Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
1629633365137.png
1629633372565.png

Ίδιο πρόσωπο λέμε :p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vagosx

Well-Known Member
Πολυ αδικη συγκριση. Απο το κινηματογραφικο στουντιο που εχει στησει ο Couto με μακιγιεζ, κομμωτες και δε συμμαζευεται με μια ανεξαρτητη παρουσιαση εδω περα.

Harri με συγχωρείς, αλλά ο Couto στα βιντεο χτενίζει με χωρίστρα ανα cm τα μαλλια από τη μια πλευρά στην άλλη με τρελό ζουμάρισμα του φακού και δε βλέπεις σχεδον δέρμα, ο άνθρωπος είναι φαινόμενο.

vlafo

Well-Known Member
Το ζήτησε ο Malecuprys
Για να καταλάβουμε και τα δεσίματα πώς είναι.
Και να δούμε αν υπάρχει κάποια ατέλεια.

Συνημμένα

• 20210822_150804.jpg
    20210822_150804.jpg
    345.7 KB · Προβολές: 164
  • 20210822_150751.jpg
    20210822_150751.jpg
    358.2 KB · Προβολές: 168
  • 20210822_150732.jpg
    20210822_150732.jpg
    454.8 KB · Προβολές: 160

vlafo

Well-Known Member
Harri με συγχωρείς, αλλά ο Couto στα βιντεο χτενίζει με χωρίστρα ανα cm τα μαλλια από τη μια πλευρά στην άλλη με τρελό ζουμάρισμα του φακού και δε βλέπεις σχεδον δέρμα, ο άνθρωπος είναι φαινόμενο.
Καλά αυτό δε μου λέει τίποτα και ο Αναστασάκης χρησιμοποιεί χτένα ανά cm και δε φαίνεται δέρμα.
Όταν δω από κοντά περιστατικό του Couto όπως έχω δει από όλους τους γιατρούς εκτός από αυτόν και τον Freitas (ίσως η εξαίρεση που με έπεισε χωρίς να δω δια ζώσης) τότε θα τοποθετηθώ για τη δουλειά του.

nick90

Well-Known Member
Πάντως δεν φάνηκε να έχει μεγάλο θέμα. Λίγο τα κροταφάκια είχαν μπει μέσα. Αυτό δεν αναιρεί το ότι και η δουλειά ήταν τουμπανάτη όπως και το αποτέλεσμα φοβερό.
το πρόβλημα του ήταν πολύ μικρό. Δείτε πως ηταν πριν την επέμβαση και τι επιφάνεια είχε να καλύψει. Τα χαρακτηριστικά της τρίχας του επίσης πολύ καλά όπως και ο λόγος. Λογικό να πάρει αυτό το αποτέλεσμα με μόνο τόσα grafts.

coutoo.png

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
το πρόβλημα του ήταν πολύ μικρό. Δείτε πως ηταν πριν την επέμβαση και τι επιφάνεια είχε να καλύψει. Τα χαρακτηριστικά της τρίχας του επίσης πολύ καλά όπως και ο λόγος. Λογικό να πάρει αυτό το αποτέλεσμα με μόνο τόσα grafts.

Προβολή συνημμένου 39291
Το forlock που έχει,καμία σχέση με το δικό μου.
Η μέρα με τη νύχτα.
Μόνο αυτό κάνει τεράστια διαφορά.
Και φυσικά το μαλλί των 10 πόντων και η τρίχα.

Legwg James

Και μένα πάντως αν δε με πιάσει η φινα στον αριστερό κρόταφο πολύ σκέφτομαι να τον φτιάξω μιας και μιλάμε μόνο για ένα μικρό κομματάκι, τίποτα τρελό . Πόσα να θέλει ένα κροταφάκι μόνο του ; 500 grafts ; Περισσότερο με ψήνει να δοκιμάσω μία ΜΜ, σίγουρη λύση, στα 21 μου του χρόνου το καλοκαίρι παρά να αρχίσω Microneedling .

Gianney

Well-Known Member
Και μένα πάντως αν δε με πιάσει η φινα στον αριστερό κρόταφο πολύ σκέφτομαι να τον φτιάξω μιας και μιλάμε μόνο για ένα μικρό κομματάκι, τίποτα τρελό . Πόσα να θέλει ένα κροταφάκι μόνο του ; 500 grafts ; Περισσότερο με ψήνει να δοκιμάσω μία ΜΜ, σίγουρη λύση, στα 21 μου του χρόνου το καλοκαίρι παρά να αρχίσω Microneedling .
Να τολμήσω να ρωτήσω αν έχεις κάποιον γιατρό κατά νου η θα με @#€&@€@ χαχα

Legwg James

Να τολμήσω να ρωτήσω αν έχεις κάποιον γιατρό κατά νου η θα με @#€&@€@ χαχα

Εχω ναι. Μαρεσει ο Ερντογαν φίλε. Παίζει επιθετικά τη hairline και επειδή έχω ήδη μαλλί που εικάζω με τη συνδρομή φίνας και 2χ Μινοξ θα παχύνει φουλ θα ήθελα να παίξω με μία επιθετική hairline όπως είχα πριν 2-3 χρόνια. Όλα αυτά με δεδομένο πάντως πως ο συνδυασμός ο από πάνω δεν θα βοηθήσει τον αριστερό κρόταφο. Αν τον βοηθήσει δεν υπάρχει λόγος. Επίσης μιλάμε για έναν κρόταφο μόνο, ο άλλος έχει μαλλιά . Οτι να ναι :p

Gianney

Well-Known Member
Εχω ναι. Μαρεσει ο Ερντογαν φίλε. Παίζει επιθετικά τη hairline και επειδή έχω ήδη μαλλί που εικάζω με τη συνδρομή φίνας και 2χ Μινοξ θα παχύνει φουλ θα ήθελα να παίξω με μία επιθετική hairline όπως είχα πριν 2-3 χρόνια. Όλα αυτά με δεδομένο πάντως πως ο συνδυασμός ο από πάνω δεν θα βοηθήσει τον αριστερό κρόταφο. Αν τον βοηθήσει δεν υπάρχει λόγος. Επίσης μιλάμε για έναν κρόταφο μόνο, ο άλλος έχει μαλλιά . Οτι να ναι :p
Μ αρέσει το σκεπτικό σου φίλε ,και για μένα ο Ερντογάν είναι από τους τοπ γιατρούς

Legwg James

Μ αρέσει το σκεπτικό σου φίλε ,και για μένα ο Ερντογάν είναι από τους τοπ γιατρούς

Bασικά με βολεύει γιατί Κομοτηνή είναι και το εξοχικό μου οπότε ανεβαίνω με το αμάξι, κάθομαι κάποιες μέρες και πετάγομαι απέναντι Τουρκία. Σε 3 ώρες είσαι στην Πόλη. Ούτε ξενοδοχεία ούτε τίποτα.

Μπλουζα