Tetris88, FUE, 2600g, 14/10/2024

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Γιατρέ εδώ δεν συμφωνώ. Στην αρχή λέτε ότι οι μη ιατροί να μην σας κρίνουν αλλά στο τέλος ζητάτε να σας κρίνουν. Είναι αντιφατικό.

Πάντα όταν λέμε μια άποψη οφείλουμε να επιχειρηματολογούμε. Tα μέλη του forum, πράγματι δεν εχουν δώσει όρκο στον Ιπποκρατη. Όμως, τα fora (κι όχι forums που λένε οι περισσότεροι) είναι μια κοινότητα πρακτικής στην οποία η συλλογική γνώση λόγω της εμπειρίας της στο θέμα ενδιαφέροντος είναι μεγάλη. Ως εκ τούτου, έχουν και σωστές τοποθετήσεις πολλές φορές και απορίες σε σχέση με την εκάστοτε προσέγγιση και διαφορετική ενδεχομένως άποψη σε κάποια περιστατικά.

Συνεπώς, αν θέλουμε να είμαστε σωστοί ως ερευνητές/επιστήμονες, κι εσείς έχετε γράψει 3ια βιβλία, οφείλουμε να υπερασπιζόμαστε την άποψη μας, τεκμηριώνοντας όσα λέμε, όχι μόνο στην επιστημονική κοινότητα, αλλά και στους άμεσα ενδιαφερόμενους, δηλαδή τους (δυνητικούς) πελάτες σας. Δεν βρίσκω το λόγο να μην μοιράζεστε λεπτομέρειες εφόσον φυσικά αυτές δεν παίζει να τις εκμεταλλευτεί κάποιος για βιομηχανική κατασκοπεία και να 'μαθει' από εσάς χωρίς να το θέλετε.

Όπως λεει κι ο Dr. Gary Linkov ένας γιατρός που κάνει ΜΜ πρέπει εκτός απο χειρουργός να είναι και αρτίστας. Με δεδομένο λοιπόν πως η τέχνη ειναι υποκειμενική, λογικό ειναι να υπάρχουν διαφωνίες και να μην αρέσει σε όλους η δουλειά σας.

Συγνώμη που δεν συμφωνώ μαζί σας, αλλά η δόση από την πληρωμή μου δεν έφτασε. Μας έπιασαν ο @shearer & o @Tetrakis, δεν έχει νοημα να το κρύβουμε!

Μπορουν να "κρινουν" οτι θελουν, αρκει να ειναι ευγενεης και να μην επιτηθενται προσωικα μελασπημ, υπονούμενα και καταστροφη φημης σαν κακομαθημενα παιδακια που δεν τους κανουν το χατηρι!

ΕΓΩ δεν νιωθω υποχρεωμενος να απανταω σε τεχνικες ερωτησεις και ΔΕΝ θα απανταω διοτι ΔΕΝ μπορει να γινει επικοδομητικος διαλογος όταν:
- Ο ενας εχει γνωση δοκιμασμενη και ο άλλος καλλιστα νομιζει οτι εχει γνωση που δεν ειναι δοκιμασμενη, απλα μπορει οι ιδιες ανοησιες να αναμασονται χρονια και να θεωρούνται και ...τοτεμ! Εντελως ασυμμετρο!
- ο ενα ΕΙΝΑΙ στο γηπεδο καθ εμερα και του πηρα μια ζωη να μπει στο γηπεδο, και ο αλλος ειναι στο καφενειο το τσιγαρο στο χερι και θελει ο παικτης που ΠΑΙΖΕΙ μπαλα να τον δει σαν ισοτιμο. Εντελως ασυμμετρο!
- Ο ενας ειναι επωνυμος και ο αλλος ανωνυμα και μπορει να γραφει οτι θελει και με οποιο τροπο θελει. Εντελως ασυμμετρο!
- Οι χουλιγκαν οχι μονο δεν περιοριζονται αλλα ειναι και περηφανοι για τον χουλγκανισμο τους. Μια φορα ειχα εξηγησει για την τοποθετηση τυπου "Hockey Stick" και απο τοτε ο @aeratos28 το κοροιδευει σχεδον σε καθε νημα λεγονατς το μπειζμπολ, βολειμπολ κτλ γιατι μεχρι εκει φτανει η αντιληψη + προκειμενουν να ψυχαγωγησει άλλους εγκαθετους. Εντελως ασυμμετρο!
- Εχω αναφερει πως ΔΕΝ ανεβαζω λεπτομερειες τοποθετησης για λογους επαγγελματικού απορρητου. Ενοχλουνται καποιοι και κυριολεκτικα βριζουν, αλλα στο καθε ΜΑΓΕΙΡΟ θα καταλαβαιναν πως ειναι ΚΑΦΡΙΛΑ να απαιτουν την συνταγη του μουσακα! Αλλα εγω δηθεν οφειλω, οταν ο @CVIAL τους εχει πει 100 φορες πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ.

