Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγω παλι ΔΕΝ απορω με αυτα που ξεχνας οτι εχει πει και εχει κανει ενω ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣΠραγματικά απορώ με το θράσος σας. Είναι δυνατόν μετά από όλα αυτά που έχουν προηγηθεί να συνεχίζετε να προκαλείτε γράφοντας ότι έχω διαστρεβλώσει τραγικά τα γεγονότα;
Ποτέ δεν μου δώσατε συγκεκριμένη ημερομηνία, η υπεύθυνη δεν σήκωνε καν το τηλέφωνο, ενώ μάλιστα άφησα επανειλημμένα μήνυμα για να με καλέσετε χωρίς εννοείται να με καλέσατε ποτέ. Όσο για τα μεταφορικά δεν αναφέρατε τίποτα ποτέ. Όλα έχουν γραφτεί αναλυτικά παραπάνω, και για την αλλαγή της στάσης σας (κυβίστηση) και για την άθλια αντιμετώπιση που είχα. Με κάνατε να νιώσω σαν επαίτης ζητώντας απλά να διορθώσετε το άθλιο αποτέλεσμα σας μόνο με 200-250 graft όπως είπατε. Σας πληροφορώ ότι προχθές έκανα επέμβαση 2000 graft για να μαζέψω τα ασυμμάζευτα σας.
Αλλά ναι, έχετε δίκιο, σκοπός μου ήταν να πληρώσω 6000 ευρώ για να έχω όπως χαρακτηρίσατε εσείς παραπάνω το χειρότερο σας αποτέλεσμα και μετέπειτα να ανοίξω νήμα στο φόρουμ και να πάρω με το μέρος μου τα μέλη του. Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει κ. Αναστασάκη. Δεν χρειάζεται να εκτεθείτε και με αυτά που γράφετε, αρκούν τα αποτελέσματα της επέμβασης μου.
Όταν δέχεσαι στην κλινική αποτυχημένα περιστατικά από άλλες κλινικές χαίρεσαι σαν το σκεπάρνι του Ταμτακου και είσαι όλο υπονοούμενα και μισογελακια.Εγω παλι ΔΕΝ απορω με αυτα που ξεχνας οτι εχει πει και εχει κανει ενω ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ
Ηξερες πολυ καλα τι εκανες οταν μπηκες εδω με την δηθεν αγανακτηση σου
Μετα απο 3 αποτυχημενες επεμβασεις που δεν ειπες ΚΟΥΒΕΝΤΑ για αυον/αυυοθσ που σε παραμοφωνσαν, ΞΑΦΝΙΚΑ αποφασισες πως ηρθε η ωρα να διαμαρτυρηθεις και να διεκδικησεις κανοντας αρνητικο google review στο οποιο δεν αναφερεις τα τηλεφωνα με ψεθτικα ονοματα, τα δεκαδες τηλεφωνα χωρις κανενα λογο, μιας και ηδη σου ειχα πει οτι θα κανουμε touch up και πολλα αλλα.
και μετα μπαινοντας εδω να κανεισ την διαμαρτηρια σου
ΔΙΚΙΟ εχεις να μην εισαι ικανοποιημενος, και σου εξηγησα 100 ΦΟΡΕΣ ποως θα το φτιαξουμε!
Σου εξηγησα 100 φορες πως
Ειχες δικιο που δεν ησουν ικανοποημενος
Οτι ΔΕΝ ειμαι ικανοποιημενος καθολου ουτε εγω
Πως ανελαβα την ΕΥΘΥΝΗ
Πως ο ΜΟΝΟΣ λογος που ειπα πολυ μικρο αριθμο μοσχευματων ηταν για καθησυχασμο μεχρι να κανουμε το touch up. (εξτος αν καποιος πανηλιθιος θεωρει πως ενανα ανθρωπο που εχει κανει ΟΛΑ ΑΥΤΑ απο εμμονη δεν θα του βαλω ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ για να ικανοποιηθει...)
ΟΛΑ αυτα τα εκανες γιατι ηθελες touch up ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ 12ΜΗΝΟ!
Οποτε, ΟΧΙ.
Κανε οτι θες, καλη επιτυχια με την νεα σου επεμβαση, αλλα μια αναπαντεχη επιπλοκη ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΒΙΑΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟ.
Η εικονα σου ειναι ΑΠΕΙΡΩΣ καλυτερη απο το ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ που ειχεσ περιν, το μονο που σου ζητησα ειναι υπομονη να ολοκληρωθει η φυτρωση στους 16+ μηνες λογω πολλαπλων χειορυργειων πριν ΣΕ ΞΑΝΑΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΩ
Αν ο ιατρος που σε ανελαβε εκρινε πως επρεπε (και βρηκε και 2000 σε αυτη τη δοτρια), ανυπομονω να δω το αποτελεσμα και εγω!
Καλο θα ειναι να σταματησει αυτο εδω γιατι πλεον μοιαζει ΒΕΝΤΕΤΑ χωρις νοημα.
Φυσικά και δεν ξεχνώ την απάντηση σας στο google που έβριθε από ψεύδη και ανακρίβειες. Δεν υπάρχει λόγος να επαναλαμβανόμαστε, όλα έχουν αναλυθεί παραπάνω. Προφανώς και μια επιπλοκή δεν λύνεται με πανικό και με βιασύνη αλλά σίγουρα όχι με αποφυγή κοροϊδία και ψεύδη. Αρκετά με το να διαστρεβλώνεται τα γεγονότα και όσο για την βεντέτα εσείς με καλέσατε και αναφέρατε για αγωγές και δικαστήρια. Αρκετά χρήματα δαπάνησα με την αποτυχημένη επέμβαση, δεν έχω σκοπό να σπαταλήσω και χρόνο με την αυθεντία σας. Για να το κλείσω συγχαρητήρια είστε ο καλύτερος γιατρός σας ευχαριστώ που μου φτιάξατε το τρίγωνο του Δράκουλα.Εγω παλι ΔΕΝ απορω με αυτα που ξεχνας οτι εχει πει και εχει κανει ενω ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ
Ηξερες πολυ καλα τι εκανες οταν μπηκες εδω με την δηθεν αγανακτηση σου
Μετα απο 3 αποτυχημενες επεμβασεις που δεν ειπες ΚΟΥΒΕΝΤΑ για αυον/αυυοθσ που σε παραμοφωνσαν, ΞΑΦΝΙΚΑ αποφασισες πως ηρθε η ωρα να διαμαρτυρηθεις και να διεκδικησεις κανοντας αρνητικο google review στο οποιο δεν αναφερεις τα τηλεφωνα με ψεθτικα ονοματα, τα δεκαδες τηλεφωνα χωρις κανενα λογο, μιας και ηδη σου ειχα πει οτι θα κανουμε touch up και πολλα αλλα.
και μετα μπαινοντας εδω να κανεισ την διαμαρτηρια σου
ΔΙΚΙΟ εχεις να μην εισαι ικανοποιημενος, και σου εξηγησα 100 ΦΟΡΕΣ ποως θα το φτιαξουμε!
Σου εξηγησα 100 φορες πως
Ειχες δικιο που δεν ησουν ικανοποημενος
Οτι ΔΕΝ ειμαι ικανοποιημενος καθολου ουτε εγω
Πως ανελαβα την ΕΥΘΥΝΗ
Πως ο ΜΟΝΟΣ λογος που ειπα πολυ μικρο αριθμο μοσχευματων ηταν για καθησυχασμο μεχρι να κανουμε το touch up. (εξτος αν καποιος πανηλιθιος θεωρει πως ενανα ανθρωπο που εχει κανει ΟΛΑ ΑΥΤΑ απο εμμονη δεν θα του βαλω ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ για να ικανοποιηθει...)
ΟΛΑ αυτα τα εκανες γιατι ηθελες touch up ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ 12ΜΗΝΟ!
Οποτε, ΟΧΙ.
Κανε οτι θες, καλη επιτυχια με την νεα σου επεμβαση, αλλα μια αναπαντεχη επιπλοκη ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΒΙΑΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟ.
Η εικονα σου ειναι ΑΠΕΙΡΩΣ καλυτερη απο το ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ που ειχεσ περιν, το μονο που σου ζητησα ειναι υπομονη να ολοκληρωθει η φυτρωση στους 16+ μηνες λογω πολλαπλων χειορυργειων πριν ΣΕ ΞΑΝΑΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΩ
Αν ο ιατρος που σε ανελαβε εκρινε πως επρεπε (και βρηκε και 2000 σε αυτη τη δοτρια), ανυπομονω να δω το αποτελεσμα και εγω!
Καλο θα ειναι να σταματησει αυτο εδω γιατι πλεον μοιαζει ΒΕΝΤΕΤΑ χωρις νοημα.
Λυπαμαι που ΟΛΑ για καποιους ειναι λεφτα.Φυσικά και δεν ξεχνώ την απάντηση σας στο google που έβριθε από ψεύδη και ανακρίβειες. Δεν υπάρχει λόγος να επαναλαμβανόμαστε, όλα έχουν αναλυθεί παραπάνω. Προφανώς και μια επιπλοκή δεν λύνεται με πανικό και με βιασύνη αλλά σίγουρα όχι με αποφυγή κοροϊδία και ψεύδη. Αρκετά με το να διαστρεβλώνεται τα γεγονότα και όσο για την βεντέτα εσείς με καλέσατε και αναφέρατε για αγωγές και δικαστήρια. Αρκετά χρήματα δαπάνησα με την αποτυχημένη επέμβαση, δεν έχω σκοπό να σπαταλήσω και χρόνο με την αυθεντία σας. Για να το κλείσω συγχαρητήρια είστε ο καλύτερος γιατρός σας ευχαριστώ που μου φτιάξατε το τρίγωνο του Δράκουλα.
Ενημερώστε με αν σας αρκούν τα 6000 ευρώ ή θέλετε να σας κάνω επιπλέον κατάθεση.
Γιατρέ σύμφωνα με δικά σας λόγια το αποτέλεσμα ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία σας. Ο ασθενής δεν θέλει να κάνει repair σε εσάς είτε γιατί δεν σας εμπιστεύεται είτε γιατί δεν του άρεσε η συμπεριφορά σας είτε γιατί βρήκε κάπου αλλού που θεωρεί πως είναι καλύτερα. Εσείς από την μεριά σας αφού στο μπροστά μέρος είπατε πως θέλει repair τουλάχιστον 750 grafts γιατί δεν τον αποζημιώνετε για αυτά? Όχι τπτ άλλο αλλά για να κοιμάστε και εσείς ήσυχος ότι από μεριά σας κάνατε το σωστό aftersale support. Θεωρείτε δεν θεωρείτε καλή την συμπεριφορά του ασθενή αυτό δεν αλλάζει πως η επέμβαση ήταν αποτυχημένη. Εσείς εξάλλου μας λέτε συνέχεια πως δεν πρέπει να κρίνουμε εσάς για την συμπεριφορά σας αλλά για τα αποτελέσματα που παράγετε. Νομίζω είναι η σειρά σας μα μη κρίνεται τον άλλο για την συμπεριφορά του αλλά να ενεργήσετε για το αποτέλεσμα που δώσατε.Λυπαμαι που ΟΛΑ για καποιους ειναι λεφτα.
Υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα πραγματα.
Οπως ας πουμε η απογοητευση σου που ενω την καταλαβαινω και σου ειπα απο την αρχη πως ειμαι διπλα σου σε εκανε να
Γραφεις ανακριβειες και ψεμματα δημοσίως
Να με συκοφαντεις (ευτυχως υπαρχουν μαρτυρες ακομα και απο το ανεξαρττο τηλρφωνικο κεντρο και ηχογραφημενες συνομιλιες, ΝΟΜΙΜΑ!)
Να δρας απερισκεπτα
Να γινεσαι τοξικος στη συμπεριφορα και στηνν γραφη
Να καλεις με ψευτικα ονοματα κανοντας δηθεν τον ντεντεκτιβ/κατασκοπο για να αποδειξεις κατι που δεν ισχυε
Να προκαλεις μια ασκοπη βεντετα οταν ημουν με το μερος σου
Και τελικα να ξαναπληρωνεις για μεταμόσχευση, που ευχομαι να παει καλα
Αν ΟΛΑ αυτα τα εκανες για να παρεις λεφτα πισω, ας μου το ειχες πει.
Συγνωμη, δεν το ειχα καταλαβει
Δηλώνω δημοσία ότι θα συναινέσω για την αναπαραγωγή των ηχογραφημένων συνομιλιών σε οποιονδήποτε το επιθυμεί προκειμένου να διαφωτιστεί η αλήθεια.Λυπαμαι που ΟΛΑ για καποιους ειναι λεφτα.
Υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα πραγματα.
Οπως ας πουμε η απογοητευση σου που ενω την καταλαβαινω και σου ειπα απο την αρχη πως ειμαι διπλα σου σε εκανε να
Γραφεις ανακριβειες και ψεμματα δημοσίως
Να με συκοφαντεις (ευτυχως υπαρχουν μαρτυρες ακομα και απο το ανεξαρττο τηλρφωνικο κεντρο και ηχογραφημενες συνομιλιες, ΝΟΜΙΜΑ!)
Να δρας απερισκεπτα
Να γινεσαι τοξικος στη συμπεριφορα και στηνν γραφη
Να καλεις με ψευτικα ονοματα κανοντας δηθεν τον ντεντεκτιβ/κατασκοπο για να αποδειξεις κατι που δεν ισχυε
Να προκαλεις μια ασκοπη βεντετα οταν ημουν με το μερος σου
Και τελικα να ξαναπληρωνεις για μεταμόσχευση, που ευχομαι να παει καλα
Αν ΟΛΑ αυτα τα εκανες για να παρεις λεφτα πισω, ας μου το ειχες πει.
Συγνωμη, δεν το ειχα καταλαβει
Αν ισχύει αυτό είναι προσπάθεια απόκρυψηςακόμα και όταν αναφέρατε να κατεβάσω την ανάρτηση έναντι χρημάτων.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σκοπός μου δεν ήταν ποτέ τα χρήματα και ουδέποτε έκανα αναφορά σε αυτά, ακόμα και όταν αναφέρατε να κατεβάσω την ανάρτηση έναντι χρημάτων.
Δηλώνω δημοσία ότι θα συναινέσω για την αναπαραγωγή των ηχογραφημένων συνομιλιών σε οποιονδήποτε το επιθυμεί προκειμένου να διαφωτιστεί η αλήθεια.
Σκοπός μου δεν ήταν ποτέ τα χρήματα και ουδέποτε έκανα αναφορά σε αυτά, ακόμα και όταν αναφέρατε να κατεβάσω την ανάρτηση έναντι χρημάτων.
Αν ισχύει αυτό είναι προσπάθεια απόκρυψης
Μάλιστα……έναντι χρημάτων…..Δηλώνω δημοσία ότι θα συναινέσω για την αναπαραγωγή των ηχογραφημένων συνομιλιών σε οποιονδήποτε το επιθυμεί προκειμένου να διαφωτιστεί η αλήθεια.
Σκοπός μου δεν ήταν ποτέ τα χρήματα και ουδέποτε έκανα αναφορά σε αυτά, ακόμα και όταν αναφέρατε να κατεβάσω την ανάρτηση έναντι χρημάτων. Συνεπώς, δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Δεν πρόκειται να δώσω συνέχεια σε όλο αυτό αρκετά ταλαιπωρήθηκα με την όλη ιστορία.
Αν ισχύει αυτό είναι προσπάθεια απόκρυψης
Εδώ ταιριάζει το άσμα (για την κλινική εννοώ) «για τα λεφτά τα κάνεις όλα…..»Τη μια μας λένε..
Κοιτάτε τα λεφτά μόνο και δεν έρχεστε σε μένα τον καλύτερο και πιο ακριβό γιατί έτσι μαρεσει.
Την άλλη..
Όταν πάνε σε αυτόν, άρα χωρίς να κοιτάνε τα λεφτά με βαση το αρχικο επιχειρημα, κοιτάτε μόνο τα λεφτά ΠΑΛΙ και θέλετε αποζημίωση για αυτό που σας έταξα και δε σας έδωσα.
Τόσο παράλογη απαίτηση, ακόμα και έτσι να ναι.
Τα λεφτά μόνο καποιος άλλος τα κοιτάει... και όταν ο ασθενής αποχωρεί από το ταμείο γίνεται εχθρός, ΕΦΟΣΟΝ κάτι έχει στραβώσει.
Ακριβώς! Τζάμπα διαφήμιση και άγρα πελατών........Φανταστείτε να μην ανέβαζε συνεχώς ελεγχόμενα περιστατικά ο γιατρός υπό ελεγχόμενες συνθήκες και να κρίναμε μόνο από τα ανεξαρτητα.
Η συμπεριφορά προς τους πελάτες του από τις μαρτυρίες των ίδιων είναι ότι χειρότερο. Αδιαφορία και ειρωνία.
Πρέπει να γνωρίζουν τα νέα μέλη αυτές τις συμπεριφορές γιατί μπορεί να δουν μόνο τις δημοσιεύσεις της ίδιας της κλινικής.
Δεν νομίζω ότι με τη συμπεριφορά του δίνει αξία στο φόρουμ. Απλά προσπαθεί να τραβήξει πελάτες.