Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

vagosx

Well-Known Member
Πάντως υπάρχουν υποψίες σαφώς για σένα,για τον Athens πρόσφατα και ένα ακόμα που μου διαφεύγει από πιο παλιά για αρκετά gtafts που είναι σε amber alert και μάλιστα από έμπειρα μέλη.Αυτο σαφώς δεν μειώνει το αποτέλεσμα που πήρες αλλά καταλαβαίνεις ότι είναι κάτι επιλήψιμο.Εσυ στο τέλος τι θα αναφέρεις δηλ;

Αγαπητε Gianney σε κάθε περίπτωση το μέτρο σύγκρισης δεν είναι ο Lorenzo με μέσο ορο τα 3 ευρώ το graft, ούτε η HLC με 2,7 ευρώ το graft, αλλά οι Ελληνικές κλινικες και οι Τουρκικές με τιμη 1ευρω το graft.
Σε σχέση με αυτες θεωρείς ότι δεν πήρε καλο αποτέλεσμα;
Εχεις δει πολλα καλύτερα αποτέλεσματα σε Ελληνικες κλινικες;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Harris_G

Well-Known Member
Αφήστε τις επιστημονικές φαντασίες και ξεκινήστε φίνα, παίζει τεράστιο ρόλο απο το Α εως το Ω και σε φύτρωση και σε πυκνότητα και σε όλα.
Και επιτέλους πριν αρχίσετε τα "Μάγος ο ένας", "Legolas ο άλλος" και τις γνωστές παπαριές που γράφετε όταν αποθεώνετε τους Ισπανούς, δείτε στα ψιλά γράμματα που λέει φίνα και ντούτα

Gianney

Well-Known Member
Θεωρώ ότι όντως πήρε καλό αποτέλεσμα.Απλα νομίζω πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι σχετικά με τον Τιρκαλα.
Αγαπητε Gianney σε κάθε περίπτωση το μέτρο σύγκρισης δεν είναι ο Lorenzo με μέσο ορο τα 3 ευρώ το graft, ούτε η HLC με 2,7 ευρώ το graft, αλλά οι Ελληνικές κλινικες και οι Τουρκικές με τιμη 1ευρω το graft.
Σε σχέση με αυτες θεωρείς ότι δεν πήρε καλο αποτέλεσμα;
Εχεις δει πολλα καλύτερα αποτέλεσματα σε Ελληνικες κλινικες;

Disco

Well-Known Member
Εμενα η δότρια άντεξε πάντως .Αν κάποιος έχει να αναφέρει διαλυμένη δότρια από τον Τιρκαλα να μας δείξει
Με 4600 και δεν είχες κανένα πρόβλημα. Αν το εργαλείο που χρησιμοποιεί όντως προκαλούσε transection τώρα θα είχες πολύ κακή δότρια που δεν θα είχε αντέξει χωρίς απόθεμα. Τώρα σου έχει αναφέρει τι απόθεμα έχεις ο Τυρκαλας;

vlafo

Well-Known Member
Θεωρώ ότι όντως πήρε καλό αποτέλεσμα.Απλα νομίζω πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι σχετικά με τον Τιρκαλα.
Όχι κάνεις λάθος,δεν πήρα καλό αποτέλεσμα,πήρα άριστο αποτέλεσμα στα πάντα.
Κάνεις δεν μου το έδινε,αν το καταλαβαίνεις καλώς αν όχι πάλι καλώς,εύχομαι να πάρεις καλύτερο.
Ένα πράγμα απλά να παραθέσω.
Στη φυσικότητα όλοι οι τοπ γιατροί στο σχεδιασμό ήταν πλήρης αποτυχία,και όταν λέω πλήρης το εννοώ.

Gianney

Well-Known Member
Γιατί θα ήθελα να δω πολλά ακόμα περιστατικά δύσκολα,μεγάλα nw και άλλα να δω temporal να δω repair.Εγω επιμένω ότι η τιμή και η επίδραση του Vlafo έχει φέρει την εικόνα που βλέπουμε για τον Τιρκαλα.

alex7

Well-Known Member
Με 4600 και δεν είχες κανένα πρόβλημα. Αν το εργαλείο που χρησιμοποιεί όντως προκαλούσε transection τώρα θα είχες πολύ κακή δότρια που δεν θα είχε αντέξει χωρίς απόθεμα. Τώρα σου έχει αναφέρει τι απόθεμα έχεις ο Τυρκαλας;
Ποτέ δεν έκανε μετρήσεις ο Τιρκαλας .Με το μάτι υπολογίζει .Ο Lorenzo αλλά και άλλοι κάνουν .Από εκεί έχω εικόνα .Τώρα θα ξανά μετρηθώ στον Lorenzo και ελπίζω να μπω φέτος αν βρω ημερομηνία .Θεωρώ από την εικόνα που βλέπω αλλά και από περιστατικά που ειδα ότι η δότρια μου αντέχει ακόμα.Και ο Τιρκαλας μου είπε θα βρούμε .Δε με κορόιδεψε

Gianney

Well-Known Member
Δηλ αν βγει ο Αναστασάκης και σου φέρει ενα τοπ αποτελέσμα, επιπέδου Ισπανίας και βάλε..θα αλλάξει η γνώμη σου για αυτόν; Ευθέως σε ρωτάω.

