Pan77, FUE, 3871g, 1-2/9/2021

alex7

Well-Known Member
Η σύγκριση για να είναι σωστή πρέπει να γίνεται με το ίδιο μήκος μαλλιου και φωτισμού αλλιώς είναι παραπλανητική .Στη φωτό πριν που εβαλες είναι θολή και έχει μεγαλύτερο μήκος μαλλιου (layering)
Η μετά είναι εμφανώς πιο Φωτεινη .Μιλάμε για απόλυτη παραπλάνηση .Έξοχος συνάδελφε και αντικειμενικός στις συγκρίσεις σου .Μπράβο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giwrgos8888

Active Member
Η σύγκριση για να είναι σωστή πρέπει να γίνεται με το ίδιο μήκος μαλλιου και φωτισμού αλλιώς είναι παραπλανητική .Στη φωτό πριν που εβαλες είναι θολή και έχει μεγαλύτερο μήκος μαλλιου (layering)
θα ηθελα να μαθω τι μπορει να του ειπε ο γιατρος μετα απο αυτο το αποτελεσμα! κριμα!

tol

Well-Known Member

Παλι τον ρολο του συνηγορου του διαβολου!!!

Μα εγω ο ιδιος δεν εγραψα οτι η πρωτη φωτογραφια ειναι θολη;

Ωστοσο, οσο θολη και να ειναι, μονο ενας τυφλος (ή ενας φανατικος χειροκροτητης με παρωπιδες) θα τολμουσε να ψαξει να βρει δικαιολογιες για το μετριοτατο (να μην πω τιποτα χειροτερο) αποτελεσμα του κ. Τυρκαλα.

tol

Well-Known Member
Η μετά είναι εμφανώς πιο Φωτεινη .Μιλάμε για απόλυτη παραπλάνηση .Έξοχος συνάδελφε και αντικειμενικός στις συγκρίσεις σου .Μπράβο

Απολυτη παραπλανηση!!!

Τι γραφεις; Δεν ντρεπεσαι;

Αντι να κάνεις τουμπεκι που τοσους μηνες χλευαζες τον φιλο pan και ησουν απολυτα βεβαιος για ενα πολυ καλο αποτελεσμα, τολμας και μας κατηγορεις για παραπλανηση!!!

Σοβαρεψου, επιτελους.

Το forum δεν ειναι πεδιο δρασης κλακαδορων των γιατρων.

Αντι να κραξουμε τον γιατρο, χλευαζουμε τον πελατη που υπεστη τετοια ταλαιπωρια.

giannis88test

Active Member
Ποιο είναι το προφανές ;

το προφανές είναι ότι όποιος σχεδιασμός και αν έγινε απέτυχε. το αποτέλεσμα είναι μια δεκαετία πίσω. προφανώς η μια φώτο κολακεύει την προηγούμενη κατάσταση ενώ η τωρινή ξεγυμνώνει εντελώς το όποιο αποτέλεσμα, αλλά ακόμα και έτσι καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πήγε καλά.

πρέπει α) να δούμε τα αίτια και β) να δούμε ποια θα είναι η διορθωτική κίνηση

alex7

Well-Known Member
Απολυτη παραπλανηση!!!

Τι γραφεις; Δεν ντρεπεσαι;

Αντι να κάνεις τουμπεκι που τοσους μηνες χλευαζες τον φιλο pan και ησουν απολυτα βεβαιος για ενα πολυ καλο αποτελεσμα, τολμας και μας κατηγορεις για παραπλανηση!!!

Σοβαρεψου, επιτελους.

Το forum δεν ειναι πεδιο δρασης κλακαδορων των γιατρων.

Αντι να κραξουμε τον γιατρο, χλευαζουμε τον πελατη που υπεστη τετοια ταλαιπωρια.
Εσυ δε ντρέπεσαι καθόλου που είσαι και ΔΥ και στήνεις παραπλανητικές συγκρίσεις;

alex7

Well-Known Member
Π
το προφανές είναι ότι όποιος σχεδιασμός και αν έγινε απέτυχε. το αποτέλεσμα είναι μια δεκαετία πίσω. προφανώς η μια φώτο κολακεύει την προηγούμενη κατάσταση ενώ η τωρινή ξεγυμνώνει εντελώς το όποιο αποτέλεσμα, αλλά ακόμα και έτσι καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πήγε καλά.

