Salonikios30, fue, 1900 grafts, 17-05-2016

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

billaros

Active Member
σορρυ που την ποσταρω εδω απλα μια ερωτηση σημαντικη?εγω παιδια μπορω να μπω στα μαμα μαλλια για ενισχυση στο τσουλουφι η κινδυνευω για σοκλοσσ?ειναι αραιο το τσουλουφι ας φαιναιται δυνατο στην φοτο

Συνημμένα

• a4.jpg
    a4.jpg
    575.2 KB · Προβολές: 543
  • a6.jpg
    a6.jpg
    460.6 KB · Προβολές: 565

billaros

Active Member
επισης Hairline μπορω να κατεβω ενα δακτυλο και να εχω κλειστους κροταφους?(οχι πριονοτη)

mikegad

Well-Known Member
Billare τυχερος εισαι.
Δεν εχεις σημαντικο προβλημα.
Να μπεις στο τσουλουφη σου ειναι επιφοβο.
Αν εισαι στασιμος πλεον και δεν φοβασαι να μεγαλωσεις νοργουντ κατεβαζεις hairline ανετα αν θες

Νικολας νικ

Well-Known Member
Εχει γινει φοβερη δουλεια, μην ανησυχεις για το κατεβασμα, ειναι ελαχιστο κ.επρεπε ν γινει, σε αναλογες περιπτωσεις παντα αυτο κανουν, κοιτα να προσεξεις στο επομενο διαστημα, τα ξερεις....να εισαι σχλαστικος με υγιεινη,οχι ταρζανιες κτλπ, καλη επιτυχια κ να εισαι σιγουρος οτι θα γινεις σουπερ

danceworld_2001

Well-Known Member
Μην ζητας συμβουλες απο κανεναν μην αναστατωνεσαι χωρις λογο ολα θα πανε καλα. Απλα απολαυσε το!! Και προσοχη στην ευλαβικη τηρηση οδηγιων. Αληθεια δεν μας ειπες εκτος αν δεν το ειδα, ποσο πηγε το μαλλι;

salonikios30

Active Member
εχεις απολυτο δικιο, δεν εχω κατι περισσοτερο να μαθω, αναστατωση μου φερνουν, μιας που ασχολουμε επιμελως με το θεμα 2+ χρονια κ απλα οφειλω να ακουσω ακριβως τις οδηγιες της κληνικης απο την στιγμη που την εμπιστευτηκα γιατι ξερολες πολλοι. 2,5 το graft .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

AmazingG

Member
πωπω, salonikie σε εκλιπαρώ να ενημερώνεις μην χαθείς με ενδιαφέρει πάρα πολύ πως θα γίνουνε οι κρόταφοι! καλύ τύχη και ωραίες photo (αυτές που ανέβασες)

andy.k

Active member
Φιλε θα παιξεις πολυ δυνατα πιστευω...φανταστικος σχεδιασμος κατα τη γνωμη μου. Αν πιασεις κ την αναμενομενη πυκνοτητα θα γινεις πιστευω καλυτερος απ οτι ησουν στα 18 σου. Μια ερωτηση: στα temples (τουλαχιστον στο 1 που εχεις ποσταρει φωτο) εχουν πεσει μπολικα grafts...ειχες εκει μαλλια μικροτερος η τα εβαλαν σε σημεια που δεν υπηρχαν ποτε μαλλια? Το ρωταω γτ μου φαινεται πολυ τουμπανο το temple, και δεν ειναι χαρακτηριστικο ολων των (ακομα κ υγειων) τριχωτων αυτο.

salonikios30

Active Member
Aν γινω οπως ημουν στα 18 θα κανω τον Φιουρη προτομη στην πλατεια αριστοτελους :) . Εβαλα μονο στο ενα temple (50graft) γιατι ειχε υποχωρησει αλλα ειχα ηδη εκει καποια μαμα μαλλια. Στελνω μια φωτο με το αλλο που δεν ειχε υποχωρησει τοσο κ δεν χρειαζοταν να βαλω.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Καλημερα και απο μενα.
Μιας και εζησα ξανα την εμπειρια απο κοντα 8 ημερες στην Κυπρο μαζι με τον salonikio30 και με την ευκαιρια να δουνε και το δικο μου κεφαλι,δυο λογια και απο μενα.

Οσο αφορα την δοτρια εγινε πολυ προσεκτικη διαχειριση η οποια και απο τις πρωτες μερες ειχε επουλωθει σχεδον πληρως χωρις να φενονται εντονα τα λεγομενα white dots πραμα που με εντυπωσιασε και λεω με εντυπωσιασε με βαση καποιες δοτριες που βλεπω εδω μετα την επεμβαση....Βεβαια πρωτη φορα βλεπω απο κοντα fue στις πρωτες μερες της επεμβασης.

Παμε στην ληπρια....
Ο σχεδιασμος προσωπικα μαρεσε παρα πολυ και του ειπα αυτο που του ειπε και ο anty.Οτι στο τελικο αποτελεσμα θα τουμπανιασει και με υποστηριξει και απο τα πισω μαμα μαλλια που εχει θα εχει ενα εντυπωσιακο αποτελεσμα και φυσικα θα χτενιζει το μαλλι οπως αυτος θελει τελικα.Αν και το κοντο επισης του παει παρα πολυ.
Μονο την δικια μου hairline να φτασει θα ειναι υπερ..ευχαριστημενος..
Η ληπτρια επισης επουλωθηκε πολυ γρηγορα πραμα στο οποιο σε μενα δεν εγινε.
Το μονο παραπανω που ειχε ηταν το πριξιμο αλλα υποχωρησε τελειως στις 8 μερες.

Τωρα,ξαναβαζω τις φωτο γιατι εγω του τις εβγαλα που εβαλε και τις βαζω σε μεγαλη αναλυση γιατι για καποιο λογο τους της βγαζει μικρες για να καταλαβετε καλυτερα.

Μπλουζα