Anastasakis Hair Clinic
Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Γιατρέ εδώ δεν συμφωνώ. Στην αρχή λέτε ότι οι μη ιατροί να μην σας κρίνουν αλλά στο τέλος ζητάτε να σας κρίνουν. Είναι αντιφατικό.
Πάντα όταν λέμε μια άποψη οφείλουμε να επιχειρηματολογούμε. Tα μέλη του forum, πράγματι δεν εχουν δώσει όρκο στον Ιπποκρατη. Όμως, τα fora (κι όχι forums που λένε οι περισσότεροι) είναι μια κοινότητα πρακτικής στην οποία η συλλογική γνώση λόγω της εμπειρίας της στο θέμα ενδιαφέροντος είναι μεγάλη. Ως εκ τούτου, έχουν και σωστές τοποθετήσεις πολλές φορές και απορίες σε σχέση με την εκάστοτε προσέγγιση και διαφορετική ενδεχομένως άποψη σε κάποια περιστατικά.
Συνεπώς, αν θέλουμε να είμαστε σωστοί ως ερευνητές/επιστήμονες, κι εσείς έχετε γράψει 3ια βιβλία, οφείλουμε να υπερασπιζόμαστε την άποψη μας, τεκμηριώνοντας όσα λέμε, όχι μόνο στην επιστημονική κοινότητα, αλλά και στους άμεσα ενδιαφερόμενους, δηλαδή τους (δυνητικούς) πελάτες σας. Δεν βρίσκω το λόγο να μην μοιράζεστε λεπτομέρειες εφόσον φυσικά αυτές δεν παίζει να τις εκμεταλλευτεί κάποιος για βιομηχανική κατασκοπεία και να 'μαθει' από εσάς χωρίς να το θέλετε.
Όπως λεει κι ο Dr. Gary Linkov ένας γιατρός που κάνει ΜΜ πρέπει εκτός απο χειρουργός να είναι και αρτίστας. Με δεδομένο λοιπόν πως η τέχνη ειναι υποκειμενική, λογικό ειναι να υπάρχουν διαφωνίες και να μην αρέσει σε όλους η δουλειά σας.
Συγνώμη που δεν συμφωνώ μαζί σας, αλλά η δόση από την πληρωμή μου δεν έφτασε. Μας έπιασαν ο @shearer & o @Tetrakis, δεν έχει νοημα να το κρύβουμε!
Μπορουν να "κρινουν" οτι θελουν, αρκει να ειναι ευγενεης και να μην επιτηθενται προσωικα μελασπημ, υπονούμενα και καταστροφη φημης σαν κακομαθημενα παιδακια που δεν τους κανουν το χατηρι!
ΕΓΩ δεν νιωθω υποχρεωμενος να απανταω σε τεχνικες ερωτησεις και ΔΕΝ θα απανταω διοτι ΔΕΝ μπορει να γινει επικοδομητικος διαλογος όταν:
- Ο ενας εχει γνωση δοκιμασμενη και ο άλλος καλλιστα νομιζει οτι εχει γνωση που δεν ειναι δοκιμασμενη, απλα μπορει οι ιδιες ανοησιες να αναμασονται χρονια και να θεωρούνται και ...τοτεμ! Εντελως ασυμμετρο!
- ο ενα ΕΙΝΑΙ στο γηπεδο καθ εμερα και του πηρα μια ζωη να μπει στο γηπεδο, και ο αλλος ειναι στο καφενειο το τσιγαρο στο χερι και θελει ο παικτης που ΠΑΙΖΕΙ μπαλα να τον δει σαν ισοτιμο. Εντελως ασυμμετρο!
- Ο ενας ειναι επωνυμος και ο αλλος ανωνυμα και μπορει να γραφει οτι θελει και με οποιο τροπο θελει. Εντελως ασυμμετρο!
- Οι χουλιγκαν οχι μονο δεν περιοριζονται αλλα ειναι και περηφανοι για τον χουλγκανισμο τους. Μια φορα ειχα εξηγησει για την τοποθετηση τυπου "Hockey Stick" και απο τοτε ο @aeratos28 το κοροιδευει σχεδον σε καθε νημα λεγονατς το μπειζμπολ, βολειμπολ κτλ γιατι μεχρι εκει φτανει η αντιληψη + προκειμενουν να ψυχαγωγησει άλλους εγκαθετους. Εντελως ασυμμετρο!
- Εχω αναφερει πως ΔΕΝ ανεβαζω λεπτομερειες τοποθετησης για λογους επαγγελματικού απορρητου. Ενοχλουνται καποιοι και κυριολεκτικα βριζουν, αλλα στο καθε ΜΑΓΕΙΡΟ θα καταλαβαιναν πως ειναι ΚΑΦΡΙΛΑ να απαιτουν την συνταγη του μουσακα! Αλλα εγω δηθεν οφειλω, οταν ο @CVIAL τους εχει πει 100 φορες πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ.
Ελπίζω να εγινε σαφες