Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

nick90

Well-Known Member
Γενικά ο couto βάζει μικρότερους αριθμούς grafts σε σχέση με άλλους κορυφαίους γιατρούς και πετυχαίνει όμοια ή και καλύτερα αποτελέσματα. Πως το εξηγείτε αυτό; Σίγουρα πάντως μάγος δεν είναι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Μα δεν προσπαθούμε να πούμε πως είναι καλύτερος ο Τιρκαλάς,αλλά δεν έχουμε δει ποτέ ένα περιστατικό ανεξάρτητο από Couto να έχουμε πλήρη άποψη.
Μόνο από την κλινική του βιντεάκια.
Καλά από κοντά δεν το συζητώ.
Εκεί φαίνονται όλα.
Ας ποστάρει ο Harris ένα όσο το δυνατόν αντιπροσωπευτικό δείγμα από φόρουμ του εξωτερικού με καθαρές φώτο αν γίνεται.
Υπάρχουν και άλλοι με τέτοια αποτελέσματα,Pinto,Ferreira.
Εγώ δεν έχω δει από κοντά περιστατικό όταν με το καλό δω με τα μάτια μου θα τοποθετηθώ.

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
@vlafo Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο αν επιτρέπεις, θεωρείς πως η φιναστερίδη βοήθησε τις τρίχες που μεταμοσχεύθηκαν να βγουν πιο υγιείς και ακέραιες ; Έπαιξε ρόλο στο τουμπανάτο αποτέλεσμα πιστεύεις ; Επίσης η άποψη του κύριου Τιρκαλά περί φίνας ποια είναι ; Τη χορηγεί ;

alex7

Well-Known Member
@vlafo Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο αν επιτρέπεις, θεωρείς πως η φιναστερίδη βοήθησε τις τρίχες που μεταμοσχεύθηκαν να βγουν πιο υγιείς και ακέραιες ; Έπαιξε ρόλο στο τουμπανάτο αποτέλεσμα πιστεύεις ; Επίσης η άποψη του κύριου Τιρκαλά περί φίνας ποια είναι ; Τη χορηγεί ;
Ο Τιρκαλας δεν συμπαθεί ούτε μινοξ ούτε φίνα

vlafo

Well-Known Member
Οι μμ είναι υγιείς δεν παίζει κανένα ρόλο.
Αν ήταν και αυτές να είχαν πρόβλημα άστα.
Άρα δεν έπαιξε κανένα ρόλο απλά δέσανε σωστά με τα πίσω μαλλιά και συνολικά δίνουν αυτή την εικόνα.
Ο Τιρκαλάς δεν είναι και ιδιαίτερα fan αλλά δεν απαγορεύει,απλά τσεκάρει αν η δότρια σε βάθος χρόνου μπορεί να σου δώσει τα απαιτούμενα g για να μην μείνεις ξεκρέμαστος.

Legwg James

Οι μμ είναι υγιείς δεν παίζει κανένα ρόλο.
Αν ήταν και αυτές να είχαν πρόβλημα άστα.
Άρα δεν έπαιξε κανένα ρόλο απλά δέσανε σωστά με τα πίσω μαλλιά και συνολικά δίνουν αυτή την εικόνα.
Ο Τιρκαλάς δεν είναι και ιδιαίτερα fan αλλά δεν απαγορεύει,απλά τσεκάρει αν η δότρια σε βάθος χρόνου μπορεί να σου δώσει τα απαιτούμενα g για να μην μείνεις ξεκρέμαστος.

Στο reddit ορισμένοι πάντως που δηλώνουν ότι έχουν κάνει ΜΜ λένε πως τους ανέφεραν στις κλινικές που επέλεξαν να πάρουν κανονικά φιναστερίδη ώστε να ''κλειδώσει'' η βιωσιμότητα των grafts. Δεν αναφέρουν βέβαια αν πάσχουν από καμια DUPA. η BUPA. Γι αυτό σε ρώτησα αν το ίδιο μοτίβο το ακολουθούν και εδώ.

vlafo

Well-Known Member
Η βιωσιμότητα των g προφανώς αν πάσχεις από dupa η bupa είναι επιτακτική ανάγκη η λήψη φίνας.
Αλλιώς αν έχεις υγιή δότρια δεν παίζει κανένα ρόλο.
Ότι είναι να βγεί θα βγεί αν έχει γίνει σωστή δουλειά.

hairlosscursed

Well-Known Member
αναμένω να δω τον Vlafo σε 2-3 μήνες με slick back hairstyle όπου θα είναι και πιο μακριά και θα έχει ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα γιατί έχει και άλλο να δωσει....μιλάμε για μαλλί επιπέδου samurai ...απο τα top notch αποτελέσματα στην ιστορία του forum !!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ManCyprus87

Well-Known Member
Φίλε @vlafo εάν μπορούσες κάποια στιγμή να βάλεις και καμία κοντινή φώτο από το σημείο της hairline που κλείνει με τα temporals θα ήταν ιδαίτερα εκτιμητέο.

Legwg James

Στα νήματα μου αν ψάξεις και.δεις φωτός πριν και τελικό αποτέλεσμα.

Ωραίος, πολύ όμορφο αποτέλεσμα ! Μια διαφορά που παρατηρώ με του vlafo είναι πως εσύ πρέπει να έχεις πιο λεπτή τρίχα σωστά ;

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ωραίος, πολύ όμορφο αποτέλεσμα ! Μια διαφορά που παρατηρώ με του vlafo είναι πως εσύ πρέπει να έχεις πιο λεπτή τρίχα σωστά ;

Τον βλαφο τον βοηθάει και το χρώμα μαλλιου του Ναι η τρίχα μου δεν είναι από τις καλύτερες.

bobby

Well-Known Member
Vlafo, συγχαρητήρια έχεις ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα, να το χαίρεσαι! Επειδή έχω περάσει πολλές ώρες βλέποντας βίντεο σε χαμηλά NW, νομίζω ότι υπάρχουν πολλά αποτελέσματα από Ισπανία μεριά που με 2500g έχουν παρόμοια ή και καλύτερη πυκνότητα από την δικιά σου με βάση τις τελευταίες φώτο που έχεις ποστάρει. Ποστάρω ένα που έχω δει τώρα τελευταία. Η περιοχή είναι παρόμοια με την δικιά σου και εδώ με αυτά τα graft (2500) του έφτιαξε και τα temples. Η πυκνότητα του (η φυσικότητα είναι άλλο θέμα) είναι ένα κλικ πιο πάνω από την δικιά σου.

Τι να λέμε τώρα…. Καλλιτέχνης ο τυπος…. Τον έκανε NW -2:p:p:p……Μαλλί όπως βγήκε από την κοιλιά της μάνας του…..Φυσικότητα, πυκνότητα temples ….αριστούργημα! Σαν να μην είχε ποτέ θέμα…..

vlafo

Well-Known Member
Γενικά ο couto βάζει μικρότερους αριθμούς grafts σε σχέση με άλλους κορυφαίους γιατρούς και πετυχαίνει όμοια ή και καλύτερα αποτελέσματα. Πως το εξηγείτε αυτό; Σίγουρα πάντως μάγος δεν είναι.
Η πυκνότητα είναι πολύ συγκεκριμένη που πετυχαίνει,αυτό δεν αλλάζει,η διάταξη,και το βάθος είναι που κάνουν τη διαφορά,στο πως τα στήνει δηλαδή.

vlafo

Well-Known Member
Του Vlafo είναι ίσως το καλύτερο αποτέλεσμα κλινικής στην Ελλάδα που έχουμε δει ως τώρα. Από εκεί και πέρα οι υπερβολές ότι είναι καλύτερο από ξένο εγώ δεν τις πιστεύω. Σίγουρα για τα λεφτά και την δουλειά μιλάμε με κλειστά μάτια και ασυζητητί είναι καταπληκτικό, όμως όπως έγραψα και πιο πίσω εδώ μπήκαν πάρα πολλά μοσχεύματα σε μικρή περιοχή. Όπως βλέπουμε και στο βίντεο του Couto οι ξένοι (και δη οι Ισπανοί) μπορούν να κάνουν παπάδες με λιγότερα. Το πώς το κάνουν τόσο καλά ας αναρωτηθούν οι εδώ γιατροί. Ο Τιρκαλας δεν παύει να είναι για μένα ο πιο τίμιος στον Ελλαδικό χώρο ως τώρα
Πήγαινα στον Couto να κάνω την μμ μου.
Στον Freitas είχα κλείσει αλλά δεν πειράζει.
Θα έπαιρνα λες καλύτερο αποτέλεσμα?
Μπροστά το ξαναλέω η έκταση ήταν μεγαλύτερη 62τμ.

Μπλουζα