giannis1991
Well-Known Member
Απ: To proscar μου έδωσε ανεπιθύμητες ενέργειες. Τι να κάνω?
Χαχα, μετά λένε να μην σου βγει το όνομα (επειδή θέλεις να πας για μπάτσος).
Πάντως και εμένα από την αρχή δεν μου γέμιζε το μάτι ο steve.
Ο συγκεκριμένος χρήστης να πω ότι γνωρίζει αρκετά και έχει εκπαίδευση και γνώση (όχι βέβαια για την τριχόπτωση). Ο σκοπός του βέβαια δεν ήταν να μάθει για την τριχόπτωση αλλά να μας την λέει με την πρώτη ευκαιρία.
Και ενώ στα πρώτα ποστ του δείχνει μια αφέλεια με άλλο σκοπό βέβαια (κυρίως να ειρωνευτεί) στην συνέχεια επειδή δεν είχε υπομονή παρασύρθηκε και φανέρωσε εν μέρη τον σκοπό του.
Θα παρακαλούσα τον Άκη να μην τον διαγράψει και να τον αφήσει να εκφράζει την άποψη και την γνώμη του (αρκεί να μην βρίζει και συκοφαντεί) ,όχι για τίποτα άλλο, αλλά να μην δίνουμε και το δικαίωμα να λένε ότι όποιος διαφωνεί διαγράφετε.
Y.Γ
Steve, κρίμα γιατί πιστεύω ότι η όποια γνώση σου που έχεις θα βοηθούσε πολύ.
[/quote]
ημουν σιγουρος οτι καποιος θα σχολιαζε το ποστ μου με το οτι παω για αστυνομικος..... ;D
geofish είπε:[quote author=giannis13 link=topic=173.msg36079#msg36079 date=1277645908]
και ο τροπος σου φιλε ειναι εριστικος.....εμενα απο την αρχη μο κινησες την περιεργεια αλλα δε γουσταρα να πω προσεχτε τον steve4 ειναι υποπτος....γτ μπορει και να μην ησουν και να ηταν ασχημο για εσενα....αλλα τελικα δε διαψευστηκα....παντως σας περιμενα πιο εξυπνους ρε γαμωτο......αλλα τιποτα....0......
Χαχα, μετά λένε να μην σου βγει το όνομα (επειδή θέλεις να πας για μπάτσος).
Πάντως και εμένα από την αρχή δεν μου γέμιζε το μάτι ο steve.
Ο συγκεκριμένος χρήστης να πω ότι γνωρίζει αρκετά και έχει εκπαίδευση και γνώση (όχι βέβαια για την τριχόπτωση). Ο σκοπός του βέβαια δεν ήταν να μάθει για την τριχόπτωση αλλά να μας την λέει με την πρώτη ευκαιρία.
Και ενώ στα πρώτα ποστ του δείχνει μια αφέλεια με άλλο σκοπό βέβαια (κυρίως να ειρωνευτεί) στην συνέχεια επειδή δεν είχε υπομονή παρασύρθηκε και φανέρωσε εν μέρη τον σκοπό του.
Θα παρακαλούσα τον Άκη να μην τον διαγράψει και να τον αφήσει να εκφράζει την άποψη και την γνώμη του (αρκεί να μην βρίζει και συκοφαντεί) ,όχι για τίποτα άλλο, αλλά να μην δίνουμε και το δικαίωμα να λένε ότι όποιος διαφωνεί διαγράφετε.
Y.Γ
Steve, κρίμα γιατί πιστεύω ότι η όποια γνώση σου που έχεις θα βοηθούσε πολύ.
[/quote]
ημουν σιγουρος οτι καποιος θα σχολιαζε το ποστ μου με το οτι παω για αστυνομικος..... ;D