Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

oreo

Well-Known Member
Είνα νωρίς στο 7μηνο...οπότε το ζελέ έιναι παραίτητο.... Μακάρι να είχαμε τέτοια προβλήματα!!!!! Τελευταία φορά που έβαλα ζελέ στο μαλλί ήταν το μακρυνό 2007 στον θρησκευτικό μου γάμο........
Κράτησες το τζελ για την στιγμή που έπρεπε να δείχνεις πιο cool και ωραίος :cool:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gianney

Well-Known Member
Σκαντζόχοιρος. Αν ήμουν starks θα σου έδινα 2 χιλιαρικάκια το μήνα να σε έχω πρώτη μούρη στην ιστοσελίδα. Αν ήμουν εσύ, θα ζήταγα 5.
Μιας που το ανέφερες,από θέμα μάρκετινγκ βίντεο κτλ έχουν ακόμα δρόμο για να γίνουν Αναστασάκης αχχα

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Μιας που το ανέφερες,από θέμα μάρκετινγκ βίντεο κτλ έχουν ακόμα δρόμο για να γίνουν Αναστασάκης αχχα

Κακώς, πολύ κακώς. Δεν χρειάζεται η υπερβολή του Αναστασάκη, αλλά θα έπρεπε να γνωρίζουν πως να προωθούν τη δουλειά τους, και αν δεν γνωρίζουν ας προσλάβουν έναν εξωτερικό σύμβουλο. Δεν βγάζουν λίγα.

vlafo

Well-Known Member
Ουδόλως παίζει ρόλο αν θα γίνει,το αποτέλεσμα αυτό δεν θα το δεις πουθενά σε αυτόν.
Οπότε ας καλύψει το ντεσαβαντάζ με διαφήμιση και μάρκετινγκ.

Gianney

Well-Known Member
Ουδόλως παίζει ρόλο αν θα γίνει,το αποτέλεσμα αυτό δεν θα το δεις πουθενά σε αυτόν.
Οπότε ας καλύψει το ντεσαβαντάζ με διαφήμιση και μάρκετινγκ.
Ναι αλλά με τέτοια αποτελέσματα σαν το δικό σου , τιμή την καλύτερη στην αγορά και ένα καλό πλάνο μάρκετινγκ δεν θα ταν σούπερ για τον Τιρκαλα;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Τι να την κάνεις τη δεύτερη, Βλέπεις κάτι εσύ που δεν βλέπουμε εμείς στις φώτο;
Ακόμα είναι νωρίς αλλα η ματαιοδοξία μπορεί να σε φτάσει να επανέλθεις στις μαμά πυκνότητες αν και έχω αρχίσει να αναθεωρώ πλέον.

vlafo

Well-Known Member
Ναι αλλά με τέτοια αποτελέσματα σαν το δικό σου , τιμή την καλύτερη στην αγορά και ένα καλό πλάνο μάρκετινγκ δεν θα ταν σούπερ για τον Τιρκαλα;
Σίγουρα αλλά βλέπεις δεν μπορεί να τα έχεις όλα.
Κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Ακόμα είναι νωρίς αλλα η ματαιοδοξία μπορεί να σε φτάσει να επανέλθεις στις μαμά πυκνότητες αν και έχω αρχίσει να αναθεωρώ πλέον.

Δεν μπορώ να το καταλάβω, πραγματικά. Το μαλλί σου είναι προιόν μεταμόσχευσης και η εικόνα σου δείχνει όπως σε γέννησε η μαμά σου. Τι άλλο περιμένεις δηλαδή;

ManCyprus87

Well-Known Member
Φίλε vlafo, εξαιρετικό αποτελέσμα το είπαμε αρκετές φορές εννοείται σε φυσικοτητα, ομοιογένεια και πυκνότητα.
Η δότρια τι λέει; Θα έχει ενδιαφέρον καθώς αν κατάλαβα καλά παίζει αρκετό motorized extraction.

vlafo

Well-Known Member
Φίλε vlafo, εξαιρετικό αποτελέσμα το είπαμε αρκετές φορές εννοείται σε φυσικοτητα, ομοιογένεια και πυκνότητα.
Η δότρια τι λέει; Θα έχει ενδιαφέρον καθώς αν κατάλαβα καλά παίζει αρκετό motorized extraction.
Ευχαριστώ malecyprus,η δότρια έχει ακόμα αλλά 4000g.

vlafo

Well-Known Member
Δεν μπορώ να το καταλάβω, πραγματικά. Το μαλλί σου είναι προιόν μεταμόσχευσης και η εικόνα σου δείχνει όπως σε γέννησε η μαμά σου. Τι άλλο περιμένεις δηλαδή;
Κοίτα αυτό είναι αλήθεια,είμαι ακριβώς όπως ήμουν πάντα,μετά αν θέλει κάποιος απλά πάει για αύξηση πυκνότητας στις ζώνες.
Αυτό είναι όλο.

vlafo

Well-Known Member
Μέχρι ποσα mm (περίπου) κούρεμα μπορείς να κάνεις χωρίς να φαίνεται κανένα σημάδι;
Τι να σου πω την ξυρίζω όχι τελευταία σκάλα και είναι μια χαρά.
Φαντάζομαι αν τα πάρω όλα,θα το κάνω πάντως να δω.

Μπλουζα