Ελπίζω να εγινε σαφες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

TheodosisK

Member
Δεν έγραψα οτι εισαι γενικά "ψευτης"...Αυτο το έβαλες μονος σου. Σου ειπα οτι έγραψες ψεματα για κάτι που δεν ειχες πει ενώ ειπες οτι το έγραψες και μετά αφού σου το ειπα οτι πουθενα δεν το ειπες, μη λες ψέματα.... πήγες και το έκανες edit το προηγούμενο ποστ για να το προσθέσεις...και να φανώ εγώ πχ οτι λεω ψέματα τελικά...χαχα ωραιος!
Οχι σε παρακαλώ μη χαρακωθείς, θέλουμε να δουμε και το αποτέλεσμα :D

bobby

Well-Known Member
Επειδή όλο αυτό το πανηγυρακι με τις παρουσιάσεις ανεξάρτητες και μη της κλινικής έχει κουράσει, εγώ θα προτείνω το εξής:
Να μην σχολιάσει ποτέ κανείς ξανά (θετικά ή αρνητικά) κανένα αποτέλεσμα της κλινικής ακόμα και τα ανεξάρτητα. Να είναι δηλαδή το πολύ μία σελίδα, την βλέπει κάποιος και βγάζει τα συμπεράσματα του. Οποίος θέλει να ρωτήσει κάτι ας το κάνει με pm στο μέλος που ανέβασε ή στον γιατρό…. :p :p :p :p :p

Αν θέλει κάτι παραπάνω να πληρώσει επίσκεψη στον γιατρό ώστε από κοντά να ενημερωθεί για τα πάντα…εκεί δεν θα υπάρχει δικαιολογία μια και ο πελάτης μπορεί να ρωτάει ελεύθερα…ή μήπως όχι…..:p:p:p:p:p πλάκα κάνω γιατρέ μην ξεκινήσεις τις εχθροπραξίες…..

Λυπηθείτε και εμάς που θελουμε να δούμε τα νήματα χωρίς όλο αυτό το ξεκατίνιασμα…..

vlafo

Well-Known Member
Το μονο αξιοπιστο κριτηριο ειναι να δεις απο κοντα ατομα που εχουν και κοντινο pattern με σενα. Τα βιντεο με 25 ποντους μαλλι προς τα πισω, σου κανω εγω τωρα τετοιο βιντεο και θα νομιζεις οτι ο μπεζος ειναι καραφλας μπροστα μου. Οταν πηγα στο @CVIAL εδειξα την αληθεια ομως.
Η αλήθεια πάντα πονάει.

gregkont13

Verified MM member
Ναι, εκει εχεις δικιο! Να το γράψω με bold και κεφαλαία λοιπον για να δεις οτι δεν εχω θέματα:

ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΤΙΜΗ ΕΝΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ

Kαι ναι, εγώ και το Χριστόφορο Π που πήγε για repair και τον Παναγιώτη Κ. που πήγε για ΜΜ τους ρώτησα για την τιμή πιο πριν!

Κάνε με downgrade σε fanboi του Αναστασάκη απο ψεύτη -> φερέφωνο - αυλοκόλακα πριν χαρακωθω!
εισαι ένα απλό μέλος με καράφλα όπως όλοι μέχρι να αποδειχτεί κάτι άλλο. Όμως με χαλάει η τόση συζήτηση με το δόκτωρα σου για να μπεις εδω. Αν θες κανε ανεξάρτητο. Εγω δεν εχω μιλησει ποτε με κανέναν γιατρό μου για να μπω και να γράψω εδώ μέσα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αρκετά εμπεριστατωμένη άποψη. Ας μου επιτραπεί να πω και εγώ την άποψη μου, στο lunch break.

1. Πριν παντρευτείς, οι υποψήφιοι φωτογράφοι σου φέρνουν (τα καλύτερα) αλμπουμ της δουλειάς τους για να τους αξιολογήσεις. Εκει βλέπεις φωτογραφίες και αξιολογείς φωτογραφίες.
  2. Πριν παντρευτείς, οι υποψήφιοι βιντεογράφοι σου δείχνουν links με (τα καλύτερα) αποσπάσματα της δουλειάς τους για να τους αξιολογήσεις. Εκεί βλέπεις βίντεο και αξιολογείς βίντεο.
  3. Πριν κλείσεις χώρο για να κάνεις τα γενέθλια του παιδιού σου, πας και τρως το φαγητό που σερβίρουν, βλέπεις τον παιδότοπο και αξιολογείς την ποιότητα του.
Σε μια μεταμόσχευση τι μπορείς να κάνεις;

1. Αν έχεις άμεση πρόσβαση να δεις από κοντά το κεφάλι του εγχειρισμένου που έκανε μεταμόσχευση, καλώς, μπορείς να αξιολογήσεις τον εκάστοτε χειρουργό.
  2. Να μπεις σε forum, όπως αυτό. Να δεις τι είναι ο κάθε γιατρος, αξίζει; Τι λένε τα μέλη του forum; Επί της ουσίας να εντρυφήσεις στα user testimonials.
  3. Αν δεν; Αρκείσαι σε φωτογραφίες και βίντεο.
    • Σε σχέση με αυτές τις επιλογές λοιπόν, το επόμενο θέμα που θίγεται είναι τι ειναι πιο αποκαλυπτικό. Προφανώς και το βίντεο.
    • Τι είναι λιγότερο εύκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο, εγώ τόσο καιρό κρύβω οσα μπορώ στα δικά μου βίντεο, να αλλοιώσεις; Προφανώς και το βίντεο. Συνεπώς, ναι το βίντεο μετράει περισσότερο από τις φωτογραφίες.
Αλλά αν δεν έχεις τα 2 πρώτα κάπως πρέπει να πάρεις πληροφορίες για τις κλινικές που κοιτάς, οπότε ναι αναγκαστικά παιδιά θα αρκεστούμε σε αυτά, ειδικά εμείς στην επαρχία.

Κάνει καλά η HDC που δεν έχει βίντεο, παρότι κλινική με κατά κοινή ομολογία πολύ καλά αποτελέσματα; Για κάποιους ναι, για άλλους όχι. Για εμένα που ήμουν μεταξύ Αναστασάκη και HDC, όχι, καθώς το βιντεο με τα αποτελέσματα ήταν ένα από τα 2-3 στοιχεία που σε ένα βαθμό έγειρε την πλάστιγγά. Αλλά όπως είπα είναι ένα από τα σημεία που έγειρε την πλάστιγγα. Κι αυτό ειναι ένα free case study για τον αγαπητό @John_John1 Αυτό το (υπερ)τονίζω για να πω πως ναι το βίντεο μετράει αλλα ΔΕΝ είναι μόνο αυτό στην περίπτωση επιλογής χειρουργού. Θέλεις και τα παραπάνω. Να δεις ασθενείς από κοντά κόσμο, να μπεις σε forum, να δεις βιντεο ή στη χειρότερη φωτογραφίες, κλπ (προσωπικα με επηρεάσε και το συγγραφικό έργο)

Συνδιαστικά λοιπόν ολα!
Κανένα τρολλάρισμα.
Ξέρεις τι είναι τρολλάρισμα?

Όταν δηλώνεται με στόμφο πως στην ελληνική επικράτεια (συμπεριλαμβανομένου και της Κύπρου φυσικά) δεν υπάρχει κανένα αξιόλογο αποτέλεσμα.
Αυτό είναι μια τραγική δήλωση όχι απλά άστοχη που δείχνει αν μη τι άλλο το πως αντιλαμβάνεται ο καθένας τα πράγματα και τις καταστάσεις.
Αλλά σίγουρα δεν είπες τίποτα εγώ τα λέω.
Θα ήταν προτιμότερο και θεμιτό ο προβληματισμός σου και ο τρόπος που αναρωτιέσαι να ήταν με μορφή ερώτησης (όπως άλλωστε και εσύ ζητάς) επειδή προφανώς υπάρχει άγνοια για τις δουλειές των άλλων αφού δεν προβάλλουν βίντεο ώστε να γνωρίζεις τι δίνουν,παρά να ρίχνεις τέτοια χολή για όλους τους υπόλοιπους.

Είπε κανένας πως το βίντεο είναι άκυρο?
Πως δεν είναι χρήσιμο?
Πως δεν βοηθάει να βγάλεις κάποια συμπεράσματα?
Λέμε πως δεν είναι το μοναδικό και απόλυτο μέσο που μπορείς να προβάλλεις με ασφάλεια και μπορεί κάποιος να δει τι αποτέλεσμα μπορεί να πάρει με μια μμ.
Και εκεί όπως και στις φωτογραφίες μπορεί να υπάρξει παραπλάνηση και τα έχουμε δει και τα γνωρίζουμε.
Ξέρεις ποιό είναι το ένα και μοναδικό μέσο?

Αυτό που εφάρμοσα εγώ στον εαυτό μου με όλους τους γιατρούς ανεξαιρέτως.
Συναντήσεις από κοντά με τα παιδιά και αφού είχα και φώτο πως ήταν από πριν και εκεί είχα όλη την εικόνα ολοκληρωμένη.
Ανέβηκα στη νύφη του Βορρά έκανα 1000km για να δω ζωντανά περιστατικά από κοντά αφού δεν υπήρχαν περιστατικά εδώ μέσα όπως σωστά αναφέρεις.
Ήμουν ο δεύτερος μετά τον Giorgos στον συγκεκριμένο γιατρό μέσα από το φόρουμ και ο πρώτος που θα παρουσίαζε μμ από τον Freitas που είχα κλείσει αν δεν αναβαλλόταν.

Αλλά αυτό επειδή δεν θα το κάνει σχεδόν κανένας αναγκαστικά οι περισσότεροι θα πάνε μέσω βίντεο και φώτο.
Η δύναμη της εικόνας είναι αυτή που καθορίζει τα πάντα,αλλά άλλο η εικόνα μέσω βίντεο,άλλο μέσω φώτο και άλλο απο κοντά.

ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΕΧΕΙΣ όπως βλέπεις,η διαφοροποίηση όμως μπορεί να είναι τεράστια.

Σωστά όλα αυτά για έναν ασθενή που κάνει μια έρευνα και δεν θέλει να εντρυφήσει λίγο παραπάνω, δεν είναι μέλος του φόρουμ ή αν είναι απλά μπήκε να κάνει μια γρήγορη έρευνα και να μου στείλει pm να του πω ποιός είναι ο καλύτερος γιατρός (δεν απαντάω ποτέ σε τέτοια pm). Όλα αυτά (βίντεο, φώτο, δια ζώσης) έχουν το ίδιο πρόβλημα. Είναι ένα snapshot από μια επιτυχημένη(ες) στιγμή(ες) ενός γιατρού αλλά μέχρι εκεί. Δεν μας λένε για τις ικανότητες ενός γιατρού σε διαφορετικές συνθήκες (πχ. σκληρά/μαλακά δέρματα), δεν μας λένε αν υπήρξαν αιματώματα, δεν μας λένε τι έγινε με την δότρια, δεν μας λένε αν ο ασθενής είχε dupa και χειρουργήθηκε και άλλα πολλά.

Έχω δει πολλά αποτελέσματα τα οποία έχουν παρουσιαστεί σαν "επιτυχημένα" στο φόρουμ αλλά από κοντά και με προσεκτικότερη ανάλυση του τι μπήκε και τι βγήκε (ή τι θα γίνει στο μέλλον) δεν ήταν επιτυχή. Η εικόνα δεν ήταν άσχημη, καλή θα έλεγα αλλά σε σχέση με αυτό που μπήκε (με βάση τα λεγόμενα της κλινικής) ή τι θα γίνει στο μέλλον δεν το θεωρείς επιτυχία. Ένα καλό στην εικόνα αποτέλεσμα με τέτοια κουσούρια όμως) μπορεί πανεύκολα να φανεί πολύ καλό και να αποθεωθεί. Δίνει όμως την λάθος εικόνα για τον γιατρό και για αυτό τονίζω την ανάγκη των verified και μάλιστα με στοιχεία αμέσως μετά την μμ τα οποία θα τσεκαριστούν αν ισχύουν έτσι ώστε να υπάρχει reference point.

Θεοδόσιε, το ασφαλέστερο για μένα στην επιλογή του γιατρού θα ήταν (είναι) να καταλάβεις τα όρια του, τα πλεονεκτηματά του και τα μειονεκτηματά του, τον τρόπο που δουλεύε, αν έχει στρατηγική (ή δεν έχει) και άλλα πολλά τέτοια. Επίσης να δεις αν η δική σου περίπτωση εμπίπτει ή όχι στις αποδεδειγμένες ικανότητες του. Φυσικά θέλει διάβασμα και ενασχόληση αλλά αυτός είναι ο ασφαλέστερος τρόπος. Για να μην γράφω για άλλους έχω ποστάρει αναλυτικά την δική μου περίπτωση και έχω εξηγήσει γιατί θα ήμουν τραγωδία σε έναν κορυφαίο χειρούργο και ευλογία σε έναν άλλο. Πόσο δε μάλλον όταν προσπαθείς να επιλέξεις ομάδα από υποδεέστερο πρωτάθλημα.

Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member
Σωστά όλα αυτά για έναν ασθενή που κάνει μια έρευνα και δεν θέλει να εντρυφήσει λίγο παραπάνω, δεν είναι μέλος του φόρουμ ή αν είναι απλά μπήκε να κάνει μια γρήγορη έρευνα και να μου στείλει pm να του πω ποιός είναι ο καλύτερος γιατρός (δεν απαντάω ποτέ σε τέτοια pm). Όλα αυτά (βίντεο, φώτο, δια ζώσης) έχουν το ίδιο πρόβλημα. Είναι ένα snapshot από μια επιτυχημένη(ες) στιγμή(ες) ενός γιατρού αλλά μέχρι εκεί. Δεν μας λένε για τις ικανότητες ενός γιατρού σε διαφορετικές συνθήκες, δεν μας λένε αν υπήρξαν αιματώματα, δεν μας λένε τι έγινε με την δότρια, δεν μας λένε αν ο ασθενής είχε dupa και χειρουργήθηκε και άλλα πολλά.

Έχω δει πολλά αποτελέσματα τα οποία έχουν παρουσιαστεί σαν "επιτυχημένα" στο φόρουμ αλλά από κοντά και με προσεκτικότερη ανάλυση του τι μπήκε και τι βγήκε (ή τι θα γίνει στο μέλλον) δεν ήταν επιτυχή. Η εικόνα δεν ήταν άσχημη, καλή θα έλεγα αλλά σε σχέση με αυτό που μπήκε (με βάση τα λεγόμενα της κλινικής) ή τι θα γίνει στο μέλλον δεν το θεωρείς επιτυχία. Ένα καλό στην εικόνα αποτέλεσμα με τέτοια κουσούρια μπορεί πανεύκολα να φανεί πολύ καλό και να αποθεωθεί. Δίνει όμως την λάθος εικόνα για τον γιατρό και για αυτό τονίζω την ανάγκη των verified και μάλιστα με στοιχεία αμέσως μετά την μμ τα οποία θα τσεκαριστούν αν ισχύουν έτσι ώστε να υπάρχει reference point.

Θεοδόσιε, το ασφαλέστερο για μένα στην επιλογή του γιατρού θα ήταν (είναι) να καταλάβεις τα οριά του, τα πλεονεκτηματά του και τα μειονεκτηματά του, τον τρόπο που δουλεύε, αν έχει στρατηγική αν δεν έχει και άλλα πολλά τέτοια. Επίσης να δεις αν η δική σου περίπτωση εμπίπτει ή όχι στις αποδεδειγμένες ικανότητες του. Φυσικά θέλει διάβασμα και ενασχόληση αλλά αυτός είναι ο ασφαλέστερος τρόπος. Για να μην γράφω για άλλους έχω ποστάρει αναλυτικά την δική μου περίπτωση και έχω εξηγήσει γιατί θα ήμουν τραγωδία σε έναν κορυφαίο χειρούργο και ευλογία σε έναν άλλο. Πόσο δε μάλλον όταν προσπαθείς να επιλέψεις ομάδα από υποδεέστερο πρωτάθλημα.
συμφώνω απόλυτα. Και σε μένα βρήκες αστοχίες κυριώς από την πρώτη μμ που δεν θα φανούν ποτέ σε φωτό και ειδικά με μαλλί 20 πόντους πίσω. Άλλο πως δείχνω άμα χτενιστώ όπως πρέπει. Συν φάνηκε και το ρόλο που πάιζει η λεπτή τριχα ακόμα και όταν έχεις βάλει (όπως εγώ) 7000 θύλακες.

Anastasakis Hair Clinic

Θα μείνει για πάντα αναπάντητο ερωτηματικό...
Ειναι απλο.
Δες τι θα γινει με τον @TheodosisK και θα καταλαβεις.
Θα καταληξουν οι πιο σκληροπυρηνικό να τον βρισουν, να τους βρισει και να σταματησει.
Το εχουν κανει και σε αλλες περιπτωσεις.

Εχουν ερθει ανα τα χρονια αρκετοι που διαβαζουν φορουμ.
Επειδη ΔΕΝ θελουν να τα βαλουν με τους HATERS μου, απλα δεν ανεβαζουν.

Δικιοι HATERS?
Αδικοι HATERS?
Δεν τους νοιαζει!
Μου λενε: Ιατρε παω και πληρωνω μια υπηρεσια στην πιο υψηλη τιμη της αγορας, δεν θελω της ΓΛΥΚΑ της αποφασης μου και της αναμονης να μου την χαλασουν καποιοι αγνωστοι και να νιωθω ασχημα/αγχωμενα μεχρι να δω το αποτελεσμα μου.

Ο ΜΕΣΟΣ ανθρωπος αποφευγει ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣΚΟΠΕΣ κοντρες, ειδικα με προβληματικα ατομα, ειδικα οταν ειναι ΚΑΙ θρασυδειλοι και κρυβονται πισω απο ανωνυμια.

Εγω απλα ετυχε να ΜΙΣΩ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ και τους αντιμετωπιζω ΟΣΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ επειδη ειναι ΟΧΛΟΣ και ανωνωμοι.

Αν το ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΝ, ναι θα αναλαβει ο Νομος!

gregkont13

Verified MM member
- Ο ενας εχει γνωση δοκιμασμενη και ο άλλος καλλιστα νομιζει οτι εχει γνωση που δεν ειναι δοκιμασμενη, απλα μπορει οι ιδιες ανοησιες να αναμασονται χρονια και να θεωρούνται και ...τοτεμ! Εντελως ασυμμετρο!
- ο ενα ΕΙΝΑΙ στο γηπεδο καθ εμερα και του πηρα μια ζωη να μπει στο γηπεδο, και ο αλλος ειναι στο καφενειο το τσιγαρο στο χερι και θελει ο παικτης που ΠΑΙΖΕΙ μπαλα να τον δει σαν ισοτιμο. Εντελως ασυμμετρο!
- Ο ενας ειναι επωνυμος και ο αλλος ανωνυμα και μπορει να γραφει οτι θελει και με οποιο τροπο θελει. Εντελως ασυμμετρο!
- Οι χουλιγκαν οχι μονο δεν περιοριζονται αλλα ειναι και περηφανοι για τον χουλγκανισμο τους. Μια φορα ειχα εξηγησει για την τοποθετηση τυπου "Hockey Stick" και απο τοτε ο @aeratos28 το κοροιδευει σχεδον σε καθε νημα λεγονατς το μπειζμπολ, βολειμπολ κτλ γιατι μεχρι εκει φτανει η αντιληψη + προκειμενουν να ψυχαγωγησει άλλους εγκαθετους. Εντελως ασυμμετρο!
- Εχω αναφερει πως ΔΕΝ ανεβαζω λεπτομερειες τοποθετησης για λογους επαγγελματικού απορρητου. Ενοχλουνται καποιοι και κυριολεκτικα βριζουν, αλλα στο καθε ΜΑΓΕΙΡΟ θα καταλαβαιναν πως ειναι ΚΑΦΡΙΛΑ να απαιτουν την συνταγη του μουσακα! Αλλα εγω δηθεν οφειλω, οταν ο @CVIAL τους εχει πει 100 φορες πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ.
-Ναι απλά μπορεί να έχουμε δει από άλλους γιατρούς καλύτερα αποτέλεσματα και έτσι, να δικαιολογηταί αυτό
-κανείς δεν σου ζήτησε να μας δεις σαν γιατρούς. Και ο τοπ σεφ κρίνετε από μένα που δεν ξέρω να βράσω ούτε αυγό και αμά δεν πάει κανείς εκεί θα κλείσει. δεν σου ζητησε κανεις να τον κρίνεις σαν γιατρό.
-επιλογή σου. Γράφε ανώνυμα ή γράφε επώνυμα, κάνε μαρκετινκ, έχε κέρδος και άκου και κριτική, χωρίς να μας λες αναγωγούς αν ρωτήσουμε τιμή.
-Αν κάνω τρίτη μμ και μένα ο Muresanu που νε τοπ θα μου κανει Hockey Stick τεχνική γιατί χτενίζομαι από τη μια μεριά οπότε μας συμφέρει να παίξουμε ασσύμετρα. Ωστόσο, ο @aeratos28 δεν στη λέει γι αυτο. Απλά ήταν φενερό πως αυτή η τεχνική δεν απέδωσε στον Jacksmith και εσύ έλεγες πως αν χτενιστεί αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι γαμάτο. Ε δεν ήταν γαμάτο.... Μπορεί να είχε φύτρωση, αλλά θυμάμαι δεν είχαν βγει πολύτριχα, η δότρια είχε εκτιμηθεί λάθος και η τεχνική δεν είχε αποδώσει, συν άνοιξε το στριπ. Οπότε ο αεράτος στην έλεγε πάνω στην τεχνική γιατί εσύ το παρουσιάζες γαμάτο. Οπότε μην τα θυμάσαι όπως τα θες όλα.
- Αλήθεια πιστευείς ότι ο Λορετζο που άρχισε πρώτος να δίνει στοιχεία με excel και του έφυγε η Villa κιολας νοιάζεται για απόρητα? αν είσαι τοπ είσαι τοπ. Σε σενα θα έρχονται όλοι.

Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member
Ο ΜΕΣΟΣ ανθρωπος αποφευγει ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣΚΟΠΕΣ κοντρες, ειδικα με προβληματικα ατομα, ειδικα οταν ειναι ΚΑΙ θρασυδειλοι και κρυβονται πισω απο ανωνυμια.
Να φανταστώ λοιπόν ότι ο μέσος άνθρωπος είναι ο Χρήστος 87, ο φανατικός υποστηρικτής σου. Μερικά από τα πόστ του παρακάτω. Οι τραμπούκοι να ξέρεις δεν ξέρουν να αναγνωρίζουν και τον εαυτό τους καμιά φορά. Επίσης κάποιοι (γενικά) απειλούν με μυνήσεις όσους δεν έχουν την ίδια οικονομική δύναμη για να τους φιμώσουν.

1731939582721.png

1731939560884.png

1731939538771.png

bobby

Well-Known Member
συμφώνω απόλυτα. Και σε μένα βρήκες αστοχίες κυριώς από την πρώτη μμ που δεν θα φανούν ποτέ σε φωτό και ειδικά με μαλλί 20 πόντους πίσω. Άλλο πως δείχνω άμα χτενιστώ όπως πρέπει. Συν φάνηκε και το ρόλο που πάιζει η λεπτή τριχα ακόμα και όταν έχεις βάλει (όπως εγώ) 7000 θύλακες.
Κατάρα η λεπτή τριχα…..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

theoblue

Well-Known Member
Να φανταστώ λοιπόν ότι ο μέσος άνθρωπος είναι ο Χρήστος 87, ο φανατικός υποστηρικτής σου. Μερικά από τα πόστ του παρακάτω. Οι τραμπούκοι να ξέρεις δεν ξέρουν να αναγνωρίζουν και τον εαυτό τους καμιά φορά. Επίσης κάποιοι (γενικά) απειλούν με μυνήσεις όσους δεν έχουν την ίδια οικονομική δύναμη για να τους φιμώσουν.

Προβολή συνημμένου 66033

Προβολή συνημμένου 66032

Προβολή συνημμένου 66031
Εχεις φτιαξει BestOf βλεπω :p

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κύριοι δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση πλέον. Από την στιγμή που υπάρχει συμφωνία με τον γιατρό για να γίνουν verified ανεξάρτητα περιστατικά ας κάνουμε υπομονή. Σας υπόσχομαι ότι δεν θα μείνει τίποτα κρυφό και προφανώς δεν θα υπάρχει και κανένα μπάχαλο σε αυτά τα νήματα.

Anastasakis Hair Clinic

-Ναι απλά μπορεί να έχουμε δει από άλλους γιατρούς καλύτερα αποτέλεσματα και έτσι, να δικαιολογηταί αυτό
τα εχεις δει μαλλον σε βιντεο που ΞΑΦΝΙΚΑ τα δικα ΜΟΥ δεν σου κανουν! γελα,με
-κανείς δεν σου ζήτησε να μας δεις σαν γιατρούς. Και ο τοπ σεφ κρίνετε από μένα που δεν ξέρω να βράσω ούτε αυγό και αμά δεν πάει κανείς εκεί θα κλείσει. δεν σου ζητησε κανεις να τον κρίνεις σαν γιατρό.
Κρινε οσο θες ειπαμε! ΕΓΩ δεν οφειλω να σου απανταω!
-επιλογή σου. Γράφε ανώνυμα ή γράφε επώνυμα, κάνε μαρκετινκ, έχε κέρδος και άκου και κριτική, χωρίς να μας λες αναγωγούς αν ρωτήσουμε τιμή.
ΠΟΤΕ δεν ειπα κανεναν αναγωγο. ΡΩΤΗΣΑ αν το θεωρεις αναγωγο! Απαντησες, καταλαβε πως σκεφτεσαι, ΤΕΛΟΣ. Μην παραφραζεις, μην διαστρεβλωνεις παρακαλω
-Αν κάνω τρίτη μμ και μένα ο Muresanu που νε τοπ θα μου κανει Hockey Stick τεχνική γιατί χτενίζομαι από τη μια μεριά οπότε μας συμφέρει να παίξουμε ασσύμετρα. Ωστόσο, ο @aeratos28 δεν στη λέει γι αυτο. Απλά ήταν φενερό πως αυτή η τεχνική δεν απέδωσε στον Jacksmith και εσύ έλεγε πως αν χτενιστεί αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι γαμάτο. Ε δεν ήταν γαμάτο.... Μπορεί να είχε φύτρωση, αλλά θυμάμαι δεν είχαν βγει πολύτριχα, η δότρια είχε εκτιμηθεί λάθος και η τεχνική δεν είχε αποδώσει, συν άνοιξε το στριπ. Οπότε ο αεράτος στην έλεγε πάνω στην τεχνική γιατί εσύ το παρουσιάζες γαμάτο. Οπότε μην τα θυμάσαι όπως τα θες όλα.
Ρωτα το @CVIAL που τον εχει δει απο κοντα πως ηταν. for reference δες απο κατω πως ηταν ΠΡΙΝ!
- Αλήθεια πιστευείς ότι ο Λορετζο που άρχισε πρώτος να δίνει στοιχεία με excel και του έφυγε η Villa κιολας νοιάζεται για απόρητα? αν είσαι τοπ είσαι τοπ. σε σενα θα έρχονται όλοι.
Οταν μιλησεις με το Λορετζο οταν πιειτε ποτακι ξανα, ρωτα τον να σου πει αυτ απου ειπε ΣΕ ΕΜΕΝΑ. Σιγουρα τα ξερει και ο @CVIAL για το συγκεκριμενο θεμα!
Και σε ευχαριστω γι ατην συμοβουλη σου ΤΙ να κανω, αλλα ξερεις ποια ειναι η αληθεια: Αν φιλε ΑΝΩΝΥΜΕ αποδειχθει να λες μ@λ@κιες, ΕΓΩ θα το πληρωσω και εσυ απλα θα αλλαξεις username. Οποτε, οσο εχω ΕΓΩ την ευθυηνη για την κλινικη μου, win or lose, ασε τα μεγαλα λογια, η αν θες να τα λες, να ξερεις οτι αυτα ειναι ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ business guidance

DSC01264.jpg

DSC01265(2).jpg

gregkont13

Verified MM member
τα εχεις δει μαλλον σε βιντεο που ΞΑΦΝΙΚΑ τα δικα ΜΟΥ δεν σου κανουν! γελα,με

Κρινε οσο θες ειπαμε! ΕΓΩ δεν οφειλω να σου απανταω!

ΠΟΤΕ δεν ειπα κανεναν αναγωγο. ΡΩΤΗΣΑ αν το θεωρεις αναγωγο! Απαντησες, καταλαβε πως σκεφτεσαι, ΤΕΛΟΣ. Μην παραφραζεις, μην διαστρεβλωνεις παρακαλω

Ρωτα το @CVIAL που τον εχει δει απο κοντα πως ηταν. for reference δες απο κατω πως ηταν ΠΡΙΝ!

Οταν μιλησεις με το Λορετζο οταν πιειτε ποτακι ξανα, ρωτα τον να σου πει αυτ απου ειπε ΣΕ ΕΜΕΝΑ. Σιγουρα τα ξερει και ο @CVIAL για το συγκεκριμενο θεμα!
Και σε ευχαριστω γι ατην συμοβουλη σου ΤΙ να κανω, αλλα ξερεις ποια ειναι η αληθεια: Αν φιλε ΑΝΩΝΥΜΕ αποδειχθει να λες μ@λ@κιες, ΕΓΩ θα το πληρωσω και εσυ απλα θα αλλαξεις username. Οποτε, οσο εχω ΕΓΩ την ευθυηνη για την κλινικη μου, win or lose, ασε τα μεγαλα λογια, η αν θες να τα λες, να ξερεις οτι αυτα ειναι ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ business guidance
Έχω δει καλύτερα εκτός Ελλάδος και Κύπρο από κοντά.

Μην απαντάς.

Είπες ότι θεωρείς τέτοιες ερωτήσεις ανάγωγες. Είναι το ίδιο. Διάβαζε τι γράφεις.

Ο Cvial έχει γράψει για πολύτριχα, ότι η δότρια δεν εκτιμήθηκε μάλλον σωστά και ότι το Hockey and Stick δεν απέδωσε. Συν ανοιξε το στριπ. Γαματο στα ματια μου δεν ηταν.

Οκ μην ανέβαζεις στοιχεία κια θα κρίνεσε γι' αυτο. Ξέρω αρκετούς γιατρούς που δεν έχουν σλοτ ένα χρόνο και δεν έχουν βιντεο και δίνουν στοιχεία. Επίσης ο Λορετζο δίνει στοιχεία. Αυτος δίνει πρώτα από όλους. Δεν βλέπω να του έκανε ζημιά. BTW όταν κάτσατε για ποτό του είπες ότι το excelaki πάει κουβά στην επέμβαση; την τελευταία φορά που μίλησες γι αυτόν ζητούσες κάτι μαιλ από τον Bobby για να ανάλαβεις... (νομικές ενέργιες? ) τι να σου πω δεν ξέρω.

Τελευταία επεξεργασία:

Kostas97

Well-Known Member
Κυριολεκτικά μιλάω γιατί ζω με την λεπτή τρίχα 52 χρόνια….ακόμα και στα 18 μου που το μαλλί ήταν φουλ, βρεγμένο φαινόταν πέντε τρίχες…..
Εχω φιλο που δεν εχει ΑΓΑ και στην παραλια τον κανει καζουρα η υπολοιπη παρεα οτι καραφλιαζει. Και διπλα εγω με ΑΓΑ(φινα) να μου λεν τι τυχερος που δεν πηρα απο τον πατερα μου.
Καταρα μεγαλη οντως...!

bobby

Well-Known Member
Από την αλλη όμως φαίνεται το μαλλί παιδικό όταν είναι φρεσκολουσμενα……τι να κάνουμε it is what it is……

Μπλουζα