γιατί ποιος είπε οτι θα ανεβάσει φώτο αύριο ;Ας περιμένουμε αύριο με το καλό να δούμε και τις φωτό.Εγω σκέφτομαι τον φίλο πόσο ψυχοφθόρο είναι αυτό που περνάει δυστυχώς
γιατί ποιος είπε οτι θα ανεβάσει φώτο αύριο ;Ας περιμένουμε αύριο με το καλό να δούμε και τις φωτό.Εγω σκέφτομαι τον φίλο πόσο ψυχοφθόρο είναι αυτό που περνάει δυστυχώς
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έβαλε 3800 σε μια έκταση 150τεκ.
Με μια φύτρωση της τάξεως του 90% θα είχε επάνω στο κεφάλι του 3500grafts δηλαδή μια μέση πυκνότητα 23g ανά τετραγωνικό.
Αναμφισβήτητα μια πολύ χαμηλή πυκνότητα αλλά αναμενόμενη όταν κάνεις μια μόνο επέμβαση.
Ήθελε εξ αρχής 2 επεμβάσεις και γύρω στα 5500g+.
γιατί ποιος είπε οτι θα ανεβάσει φώτο αύριο ;
Επίσης,σε αυτά τα grafts/cm2 δε πρέπει να υπολογίζεται και το μαμά μαλλί έξτρα? αν ναι στη περίπτωση εδώ σε συγκεκριμένα σημεία θα βάση εικόνας θα έπρεπε να κινηθεί στα 40-45 grafts ανά τετραγωνικό εκατοστό. Η εικόνα δεν είναι καλή για ενα σχεδόν ολοκληρωμένο αποτέλεσμαΤα 150cm2 είναι και ο μόνος λόγος που μπορεί να κριθεί σε άλλη βάση η έκβαση και το ποσοστό φύτρωσης. Το υπέθεσα οτι θα ήταν αρκετά μεγάλη η λήπτρια. Αυτό δίνει ένα μέσο όρο 25g/cm2 σε "απόλυτα" νούμερα.
Κατλαβαινω αυτό που λες, όμως μπήκες στο «χορο» και πρέπει να χορέψεις. Δε στα λέω στον αέρα αυτά, ξέρεις την περίπτωση μου.Φίλε Γιώργο, μια κουβέντα είναι αυτό. Τα ψυχικά αποθέματα αυτή την στιγμή για νέα μεταμόσχευση είναι άδεια, η εμπιστοσύνη έχει κλονιστεί εντελώς και γενικώς μετά από τέτοια εικόνα. Άμα θέλεις το πιστεύεις, αλλά ακόμα και αν αύριο ερχόταν ο καλύτερος και μου έλεγε σε χειρουργώ άμεσα και δωρεάν με 100% εγγυημένη γραπτή επιτυχία, δεν θα το έκανα...
Η συμβουλή μου, αυτό που θα κάνω και για μένα δλδ είναι μικρά χειρουργεία! Βάζεις 1500 βλέπεις πως πάει, ξανά μπαίνεις.
Φίλε tolΦιλε vlafo, πρεπει να ειμαστε αντικειμενικοι και να μην αποσιωπουμε/παραβλεπουμε τα αντικειμενικα δεδομενα...
Τι εννοω;
Κάνεις ενα σοβαρο λαθος στους μαθηματικους υπολογισμους σου.
Ποιο ειναι αυτο;
Δε λαμβανεις υποψη τα υπαρχοντα μαλλια του φιλου pan.
Σε ρωτω, λοιπον ( οπως ρωτω και τα υπολοιπα εμπειρα μελη)...
Με βαση την εμπειρια σου στην κυκλωμενη ληπτρια που παραθετω (η οποια ειναι 150 cm2 και στην οποια απλωθηκαν τα περιπου 4000 grafts), ποσα μαμα μαλλια υπολογιζεις οτι προϋπαρχουν της μεταμοσχευσης;
Προβολή συνημμένου 49855
Προσωπικη ταπεινη αποψη υπαρχουν ηδη περιπου 2000 grafts.
Επομενως στην περιοχη των 150 cm2 υπαρχουν περιπου 6000 grafts.
Δηλαδη πυκνοτητα περιπου 40 grafts ανα cm2.
Δευτερη ερωτηση.
Ειναι αυτη η εικονα αποδεκτη με τετοια πυκνοτητα; Ειναι ή δεν ειναι ενα αποτυχημενο αποτελεσμα;
Παρατηρω οτι προσπαθειτε να δικαιολογησετε την αποτυχια του γιατρου υποθετοντας οτι εγινε σοκ λος και χαθηκαν τα μαμα μαλλια, ενω η φυτρωση ηταν πολυ καλη.