πρέπει α) να δούμε τα αίτια και β) να δούμε ποια θα είναι η διορθωτική κίνηση
Ποια διορθωτική κίνηση .Η φυτρωση πήγε περίφημα .Περιμένετε αύριο να δείτε τι στήθηκε εδώ από ορισμένους «ξύπνιους»

Aldo

Well-Known Member
Όταν θα ανέβουν φωτό από τη κλινική με τον ίδιο φωτισμό και μήκος μαλλιου θα δούμε ποιος λέει την αλήθεια και ποιος παραπλανεί .Υπομονή μέχρι αύριο
Όχι έτσι ρε συ Alex … αυτά που κραζουμε άλλου εδώ θα τα κάνουμε κανόνα ;
Ειανι δυνατόν να εμπιστευτούμε φωτό κλινικής (ανεξαρτήτως) και όχι του ασθενή ;;;
Τι διαβάζω ρε μαλακες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tol

Well-Known Member
Εσυ δε ντρέπεσαι καθόλου που είσαι και ΔΥ και στήνεις παραπλανητικές συγκρίσεις;

Συνεχιζεις, εγκαθετε κλακαδορε;

Ποια παραπλανηση;

Δικιες μου ειναι οι φωτογραφιες;

Αυτη τη φωτογραφια ειχε ανεβασει ο φιλος pan πριν τη μεταμοσχευση. Αυτη ανεβασα.

Αν εσυ εισαι τοσο τυφλος και τοσο μεγαλο τσιρακι του γιατρου που αντι να ζητησεις μια ταπεινη συγγνωμη για τις παμπολλες προσβολες σου προς τον φιλο pan, θελεις να βγεις και απο πανω και να μας κατηγορεις για παραπλανηση, τοτε, μαλλον, εχεις χασει καθε ιχνος αξιοπρεπειας.

oreo

Well-Known Member
Με συγχωρείτε για το spoil , αλλά μου το πέταξε πάνω που έβαζα kill the king απο Rainbow και κόλησε ταμαμ!!
Φαντάζομαι οτι γιατρός και πελάτης θα είναι σε επικοινωνία.

Kostas97

Well-Known Member
Δηλαδη εδω ολα πηγαν καλα ;; και απλα ψαχνουμε τις λεπτομεριες στις φωτογραφιες ;

• Like
Reactions: tol

tol

Well-Known Member
Περιμένετε αύριο να δείτε τι στήθηκε εδώ από ορισμένους «ξύπνιους»

Τι να περιμενουμε αυριο, πληρωμενε κλακαδορε;

Τι ειδους μυστικη ενημερωση εχεις;

Τι γνωριζεις σε συνεργασια με τον εργοδοτη σου που εμεις οι υπολοιποι αγνοουμε;

Επιτελους, πεφτουν οι μασκες.

alex7

Well-Known Member
Συνεχιζεις, εγκαθετε κλακαδορε;

Ποια παραπλανηση;

Δικιες μου ειναι οι φωτογραφιες;

Αυτη τη φωτογραφια ειχε ανεβασει ο φιλος pan πριν τη μεταμοσχευση. Αυτη ανεβασα.

Αν εσυ εισαι τοσο τυφλος και τοσο μεγαλο τσιρακι του γιατρου που αντι να ζητησεις μια ταπεινη συγγνωμη για τις παμπολλες προσβολες σου προς τον φιλο pan, θελεις να βγεις και απο πανω και να μας κατηγορεις για παραπλανηση, τοτε, μαλλον, εχεις χασει καθε ιχνος αξιοπρεπειας.
Τώρα εγώ δεν μπορώ να σου δείξω γιατί δεν τις έχω εγώ κλίκαδωρε .Αύριο θα τα πούμε

alex7

Well-Known Member
Τι να περιμενουμε αυριο, πληρωμενε κλακαδορε;

Τι ειδους μυστικη ενημερωση εχεις;

Τι γνωριζεις σε συνεργασια με τον εργοδοτη σου που εμεις οι υπολοιποι αγνοουμε;

Επιτελους, πεφτουν οι μασκες.
Εσυ συκοφάντη ποιανού υπάλληλος είσαι ;Αυτιο θα σου το βουλώσω το στόμα

tol

Well-Known Member
Τώρα εγώ δεν μπορώ να σου δείξω γιατί δεν τις έχω εγώ κλίκαδωρε .Αύριο θα τα πούμε

Επιμενεις για αυριο.

Επεσαν τα τηλεφωνα με τον εργοδοτη και μας απειλεις;

Δεν ντρεπεσαι που τοσο ολοφανερα εξυπηρετεις τα συμφεροντα του γιατρου σου;

tol

Well-Known Member
Όσο δίκαιο και να έχεις /εαν έχεις με αυτό το ύφος το χάνεις . Φιλικά !

Φιλε Aldo, γυρνα πισω λιγα μηνυματα.

Προσωπικα τι εκανα;

Απλα παραθεσα δυο φωτογραφιες που εχουν ανεβει απο τον ιδιο τον νηματοθετη.

Τονισα ο ιδιος οτιημια ειναι θολη.

Ωστοσο, οσο θολη και να ειναι, κατεληξα στο συμπερασμα οτι ειναι ενα αποτυχημενο αποτελεσμα.

Αμεσως, πεταχτηκε ο alex και αρχισε να με κατηγορει για στημενη παραπλανηση!!!

Αν ειναι δυνατον!!!

Μπλουζα