχρά όμως …όχι έτσι .

Φιλε Aldo, πως να συγκρατησω την οργη μου, οταν καποιος με χαρακτηριζει στημενο, κλικαδορο και διεφθαρμενο δημοσιο υπαλληλο.

Εγω απλα εκανα μια προσωπικη εκτιμηση.

Το μονο που εγραψα ειναι οτι προκειται για αποτυχημενο αποτελεσμα.

Και στη συνεχεια δεχθηκα αναιτια και ξεδιαντροπη επιθεση.

Να μην απαντησω σε αυτες τις προσβολες;

Ωστοσο, επειδη σεβομαι τη γνωμη σου, το σταματω εδω. Δε δινω αλλη συνεχεια.

Καληνυχτα σε ολους.

tol

Well-Known Member
Επίσης, μίλησα με τον γιατρό νωρίτερα σήμερα το απόγευμα και του έδειξα τις ίδιες φώτο. Με την πρώτη ευκαιρία θα ανέβω Θεσσαλονική να τα πούμε από κοντά.

Μακαρι, φιλε pan, να βρειτε μια ακρη. Μακαρι να γινουν ολες οι απαραιτητες ενεργειες απο την πλευρα του γιατρου, ωστε να αποκατασταθει ενα μερος της ταλαιπωριας σου εδω και μηνες.

Σου το ευχομαι ολοψυχα.

Aldo

Well-Known Member
Φιλε Aldo, πως να συγκρατησω την οργη μου, οταν καποιος με χαρακτηριζει στημενο, κλικαδορο και διεφθαρμενο δημοσιο υπαλληλο.

Εγω απλα εκανα μια προσωπικη εκτιμηση.

Το μονο που εγραψα ειναι οτι προκειται για αποτυχημενο αποτελεσμα.

Και στη συνεχεια δεχθηκα αναιτια και ξεδιαντροπη επιθεση.

Να μην απαντησω σε αυτες τις προσβολες;

Ωστοσο, επειδη σεβομαι τη γνωμη σου, το σταματω εδω. Δε δινω αλλη συνεχεια.

Καληνυχτα σε ολους.
Δε διαφωνώ, όπως γνωριζεις όμως η μια κουβέντα φέρνει την άλλη και φτάσαμε εδώ ..
Για αυτό σου το είπα τίποτα λιγότερο η περισσότερο .

• Like

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alex7

Well-Known Member
Επίσης ,το να χαρακτηρίζεις κάποιον υπάλληλο του γιατρού καλό θα είναι να μπορείς να το αποδείξεις .Το να λες επίσης αποτυχημένο ένα αποτέλεσμα πριν ολοκληρωθεί το 12μηνο είναι επίσης παραπλανητικό και στρέβλωση της αλήθεια .Αυτό ο Tol το κάνει συστηματικά στα νήματα του Τυρκαλα όπου μιλάει για αποτυχία από τον 6ο μήνα .Υπάρχουν τα γραπτά ντοκουμέντα επίσης .Επηρεάζεται έτσι κάποιος που σκοπεύει να κάνει επέμβαση

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Περιμένετε αύριο να δείτε τι στήθηκε εδώ από ορισμένους «ξύπνιους»

Άλεξ επειδή έχεις αφήσει πάλι υπονοούμενα σε παρακαλώ πες μου τι εννοείς?

Επίσης ,το να χαρακτηρίζεις κάποιον υπάλληλο του γιατρού καλό θα είναι να μπορείς να το αποδείξεις .Το να λες επίσης αποτυχημένο ένα αποτέλεσμα πριν ολοκληρωθεί το 12μηνο είναι επίσης παραπλανητικό και στρέβλωση της αλήθεια .Αυτό ο Tol το κάνει συστηματικά στα νήματα του Τυρκαλα όπου μιλάει για αποτυχία από τον 6ο μήνα .Υπάρχουν τα γραπτά ντοκουμέντα επίσης .Επηρεάζεται έτσι κάποιος που σκοπεύει να κάνει επέμβαση

Νομίζω ότι δεν είναι ο μόνος γιατρός που ο Tol έχει το ίδιο ύφος. Το κάνει συστηματικά σε όλους.

tol

Well-Known Member
Νομίζω ότι δεν είναι ο μόνος γιατρός που ο Tol έχει το ίδιο ύφος. Το κάνει συστηματικά σε όλους.

Καλησπερα, αν και πολυ αργα, φιλε CVIAL.

Αν μπορεις, διευκρινισε λιγο τι εννοεις;

Τι κανω συστηματικα με ολους τους γιατρους;

Στηνω παραπλανητικες φωτογραφιες, οπως με κατηγορησαν;

Πετω λασπη στον ανεμιστηρα;

Ασκω κριτικη χωρις επιχειρηματα;

Παντα προσπαθω να τεκμηριωνω τις προσωπικες αποψεις.

Ποτέ δε γραφω κατι χωρις παραλληλα να προσπαθω να το αποδειξω.

Ποιο ειναι το μεμπτο;

Το γεγονος οτι δεν με ενδιαφερει κανενας απολυτως γιατρος και προσπαθω να αναδεικνυω και να στηλιτευω τα κακως κειμενα απο οπουδηποτε και αν προερχονται;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μην χρωματίζεις τις λέξεις Tol. Γιατί το συστηματικά να σημαίνει κάτι αρνητικό; Το συστηματικά δεν μπορεί να σημαίνει ότι όπου τεκμηριώνεις (κατά την προσωπική σου άποψη βέβαια) κάποια "πατάτα" ή λάθος να βγαίνεις και να το καταγγέλεις; To ότι το κάνεις "συστηματικά" αποδεικνύει ότι δεν έχεις κάτι προσωπικό με τον συγκεκριμένο γιατρό. Αυτό εννοώ.

Μπλουζα