Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

vlafo

Well-Known Member
Καλύτερα δε γίνεται νομίζω .Άριστο το αποτέλεσμα
Με άριστα το 10,δέκα με τόνο.
Το έχω ξαναπεί στη φυσικότητα ο Τιρκαλάς είναι απλά τοπ και απο τους περισσότερους στο εξωτερικό.
Και πυκνότητα μετά.
Τα υπόλοιπα είναι προς συζήτηση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gianney

Well-Known Member
Με άριστα το 10,δέκα με τόνο.
Το έχω ξαναπεί στη φυσικότητα ο Τιρκαλάς είναι απλά τοπ και απο τους περισσότερους στο εξωτερικό.
Και πυκνότητα μετά.
Τα υπόλοιπα είναι προς συζήτηση.
Ωραίος ο δικός σου, σαφώς με τα αρνητικά του βεβαια όπως το punch και υποψίες σχετικά με transection rate

ManCyprus87

Well-Known Member
Στην φυσικότητα δεν τον πιάνει κανένας τον Τιρκαλα
Ένα από τα βασικά συστατικά της άψογης φυσικότητας της hairline του, πιστέυω είναι αυτά τα micro-irregularities (διαφορετικού τύπου μικρά σχηματάκια), και τα sentinel μονότριχα που έριξε με μαεστρία μπροστά από την hairline.
Είναι αυτές οι λεπτομέρειες που πολύ δύσκολα βρίσκεις ακόμη και στους κορυφαίους όσο αφορά το hairline.

ManCyprus87

Well-Known Member
Ωραίος ο δικός σου, σαφώς με τα αρνητικά του βεβαια όπως το punch και υποψίες σχετικά με transection rate
Όντως το μοναδικό που είναι ερωτηματικό και για μένα είναι η διαχείριση της δότριας, τα punches εξαγωγής, και το transection rate τόσο σε αυτά που εξάγονται όσο και στα γειτονικά (των εξαγόμενων).
Όλα τα υπόλοιπα φαίνονται σούπερ.

Gianney

Well-Known Member
Όντως το μοναδικό που είναι ερωτηματικό και για μένα είναι η διαχείριση της δότριας, τα punches εξαγωγής, και το transection rate τόσο σε αυτά που εξάγονται όσο και στα γειτονικά (των εξαγόμενων).
Όλα τα υπόλοιπα φαίνονται σούπερ.
Ναι γιατί καλό είναι να τονίζουμε τα θετικά ενός γιατρού αλλά θα πρέπει να αποσαφηνιστούν και τα αρνητικά. Προσωπικά εγώ κρατάω μικρό καλάθι για τον Τιρκαλα άσχετα με το τι βλέπω και ακούω.

alex7

Well-Known Member
Ναι γιατί καλό είναι να τονίζουμε τα θετικά ενός γιατρού αλλά θα πρέπει να αποσαφηνιστούν και τα αρνητικά. Προσωπικά εγώ κρατάω μικρό καλάθι για τον Τιρκαλα άσχετα με το τι βλέπω και ακούω.
Εμενα η δότρια άντεξε πάντως .Αν κάποιος έχει να αναφέρει διαλυμένη δότρια από τον Τιρκαλα να μας δείξει

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Εσύ @vlafo ως προς τα αρνητικά του Τιρκαλα τ θ έλεγες;γενικά ρωτάω.
Γιάννη
Γιατί συνέχεια επιμένεις οταν τα έχω πει τόσες φορές?
Το εργαλείο εξαγωγής το 1.00 είναι μεγάλο πρέπει να πάει σε 0.90 αν και το δουλεύει στα πλαϊνά.

Gianney

Well-Known Member
Γιάννη
Γιατί συνέχεια επιμένεις οταν τα έχω πει τόσες φορές?
Το εργαλείο εξαγωγής το 1.00 είναι μεγάλο πρέπει να πάει σε 0.90 αν και το δουλεύει στα πλαϊνά.
Μα δεν επιμένω φίλε και εγώ από τα λίγα που ξέρω το ίδιο είπα.Ομως εσύ που ξες σε ρώτησα μήπως βλέπεις και κανένα άλλο αρνητικό στον Τιρκαλα.Πχ το transection rate είναι καλό;τι λες;

vlafo

Well-Known Member
Μα δεν επιμένω φίλε και εγώ από τα λίγα που ξέρω το ίδιο είπα.Ομως εσύ που ξες σε ρώτησα μήπως βλέπεις και κανένα άλλο αρνητικό στον Τιρκαλα.Πχ το transection rate είναι καλό;τι λες;
Γιατί έχει προκύψει εδώ στο φόρουμ κάτι και δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου?
Ο Τιρκαλάς έχει 3% από ότι μου είχε πει εκτός και αναφέρεσαι πάλι στη δική μου περίπτωση που έχετε φαγωθεί όλοι.
Εγώ ένα έχω απλά να δηλώσω παρόλο που έχω πει ότι στο τέλος θα ενημερώσω.

Οποίο περιστατικό μου φέρετε όπου έχουν μπει 2300-2500g σε μια έκταση σαν τη δική μου 60τεκ και έχουν ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα με το δικό μου,σε πυκνότητα πάντα, θα σου δηλώσω ευθαρσώς ότι τα έχασα.

Gianney

Well-Known Member
Γιατί έχει προκύψει εδώ στο φόρουμ κάτι και δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου?
Ο Τιρκαλάς έχει 3% από ότι μου είχε πει εκτός και αναφέρεσαι πάλι στη δική μου περίπτωση που έχετε φαγωθεί όλοι.
Εγώ ένα έχω απλά να δηλώσω παρόλο που έχω πει ότι στο τέλος θα ενημερώσω.

Οποίο περιστατικό μου φέρετε όπου έχουν μπει 2300-2500g σε μια έκταση σαν τη δική μου 60τεκ και έχουν ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα με το δικό μου,σε πυκνότητα πάντα, θα σου δηλώσω ευθαρσώς ότι τα έχασα.
Πάντως υπάρχουν υποψίες σαφώς για σένα,για τον Athens πρόσφατα και ένα ακόμα που μου διαφεύγει από πιο παλιά για αρκετά gtafts που είναι σε amber alert και μάλιστα από έμπειρα μέλη.Αυτο σαφώς δεν μειώνει το αποτέλεσμα που πήρες αλλά καταλαβαίνεις ότι είναι κάτι επιλήψιμο.Εσυ στο τέλος τι θα αναφέρεις δηλ;

Μπλουζα