Disco

Well-Known Member
Ποτέ δεν έκανε μετρήσεις ο Τιρκαλας .Με το μάτι υπολογίζει .Ο Lorenzo αλλά και άλλοι κάνουν .Από εκεί έχω εικόνα .Τώρα θα ξανά μετρηθώ στον Lorenzo και ελπίζω να μπω φέτος αν βρω ημερομηνία .Θεωρώ από την εικόνα που βλέπω αλλά και από περιστατικά που ειδα ότι η δότρια μου αντέχει ακόμα.Και ο Τιρκαλας μου είπε θα βρούμε .Δε με κορόιδεψε
Καλά και ο lorenzo πως θα υπολογίσει τώρα το απόθεμα ακριβώς; στο περίπου θα στο πει... Σε ποιον εννοείς να μπεις για επέμβαση;

Kostas97

Well-Known Member
Χωρίς το αποτέλεσμα του Vlafo το ονομα του Τυρκαλα σιγουρα δε θα συζητιουταν τόσο ..
Δεν χρειάζεται και touch up... αλλιώς έπρεπε να του το κανει δώρο..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Γιατί θα ήθελα να δω πολλά ακόμα περιστατικά δύσκολα,μεγάλα nw και άλλα να δω temporal να δω repair.Εγω επιμένω ότι η τιμή και η επίδραση του Vlafo έχει φέρει την εικόνα που βλέπουμε για τον Τιρκαλα.
Πάλι κάνεις λάθος.
Η τιμή είναι το 1 που παίζει πρωτεύοντα ρόλο δε διαφωνώ.
Το κριτήριο των περισσότερων αυτό είναι.
Η εικόνα που έχω πιστεύεις ότι θα την έπαιρνα εύκολα?
Η ήμουν τόσο εύκολο περιστατικό όσο παρουσιάζομαι?
Ήμουν πολύ δύσκολο περιστατικό.
Χτίσιμο α ζώνης,πολλά g για να δέσουν με τα υπόλοιπα,temples,δεσίματα,και πάνω από όλα φυσικότητα.
Ο Αναστασάκης και δεν έχει τέτοιο περιστατικό και δεν μπορεί το έχω ξαναπεί.
Τώρα άρχισε σιγά σιγά να ανεβάζει τους λόγους και να βάζει λίγα περισσότερα.
Όταν εγώ πήγα στον Αναστασάκη δεν τον ήξερε κανείς,από την είσοδο του εδώ τον μάθατε όλοι.
Και εγώ τον παρακολουθώ από το 2015,τα αποτελέσματα του ήταν αν μη τι άλλο τραγικά.
Και φυσικά από κοντά έχω δει περιστατικά.

alex7

Well-Known Member
Καλά και ο lorenzo πως θα υπολογίσει τώρα το απόθεμα ακριβώς; στο περίπου θα στο πει... Σε ποιον εννοείς να μπεις για επέμβαση;
Ο Lorenzo σε μετράει με το μηχάνημα .Αν μιλήσω ,μου πει αποθεμα και πλάνο πιθανότατα θα κάνω με Lorenzo Ελλάδα εννοείται .Διαφορετικά Τιρκαλα .Δεν ξέρω γιατί δεν μίλησα ακόμα μαζί του

Gianney

Well-Known Member
Όχι αυτό που θέλω αν πω είναι ότι επειδή ένας γιατρός έφερε ένα τοπ αποτελέσμα δεν τον κάνει τοπ. Αν εξαιρέσουμε εξωτερικό σίγουρα η Hdc θα σε εφτιαχνε τζιμανι.Μαρας και Βρυωνιδου πυροβολούν κατά ριπάς.

alex7

Well-Known Member
Όχι αυτό που θέλω αν πω είναι ότι επειδή ένας γιατρός έφερε ένα τοπ αποτελέσμα δεν τον κάνει τοπ. Αν εξαιρέσουμε εξωτερικό σίγουρα η Hdc θα σε εφτιαχνε τζιμανι.Μαρας και Βρυωνιδου πυροβολούν κατά ριπάς.
Φιλε έχει και αλλά πολλά ο Τιρκαλας που είναι Top .Δεν είναι μόνο του Vlafo

vlafo

Well-Known Member
Ένα τοπ αποτέλεσμα βλέπεις εσύ,εγώ δεν πήγα στο γάμο του καραγκιόζη.
Είδα πολλά τοπ αποτελέσματα.
Για την Hdc έχεις ποτέ μελετήσει τα περιστατικά της τα ανεξάρτητα στο φόρουμ?
Και αν ναι πες μου ποιά θεωρείς τοπ?
Συγκεκριμένα όμως όχι αοριστολογίες.

