Tetris88, FUE, 2600g, 14/10/2024

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Κύριοι δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση πλέον. Από την στιγμή που υπάρχει συμφωνία με τον γιατρό για να γίνουν verified ανεξάρτητα περιστατικά ας κάνουμε υπομονή. Σας υπόσχομαι ότι δεν θα μείνει τίποτα κρυφό και προφανώς δεν θα υπάρχει και κανένα μπάχαλο σε αυτά τα νήματα.
Το μπαχαλο δεν υπαρχει επειδη ΔΗΘΕΝ δεν υπαρχουν verified

Αλλα ΑΝ πιστευεις αυτο, ρωταω:

Ποσα verified θελεις για να ΒΑΛΕΙΣ ΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ HATERS???
Και εξηγω.

Να κανεις moderate:
-Αδικες επιθεσεις επι προσωπικου και μονο. ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΦΘΟΝΗ!
-Εσκεμμενη αποκρυψη/διαστρεβλωση ΑΛΗΘΕΙΑΣ. (πχ.χ δες τι εκανε χθες ο @Panos1982 που ΤΥΧΑΙΑ ξεχασε να αναφερει 14 ανεξαρτητα χωρις κανενα προβλημα που βγαλανε ματια, γραφοντας οτι δηθεν ...ολα τα 4 που ανεφερε ειχαν προβλημα! )
-Ειρωνιες
-Εγκληση για ανακριση απο τον καθε πικραμενο απο την ζωη και τη μοιρα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Από την αλλη όμως φαίνεται το μαλλί παιδικό όταν είναι φρεσκολουσμενα……τι να κάνουμε it is what it is……
Μπραβο αυτο ακριβως παρατηρησα και γω σε εκεινον και του το χω πει.
Μου αρεσει πολυ οταν το χει κοντο(καποια σκαλα μηχανης, οχι πολυ κοντο) και φρεσκολουσμενο.

Kostas97

Well-Known Member

Και εξηγω.

Να κανεις moderate:
-Εσκεμμενη αποκρυψη/διαστρεβλωση ΑΛΗΘΕΙΑΣ. (πχ.χ δες τι εκανε χθες ο @Panos1982 που ΤΥΧΑΙΑ ξεχασε να αναφερει 14 ανεξαρτητα χωρις κανενα προβλημα που βγαλανε ματια, γραφοντας οτι δηθεν ...ολα τα 4 που ανεφερε ειχαν προβλημα! )
-Ειρωνιες
Σου χει απαντησει παραπανω γιατρε.
Μακαρι να κανεις την αρχη και μετα να μας λες που ειναι ο επομενος οεο?

witcher

Well-Known Member
Έχω δει καλύτερα εκτός Ελλάδος και Κύπρο από κοντά.

Μην απαντάς.

Είπες ότι θεωρείς τέτοιες ερωτήσεις ανάγωγες. Είναι τον ίδιο. Διάβαζε τι γράφεις.

Ο Cvial έχει γράψει για πολύτριχα, ότι η δότρια δεν εκτιμήθηκε μάλλον σωστά και ότι το Hockey and Stick δεν απέδωσε.

Οκ μην ανέβαζεις στοιχεία κια θα κρίνεσε γι' αυτο. Ξέρω αρκετούς γιατρούς που δεν έχουν σλοτ ένα χρόνο και δεν έχουν βιντεο και δίνουν στοιχεία. Επίσης ο Λορετζο δίνει στοιχεία. Αυτος δίνει πρώτα από όλους. Δεν βλέπω να του έκανε ζημιά. BTW όταν κάτσατε για ποτό του είπες ότι το excelaki πάει κουβά στην επέμβαση; την τελευταία φορά που μίλησες γι αυτόν ζητούσες κάτι μαιλ από τον Bobby για να ανάλαβεις... (νομικές ενέργιες? ) τι να σου πω δεν ξέρω.
Φυσικά δεν απέδωσε κανενα hockey stic στον jack...ο jack δεν ειχε με κανένα χτένισμα κάλυψη λογω πολυ χαμηλής πυκνότητας και ο ιδιος ο jack ειχε αναφέρει οτι δεν στεκόταν το μαλλί με το χτένισμα προς τα πίσω...και οταν το χτένιζε προς τα πίσω και έβγαινε εξω το έπαιρνε ο αέρας φέρνοντας το μπροστά...και ειχε αναφέρει και το γνωστό τραγούδι "αστα τα μαλλάκια σου ανακατωμένα" για να περιγράψει την κατάσταση μολις έβγαινε από το σπιτι....

Εδώ το αποτέλεσμα του jack.

