Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

aeratos28

Just aeratos
Ανάλογα μετά από τι διάστημα μιλάμε..και ανάλογα και το κεφάλι,άλλοι έχουν κοκκινίλες για ένα δύο μήνες άλλοι στην εβδομάδα δεν έχουν τπτ..το έχω δει από κοντά αυτό που σου λέω που δεν είχε τπτ..βέβαια δεν είναι νόμος αυτό,αλλά συμβαίνει ..δεν το πίστευα ότι δεν είχε ίχνος σημαδιού.anyway

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η ψυχολογία του vlafo δεν παθαίνει τίποτα.
Η μοναδική απορία που έχω είναι ότι ενώ έχω καλέσει τόσες φορές τους ειδήμονες να ποστάρουν ανάλογα περιστατικά σε ανάλογη έκταση με ανάλογα μαμά και 2400 τοποθετημένα,να τα στήσουμε να δούμε δίπλα δίπλα τα αποτελέσματα.
Αυτό έχω ζητήσει αλλά δε βλέπω ανταπόκριση τόσο καιρό.

Μα ούτε σε αυτό μπορούμε να συμφωνήσουμε. Για να γίνει αυτό που λες πρώτον κάποιος πρέπει να αρχίσει να ψάχνει ακατάπαυστα το internet (προσωπικά δεν έχω τέτοιο καιρό), μετά να είμαστε σίγουροι ότι είναι η ίδια έκταση, η ίδια τρίχα (χρώμα, πάχος) και περίπου τα ίδια μαμα. Φέξε μου και γλύστρισα δηλαδή.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ανάλογα μετά από τι διάστημα μιλάμε..και ανάλογα και το κεφάλι,άλλοι έχουν κοκκινίλες για ένα δύο μήνες άλλοι στην εβδομάδα δεν έχουν τπτ..το έχω δει από κοντά αυτό που σου λέω που δεν είχε τπτ..βέβαια δεν είναι νόμος αυτό,αλλά συμβαίνει ..δεν το πίστευα ότι δεν είχε ίχνος σημαδιού.anyway

Επειδή δεν έχεις κάνει μμ και ούτε έχεις δει με μικροσκόπιο μετά από μμ, δεν υπάρχει δέρμα που γίνεται heal σε μια εβδομάδα. Μην τρελαθούμε κιόλας.

aeratos28

Just aeratos
Γενικώς έχω δει πολλά πράγματα και χωρίς και με μικροσκόπιο και πριν και μετά από επέμβαση και την επόμενη μέρα και μετά από εβδομάδα και στο μήνα κτλ κτλ ,δεν είπα ότι γίνεται επούλωση ,κοκκινίλα δεν υπάρχει είπα..και όχι ότι είναι νόμος..μπορεί να συμβεί.τωρα να επεκταθω περαιτέρω δεν θέλω..

Gianney

Well-Known Member
Παίδες το νήμα έγινε μπουρδέλο,ο επίλογος όπως θα τον έλεγα εγώ και συμφωνώ με Cvial σε πολλά καθώς δεν είναι τυχαίος όπως εμείς είναι ο εξής.Να ψάχνουμε ανάλογα περιστατικά δεν βγάζει άκρη καθώς όλο και θα διαφέρουν σε λίγη έκταση ,λιγο πάχος τρίχας κτλ.Νομιζω όλοι μέσα τους ξέρουν ότι στο vlafo λείπουν grafts.Πηρε καλό αποτέλεσμα και όλα καλά.

aeratos28

Just aeratos
Στο μικροσκόπιο όμως φαίνεται το σημείο που έχει χτυπηθεί..ας έχει φύγει η κοκκινίλα..με τα μάτια δεν διακρίνεται κάτι.οπως και στη δοτρια..πολλές δοτριες στην εβδομάδα πάνω είναι σε καλό επίπεδο και το μάτι έξω δεν διακρίνει κάτι περίεργο .με μικροσκόπιο όπως λες όμως αλλάζει το θέμα
Μα αν δεν υπάρχει κοκκινίλα, έχει γίνει επούλωση.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Για μικροκόπιο μιλάω. Εκεί στην εβδομάδα βλέπεις την αλλοίωση του δέρματος από το puch.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Kοντα ήρθε σχετικώς .δλδ μετρήσατε 2400 όπως είπες πιο πάνω ?

Φίλε θα μου επιτρέψεις να μην συνεχίσω την συζήτηση γιατί έχω βαρεθεί να τα λέω, τις τελευταίες ώρες έχω κολλήσει στο πληκτρολόγιο. Κάνε έναν κόπο και πήγαινε στις αρχικές σελίδες και δες τα όλα αναλυτικά.

aeratos28

Just aeratos
Εγώ λέω πως έχει γίνει λάθος στην μέτρηση που έγινε.δεν δικαιολογείται η εικόνα του vlafo με τον αριθμό αυτόν που λες .δεν θέλω να επιμείνω ,είναι άποψη μου και δεν θέλω γενικά να κουράσουμε άλλο.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Στο ξαναέγραψα. Δεν θέλω να σε πείσω, ο καθένας έχει διακίωμα να έχει την αποψή του.

Flag17

Well-Known Member
Εγώ λέω πως έχει γίνει λάθος στην μέτρηση που έγινε.δεν δικαιολογείται η εικόνα του vlafo με τον αριθμό αυτόν που λες .δεν θέλω να επιμείνω ,είναι άποψη μου και δεν θέλω γενικά να κουράσουμε άλλο.
Αερατε κάνε ένα κόπο να δεις το νήμα πίσω o cvial έχει κάνει αναλυση για hairline , τι μπήκε όπου υπήρχαν μαμά μαλλιά τι πυκνότητες είχε και που . Δεν λέει υποθετικά

Flag17

Well-Known Member
Άρα εδώ έχουμε flag ένα αποτέλεσμα από 2400 grafts..
Μαζί με το σφάλμα πες 2400-2600 οπότε εδώ μπορεί βλέπεις πως είναι ένα αποτέλεσμα με τόσα εφόσον πετύχεις εξαιρετική φυτρωση , έχεις καλό λόγο και καλή τρίχα οπότε σε άλλα περιστατικά με τόσα γκραφτς ίσως δεν δεις κάτι ανάλογο ! O vlafo έκανε 3/3 άλλοι έχουν 0/3

aeratos28

Just aeratos
Σε 60 τετραγωνικά 2400 και έχουν αυτή την εικόνα...για συνέχισε ρε flag
Μαζί με το σφάλμα πες 2400-2600 οπότε εδώ μπορεί βλέπεις πως είναι ένα αποτέλεσμα με τόσα εφόσον πετύχεις εξαιρετική φυτρωση , έχεις καλό λόγο και καλή τρίχα οπότε σε άλλα περιστατικά με τόσα γκραφτς ίσως δεν δεις κάτι ανάλογο ! O vlafo έκανε 3/3 άλλοι έχουν 0/3

Μπλουζα