Gianney

Well-Known Member
Ένα τοπ αποτέλεσμα βλέπεις εσύ,εγώ δεν πήγα στο γάμο του καραγκιόζη.
Είδα πολλά τοπ αποτελέσματα.
Για την Hdc έχεις ποτέ μελετήσει τα περιστατικά της τα ανεξάρτητα στο φόρουμ?
Και αν ναι πες μου ποιά θεωρείς τοπ?
Συγκεκριμένα όμως όχι αοριστολογίες.
Για μένα όσα έχω δει εκτός αλλά και εδώ στο φόρουμ είναι ένα και ένα.Απο John John μέχρι krotafoi για παράδειγμα.

vlafo

Well-Known Member
Για μένα όσα έχω δει εκτός αλλά και εδώ στο φόρουμ είναι ένα και ένα.Απο John John μέχρι krotafoi για παράδειγμα.
Οκ δεκτό,εγώ επειδή τα έχω μελετήσει όλα από τα συνολικά 30 περιστατικά της hdc ένα είναι εκπληκτικό για μένα προσωπικά που τα συνδυάζει όλα και μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον.
Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει καλά αποτελέσματα,αλλά εγώ σαν υποχόνδριος που είμαι στην κάθε λεπτομέρεια ένα με άγγιξε πραγματικά.
Όπως και του Γεωργίου είναι πάρα πολύ δυνατά 2 που έχω δει ζωντανά.
Απλά δεν έχει πολλά περιστατικά ο Γεωργίου εδώ

JOJO

Active Member
Γιατί έχει προκύψει εδώ στο φόρουμ κάτι και δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου?
Ο Τιρκαλάς έχει 3% από ότι μου είχε πει εκτός και αναφέρεσαι πάλι στη δική μου περίπτωση που έχετε φαγωθεί όλοι.
Εγώ ένα έχω απλά να δηλώσω παρόλο που έχω πει ότι στο τέλος θα ενημερώσω.

Οποίο περιστατικό μου φέρετε όπου έχουν μπει 2300-2500g σε μια έκταση σαν τη δική μου 60τεκ και έχουν ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα με το δικό μου,σε πυκνότητα πάντα, θα σου δηλώσω ευθαρσώς ότι τα έχασα.

Vlafo, συγχαρητήρια έχεις ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα, να το χαίρεσαι! Επειδή έχω περάσει πολλές ώρες βλέποντας βίντεο σε χαμηλά NW, νομίζω ότι υπάρχουν πολλά αποτελέσματα από Ισπανία μεριά που με 2500g έχουν παρόμοια ή και καλύτερη πυκνότητα από την δικιά σου με βάση τις τελευταίες φώτο που έχεις ποστάρει. Ποστάρω ένα που έχω δει τώρα τελευταία. Η περιοχή είναι παρόμοια με την δικιά σου και εδώ με αυτά τα graft (2500) του έφτιαξε και τα temples. Η πυκνότητα του (η φυσικότητα είναι άλλο θέμα) είναι ένα κλικ πιο πάνω από την δικιά σου.

alex7

Well-Known Member
Vlafo, συγχαρητήρια έχεις ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα, να το χαίρεσαι! Επειδή έχω περάσει πολλές ώρες βλέποντας βίντεο σε χαμηλά NW, νομίζω ότι υπάρχουν πολλά αποτελέσματα από Ισπανία μεριά που με 2500g έχουν παρόμοια ή και καλύτερη πυκνότητα από την δικιά σου με βάση τις τελευταίες φώτο που έχεις ποστάρει. Ποστάρω ένα που έχω δει τώρα τελευταία. Η περιοχή είναι παρόμοια με την δικιά σου και εδώ με αυτά τα graft (2500) του έφτιαξε και τα temples. Η πυκνότητα του (η φυσικότητα είναι άλλο θέμα) είναι ένα κλικ πιο πάνω από την δικιά σου.

Δεν είναι ίδια περίπτωση .Είναι 10 χρόνια νεωτερος του Vlafo .Για να είναι δίκαιη η σύγκριση θα πρέπει να δούμε την εικόνα του σε 10 χρόνια.Άλλη η ποιότητα τρίχας κάποιου πολύ νεωτέρου

Μπλουζα