10a.jpg

ααα.jpg

10c.jpg

gregkont13

Verified MM member
-Ειρωνιες
γράφεις γράφεις και μόλις είπες αν αποδειχτεί ότι λέω μαλακίες... τι θα έλεγες να αλλάξεις εσύ τη γραφή σου για αρχή. πχ να κανεις το μαλακίες, σαχλαμάρες....

gregkont13

Verified MM member
Φυσικά δεν απέδωσε κανενα hockey stic στον jack...ο jack δεν ειχε με κανένα χτένισμα κάλυψη λογω πολυ χαμηλής πυκνότητας και ο ιδιος ο jack ειχε αναφέρει οτι δεν στεκόταν το μαλλί με το χτένισμα προς τα πίσω...και οταν το χτένιζε προς τα πίσω και έβγαινε εξω το έπαιρνε ο αέρας φέρνοντας το μπροστά...και ειχε αναφέρει και το γνωστό τραγούδι "αστα τα μαλλάκια σου ανακατωμένα"....

Σε παρακαλώ φίλε μην λες τετοια. Είχαν συμφωνήσει και τη χρήση ζελέ και ο jacksmith εκανε τα δικα του :)

theoblue

Well-Known Member
γράφεις γράφεις και μόλις είπες αν αποδειχτεί ότι λέω μαλακίες... τι θα έλεγες να αλλάξεις εσύ τη γραφή σου για αρχή. πχ να κανεις το μαλακίες, σαχλαμάρες....
κι εμεις θα το πιανουμε το υπονοουμενο :p

Kostas97

Well-Known Member
Σε παρακαλώ φίλε μην λες τετοια. Είχαν συμφωνήσει και τη χρήση ζελέ και ο jacksmith εκανε τα δικα του :)
Φιλε ελπιζω ο ανθρωπος αληθεια να χει βρει την ακρη του.

Εγω σε ενα σημειο ομως ειχα δακρυσει, με το πως το εγραψε....

"Χρησιμοποιήθηκε συγκεκριμένη τεχνική και προτάθηκε συγκεκριμένο χτένισμα.Εγώ λοιπόν αυτό το χτένισμα το έχω δοκιμάσει και κάθε φορά που έχει ένα μικρό αεράκι ,συνοδέυεται από το τραγούδι, ''άστα τα μαλάκια σου ανακατωμένα, άστα να ανεμίζουνε στην τρελή νοτιά''.Το μαλλί δεν στέκεται πίσω ( μάλλον θα έπρεπε να είχε συμφωνηθεί και η χρήση ζελε), παρά μόνο στο πλάι και φαίνεται σαν να αιωρέιται πάνω από το κεφάλι μου."

Tetrakis

Active Member
Λοιπόν φίλε. Δεν ντρέπεσαι να τα βάζεις με την μίξη Ρινάλντο και Στεφ Καρυ; Με τον κορυφαίο και πρωτοπόρο στην μεταμόσχευση μαλλιών στην Ελλάδα; Τόσα βίντεο έχει ο άνθρωπος ; Τόσα περιστατικά;

gregkont13

Verified MM member
Μου λενε: Ιατρε παω και πληρωνω μια υπηρεσια στην πιο υψηλη τιμη της αγορας, δεν θελω της ΓΛΥΚΑ της αποφασης μου και της αναμονης να μου την χαλασουν καποιοι αγνωστοι και να νιωθω ασχημα/αγχωμενα μεχρι να δω το αποτελεσμα μου.
Το έβαλα στο πάνθεον μου και αυτό.

Εγώ νομίζω ότι το ομορφαίνεις λίγο. Στην πραγματικότητα σου λένε: Ήρθα στον πιο μάγκα και ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟ στην Ελλάδα, θα κάθομαι τώρα να παρουσιάζω στις λινάτσες?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tetrakis

Active Member
Φυσικά δεν απέδωσε κανενα hockey stic στον jack...ο jack δεν ειχε με κανένα χτένισμα κάλυψη λογω πολυ χαμηλής πυκνότητας και ο ιδιος ο jack ειχε αναφέρει οτι δεν στεκόταν το μαλλί με το χτένισμα προς τα πίσω...και οταν το χτένιζε προς τα πίσω και έβγαινε εξω το έπαιρνε ο αέρας φέρνοντας το μπροστά...και ειχε αναφέρει και το γνωστό τραγούδι "αστα τα μαλλάκια σου ανακατωμένα" για να περιγράψει την κατάσταση μολις έβγαινε από το σπιτι....

Προβολή συνημμένου 66036

Προβολή συνημμένου 66037

Προβολή συνημμένου 66038
Συγνώμη ρε φίλε αλλά σαν τον Ελληνιαδη έγινε

Kostas97

Well-Known Member
Λοιπόν φίλε. Δεν ντρέπεσαι να τα βάζεις με την μίξη Ρινάλντο και Στεφ Καρυ; Με τον κορυφαίο και πρωτοπόρο στην μεταμόσχευση μαλλιών στην Ελλάδα; Τόσα βίντεο έχει ο άνθρωπος ; Τόσα περιστατικά;
Εχω εναν φιλο ΚΑΡΜΠΟΝ γιατρο. Ξερεις τι παει να πει ΚΑΡΜΠΟΝ(φψνη ιδια και προσωπο)???
Ωρες ωρες θελω να του πω να τον βαλει στο youtube, αλλα μετα λεω αστο μη καρφωθουμε...

