Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

oreo

Well-Known Member
Ως προς την επιφάνεια βλέπω ότι είναι περίπου η ίδια γιατί έφτιαξε και τα temples και δεν υπήρχε καθόλου μαλλί στους κροτάφους που ήταν πολύ μέσα. H τρίχα πάλι αναφέρεται σαν μέτρια (τώρα αν λέει ψέμματα τι να σου πω). Το κόντραστ επίσης δεν είναι ευνοικό γιατί δεν έχει άσπρες τρίχες.
Το παλικάρι στον couto είναι τέζα στο μαλλί, ωραίο , πυκνό, με πολύ δυνατό φορλοκ, εξω θα στεκόταν χωρίς να δίνει την εντύπωση προβλήματος. ο vlafo δεν είχε καμμιά ομοιότητα. Εκεί εντοπίζω εγώ την διαφορά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JOJO

Active Member
Εγώ απλά βλέπω πως φαίνονται οι 2 κροτάφοι με χαμήλωμα hairline μετά από 2500g (από τα οποία σίγουρα 300 ίσως και περαπάνω έχουν μπει στα temples) και βλέπω ότι μπορεί να γίνει εξαιρετική δουλειά από πλευρά πυκνότητας.

spi

Well-Known Member
Του Vlafo είναι ίσως το καλύτερο αποτέλεσμα κλινικής στην Ελλάδα που έχουμε δει ως τώρα. Από εκεί και πέρα οι υπερβολές ότι είναι καλύτερο από ξένο εγώ δεν τις πιστεύω. Σίγουρα για τα λεφτά και την δουλειά μιλάμε με κλειστά μάτια και ασυζητητί είναι καταπληκτικό, όμως όπως έγραψα και πιο πίσω εδώ μπήκαν πάρα πολλά μοσχεύματα σε μικρή περιοχή. Όπως βλέπουμε και στο βίντεο του Couto οι ξένοι (και δη οι Ισπανοί) μπορούν να κάνουν παπάδες με λιγότερα. Το πώς το κάνουν τόσο καλά ας αναρωτηθούν οι εδώ γιατροί. Ο Τιρκαλας δεν παύει να είναι για μένα ο πιο τίμιος στον Ελλαδικό χώρο ως τώρα

vlafo

Well-Known Member
Ως προς την επιφάνεια βλέπω ότι είναι περίπου η ίδια γιατί έφτιαξε και τα temples και δεν υπήρχε καθόλου μαλλί στους κροτάφους που ήταν πολύ μέσα. H τρίχα πάλι αναφέρεται σαν μέτρια (τώρα αν λέει ψέμματα τι να σου πω). Το κόντραστ επίσης δεν είναι ευνοικό γιατί δεν έχει άσπρες τρίχες.
Jojo
Σε ευχαριστώ αλλά είναι ανόμοιες περιπτώσεις και εξηγούμαι.
Κατ αρχήν το μήκος των μαλλιών είναι πολύ μεγάλο.Εγώ τώρα τα μακραίνω.
Δεύτερον η επιφάνεια είναι πολύ μικρότερη γύρω στα 45max.
Τρίτον αυτό που είπε ο Alex για υφή και λάμψη της τρίχας δεν είναι ίδια δυστυχώς με το πέρασμα των χρόνων.
Το αποτέλεσμα σίγουρα είναι εκπληκτικό αλλά αυτό θελει πολύ συζήτηση και ανάλυση.

JOJO

Active Member
Για το μήκος έχεις δίκιο αλλά εγώ βλέπω την αρχή της hairline ως προς την πυκνότητα που νομίζω ότι δεν παίζει ρόλο το μήκος. Για το εμβαδόν θα διαφωνήσω, πιθανότητα να είναι και κατάτι μεγαλύτερο από το δικό σου γιατί έχει κάνει και τα temples. Δες το παρακάτω σχηματάκι. Οι κρόταφοι του είναι άδειοι και πολύ πιο μέσα από τους δικούς σου. Αποκλείεται να μην είναι από 30cm2 ο κάθε κρόταφος με τα temples. Στο λέω γιατί ψάχνομαι για την 2η επέμβαση και το έχω ξεψαχνίσει πολύ το θέμα τώρα τελευταία.

vlafo cuto.png

vlafo

Well-Known Member
Εγώ δε θεοποιώ κανέναν.
Είτε λέγεται Couto είτε λέγεται Lorenzo.
Πρέπει να ξέρεις ποιό είναι το μέγιστο που μπορείς να πάρεις στην περίπτωση σου.
Εμένα ούτε ο Couto ούτε ο Lorenzo θα μου δίνανε κάτι καλύτερο σε πυκνότητα.
Πήγαμε στα όρια και αυτό είναι το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Διαφωνώ οι κρόταφοι μου είχανε και μεγαλύτερο πλάτος και σε βάθος στην ευθεία μπήκαμε πολύ μέσα.
Για κοίταξε προσεχτικά πόσο μέσα μπήκαμε και πόσο πίσω και πλάγια.
Αυτό που πόσταρες ήταν ο αρχικός σχεδιασμός.

Συνημμένα

• 20210821_195732.jpg
    20210821_195732.jpg
    130.9 KB · Προβολές: 125

JOJO

Active Member
Βάθος στο κέντρο σίγουρα είχες περισσότερο, στις άκρες ίσως να είσαι λίγο λιγότερο. Αν δεν είχε τα temples πιθανώς να είχες δίκιο. Αλλά τα temples έτσι όπως φαίνονται είναι αρκετά τετραγωνικά εκατοστά σε κάθε πλευρά για αυτό και λέω ότι συνολικά αποκλείεται να είναι λιγότερο από 60.

witcher

Well-Known Member
Βάθος στο κέντρο σίγουρα είχες περισσότερο, στις άκρες ίσως να είσαι λίγο λιγότερο. Αν δεν είχε τα temples πιθανώς να είχες δίκιο. Αλλά τα temples έτσι όπως φαίνονται είναι αρκετά τετραγωνικά εκατοστά σε κάθε πλευρά για αυτό και λέω ότι συνολικά αποκλείεται να είναι λιγότερο από 60.
τα temples θέλουν ελάχιστα grafts για να δείχνουν φυσικά. Οπότε δεν τα μετρας σαν ίδια επιφάνεια αντίστοιχη με το πάνω μέρος. O vlafo επίσης έβαλε και crown grafts.

vlafo

Well-Known Member
Η επιφάνεια του είναι πολύ μικρότερη όπως στα έβγαλα με τίποτα πάνω από 45εκ.
Εγώ έβαλα και πίσω crown γύρω στα 900.

vlafo

Well-Known Member
Όταν θα είναι αρκετά μακρυά σε 2 μήνες θα ποστάρω αντίστοιχη φώτο να συγκρίνουμε.
Να πηγαίνουν όλα τα μαλλιά πίσω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JOJO

Active Member
Η επιφάνεια του είναι πολύ μικρότερη όπως στα έβγαλα με τίποτα πάνω από 45εκ.
Εγώ έβαλα και πίσω crown γύρω στα 900.

Αν παρατηρήσεις στην δική σου φώτο η μπροστινή γραμμή (hairline) είναι μεγαλύτερη από την πίσω. Σε αυτόν η πίσω είναι μεγαλύτερη γιατί οι κρόταφοι ανοίγουν προς τα έξω σε σχέση με την hairline.

vlafo

Well-Known Member
Αν παρατηρήσεις στην δική σου φώτο η μπροστινή γραμμή (hairline) είναι μεγαλύτερη από την πίσω. Σε αυτόν η πίσω είναι μεγαλύτερη γιατί οι κρόταφοι ανοίγουν προς τα έξω σε σχέση με την hairline.
Η χερλάιν σε μένα πήγε τέρμα από το ένα άκρο στο άλλο,μέσα είναι λίγο πιο κοντή αλλά είναι μικρή η απόκλιση.
Σε αυτόν μπροστά είναι πιο μικρή η χερλάιν αλλά λίγο μεγαλύτερη στο βάθος δεν είναι μεγάλες οι διαφορές.
Θέλω να πω έχουμε αποκλίσεις σημαντικές στην εμβαδομετρούμενη περιοχή.

JOJO

Active Member
Βρήκα και την παρόμοια δικιά του μετά την τοποθέτηση. Αν τις συγκρίνουμε ψιλοίδια περιοχή φαίνεται συν τα temples αυτός.

vlafo cuto 1.png

JOJO

Active Member
38 και μέτριο πάχος τρίχας. Επίσης θεωρώ ότι έχει γίνει και εκπληκτική δουλειά στα temples.

vagosx

Well-Known Member
Ρε παιδια έλεος θα συγκρίνουμε τώρα τον Τιρκαλα με τον καλυτερο κατεμε γιατρό του κόσμου, με το γιατρό που έχει 4 χρονια αναμονή και χρεώνει 5 ευρώ το graft; Προφανως και δεν τίθεται επουδενί ουδεμία σύγκριση με αυτόν τον ογκόλιθο, ομως αυτό δε σημαίνει ότι και ο Τιρκαλας δεν έβγαλε ένα πολυ καλο αποτέλεσμα.

• Like
Reactions: spi

alex7

Well-Known Member
Ρε παιδια έλεος θα συγκρίνουμε τώρα τον Τιρκαλα με τον καλυτερο κατεμε γιατρό του κόσμου, με το γιατρό που έχει 4 χρονια αναμονή και χρεώνει 5 ευρώ το graft; Προφανως και δεν τίθεται επουδενί ουδεμία σύγκριση με αυτόν τον ογκόλιθο, ομως αυτό δε σημαίνει ότι και ο Τιρκαλας δεν έβγαλε ένα πολυ καλο αποτέλεσμα.
Αυτο είναι πολύ κολακευτικό για τον Τιρκαλα

JOJO

Active Member
Μα δεν το πόσταρα για να συγκρίνουμε, αλλά για να δούμε ότι και με 2500 graft μπορείς να πάρεις ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα σε παρόμοιο πρόβλημα. Δηλαδή δεν χρειάζονται περισσότερα. Προφανώς το αποτέλεσμα του Τυρκάλα είναι πολύ καλό κανείς δεν το αμφισβητεί, προς θεού.

Μπλουζα