Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

Ronaldo

Well-Known Member
Μιας που το ανέφερες,από θέμα μάρκετινγκ βίντεο κτλ έχουν ακόμα δρόμο για να γίνουν Αναστασάκης αχχα
Το μάρκετινγκ μόνο τις κλινικές ευνοεί. Γιατί μέσω αυτού καταφέρνει να σου πουλάει το ιδιο αγαθό σε υψηλότερη τιμή. Οπότε ο καταναλωτής (δλδ τα μέλη του φόρουμ) βγαίνουν χαμένα με το καλό μάρκετινγκ και μόνο κερδισμένη είναι η κλινική που αυξάνει συνεχώς τα κέρδη της χωρίς να σου προσφέρει κάτι παραπάνω από την άλλη κλινική που δεν ακολουθεί επιθετικό μάρκετινγκ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Κακώς, πολύ κακώς. Δεν χρειάζεται η υπερβολή του Αναστασάκη, αλλά θα έπρεπε να γνωρίζουν πως να προωθούν τη δουλειά τους, και αν δεν γνωρίζουν ας προσλάβουν έναν εξωτερικό σύμβουλο. Δεν βγάζουν λίγα.
Για να μην κάνεις διαφήμιση, ένας είναι ο λόγος, δεν θες να επεκταθείς γιατι είσαι ήδη εκεί που θες.

Gianney

Well-Known Member
Για να μην κάνεις διαφήμιση, ένας είναι ο λόγος, δεν θες να επεκταθείς γιατι είσαι ήδη εκεί που θες.
Όσο περισσότερο βγάζεις τόσο περισσότερο θα θες,όπως λέει και ο φίλος μου ο Λιβάνης ..θέλω κι άλλα κι άλλα..

• Like
Reactions: spi

Gianney

Well-Known Member
Το μάρκετινγκ μόνο τις κλινικές ευνοεί. Γιατί μέσω αυτού καταφέρνει να σου πουλάει το ιδιο αγαθό σε υψηλότερη τιμή. Οπότε ο καταναλωτής (δλδ τα μέλη του φόρουμ) βγαίνουν χαμένα με το καλό μάρκετινγκ και μόνο κερδισμένη είναι η κλινική που αυξάνει συνεχώς τα κέρδη της χωρίς να σου προσφέρει κάτι παραπάνω από την άλλη κλινική που δεν ακολουθεί επιθετικό μάρκετινγκ.
Συμφωνώ ότι το μάρκετινγκ ευνοεί την κλινική.Εμας μας ευνοεί ο υψηλός ανταγωνισμός.

Gianney

Well-Known Member
@vlafo σόρρυ που τ αναφέρω στο νήμα σου, έπρεπε με pm αλλά ίσως εδώ το δουν και το έχουν απορία και άλλοι...για μετρήσεις δοτριας με νούμερα grafts cm κτλ πήγες αρχικά bisanga; η βασικά που προτείνεις;

vlafo

Well-Known Member
@vlafo σόρρυ που τ αναφέρω στο νήμα σου, έπρεπε με pm αλλά ίσως εδώ το δουν και το έχουν απορία και άλλοι...για μετρήσεις δοτριας με νούμερα grafts cm κτλ πήγες αρχικά bisanga; η βασικά που προτείνεις;
Βασικά δεν πρέπει να απαντάω σε τέτοια και καταντάει κουραστικό.
Όποιος θέλει να μπαίνει να ψάχνει να βρίσκει πληροφορίες.
Παρόλα αυτά να το ξαναπώ για χιλιοστή φορά,bissanga και Lorenzo πλήρεις μετρήσεις.
Από και και πέρα και ο Αναστασάκης κάνει τέτοιες αλλά όχι τόσο ενδελεχείς και εμπεριστατωμένες.

Disco

Well-Known Member
κάνουν και οι έλληνες ιατροί στην κλινική του Bisanga αλλά και ο Αργυρίου. Επίσης και η DHI.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να ψάχνεις να βρίσκεις φώτο για να δεις που ήταν η πραγματική σου χερλάιν και το πραγματικό σου pattern.
Στις 2 πρώτες είμαι στα 30 όπου είχα ήδη αραίωση αλλά λόγω πολύ μεγάλης πυκνότητας δε φαινότανε τίποτα.
Στην τρίτη φώτο ανακαλύπτω ότι τελικά πρέπει να ήταν χαμηλότερη η χερλάιν μου στα 6εκ ας πούμε(με πατέρα μαζί)το βλέπω ξεκάθαρα από τις αποστάσεις.
Στην τελευταία είμαι στα 20 με τραβηγμένα τα μαλλιά από πίσω αλλά είναι πολύ κοντά σε αυτό που είναι τώρα.
Άρα καταλήγοντας,τώρα είμαι ακριβώς στη χερλάιν στα 30 μου όπως ήμουν.

Συνημμένα

• 20210820_180029.jpg
    20210820_180029.jpg
    69.2 KB · Προβολές: 168
  • 20210820_175922.jpg
    20210820_175922.jpg
    322.8 KB · Προβολές: 168
  • 20210820_175743.jpg
    20210820_175743.jpg
    807.8 KB · Προβολές: 162
  • 20210820_175824.jpg
    20210820_175824.jpg
    146.8 KB · Προβολές: 192
Τελευταία επεξεργασία:

Fiponazio

Active Member
Πρσγματικα άκακο χάπι. 2 μήνες και 5 μερες που το λαμβάνω απολύτως κανένα πρόβλημα. Στην αρχή είχα υπεραυξημενη λιμπιντο που στην πορεία έστρωσε. Μακάρι σε 4 μήνες από τώρα να έχουμε και θετικά αποτελέσματα καθώς το ότι από μόνο του δε μου έβγαλε κάποια παρενέργεια είναι η μισή υπόθεση . Η άλλη μισή θα ναι να βελτιώσει το υπάρχον μαλλακι.
Άκακο δεν είναι για όλους επίσης αρχικά μπορεί να σου φέρει αυξημένη λίμπιντο αλλά γενικά τα αρνητικά αν σε πιάσουν εμφανίζονται στον 3-4 μήνα τότε είναι που το φάρμακο κάνει μεγάλη συγκέντρωση στον οργανισμό και τότε αρχίζει να λειτουργεί και στην ουσία.

oreo

Well-Known Member
Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να ψάχνεις να βρίσκεις φώτο για να δεις που ήταν η πραγματική σου χερλάιν και το πραγματικό σου pattern.
Στις 2 πρώτες είμαι στα 30 όπου είχα ήδη αραίωση αλλά λόγω πολύ μεγάλης πυκνότητας δε φαινότανε τίποτα.
Στην τρίτη φώτο ανακαλύπτω ότι τελικά πρέπει να ήταν χαμηλότερη η χερλάιν μου στα 6εκ ας πούμε(με πατέρα μαζί)το βλέπω ξεκάθαρα από τις αποστάσεις.
Στην τελευταία είμαι στα 20 με τραβηγμένα τα μαλλιά από πίσω αλλά είναι πολύ κοντά σε αυτό που είναι τώρα.
Άρα καταλήγοντας τώρα είμαι ακριβώς στη χερλάιν στα 30 μου όπως ήμουν.
Στην τρίτη φώτο νόμιζα οτι είχες βάλει εμένα :D :D

Μπλουζα