Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

Harris_G

Well-Known Member
Harri με συγχωρείς, αλλά ο Couto στα βιντεο χτενίζει με χωρίστρα ανα cm τα μαλλια από τη μια πλευρά στην άλλη με τρελό ζουμάρισμα του φακού και δε βλέπεις σχεδον δέρμα, ο άνθρωπος είναι φαινόμενο.
Να δουμε και το vlafo να το κανει δε μπορω να λεω τα ιδια 10 φορες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Και θα κάτσει ο Ερντογάν να βάλει 500 grafts νομίζεις σε ένα κρόταφο..θα σου 2000-2500 grafts να σου πάρει 7-8k και τα παμε..επίσης legwg μην υπερενθουσιαζεσαι γενικώς με όλα..φιλική συμβουλη
Κάτω απο 1700 graft , δεν λες ούτε καλησπέρα :p

ManCyprus87

Well-Known Member
Φίλε @vlafo εάν μπορούσες κάποια στιγμή να βάλεις και καμία κοντινή φώτο από το σημείο της hairline που κλείνει με τα temporals θα ήταν ιδαίτερα εκτιμητέο.
Επιπρόσθετα, στα temporal peaks έβαλες grafts;

Ευχαριστώ πολύ.

vlafo

Well-Known Member
Μalecuprys
Τι κοντινή να βάλω έχω βάλει τέτοιες αν ανατρέξεις και δεις.
Και αυτές βλέπεις ακριβώς τις ενώσεις.
Peaks όχι δεν πείραξα και αν είχα ποτέ θέμα εκεί μόνο ο Freitas είναι καλλιτέχνης.
Αρχίζεις και αερίζεις με τις φώτο.:):)

aeratos28

Just aeratos
Αυτά τα ξέρουμε εδώ και χρόνια για το σπλιταρισμα.δεν έχει να λέει κάτι.στη ληπτρια θα σου βαλει 2-2.5 k grafts..όσα πληρώσεις δλδ.
Διαιρεί το graft όπως ο Μωυσής την θάλασσα, για να σου βγάλει τους αριθμούς :p

oreo

Well-Known Member
Μalecuprys
Τι κοντινή να βάλω έχω βάλει τέτοιες αν ανατρέξεις και δεις.
Και αυτές βλέπεις ακριβώς τις ενώσεις.
Peaks όχι δεν πείραξα και αν είχα ποτέ θέμα εκεί μόνο ο Freitas είναι καλλιτέχνης.
Αρχίζεις και αερίζεις με τις φώτο.:):)
Άσε μαλλί και χτύπα κότσο σαμουράι next year :D

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Και θα κάτσει ο Ερντογάν να βάλει 500 grafts νομίζεις σε ένα κρόταφο..θα σου 2000-2500 grafts να σου πάρει 7-8k και τα παμε..επίσης legwg μην υπερενθουσιαζεσαι γενικώς με όλα..φιλική συμβουλη

Το προσπαθώ αλλά ειδικά όταν βλέπω κάτι που μου αρέσει χαιπαρομαι. Θα προσπαθήσω να το μετριάσω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

spi

Well-Known Member
Πήγαινα στον Couto να κάνω την μμ μου.
Στον Freitas είχα κλείσει αλλά δεν πειράζει.
Θα έπαιρνα λες καλύτερο αποτέλεσμα?
Μπροστά το ξαναλέω η έκταση ήταν μεγαλύτερη 62τμ.
Όχι δεν θα έπαιρνες καλύτερο αποτέλεσμα. Όπως είπα είναι το καλύτερο που εχουμε δει εδώ μέσα. Απλά ίσως με λιγότερα να είχες το ίδιο αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα δεν νομίζω πως θα σου λείψουν :p

aeratos28

Just aeratos
Μετρίασε το για δικό σου καλό..γτ αν πιάσει ταβάνι η φίνα,μπορεί να έχεις μικροαπωλειες..στον πανικό σου θα ανεβάσεις δοσολογία..ίσως σε πιάσει ίσως όχι η μεγαλύτερη δοσολογία..μπορεί να σου βγάλει και sides η μεγαλύτερη δοσολογία.μετα για να δεις κάτι πιο δραστικό να πεις οκ θα δοκιμάσω ντούτα..σενάρια σου λέω τώρα τα οποία εχουν ξαναγίνει από πολλούς..οι θεραπείες αυτές δεν είναι η λύση του προβλήματος.ενα όπλο απλά είναι.να το έχεις στο νου σου για να μην απογοητευτείς στο μέλλον.

aeratos28

Just aeratos
Δεν θα του έβαζε λιγότερα..περισσότερα θα του έβαζε ο couto για πλάκα.
Όχι δεν θα έπαιρνες καλύτερο αποτέλεσμα. Όπως είπα είναι το καλύτερο που εχουμε δει εδώ μέσα. Απλά ίσως με λιγότερα να είχες το ίδιο αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα δεν νομίζω πως θα σου λείψουν :p

Legwg James

Μετρίασε το για δικό σου καλό..γτ αν πιάσει ταβάνι η φίνα,μπορεί να έχεις μικροαπωλειες..στον πανικό σου θα ανεβάσεις δοσολογία..ίσως σε πιάσει ίσως όχι η μεγαλύτερη δοσολογία..μπορεί να σου βγάλει και sides η μεγαλύτερη δοσολογία.μετα για να δεις κάτι πιο δραστικό να πεις οκ θα δοκιμάσω ντούτα..σενάρια σου λέω τώρα τα οποία εχουν ξαναγίνει από πολλούς..οι θεραπείες αυτές δεν είναι η λύση του προβλήματος.ενα όπλο απλά είναι.να το έχεις στο νου σου για να μην απογοητευτείς στο μέλλον.