Ο εγωισμος του τον εχει βοηθησει σε πολλα πραγματα( και τον εχει κανει αντπαθη σε πολλους)... αλλα απο τις πιο απολαυστικες στιγμες μαζι του ειναι οταν τον τσιγκλαμε. :)

theoblue

Well-Known Member
Εχω εναν φιλο ΚΑΡΜΠΟΝ γιατρο. Ξερεις τι παει να πει ΚΑΡΜΠΟΝ(φψνη ιδια και προσωπο)???
Ωρες ωρες θελω να του πω να τον βαλει στο youtube, αλλα μετα λεω αστο μη καρφωθουμε...

Ο εγωισμος του τον εχει βοηθησει σε πολλα πραγματα( και τον εχει κανει αντπαθη σε πολλους)... αλλα απο τις πιο απολαυστικες στιγμες μαζι του ειναι οταν τον τσιγκλαμε. :)
Δε μου θυμιζει κατι...

theoblue

Well-Known Member
Τους ζητησα να το δανειστω για καμια 40αρια χρονια μεχρι να μου σταματησει η τριχοπτωση, αλλα για τους δικους τους λογους δεν το δεχτηκαν.

Οποτε υποχρεωτικα το αγορασα. Εχω την εντυπωση παντως (να με διορθωσει ο γιατρος αν κανω λαθος) οτι δε το δινουν με τη μορφη leasing.

Εγω παντως φαινεται να ειμαι απο τους τυχερους που μετα απο μηνες, σε συνδυασμο με μινο, παρατηρησα βελτιωση (στα επιπεδα των λογικων προσδοκιων). Δλδ ειδα αναπτυξη τριχων σε σημεια που για χρονια δεν ηταν ορατες.

Θα ποσταρω φωτος οταν βρω καποια πριν τη χρηση (λογικα της κλινικης) για συγκριση.

Τελευταία επεξεργασία:

bobby

Well-Known Member
Τι μου θυμίσατε με τον Ελληνίαδη….. το γνωστό σύνθημα….«είναι παρθένα του Ελληνίαδη η χτένα»…… το οποίο και ο ίδιος, ως τέρμα ακομπλεξαριστος που είναι (thumbs up), το είχε αναφέρει σε μια συνέντευξη και κόντεψε να πέσει κάτω από τα γέλια ο ίδιος….Θεούλης….

JimKan1

Well-Known Member
Αν ο Μπιζανκα ΕΙΧΕ βιντεο, και σου ελεγε καποιος πως ο Αναστασκςη ειναι εξισου καλος, δεν θα τους ελεγες: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ???

θα τους ελεγα οτι εγω με τα δικα μου κριτηρια (γιατι ο καθενας εχει και τα υποκειμενικα του κριτηρια στη ζωη) θεωρω τον χψ Αναστασακη καλυτερο για τον α,β λογω, γιατι πχ φτιαχνει πιο φυσικες χερλαιν, γιατι κανει καλυτερη διαχειρηση δοτριας, γιατι πετυχαινει μεγαλυτερα ποσοστα φυτρωσης κτλπ.

aeratos28

Just aeratos
Να...βλέπεις που δεν με αφήνεις να αγιασω??
Για να δεις τι διαστρέβλωση κάνεις στα γεγονότα..
Λες ,για περιστατικά που βγάλαμε μάτια ..γελάω καταρχήν,και επανέρχομαι..
Δεν λες κάτι όμως ..το οποίο κάνει την διαφορά ..όλα αυτά τα περιστατικά σου που εβαλες,είναι του 2024-2023-2022 στην συντριπτική πλειοψηφία ..2020-2021 να είναι 1???? Άντε να σου βάλω 2 εγώ..
Και έχουμε 5-6 που πήγαν άπατα..το 80-90% δλδ των ανεξάρτητων περιστατικών σου τότε ,που από τότε μας το έπαιζες Γιακούμπ των τριχοθυαλκιων ,είναι μες τα προβλήματα ..αφού μας το έπαιζες γιατράρα τότε και βλέπαμε ότι η μία πατάτα διαδεχόταν την άλλη,και εσύ εκεί να το παίζεις πονηρός ότι δεν είναι έτσι όπως τα λέμε βρίζοντας μας κιόλας ,τι περίμενες...μετά τα σερί αποτυχημένα περιστατικά ,λουφαξεε και δεν έδινες στοιχεία και έλεγες τα δικά σου..δεν απάντησες ποτέ τπτ..ούτε απαντούσες στο αν ισχυουν η όχι όλες οι κατηγορίες..έτσι έχουν τα πράγματα

Και εξηγω.

Να κανεις moderate:
-Ειρωνιες

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα