Tetris88, FUE, 2600g, 14/10/2024

vlafo

Well-Known Member
εσυ μπορει να ξέρεις το ταβάνι του καθενός αλλοι ομως οχι και τελικά πείθονται από τα παχιά λόγια κάποιων που παρουσιάζουν τον ευατό τους ως κάτι αλλο από αυτό που ειναι πραγματικά ενώ ταυτόχρονα προσπαθουν μανιωδώς να βγάλουν τους αλλους σκάρτους για να αναδειχθούν οι ιδιοι έχοντας το οικονομικό κινητρο να το κάνουν....το οποιο ειναι θλιβερό το λιγότερο....Δεν το εχεις δει αυτο να συμβαινει;
Τα παχιά λόγια πρέπει να τα ψάχνεις να δεις αν ισχύουν και αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Είναι θέμα καθαρά ατόμου πόσο την ψάχνεις η αφήνεσαι ελεύθερα και πας σαν πρόβατο.
Εγώ ανήκω στην πρώτη κατηγορία και οτιδήποτε τουλάχιστον σοβαρό όπως μια μμ το ψάχνω.
Καλά η απαξίωση για τους άλλους προσπαθώντας να τους υποτιμήσουμε και να αναδείξουμε τον εαυτό μας προφανώς είναι θλιβερή και δυστυχώς ελληνικό προνόμιο και αυτό.Και δείχνει πολλά.
Αυτός που έχει έργο δε μιλάει αλλά κεντάει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Dimos_

Member
Στα λεω αυτα χωρις προφανως να ειμαι υποστηρικτης του και εχοντας κανει μμ εκει εχω τονισει τις αδυναμιες του και τα πλεονεκτηματα του και εχω δηλωσει οτι δεν θα τον ξαναπροτιμουσα.
Που θα επέλεγες να πας τώρα, εντός συνόρων ή εκτός και που?

Legend

Member
Δεν ξερουμε οτι γεμιζει πολυτριχα τις χερλαιν;
Δεν ξερουμε οτι κινειται επιθετικα σε δοτριες που δεν το σηκωνουν;
Δεν ξερουμε οτι ειναι κατα της φινας, και της λογικης παλεψε το με μεταμοσχευσεις;
Δεν ξερουμε οτι δεν απορριπτει ασθενεις και τους δεχεται ολους;
Νομιζω οτι εισαι λιγο υπερβολικός σε αυτά που λες.
Προσωπικά δεν βλέπω να γεμίζει με πολυτριχα τις hairline αλλά οτι έχει πολυτριχα οντως έχει οπως βλέπουμε συχνά και από άλλους γιατρούς, πχ πρόσφατα ειδαμε και από τον Freitas. Γενικά πιστεύω οι hairlines του Τυρκαλά ειναι φυσικές με φυσικές φορές και γωνίες των μοσχευμάτων που ειναι το πιο σημαντικό στη φυσικότητα. Δεν θα πει κάποιος οτι του έφτιαξε αφυσικη hairline.
Για το 2ο που λες πιστεύω ειναι οτι και πολλοι δεν θέλουν να μπαίνουν σε δευτερη μμ και να πληρώνουν πάλι. Πιστεύεις οτι δεν μπορει ο ιδιος να σε πάει συντηρητικά αν θες να μπεις σε ενα κυκλο πολλαπλών επεμβάσεων ; Δηλαδη αν του πεις να το πάμε πιο συντηρητικά και δεν έχω πρόβλημα να κανω πάλι του χρονου επέμβαση πληρώντας παραπάνω ας πουμε επειδη θα κανεις περισσοτερες συνεδρίες θα έχει πρόβλημα;; O @m3e36 και ο @Giorgos-3 ειναι παραδειγματα που εκαναν αρκετές μικρές επεμβάσεις σε αυτο το γιατρό.
3ον Μονο οι Ισπανοί δέχονται μονο με φιναστερίδη σε αρκετές περίπτωσεις. Επίσης οι ικανοτητες ενός γιατρού δεν κρινονται από το αν προτεινει ή οχι φιναστερίδη και αν απαιτεί να πάρεις και ουτε αποτρέπει κάποιο μέλος να τη πάρει. Ενδροκρινολόγος ειναι οπότε σαν γιατρός τέτοια ειδικότητας μπορει να έχει αλλη άποψη. Ο vlafo ας πουμε έπαιρνε φιναστεριδη οπως και αλλοι ασθενείς του και δεν εμποδίζει κανεναν αυτό να πάρει μονος του φιναστερίδη. Ο Zarev δεν προτεινει φιναστερίδη, άρα δεν ειναι ικανός γιατρός με λίγα λόγια.
4ον Οι αλλες κλινικές στην Ελλάδα απορρίπτουν ευκολα ασθενείς; Ή θα δώσουν ενα χ αποτέλεσμα αναλόγως με τη δότρια του καθενός;Σιγουρα θα έπρεπε να απορρίπτουν περισσοτερο και έτσι θα ειχαν λιγότερες αποτυχίες και δυσφήμιση για τους ιδιους. Προσωπικά μονο στο εξωτερικό βλέπω να απορρίπτουν περισσοτερο όπου εκει δέχονται ασθενεις από ολο τον κοσμο...

Τελευταία επεξεργασία:

tetris88

New Member
Για να απαντήσω και εγώ με την σειρά μου στην κουβέντα που κάνετε, θα ήθελα να αναφέρω ότι φυσικά και επισκέφθηκα άλλες κλινικές. Τα τελευταία 2 χρόνια είχα ενημερωθεί από πολλές κλινικές σε Αθήνα αλλά και Θεσσαλονίκη. Στην κλινική του κ Αναστασακη πήγα γιατί ένιωθα κάποια σιγουριά. Όταν από τα 18 χάνεις μαλλιά δεν θες και δεν έχεις την πολυτέλεια να ρισκάρεις. Τα βιντεάκια όπως και να το κάνουμε μεταδίδουν κάποια σιγουριά προς τον ασθενη. Είδα και άλλους αξιόλογους γιατρούς που μπορεί να μου έδιναν και αυτοί καλο αποτέλεσμα όμως θα πήγαινα στα ‘τυφλά’

Επίσης το γεγονός ότι ο γιατρός καλύπτει μεγάλα nw με λίγα grafts νομίζω ότι στην δικιά μου περίπτωση είναι ιδιαίτερα σημαντικό γιατί ακόμα δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η ΑΑ. Οπότε το να μην ξοδέψεις το μεγαλύτερο ποσοστό τις δότριας σε μια ΜΜ είναι θετικό.

Παρ’ολα αυτά όμως όλα θα φανούν σε 9 μήνες όπως και να έχει. Εδώ θα ήμαστε και θα ενημερώνω ανά διαστήματα. Ήδη είμαι μετά τον μήνα.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Επισης, ΠΩΣ ξερεις οτι ΕΧΟΥΝ αυθεντικα επιτυχημενα αποτελεσματα ΧΩΡΙΣ βιντεο?

Χρόνια και πολλά περιστατικά που πολλά μέλη του φόρουμ συναντούσε ο ένας τον άλλον για να δει Live το αποτελεσμα του. Από στόμα σε στόμα μεταξύ μέλλων δημιουργηθηκε εμπιστοσύνη. Απο εκει και περα ολες οι κλινικες εχουν και τα μετρια αποτελεσματα τους οπως και εμεις.

aeratos28

Just aeratos
Φίλε ,τι εννοείς με αυτό το..μπορεί να καλύψει μεγάλα nw με λίγα grafts?εδώ Ελλάδα ειδικά,αυτό γίνεται από όλους ως βάση.απλωνουν τραχανά σε όλο το κεφάλι που λέμε .με πυκνότητα ανθυπομετρια και άπλωμα των grafts μιλάμε για την συντριπτική πλειοψηφία των κλινικών .
Επίσης το γεγονός ότι ο γιατρός καλύπτει μεγάλα nw με λίγα grafts νομίζω ότι στην δικιά μου περίπτωση είναι ιδιαίτερα σημαντικό γιατί ακόμα δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η ΑΑ. Οπότε το να μην ξοδέψεις το μεγαλύτερο ποσοστό τις δότριας σε μια ΜΜ είναι θετικό.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Ας πούμε κ ο Ζωντος όπως έχετε παραδεχτεί κ εσείς δεν ανεβάζει βίντεο εδώ αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν κάνει καλές δουλειές!
Επίσης έχουμε δει από ανεξάρτητες παρουσιάσεις επιτυχημένα αποτελέσματα όπως έχουμε δει κ αποτυχημένα! Δηλαδή εσείς πιστεύετε ότι μόνο όσοι έχουν βίντεο κάνουν σωστή δουλειά? Το βίντεο ναι είναι όπλο για την κλινική κ τον καταναλωτή αλλά δεν σημαίνει ότι οι κλινικές που για τους Χ λόγους δεν ασχολούνται δεν έχουν επιτυχία! Εσείς δλδ δεν έχετε δει όσα χρόνια είστε στο φόρουμ κάτι αξιόλογο?
O Ζοντοσ ξεκινησε και ανεβαζει βιντεο.
Οχι του επιπεδου μου ακομα, αλλα ανεβαζει

Οποτε ολα τα υπολοιπα που λες ακυρωνονται

Anastasakis Hair Clinic

Ωραια η λογική αυτή !Θα αξιολογούμε τους γιατρούς με βάση την έκθεση των ίδιων στο forum και από το μεγεθος του κραξίματος που τρώνε !Δηλαδη αν ένας γιατρός είναι πολυάσχολος φορτωμένος με τις επεμβάσεις που αδυνατεί να μπει και να απολογηθεί θα βαθμολογείται χαμηλά .Ενω ο άλλος που βόσκει όλη μέρα στο forum θα έχει αυξημένη βαθμολογία .Α ! και οι εκπρόσωποι είναι βρώμικοι ambassadors
Τωρα πραγματικα πιστευεις πως ο λογος που δεν ανεβαζουν οι 10-15 ιατροι/κλινικες ειναι επειδη ειναι πολυάσχολοι?

ΔΛΔ, προλαβαινει ο ΛΟΡΕΤΖΟ αλλα δεν προλαβαινει ο καθε Ελληνας ιατρός??
Γελανε και οι πετρες με αυτη την ¨λογικη".
Αν πραγματικα τα πιστευουν καποιοι αυτα, αν γραφουν στο φορουμ θα παρουν κοσμακη στο λαιμο τους.

Στην Ελλαδα δεν ανεβαζουν ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ.
Το βιντεο που κανω εγω (λεγεται RAW video) παιρνει ΔΥΟ-ΤΡΙΑ λεπτα!
Και αλλο τοσο να ανεβει στο site σου
τα Video που κανει ο Λορετζο παιρνουν πολυ περισσοτερη ωρα, και παλι βρισκει χρονο!
Μυστηριο ε??

Πραγματικα απορω
ΟΝΤΩΣ τα πιστευετε αυτα τα παραμυθακια καποιοι ή απλα τα λετε για να μην παραδεχθειτε την πιο πιθανη αληθεια???
Οτι δλδ Στην Ελλαδα δεν ανεβαζουν ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Επειδή αναφέρθηκε ο Λορένζο, τα βίντεο τα ανεβάζει 1 νοσοκόμα, η Άννα. Αυτή τα μοντάρει βάζει τίτλους κλπ. Ο Λορένζο παίρνει τις λήψεις και κρατάει το αρχείο. Γενικά είναι μια αυτοματοποιημένη διαδικασία με ένα καθημερινό πρωτόκολλο.

Antonis80

Active Member
Στο instagram του Αγγελου Κεραμιδα βρηκα 12 βιντεο... Αλλά και να μην έχει βιντεο κάποιος δεν λεει κάτι. Κάποιες κλινικές δεν τα χρειάζονται για τη διαφήμιση τους...και η HDC δεν έχει βιντεο τι πάει να πει οτι δεν ειναι αξιόλογη κλινική; O Feirduni που ειναι από τους κορυφαίους γιατρούς δεν έχει βιντεο...τι πάει να πει; οτι κάποιος που έχει ειναι καλύτερος από αυτον; προφανώς οχι...απλά έχει τη φημη και ολοι τον γνωρίζουν και δεν τα χρειάζεται.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Ωραια η λογική αυτή !Θα αξιολογούμε τους γιατρούς με βάση την έκθεση των ίδιων στο forum και από το μεγεθος του κραξίματος που τρώνε !Δηλαδη αν ένας γιατρός είναι πολυάσχολος φορτωμένος με τις επεμβάσεις που αδυνατεί να μπει και να απολογηθεί θα βαθμολογείται χαμηλά .Ενω ο άλλος που βόσκει όλη μέρα στο forum θα έχει αυξημένη βαθμολογία .Α ! και οι εκπρόσωποι είναι βρώμικοι ambassadors
Οι ιατροι που δεν ειναι στο φορουμ ειναι δλδ πολυασχολοι, αξιολογοι και δεν προλαβαινουν να ασχοληθούν για να βρουν πελατες γιατι ειναι ηδη γεματοι
Ο άλλος που ...βοσκει και εχει ομαδα που ποσταρει και γραφει και ο ιδιος ειναι χαμηλης αξιας, δεν εχει δουλεια και ψαρευει πελατες...

Το λες και καραμπινατο κομπλεξ κατωτεροτητας: οποιος μας ΦΤΥΝΕΙ ειναι γιατι δεν ειμαστε αρκετοι για αυτον, οποιος ασχολειται ειναι ακομα πιο αναξιος και απο εμας, για αυτο ασχολειται.
Επιπεδο αντιληψης Γυμνασιου μαξ.

Ενηλικη προσεγγιση:

Οσοι δεν ασχολουνται ειτε δεν με σεβονται, ειτε φοβουνται την κριτικη μου τοσο που προτιμούν να ΧΑΣΟΥΝ τα λεφτα μου παρα να το διακινδυνεσουν!
Οσοι ασχολουνται με ΣΕΒΟΝΤΑΙ, τους ενδιαφερει και η γνωμη μου (δυστυχως μαζι με γνωμη θα φανε και πολυ σκ@το απο κ@φρικη συμπεριφορα) και τα λεφτα μου και μου δινουν απλετο υλικο και γνωση. Ως ανταλλαγμα, μαθαινω και εγω να μην φερομαι σαν μ@λ@κ@ς επειδη ειμαι ανωνυμος και να ασκω κριτικη με καλους τροπους χωρις επιθεσεις, λασπη και αγενεια.

alex7

Well-Known Member
Τωρα πραγματικα πιστευεις πως ο λογος που δεν ανεβαζουν οι 10-15 ιατροι/κλινικες ειναι επειδη ειναι πολυάσχολοι?

ΔΛΔ, προλαβαινει ο ΛΟΡΕΤΖΟ αλλα δεν προλαβαινει ο καθε Ελληνας ιατρός??
Γελανε και οι πετρες με αυτη την ¨λογικη".
Αν πραγματικα τα πιστευουν καποιοι αυτα, αν γραφουν στο φορουμ θα παρουν κοσμακη στο λαιμο τους.

Στην Ελλαδα δεν ανεβαζουν ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ.
Το βιντεο που κανω εγω (λεγεται RAW video) παιρνει ΔΥΟ-ΤΡΙΑ λεπτα!
Και αλλο τοσο να ανεβει στο site σου
τα Video που κανει ο Λορετζο παιρνουν πολυ περισσοτερη ωρα, και παλι βρισκει χρονο!
Μυστηριο ε??

Πραγματικα απορω
ΟΝΤΩΣ τα πιστευετε αυτα τα παραμυθακια καποιοι ή απλα τα λετε για να μην παραδεχθειτε την πιο πιθανη αληθεια???
Οτι δλδ Στην Ελλαδα δεν ανεβαζουν ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ.
Δεν έχουν όλοι νοσοκόμες που κάνουν εξαγωγή και τοποθέτηση Γιατρέ .Δουλευουν με λιγότερο προσωπικό και περισσότερη προσωπική δουλειά .Ετσι λοιπόν τα κοστολόγια τους είναι χαμηλότερα και συμβαίνει να είναι και κατά πολύ φτηνότεροι σου αλλά και με εντυπωσιακά αποτελέσματα ! Εχω κάνει και σε εσένα μμ (στον Λορεντζο) και αλλού και συμβαίνει να ξέρω όταν ισχυρίζομαι κάτι .Οσο για τον τρόπο παρουσίασης αλλά και τον τρόπο που δουλεύει ο Λορέντζο σου απάντησε ο Cvial.

Anastasakis Hair Clinic

Επειδή αναφέρθηκε ο Λορένζο, τα βίντεο τα ανεβάζει 1 νοσοκόμα, η Άννα. Αυτή τα μοντάρει βάζει τίτλους κλπ. Ο Λορένζο παίρνει τις λήψεις και κρατάει το αρχείο. Γενικά είναι μια αυτοματοποιημένη διαδικασία με ένα καθημερινό πρωτόκολλο.
Το οποιο αποδεικνυει οτι για να εχει φτιαχθει διαδικασια και να εχει αναλαβει ξεχωριστο ατομο, ειναι μια ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ διαδικασια.
ΜΕ dedicated ατομο
ΤΟΣΟ απαραιτητη.

Ο Jose λοιπον που
-εχει πολλη δουλεια αλλα σεβεται τον πελατη που ενδιαφερεται αρκετα ωστε να του προσφερει την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του βιντεο!
-εχει αποτελεσματα που κανουν για βιντεο
-εχει πορους να διαθεσει σε δυναμικο
ΕΧΕΙ dedicated ατομο και ποσταρει οσο συχνα μπορει !

Αλλα στο μυαλο καποιοων εδω μεσα, αυτοι που δεν ποσταρουν βιντeο ειναι
-γιατι ειναι ΠΙΟ πολυασχολοι απο τον Jose
-γιατι δεν εχουν αναγκη/δεν τα χρειαζονται
-γιατι δεν εχουν χρονο/γνωση κτλ για να κανουν βιντεοαλλες παπαρουνεσ

Τελευταία επεξεργασία:

Antonis80

Active Member
Στο instagram του Αγγελου Κεραμιδα βρηκα 12 βιντεο... Αλλά και να μην έχει βιντεο κάποιος δεν λεει κάτι. Κάποιες κλινικές δεν τα χρειάζονται για τη διαφήμιση τους...και η HDC δεν έχει βιντεο τι πάει να πει οτι δεν ειναι αξιόλογη κλινική; O Feirduni που ειναι από τους κορυφαίους γιατρούς δεν έχει βιντεο...τι πάει να πει; οτι κάποιος που έχει ειναι καλύτερος από αυτον; προφανώς οχι...απλά έχει τη φημη και ολοι τον γνωρίζουν και δεν τα χρειάζεται. O Bisanga που ειναι από τους κορυφαίους γιατρούς επίσης που έχω δει δεν ανεβάζει βιντεο να χτενίζει αλλά ανεβάζει βιντεο με φωτογραφίες η μια μετά την αλλη...προφανώς και αυτος ειναι κακός γιατρός αφού δεν ανεβάζει βιντεο να χτενίζει για να μην εκτεθεί και επειδη δεν έχει καλα αποτελέσματα ενώ ολοι τον γνωρίζουν στο χώρο ως κορυφαίο....

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Δεν έχουν όλοι νοσοκόμες που κάνουν εξαγωγή και τοποθέτηση Γιατρέ .Δουλευουν με λιγότερο προσωπικό και περισσότερη προσωπική δουλειά .Ετσι λοιπόν τα κοστολόγια τους είναι χαμηλότερα και συμβαίνει να είναι και κατά πολύ φτηνότεροι σου αλλά και με εντυπωσιακά αποτελέσματα ! Εχω κάνει και σε εσένα μμ (στον Λορεντζο) και αλλού και συμβαίνει να ξέρω όταν ισχυρίζομαι κάτι .Οσο για τον τρόπο παρουσίασης αλλά και τον τρόπο που δουλεύει ο Λορέντζο σου απάντησε ο Cvial.
Χαμηλοτερα κοστολογια προς οφελοσ του πελατη να υποθεσω??
Δλδ, εγω που κανω το περιστατικο με αλλα 8-10 ατομα απλα ανεβαζω το κοστος?
και η καθε κλινική με ΕΝΑ ιατρο (συχνα ανιδεικτευτο εν αναμονη ειδικοτητας) και ΜΙΑ νοσηλευτρια, και τα μοσχευματα να μενουν out of body για 10 ωρες, εχει ιδια αποτελσματα με εμενα, σωστα???

Ωραια!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥΣ??

Anastasakis Hair Clinic

Στο instagram του Αγγελου Κεραμιδα βρηκα 12 βιντεο... Αλλά και να μην έχει βιντεο κάποιος δεν λεει κάτι. Κάποιες κλινικές δεν τα χρειάζονται για τη διαφήμιση τους...και η HDC δεν έχει βιντεο τι πάει να πει οτι δεν ειναι αξιόλογη κλινική; O Feirduni που ειναι από τους κορυφαίους γιατρούς δεν έχει βιντεο...τι πάει να πει; οτι κάποιος που έχει ειναι καλύτερος από αυτον; προφανώς οχι...απλά έχει τη φημη και ολοι τον γνωρίζουν και δεν τα χρειάζεται. O Bisanga που ειναι από τους κορυφαίους γιατρούς επίσης που έχω δει δεν ανεβάζει βιντεο να χτενίζει αλλά ανεβάζει βιντεο με φωτογραφίες η μια μετά την αλλη...προφανώς και αυτος ειναι κακός γιατρός αφού δεν ανεβάζει βιντεο να χτενίζει για να μην εκτεθεί και επειδη δεν έχει καλα αποτελέσματα ενώ ολοι τον γνωρίζουν στο χώρο ως κορυφαίο....

Τελεια.
Τον εχω γνωρισει και φαινεται πολλα υποσχομενος!
Στειλε του να τα ανεβασει και εδω!

κανε το ιδιο και με τον @John_John1 γιατι ειναι πολυ περιεργο μια κλινικη τοσο αξιολογη, με συγχρονες διαδικασιες κτλ κτλ κτλ να μην ποσταρει βιντεο και να παραμενει στο ιδιο επιπεδο μαρκετινγκ με τον καθε τυχαιο!

Ειναι ΠΟΛΥ ενδιαφερον που ατομα του ΦΟΡΟΥΜ μπαινετε σε προφιλ γιατρων που ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ για να του υποστηριξετε, και δεν απορειτε ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!

alex7

Well-Known Member
Χαμηλοτερα κοστολογια προς οφελοσ του πελατη να υποθεσω??
Δλδ, εγω που κανω το περιστατικο με αλλα 8-10 ατομα απλα ανεβαζω το κοστος?
και η καθε κλινική με ΕΝΑ ιατρο (συχνα ανιδεικτευτο εν αναμονη ειδικοτητας) και ΜΙΑ νοσηλευτρια, και τα μοσχευματα να μενουν out of body για 10 ωρες, εχει ιδια αποτελσματα με εμενα, σωστα???

Ωραια!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥΣ??
Προφανώς χαμηλότερα κοστολόγια προς όφελος του πελάτη .Αλλο είναι να έχεις 2 νοσηλεύτριες και άλλο 10 .Αλλο είναι να κάνεις ως γιατρός όλη την εξαγωγή μοσχευμάτων και την εμφύτευση -αφήνοντας στη νοσηλεύτρια μόνο την προετοιμασία και τον καθαρισμό των μοσχευμάτων -και άλλο είναι να κάνεις μόνο την σχεδίαση και το strip στον ασθενή .

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Τελεια.
Τον εχω γνωρισει και φαινεται πολλα υποσχομενος!
Στειλε του να τα ανεβασει και εδω!

κανε το ιδιο και με τον @John_John1 γιατι ειναι πολυ περιεργο μια κλινικη τοσο αξιολογη, με συγχρονες διαδικασιες κτλ κτλ κτλ να μην ποσταρει βιντεο και να παραμενει στο ιδιο επιπεδο μαρκετινγκ με τον καθε τυχαιο!

Ειναι ΠΟΛΥ ενδιαφερον που ατομα του ΦΟΡΟΥΜ μπαινετε σε προφιλ γιατρων που ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ για να του υποστηριξετε, και δεν απορειτε ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Θα απαντήσω κάποια στιγμή σήμερα για τα βίντεο και τι γίνεται.

Anastasakis Hair Clinic

Προφανώς χαμηλότερα κοστολόγια προς όφελος του πελάτη .Αλλο είναι να έχεις 2 νοσηλεύτριες και άλλο 10 .Αλλο είναι να κάνεις ως γιατρός όλη την εξαγωγή μοσχευμάτων και την εμφύτευση -αφήνοντας στη νοσηλεύτρια μόνο την προετοιμασία και τον καθαρισμό των μοσχευμάτων -και άλλο είναι να κάνεις μόνο την σχεδίαση και το strip στον ασθενή .
Και αλλο να εχει εκατονταδες βιντεο με αποτελσματα που οι "ανταγωνιστες" σου δεν ονειρευονται καν.

Πως γινεται να κανω τοσα ...λιγα και ...ασημαντα πραγματα και να εχω:
-το περισσοτερο υλικο με 10-20 ΦΟΡΕΣ εδω μεσα και επει 100 στο Youtube
-το πιο ξεκαθαρο υλικο μια ςκαι ειναι σε βιντεο
-το πιο ποιοτικο υλικο

και καποιοι να προσπαθειτε να πεισετε τον εαυτο σας πως επειδη μια κλινκή ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ το κοστος εχει μολις ΔΥΟ ατομα ανα χειρουρεγιο ειναι καλυτερο για εσας??

Φιλε μου, καταλαβαινω τον τροπο που σκεφτεσαι, δεν υπαρχει επαφη με την λογικη η την πραγματικοτητα ομως, πασ να κανει ςτα λεμονια γλυκα γιατι εχει λεμονια στα χερια σου
Αυτα που λες θα ΙΣΧΥΑΝ αν ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΧΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΒΙΝΤΕΟ και εγω προσπαθούσα ΜΕ ΛΟΓΙΑ να πεισω οτι ειναι προτιμοτερο αυτο που κανω εγω
Τωρα κανεις λογικες ακροβασιες για να μην δεις το ΞΕΚΑΘΑΡΟ, επειδη απλα ειναι εναντια σε αυτο που εχει φτιαξει στο μυαλο σου!

Μπλουζα