Αυτα που λες ειναι σωστα αλλα πρεπει να τα βλεπουμε θεωρω ολα βήμα βήμα. Για την ωρα το μονο δεδομενο ειναι πως πολυ νωρις δειχνει να με πιανει. Τωρα για το ποτε θα πιασει ταβανι φιλε μου νομιζω ειναι αρκετα θεωρητικο οταν ουσιαστικα δεν εχει ξεκινησει η καλη δραση της πανω μου. Εχω δει στο υτ και για τυπο ο οποιος παιρνει 1 mg απο τα 20 του και ειναι τωρα 31 και εχει μηδενικες απώλειες. Ολα στην πραξη κρινονται. Αν ταβανιάσει εδω θα ειμαστε αλλα θαρρω εχουμε χρονια μπροστα μας για να πουμε οτι ταβανιασε . Αυτο δε το λεω μονο για εμενα, γενικα δε νομιζω να ταβανιαζει γρηγορα.

aeratos28

Just aeratos
Θεωρητικά είναι όλα..και το ότι μέσα σε 3 μήνες όπως λες είδες να σε πιάνει.γνωριζεις αν θα συνεχίσει να έχει την ίδια επίδραση και αποτελεσματικότητα και τον ίδιο βαθμό προόδου στη συνέχεια?και για πόσο χρονικό διάστημα θα γίνεται αυτό?το ότι είδες έναν που ξεκίνησε στα 20 και στα 31 του τώρα δεν έχει απώλειες δεν λέει κάτι.εχω άλλο ένα και εγώ παράδειγμα ,παιδικού μου φίλου ο οποίος πήρε φίνα 1mg την μέρα με μινοξιδιλη 5% 2 φορές την μέρα που του έκανε ένα boost το πρώτο εξάμηνο και μετά τπτ.το ένα όπως λες περιστατικό δεν δείχνει τπτ.γενικως όταν μπλέκεις φάρμακο ,πρέπει να είσαι συνεχώς από πάνω και να ψάχνεις δοσολογία σωστή κτλ.ειναι αγώνας και δεν χρειάζεται πανηγύρια ..είναι άτιμη η καράφλα μάγκες.δεν το λέω για να ξενερώσω κανέναν ,την πραγματικότητα λέω.

Legwg James

Η λογική λέει πως θα δράσει ακόμα καλύτερα καθώς ακόμα καλά καλά δεν έχει κάνει ούτε ένα κύκλο το μαλλί μου υπό τη χρήση της. Έπειτα το πόσο καιρό θα διαρκέσει η αποτελεσματικότητα της πάνω μου δεν έχουμε παρά να περιμένουμε να το δούμε, δε πρόκειται να χαθώ. Μπορεί στον χρόνο πάνω να πρέπει να πάρω μεγαλύτερες δόσεις, μπορεί να με κρατήσει το 1 mg μέχρι το 2031. Όλα στην πορεία. Όσο για τον φίλο σου ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Ανάλογα την ηλικία και τον βαθμό που το τριχωτό έχει φαγωθεί η φίνα βοηθάει αναλόγως και ας μη ξεχνάμε πως κυρίως είναι μπλοκερ ο ρόλος της. Το αν κάποιοι παρατηρούν βελτίωση στην υφή της τρίχας η επανέκφυση είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο . Το φιλαράκι σου μπορεί εώς το εξάμηνο να είδε επανέκφυση και μετά να έμενε σταθερός αλλά και αυτή η σταθερότητα μπορεί να μην είχε επιτευχθεί χωρίς τη φίνα αεράτε. Τέλος για τα πανηγύρια που λες σίγουρα θέλουν μέτρο δε διαφωνώ καθόλου αλλά σίγουρα η επιβεβαίωση πως μία θεραπεία έχει έστω και ένα αρχικό αποτέλεσμα πάνω σου σε γλυκαίνει όπως και να έχει. Αλλά το ότι πρέπει να υπάρχει ταπεινότητα, σίγουρα. Κάτω το κεφάλι και ακολουθείς πιστά την αγωγή σου.

aeratos28

Just aeratos
Βασικά δεν είπα ότι είχε σταθερότητα ο φίλος.συνεχισε να χάνει μαλλια κανονικά..τεσπά δεν έχεις καταλάβει το point αυτών που λέω για τη δράση της φίνα.με λίγα λόγια η φίνα ,θα σου συντηρήσει μια καλή δοτρια για μελλοντική επέμβαση.αυτο διασφαλίζει.(αυτή είναι καθαρά προσωπική γνώμη και δεν χρειάζεται να συμφωνήσει κάποιος η να διαφωνήσει.) Θαύματα με φίνα να μην περιμένεις στο πάνω μέρος.και το κεφάλι ποτέ κάτω σε οτιδήποτε ..η ταπεινότητα πάει σε άλλα πράγματα ,εδώ για θεραπεία μιλάμε ,όχι για διαγωνισμό ποιος έβγαλε μαλλιά η όχι.το να κρατάς μικρό καλάθι δεν έχει σχέση με την ταπεινότητα.

aeratos28

Just aeratos
Επανερχόμαστε πάλι στο γνωστό νήμα γτ έχουμε διαφωνίες..εγώ λοιπόν πιστεύω πως ένα κεφάλι που είναι άμεσα συγκρίσιμο με τον vlafo,είναι αυτό.

aeratos28

Just aeratos
Screenshot_2021-08-29-14-58-52-730_com.miui.gallery.jpg

Μπλουζα