Αληθεια τωρα;
Δηλαδη ποιος φταιει για το σοκ λος;
Ο φιλος pan, η ιδιοσυγκρασια του (οπως θα ελεγε μια ψυχη ), η μοιρα;
Ή μηπως ο γιατρος ειναι ο αποκλειστικος υπευθυνος;
Θα πηγαινει καποιος για μεταμοσχευση και θα σκεφτεται οτι θα βγει χειροτερος, επειδη εν τελει θα χασει τα ηδη υπαρχοντα μαλλια του;
Ο Γιωργος στο παρελθον εχει γραψει οτι ο κ. Τυρκαλας σε καποια περιστατικα δε λαμβανει υποψη του τα υπαρχοντα μαλλια. Τα θεωρει ηδη αδυναμα και καταδικασμενα. Ξεκινα την εμφυτευση "και οποιο παρει ο Χαρος".
Ειναι αυτη η τακτικη αποδεκτη;
Τελος, δε λαμβανετε υποψη αλλη μια σοβαρη παραμετρο. Ο φιλος pan κανει χρηση φιναστεριδης.
Αρα, αν καποιος ο οποιος παιρνει φιναστεριδη μπαινει στο χειρουργειο με το φοβο απωλειας των μαλλιων του, τοτε αυτος που δεν ακολουθει καμια θεραπεια τι πρεπει να κανει;
Τον σταυρο του; Να σταυροκοπιεται καθημερινα μηπως και δεν καταληξει χειροτερος απο πριν;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχομαι το καλυτερο, φιλαρακι...το αξιζεις.Tol είμαι γι πολλά μοσχεύματα φίλε… τρώγομαι με τον εαυτό μου δεβ είναι και ότι πιο εύκολο να το χωνέψω.
Θα ενημερωθείτε όταν θα γίνει
Δεν ξέρω γιατί βάζεις τόσο μεγάλο τον κόκκινο κύκλο,θα έπρεπε μόνο το μπροστά φόρλοκ να υπολογίσεις στις πράξεις σου.
Αν θυμάμαι καλά ο pan είχε ξεκινήσει φίνα λίγο καιρό πριν οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν είχε προλάβει να τις θωρακίσει.
Μα οτι η εικόνα είναι μη αποδεκτή είναι οφθαλμοφανές. Σε τέτοιες περιπτώσεις, το γιατί είναι ουσιαστικό που κρύβεται πίσω απο την εικόνα. Αυτό μόνο βοηθάει και προφυλάσσει. Εσύ τι πιστεύεις οτι έγινε λάθος ? Βάζω και μια φώτο που δείχνει το εύρος της περιοχής που έχρηζε αποκατάσταση ανεξαρτήτως της στρατηγικής που θα ακολοθούνταν.Επίσης,σε αυτά τα grafts/cm2 δε πρέπει να υπολογίζεται και το μαμά μαλλί έξτρα? αν ναι στη περίπτωση εδώ σε συγκεκριμένα σημεία θα βάση εικόνας θα έπρεπε να κινηθεί στα 40-45 grafts ανά τετραγωνικό εκατοστό. Η εικόνα δεν είναι καλή για ενα σχεδόν ολοκληρωμένο αποτέλεσμα
Αν αυτό το θυμόσουν και δεν ανέτρεξες στο νήμα να το βρείς, πρέπει καπως να σε χρησιμοποιήσουμε εσένα τζωνυ, τέτοια φωτογραφική μνήμη είναι επική !!!@tol απλά για τη σημείωση και επειδή η μνήμη μου είναι αρκετά δυνατή δεν είχε πει ο Γιώργος αυτό που λες ότι πατάει τα μαλλιά τα μαμα σαν να μην τα υπολογίζει...Αλλά στο νήμα του Βλαφο έχει αναφερθεί σχόλιο 550 σελ 28 και ίσως να υπάρχει ένα μέρος της αλήθειας και εδώ...
@tol απλά για τη σημείωση και επειδή η μνήμη μου είναι αρκετά δυνατή δεν είχε πει ο Γιώργος αυτό που λες ότι πατάει τα μαλλιά τα μαμα σαν να μην τα υπολογίζει...Αλλά στο νήμα του Βλαφο έχει αναφερθεί σχόλιο 550 σελ 28 και ίσως να υπάρχει ένα μέρος της αλήθειας και εδώ...
Κάτι είδα που είπε ο Άλεξ , λογικά η κλινική θα βάλει με ίδιες συνθήκες μήκος φωτισμό κτλ αν κατάλαβα καλαγιατί ποιος είπε οτι θα ανεβάσει φώτο αύριο ;