80 μπροστά και άλλα 70 πίσω αν δεν κάνω λάθος.Αll seeing eye on
Θυμάσαι cm2 λήπτριας στον Pan ?
80 μπροστά και άλλα 70 πίσω αν δεν κάνω λάθος.Αll seeing eye on
Θυμάσαι cm2 λήπτριας στον Pan ?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τα 150cm2 είναι και ο μόνος λόγος που μπορεί να κριθεί σε άλλη βάση η έκβαση και το ποσοστό φύτρωσης. Το υπέθεσα οτι θα ήταν αρκετά μεγάλη η λήπτρια. Αυτό δίνει ένα μέσο όρο 25g/cm2 σε "απόλυτα" νούμερα.80 μπροστά και άλλα 70 πίσω αν δεν κάνω λάθος.
Μην χρωματίζεις τις λέξεις Tol. Γιατί το συστηματικά να σημαίνει κάτι αρνητικό; Το συστηματικά δεν μπορεί να σημαίνει ότι όπου τεκμηριώνεις (κατά την προσωπική σου άποψη βέβαια) κάποια "πατάτα" ή λάθος να βγαίνεις και να το καταγγέλεις; To ότι το κάνεις "συστηματικά" αποδεικνύει ότι δεν έχεις κάτι προσωπικό με τον συγκεκριμένο γιατρό. Αυτό εννοώ.
Δεν υπάρχει καμία συνεργασία .Είναι φίλοι και γείτονες .Διαβάζουν το φόρουμ και με φώναξαν και μου εξήγησαν πως έχει το θέμα .Άσκοπα μαλλιάζει η γλώσσα σου .Συνεργασία γιόκ .Όταν λέτε κάτι να τα αποδεικνύετε διαφορετικά είναι συκοφάντηση κάποιου που δεν φταίει και απλά πάει να συμμετάσχει στο φόρουμΤουλάχιστον βγήκε και κάτι από αυτήν την υπόθεση...Ότι η κλινική έχει συνεργασία με τον Άλεξ έστω και αμισθη ,είναι σε άμεση επικοινωνία και τον πληροφορεί πότε θα ποσταρει και του δείχνει και φωτό...Μαλλιασε η γλώσσα μας να λέμε το προφανές και επιτέλους αποδείχθηκε...
Δεν λέω (σε αυτό το ποστ)απαραίτητα ότι είναι κακή η συνεργασία ή οτιδήποτε άλλο απλά και μόνο ότι υπάρχει...
Ο χρόνος μας κρίνει όλους άλλωστε και οι πράξεις μας....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Κι όμως φίλε tol, οι φωτογραφίες δεν είναι και τόσο συγκρίσιμες.Και επειδη κατηγορηθηκα για στημενη παραπλανηση...
Εψαξα ξανα πισω στο νημα.
Ειδα οτι ο ιδιος ο CVIAL εχει ανεβασει φωτεινη φωτογραφια πριν τη μεταμοσχευση. Νομιζα οτι η μοναδικη πριν τη μεταμοσχευση ηταν η θολη που ειχε ανεβασει ο φιλος pan.
Ωραια, λοιπον...
Προβολή συνημμένου 49787
Ειναι ή δεν ειναι φωτεινοτατη αυτη η φωτογραφια πριν τη μεταμοσχευση;
Συγκρινετε με την τωρινη...
Προβολή συνημμένου 49788
Ρωτω, λοιπον...τι να περιμενουμε αυριο;
Ποιες φωτογραφιες;
Απο την ιδια την κλινικη και τους εκπροσωπους της στο forum;
Δεν εχουμε ματια;
Δε βλεπουμε οτι το αποτελεσμα ειναι αποτυχημενο;
Να περιμενουμε δηλαδη τις καταλληλες φωτογραφιες με τον καταλληλο φωτισμο που ανεβαζουν οι ιδιες οι κλινικες;
Γι' αυτο υπαρχουν οι ανεξαρτητες παρουσιασεις.
Για να βγαινουν ασφαλη συμπερασματα, να μην ωραιοποιειται η κατασταση και να μην παραπλανιονται τα υποψηφια προς μεταμοσχευση μελη.
Δεν έχεις ιδέα φίλε. Πρέπει να το ζήσεις (δεν το εύχομαι σε κανέναν) για να το καταλάβεις.Ας περιμένουμε αύριο με το καλό να δούμε και τις φωτό.Εγω σκέφτομαι τον φίλο πόσο ψυχοφθόρο είναι αυτό που περνάει δυστυχώς
Φίλε Γιώργο, μια κουβέντα είναι αυτό. Τα ψυχικά αποθέματα αυτή την στιγμή για νέα μεταμόσχευση είναι άδεια, η εμπιστοσύνη έχει κλονιστεί εντελώς και γενικώς μετά από τέτοια εικόνα. Άμα θέλεις το πιστεύεις, αλλά ακόμα και αν αύριο ερχόταν ο καλύτερος και μου έλεγε σε χειρουργώ άμεσα και δωρεάν με 100% εγγυημένη γραπτή επιτυχία, δεν θα το έκανα...Μάλλον μπήκαν τα μεταμοσχευμενα και έπεσαν τα μαμά... Εξού και η φύτρωση να φαίνεται στο 30%... Δεν τίθεται θέμα φυτρωσης για εμένα αλλά θέμα σοκ και στρατηγικής (άπλωμα) ... Επίσης το πριν μακρύ μαλλί και το μετά με κοντό μαλλί το γιγαντώνει το πράγμα αλλά ψιλά γράμματα αυτό ... Αν προσέξετε καλά τις φωτό είναι σαν να έχει αλλάξει η διάταξη της αραίωσης του πριν και του μετά γι αυτό πιστεύω στα παραπάνω... Άμα μπει για 2 βάρβατη μμ που ούτως ή άλλως θα ήθελε θα πάρει αυτό που θέλει ... Αν έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη του παν στον Τυρκαλα ας πάει αλλού αλλά μην το αφήσει στην μέση ....
Φίλε Γιώργο, μια κουβέντα είναι αυτό. Τα ψυχικά αποθέματα αυτή την στιγμή για νέα μεταμόσχευση είναι άδεια, η εμπιστοσύνη έχει κλονιστεί εντελώς και γενικώς μετά από τέτοια εικόνα. Άμα θέλεις το πιστεύεις, αλλά ακόμα και αν αύριο ερχόταν ο καλύτερος και μου έλεγε σε χειρουργώ άμεσα και δωρεάν με 100% εγγυημένη γραπτή επιτυχία, δεν θα το έκανα...
Κακώς.... Μην το γιγαντωνεις στο κεφάλι σου... Και εγώ μετά από αποτυχημένη 1η προσπάθεια μου πήρε 7 χρόνια να σηκώσω κεφάλι αλλά το πηγα μεχρι τέλους....αυτό θα κάνεις κ εσύ .... Για εμένα πιστεύω άνετα γυρνάει το παιχνίδι και πολύ πιο εύκολα από πολλές άλλες περιπτώσεις....Φίλε Γιώργο, μια κουβέντα είναι αυτό. Τα ψυχικά αποθέματα αυτή την στιγμή για νέα μεταμόσχευση είναι άδεια, η εμπιστοσύνη έχει κλονιστεί εντελώς και γενικώς μετά από τέτοια εικόνα. Άμα θέλεις το πιστεύεις, αλλά ακόμα και αν αύριο ερχόταν ο καλύτερος και μου έλεγε σε χειρουργώ άμεσα και δωρεάν με 100% εγγυημένη γραπτή επιτυχία, δεν θα το έκανα...